אין שום ייאוש בעולם!

eliavtu

New member
אני צריך חום אנושיייייי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): The Flying Baby - I Want You To Love Me - אלבום השבוע: מאיר בנאי - שמע קולי - האדם שעשה לכם את השבוע: החברה מהגיבוש אני מניח.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): חום אנושי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא, זה לא בזרימה שלי.." <מיקי גבע מחקה את מאיר אריאל> - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי גיבוש..(?) - מאכל השבוע: פרגיות - משהו שעשה לכם את השבוע: הגיבוש.. למרות הקור המקפיא והכל.. היה כיף. - משהו שהרס את השבוע: נראה לי שפיטרו אותי.. עכשיו אני צריך למצוא משהו לעשות עם עצמי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין דבר גרוע משיעמוםם!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Radiohead - Fake Plastic Trees -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משנה.. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

בדרך לשבועיים מעייפים כולל שבוע שדאות

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):-- - שיר השבוע (כללי): מה נעשה-הדג נחש - אלבום השבוע:-- - האדם שעשה לכם את השבוע: המ"כים והמ"מ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):היו הרבה, אבל קשה לזכור אותם - דבר שהשגתם השבוע:תג של הנח"ל, תנ"ך, לצאת עם נשק, ולהקיא בריצת 2500 - מאכל השבוע: שניצלים של אמא בכותל - משהו שעשה לכם את השבוע: ההשבעה + חמשוש - משהו שהרס את השבוע: שכל הזמן המפקדים דיברו על זה שבראשון חוזרים לבסיס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נוהל שבת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני יסיים אותו -שיר שפתחתם איתו את השבוע: דבש, של פורטיס -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאיזה שבוע............/images/Emo41.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
לא יכול אחרת. - שיר השבוע (כללי):
כל כך הרבה...ג'סטין בעיקרררר...The Reason-Hoobastank - אלבום השבוע:
הדיסק שהיא הכינה לי.... - האדם שעשה לכם את השבוע:אף אחד,באמת שאף אחד.... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"I've never felt this way before Everything that I do Reminds me of you..."
"Because, I can see us holding hands Walking on the beach, our toes in the sand I can see us on the country side Sitting in the grass laying side by side You can be my baby Let me make you my lady Girl you amaze me Ain't gotta do nothin crazy See all I want you to do is be my love... " - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
"מבט שמאלה למדרגות וחיוך...אם לא,את מתה." "קטן.." "אני מתגעגע אליך" - דבר שהשגתם השבוע:
שום דבר..הרבה שעות בעבודה בעיקר. - מאכל השבוע:
מקדונלדס.
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הוא עבר מהר.. - משהו שהרס את השבוע:
המוסד,השיחה איתה,העצבים של הקטנה,חוסר.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תשתו הרבה...תעשו חיים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
שיגמר,בעיקר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אולי,ככה במקרה...היא תבין את הכל..ללכת לפאשן בשבת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ארקדי דוכין-היא לא דומה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אותה...אבל לא כדאי...ואת כולם.. סתם: - תמונה (תתפרעו!):במוסד לפני איזה חודש ומשהו...

ליאןןן

New member
בוקר טוווווובשי.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): חופשי - שיר השבוע (כללי): זה הכל בשבילך - דני סנדרסון. פליז דונט סטופ דה מיוזיק - ריהאנה. פיקס יו - קולדפליי. החדש של שילה (הכוכב שלי?). - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: דודה שלי. ענבר, אוחנה ועמרי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מתי יאיר גם הכוכב שלי?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני ואחותי רבות וצועקות אחת על השניה במטבח.. פתאום דודה שלי נכנסת: "היי!! זין בכוס!!"
משחקים את משחק המסיבה אצל עמרי.. אני: "פרפר נכנס נכון?" עמרי: "כן" אני: "פעמיים אפילו!" עמרי: "יש לו אפילו כניסה חינם"
ותסלחו לי ענבר, אוחנה ועמרי..אבל ממש קברתי את עצמי עם ה-"כן. לא. כן. לא. כן. לא."
- דבר שהשגתם השבוע: למדתי את לוח הכפל
. לראות את נעמה.
- מאכל השבוע: בלי מאכלים. - משהו שעשה לכם את השבוע: לראות את נעמה סופסוף
. אתמול אצל עמרי.
- משהו שהרס את השבוע: 8 שעות חשבון נגיד. שהעיפו 2 בנות מהקורס, וכל שאר מרמורי רמות שפירא. וזה שנהייתי עכשיו חולה, וממש לא כיף לי להשתעל כל הזמן. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סיפוחים. הופעה בברלה (זה השבוע, נכון?). - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בסיפוחים. שיעבור מהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ענבר. אוחנה. עמרי. סתם: - תמונה (תתפרעו!): טליייייייייצ'
.

כי שום דבר כבר לא יחזור [..עוד רגע יעבור..?]

מומלצי השבוע סוגשל מועתק מהרשמי השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): קח אותי בהופעה - שיר השבוע (כללי): שיר געגוע - אהוד בנאי - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: סבתא שלו
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החברים האלה לקחת הם יודעים, וכשצריך לתת פתאום נעלמים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"טוב, אז נשתמע.."
, וכל מיני שטויות בפאב בראשון בערב. - דבר שהשגתם השבוע: מרמור, והרבה. - מאכל השבוע: סופלה שוקולד - משהו שעשה לכם את השבוע: סבתא שלו, והחיבוק שלה.. שהיה כ"כ במקום, רק היא מבינה. חלק מראשון בערב, והטיול לגלבוע אתמול. - משהו שהרס את השבוע: לשמוע את המטוס שלו ממריא, אגו גברי לסוגיו. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אגו גברי זה דבר מסריח. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע יעבור כמה שיותר מהר, ושההופעה תמשך לנצח מצידי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: anouk - Michel -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בן סתם: - תמונה (תתפרעו!): תגידו שזה לא אחד המקומות הכי יפים בארץ! (הקיבוץ החתיך שלי מלמעלה, לא אני צילמתי לצערי)

אושרע

New member
ואוו פשוט אני פה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ניו יורק סיטי - שיר השבוע (כללי): שיהיה לך טוב-אפרת גוש - אלבום השבוע: הסליחה ואני-אפרת גוש - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי בהחלט.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה רק הולך ומתגבר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "המורה זה שאני הולכת לישון זסה לא אומר שאני לא חולמת עלייך." - דבר שהשגתם השבוע: למדתי על עצמי המון. - מאכל השבוע: תפוזגזר. - משהו שעשה לכם את השבוע: יום חמישי אצל שחף. - משהו שהרס את השבוע:לימודים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תבואו שיכורים לבצפר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סילבסטר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמן שזה רק יצליח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין לך מקום:O -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל
ס - תמונה (תתפרעו!)

TiShLeR Michal

New member
למקרה שמישהו פיספס..

5.10.08 מוצ"ש. להקת "היהודים, סיבוב הופעות חדש "פורטה". ברל’’ה, להבות חביבה. להזמנת כרטיסים <מזומן דרך יחצ"נים ואשראי דרך משרד ההפקה>: 03-6098882 050-7101871 - מיכל טישלר. אתם יותר ממוזמנים להופעה, מומלץ!! תבלו.

טל קארי

New member
חחח המשפט הזה הדהד לי בראש

השבוע, כשרצתי 1500 ק"מ, הכרחתי את עצמי לא להפסיק, ואמא שלי נוהגת להגיד אותו הרבה. פשוט תוך כדי נשימה מוגברת דיקלמתי אותו. והצלחתי =] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): they want to kill me - שיר השבוע (כללי):בנזין-משמרת לילה - אלבום השבוע: לייב - האדם שעשה לכם את השבוע:מישהו שדיברתי איתו - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): give me some silence - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):דיברתי עם מישהי מדהימה! - דבר שהשגתם השבוע:מרואיינת - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: אופטימיות - משהו שהרס את השבוע:זכרונות לא נעימים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חייכו=] השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהכל יסתדר עם הבלונים לחברה שלי! יש לה יומולדת.... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אצליח במתמטיקה במבחן... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: jim-sorry -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

kingnothing1

New member
dont go round breaking young girls heart

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):se father - שיר השבוע (כללי): Chris Cornell - Billie jean (acoustic live) - אלבום השבוע:*** - האדם שעשה לכם את השבוע:זביש בשישי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):זביש:"ירדתי למקסימום" אני:"עוד קצת הוא כבר היה מגיע לזנות" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): She told me her name was Billie Jean, as she caused a scene Then every head turned with eyes that dreamed of being the one Who will dance on the floor in the round - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע:דגים - משהו שעשה לכם את השבוע:שישי - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:טורמן? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:זה לא משנה.אני לא יראה אותה גם השבוע. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מותר לקוות עדיין לא? -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מלנכולי-אביתר בנאי וארקדי דוכין וכמה מפתיע Chris Cornell - Billie jean acoustic live -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: Chris Cornell - Billie jean acoustic live

kingnothing1

New member
האחרת..

ולמה.. כי היא משחקת משחקים. הגבתי לך אתמול על המסר ואז בא תפוזונה ומחק לי הכל.-אני ישתדל שהיום..! האפי נואיר..
ס
-<איך אהה? דודו

למעלה