אין שום ייאוש בעולם!

mor000

New member
שבוע טוב!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): תנופה\ בועז בנאי - אלבום השבוע:הדיסק הצרוב באוטו של איציק - האדם שעשה לכם את השבוע: בנדוד שלי אולי, יפית.... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "משהו עוצר את התנופה... אולי זה רק תקופה שצריך רק לעבור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חברה שלי רצה אלי לפני שיעור והיא כולה צוחקת ואומרת לי "ווואי מור תראי אני עפה, אני רואה ציפורים." שעור תקשורת המורה: למחר כולם מגישים סיקור של פרסומת, אסור לעשות על הפרסומת של נינט והקרחת מישהי: ועל הפרסומת של חברה של יהודה לוי אפשר? תמיד שאני מגיע לחלק הזה אני שוכחת את כל הצחוקים שהיו השבוע \= - דבר שהשגתם השבוע: כלום... כמה חיוכים וזהו - מאכל השבוע: לא משהו מעניין - משהו שעשה לכם את השבוע: שראיתי את מיכל על מדים אחרי מלאאאא זמן, שהצלחתי להוריד עבודה שלמה מהאינטרנט... - משהו שהרס את השבוע: שלא ראיתי אותו ]= - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הכל אפשרי, אבל לא הכל נמצא ביכולת שלנו... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לראות אותו..., לראות את יפית כפרעליה ולסיים את השבוע הזה... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהמבחן באנגלית ובלשון יעבור בשלום -שיר שפתחתם איתו את השבוע:בטח איזה משהו מהרדיו, לא זוכרת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו. סתם: - תמונה (תתפרעו!): באיזה בר בגרמניה...

ב י ז י

New member
she is so far.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):blackfield- perfect world - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: קצת בגדים חדשים - מאכל השבוע: צ'יינה טאון היום - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להלהלה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נשאיר את זה ככה.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אמממ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:blackfield- scars -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צרפתי, תומי, מיכאל, דניאל א., פקו, יוני. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

אקליפטוס ענק, שורק בלוז כנעני...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): כל הסיפור - שיר השבוע (כללי): אפרת גוש - קרב אגרוף - אלבום השבוע: אפרת גוש - הסליחה ואני - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי[!]ליאן, ענבר, שניר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יום אחד תראה שלא אפחד. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): * אמא של פיצי הביאה לנו ארגז עם מוצרים והיה שם פווווול קמח. קאסי: "יש לך פה קמח, כאילו את דרוזית!"
* אורנשטיין בוכה על זה שמשתמשים לו כל החיים במשחת שיניים, וששניר ספרה שיש רק 7 ל-11 אנשים "זה כאילו אני מצחצח שיניים כל יום, כל היום!" *אורנשטיין על ציטרין "איזה מגה-גיי... כל האפס בבנאדם!" * המרצה הקובר לבטיחות בדרכים, עונה לשאלה של מישהו שחגורת בטיחות לא תמיד עוזרת "זה שטויות, היא עוזרת בכל מצב... ברור שאם תיסע על 200 חגור... תמות חגור!" * אורנשטיין [כוכב השבוע] על הסטאז'ים שאנשים בסמינר דופקים... "בואנ'ה, אנשים פה.. זה כבר תואר שלישי!" היו עוד... אך אינני זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע: עמרי+ליאן. - מאכל השבוע: ארוחת בוקר באה בטוב. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום לא עשה אותו. - משהו שהרס את השבוע: הכפור!!!
והגשם. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: allways look on the bright side of life השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש... אני ושניר משתחררות בחמישי!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיום חמישי בערב יגיע במהרה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בלוז כנעני - אהוד בנאי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נו. זה כבר ברור. סתם: - תמונה (תתפרעו!): הערב תרבות האתיופית הזה השתלט לי על החיים... תמונה ממבצע משה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

LoLi Goddess

New member
"זה הזמן להתחיל להמשיך"

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
יכול להיות
שיר השבוע (כללי):
רונית שחר - להתחיל להמשיך
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
צחר, טלי, מוש, מנואל
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
הנה עוד סיפור הופך לשיר
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
~אחרי שאני כבר המון זמן לא תומכת בחבר שלי שיוצא לקצונה, החלטתי להראות שאני יודעת לתמוך~ אני: "מותק, מצאתי סיבה אחת טובה לזה שתהיה קצין" חבר: "נו" אני: "כי אז יהיה לי פלאפל על הכומתה" (למי שלא יודע, יש קטע כזה שאם שכבת עם קצין\ה אז שמים סיכת פלאפל על הכומתה) חבר: "אופטימית הא?" אני: "מזתומרת?" חבר: "גם אופטימית לגבי זה שאני אסיים קורס קצינים, וגם לגבי זה שנשכב" _______________________________ "אתה יודע שאני ילד הפתעה?" (ילד הפתעה=שההורים לא תיכננו להיכנס להיריון) "מזתומרת ילד הפתעה? קונדסון הביא אותך במקום החסידה?" ________________________________ ~צחר כועס על מוש שהוא חסר אחריות~ ~צחר אומר משפט מטיף כועס ונחרץ~ מוש~לא יודע מה להגיד~: "נו במילא..." ________________________________ ~אני מחמיאה למוש על הלבוש~ מוש: "בני רוצה שאני אלבש את זה לסילבסטר" אני: "אבל תכבס אותם" ~כעבור כמה זמן סיפרתי לבני על הקטע הזה~ בני: "בינינו? הוא לא יכבס"
דבר שהשגתם השבוע:
שקט מהמפקד החופר, והפרצוף של המש"קי משמעת כששמתי להם זין גדול בפנים
מאכל השבוע:
פיצה
משהו שעשה לכם את השבוע:
צחר מוש וטלי באו לבקר אותי בבסיס
משהו שהרס את השבוע:
עזבו, מה זה חשוב...
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
פאק דה סיסטם מאדה פאקה. ויש גבול למספר הפעמים שאפשר לשמוע ביום אחד את הנעימה: "גל גל גלגל"צ פור לה מוזיק"
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לראות את מנואל, לנסוע לליזי, לנסוע לתומר, ללקק כפות
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שהוא יעבור מ-מ-ש לאט
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
"פום פום, קלה קלקה פום פום" (נו צחר מהוידאו שהעברתי לך חחח)
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מנואל, מוש, בני, ליזי, תומר, ומי שבא ברוך הבא.
סתם:
תמונה (תתפרעו!):

LoLi Goddess

New member
חחחח

"תומר, ליזי ואני מכינות לך הפתעה ליומולדת" "מה, פעמיים טוטה?" חחחחח חומני עם כוויות קור בטוטתו

../images/Emo68.gif../images/Emo111.gifבלונדינית חדשה הגיע לשכונה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תשחק אותה - שיר השבוע (כללי):של מלך האריות שיש לכל העולם בערך בפלאפון - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:אורית, והרופאה - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אנו כאן להעביר את הזמן..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):בערב שישי היה לנו תורנות מטבח חברה שלי:" הקשב המקדש אפשר יין?"
***************************************************** אני מדברת עם גל יודה על כמה שאני מותשת גל:"יפית די כבר יצא לי להכיר מעריצות של אביב גפן שפחות ממומרות ממך"
- דבר שהשגתם השבוע:גימלים - מאכל השבוע:מקדולנדס בסנטר - משהו שעשה לכם את השבוע:הראיון של ליאור שליין - משהו שהרס את השבוע:הריב עם אחד המורים, שסגרתי שבת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אין כמו בבית!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לסיים את הקורס, להשתבץ ביחידה וכמובן ב-ר-ל-ה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיהיה לי כסף
, ושאני אצא חמשוש -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יותר מידי.. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למרות שאף אחד כבר לא יקרא.

[רק בשביל שאזכור את כל זה אח"כ.] כל החפירות שחפרתי אי פעם במומלצים- לא משתוות ולו במעט לחפירה שהולכת להגיע עכשיו. צאו פן תיפגעו! [דרך אגב, הפורום הגיע לשיא השפל! היו שבוע שעבר 3 מומלצים בדף אחד.] השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא יכול אחרת. הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי): הדפוק הזה- ירמי קפלן, אני שמה עלייך זין, בוא כמו אורח- שילה פרבר. - אלבום השבוע: מתוק שחור- שילה פרבר, "אוסף1 לאוטו של ענבר" [אני עדיין מחכה לאוסף2
]- נופר אוחנה. - האדם שעשה לכם את השבוע: ליאן, אוחנה, עמרי, עומר [אלה שסתם]
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לאן ללכת", "אני לא יכול אחרת". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אהוד [מדריך כזה חמוד שמדבר יפה וכ'ו] לנביטל [מדריכה אחרת משוגעת]: "את!! אל תדאגי, את עוד תקבלי זין!" אני קולטת את מה שנאמר, פונה אל אהוד- "
" אהוד: "אה אה, את ז'...ו-ח'!" זמי טעתה בהצחקה בטירוף, חנע מסתכלת עליה בתסכול..: "כרגע, מבחינתי, אנחנו 10 בגרעין." שניר לדנגור:"דנגור, נו בוא רגע.." דנגור:"צאי לי כבר מהתחתונים!!!111" |שניר ממשיכה לשגע אותו| דנגור: "די תקשיבי, יש לך אישור לסוע הביתה, שבועיים חופש!!" דנגור מתיישב בישיבת צוות בצד וספיר אומרת לו לבוא לשבת לידנו.. דנגור: "לההה, תני לי להנות מהספק שאני לא בחברתכם!"
מתחלקים לקבוצות בין כל הצוות.. ולודמילה המדריכה איתנו בקבוצה. חנע: "טוב תקשיבו, בואו נעדכן אותה.. |מצביעה על קאסי| הוא..דבה!" לודמילה |מבטא רוסי|: "איפה?" חנע: "איפה לא?" לודמילה: "נו בסדר..." בסמינר ראשון-שני עם פיני.. דור החייל היה צריך לספר על עצמו. ציטרין- "תספר גם על תחביב!" דנגור מסתכל עליו בתסכול מטורף.."גייז.." איש ההשתלמות
: "קוראים לי פיני". אני: "כמו כולם פה.." :p אוחנה מספרת לפיני הזה משהו על המשפחה שלה.. "כשהיינו בבית לחם הגלילית.." (?!!?!
.) מסתדרים במעגל, חצי בפנים וחצי מולם בחוץ. יצא שאני הייתי מול אורנשטיין ואיזה 2 חיילים יצאו אחד מול השני וציטרין היה מול דנגור. אז קאסי כולו בהתלהבות: "חייל מול חייל! שינשין מול שינשין! גיי מול גיי!"
היה איזה משימה שכל אחד כותב את הדברים שמייצגים אותו, נגיד תושב ישראלי, יהודי, אשה/גבר, ימני/שמאלני, אוהד כדורגל וכ'ו.. ומשימה אחת אחרי זה להוריד 3 תכונות שלך שבלעדיהן עדיין תוכל להשאר עצמך. אז ציטרין: "אני אוריד 'גבר'.."
היינו צריכים להכין טוקולים לחג של האתיופים.. אז קאסי החסר טקט רצה לדעת אם יצא לנו טוב, אז הוא יצא החוצה לעינת [חניכה אתיופית]: "תגידי עינת, זה נראה כמו טוקול?" עינת: "מה זה טוקול?" קאסי: "הבית שלכם באתיופיה" D: עינת: "מה אתה מפגר? מי היה באתיופיה?" ואז שניר מספרת לנו על זה כאילו שקאסי יצא חסר טקט וזה.. אז קאסי כולו מעוצבן עליה: "מה זה בושה לגור בטוקול?" DD: טמבל. הסתבר לי השבוע שדניאל קינסלר וחניך שלי היו באותה כיתה (יא צעיררר!) לפני שחניך שלי עבר לכפר גלים.. אז צח שואל : "מה מאיפה הכרתם אותו?" אני: "מהופעות של היהודים וזה.." צח: "אה איזה משוגע הוא היה.. את כל הכסף של הבר מצווה הוא השקיע עליהם!"
!!11 אורנשטיין אוכל אצל המזנון של הבצפר את השניצל שאנחנו תמיד אוכלים.. בביס האחרון : "בא לי ללחוץ עכשיו ליהודית את היד על השניצל הזה!" אורן [המדריך] מחפש את אלדד [חניך] לכיבוי אורות ורואה אותו מהחלון עם כמה שינשינים.. "בואנה הוא כזה מזוכיסט.. הוא נראה לי אוהב את זה, חצי מהש"שנים מרביצים לו על בסיס יומי.." :D אנחנו יושבים במזנון של הבצפר של הכפר, דנגור: "מה ספיר, איפה זמי?" ספיר: "היא עדיין לא הגיעה, היא באה מצחר.." דנגור: "נו ברור, גם אני באתי מצחר, מה זה השם הזה?" אורנשטיין: "בוא'נה, צריך להיות משהו מטורף מאחורי הדבר הזה.." D: בסמינר היה לילה שאורנשטיין קבר אותנו ללא הרף.. "אוי ואבוי, אני לא מאמין שאנחנו ישנים פה עם בוסי.. אם אני לא נרדם לפניו, זה מדור הגהנום! הוא שם ראש ומתחילה מלחמה.. יש אנשים לפני שהם נרדמים- חושבים קצת, מנמנמים.. הוא לא שם זין!" "יש מצב היום בלילה יהיו פה גרירות.." :D! בסוף כל העסק, החלטנו ללכת לישון. כולם כזה מתחילים עם הלילה טוב, ואז אונרשטיין נכנס ללחץ : "לא לא! בוסי! תעסיק ת'צמך עכשיו!"
היינו באיזה הרצאה עם איזה איש צעקן מעצבן, והבמה הייתה מזה פיצית, אז הוא נפל את נפילת חייו ואז כולם נקרעים מצחוק, הוא קם : "זה היה בכוונה!" :D "נגיד יש מישהו מאורנית.." אזולאי: "וואווו!" המרצה לאזולאי: "אתה גר באורנית?" אזולאי: "כן.." המרצה: "טוב, לא כולם מושלמים" היה איזה קטע בכיתות בסמינר, שכולם שם פצחו באיזה דיון חכם כזה, דיברו במילים גבוהות וזה.. אורנשטיין מסתכל כולו לא מבין. יוצאים החוצה להפסקה, אני: "מה השתעממת?" אורנשטיין: "לא , דווקא היה סבבה" אני: "תכלס זה היה מזה משעמם" אורנשטיין: "בואנה אנשים פה.. כבר תואר שלישי!" והיה את רבינר שכולנו היינו בשוק מכמה שהוא חכם.. אז הייתה איזה משימה עם איש שצריך לכתוב על כל חלק איך אתה רואה את עצמך כמחנך. אז רבינר עשה את הכל במדוייק וזה, הסביר על כל חלק, כולם היו בהלם. אורנשטיין אחרי זה: "הביאו לו פאקינג דף! דף עם איש עליו! הבנאדם עשה פרוייקט.." ואז בסוף היה איזה פעולת סיכום, שכל אחד היה צריך להגיד איך היה לו בסמינר, והחליטו שרבינר יתחיל. אז הוא ביקש שיביאו לו ת'דף משוב כדי שיידע על מה בדיוק לענות.. אז היא הביאה לו ת'דף, אורנשטיין מסתכל .. : "וואי וואי וואי.."
אני לאורנשטיין: "וואי בדרך חזור אני הולכת לדפוק את שינת חיי!" אורנשטיין: "אני כבר אהיה ככה.. |מדגים בנאדם מת בשינתו עם פה פתוח כזה וזה|.. יש מצב את תראי מחזה מכוער!" דיברנו בסמינר על סימפסון, איכשהו זה היה מקושר ליאנוש קורצ'אק. אז רותם [שינשינית בהנהגת חיפה] עושה כזה: "אם הוא היה חניך שלכם, איך הייתם מטפלים בו?" רבינר: "צובע אותו מחדש בצבע גוף..?" :D

[המשך]

בסיור שעשינו בסמינר, הצלנו [יותר אורנשטיין וזמי, אבל אנחנו תמכנו ברוחנו ובנפשנו ובעידודינו
..] כלבה מטביעה. והיה ממש קשה לחלץ אותה משם.. אחרי שכבר הוצאנו אותה וחזרנו למקום וזה, היה איזה שער והיא התחשמלה ממנו הדפוקה הזאת. אורנשטיין: "וואי, בטח כמה היא עברה בחיים.."
אורנשטיין על בוסי: "איזה יפיוף! איזה יפיוף!!" |מספר לי| "מורה אחת בחטיבה אמרה לו שהוא עוד יהיה דוגמן ושלא יקשיב לכולם, אז עכשיו זה ימי הזוהר שלו!" |רואים את קאסי מהלך בשומניו|.. ואז אורנשטיין מתחרפן עם עצמו: "איזה יפה איזה יפה!" ספיר וקאסי "נעלבו" שנעלמנו להם [בזמן שהיינו עם הכלבה] והם המשיכו ללכת בסיור הזה שהיה. אז שניר סיפרו לנו אחרי זה שהם ניתקו ת'פלאפונים כדי שאף אחד מהגרעין לא ימצא אותם, ושהם הקימו גרעין חדש שנקרא- סק. ספיר וקניאס.
זמי שוב טעתה בהצחקה, אז אורנשטיין עושה לה: "בואנה, אנשים פה כבר צריכים להיות אנונימיים! לקום בלי הבעת פנים.."
!!!
אוחנה: "וואי, מהרעב אנשים פה כבר איבדו שליטה, איבדו ת'זהות!" D: שניר אמרה שהיא גילתה שבמקלחות יש רק 7 משחות שיניים מתוך 11 שבגרעין, סתומרת ש-4 מצחצחים קבוע על חשבון אחרים :p אורנשטיין: "כן בואנה, אני מסתכל על המשחת שיניים שלי.. זה נראה כאילו צחצחתי שיניים כל יום כל היום!"
בצופים יש לאוחנה וזמי איזה חניכה אחת מתישה שלא רוצה לשבת, אני הולכת לי לכיוון הבניין ורואה את אוחנה מרחוק: "את עודדד תשבי!!" :D בסמינר בבצפר גוונים, תלמידים הגיעו באיזה 7 ועשרים בבוקר כשאנשים רק התעוררו להם בכיתה. אז איזה 2 תלמידות דיברו ביניהן, פתאום נכנסו אנשים לשירותים.. אחת מהן אומרת לשניה: "איכככככככ!! הם מצחצחים לנו שיניים בשירותים"
, זה קבר באותו רגע. הייתה איזה שיירה של מלא ציפורים בשמיים, אורנשטיין: "וואי ,איזה חיה.." אוחנה: "לא איזה חיה, איזה ציפור!" בסמינר ישנו על הרצפה, אז אורנשטיין לפני השינה דיבר עם דנגור שהיה בבית באותו זמן, בטלפון: "בואנה אחי! אני ישן פה בתנוחת ערפד!!":D דנגור בתחילת השבוע לציטרין שהעיק עליהם כתמיד: "אחי, אתה כבר מלווה בהטרדה!" קאסי אומר לפיטשון [שאיתו בצוות] משהו על זה שאם היא לא תבוא לסמינר- היא עושה השכמות וכיבויים כל השבוע. דנגור- "תחדש כבר משהו, היא כל השנה עושה כיבוי והשכמה!"
ציטרין בסמינר ראשון-שני מספר שקראו לו אסף כי הוא הילד האחרון מכל הבני דודים אז הוא כאילו המאסף.. ואז הוא מספר שאחריו בסוף נולדה עוד בת דודה. "ולא , לא קוראים לה אספה.."
פיני איש הסמינר: "טוב, אנחנו ניגש לסיכום..." קאסי: "הו, החלק האהוב עליי!" פיני לחנע: "חשבתי הצחוק הזה שלך, ללא רסן, יהרוס לי את כל הסמינר!" D: יאלללה.B.הלאה. |מותש| - דבר שהשגתם השבוע: שבוע שעבר..השגתי לראות את ליאן ועמרי [+משחק המסיבות
], 2 סמינרים שהעשירו אותי מאד, באמת. שיחה עם אדם מאד מיוחד, להחכים, והוכחה. - מאכל השבוע: אני כבר לא זוכרת מה אכלתי שבוע שעבר. - משהו שעשה לכם את השבוע: להקשיב באמת, לדעת, שיחה מיוחדת, אדם מיוחד שלימד אותי המון גם בלי לדעת, סמינרים שנהניתי בהם מאד. אנשים שהיה חשוב לי לראות. - משהו שהרס את השבוע: החולי, החום, אנשים חולי רוח, שלא הייתי יום רביעי.. שויתרתי- ולא בשבילי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - לא להתרגש מכל מצברוח של אנשים משונים שלא אצליח להבין לעולם מה החסך הספציפי שלהם. -אם יש בשביל מה, כמעט ואין בעיה של איך. -הבחירה בחיים של התעקשות על נורמות וערכים שאולי חלפו מהעולם- אין מובנת לרבים. ומעטים, כה מעטים הם השותפים לדרך, שמבינים כי אין ציון או מעמד, כי אין סכום כסף או מכונית- שעומדים מול חיוך של ילד, חיבוק של נער, צחוק של קבוצה. [מול בכי של חבר לדרך, של שותף]. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיכיתי ליום שני, לסופשבוע, שיעבור מהר, ליומולדת של זמי, להופעה בברלה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר, שאני אמכור מספיק כרטיסים ושלזמי יהיה יום הולדת שמח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אל המחט- שילה פרבר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עמרי, ליאן, מור, טל, שנשונה החצופה, דניאל-קינסלר ויובל. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

רגע, עוד כמה-

בסמינר, אורנשטיין- "בואנה אנשים פה כבר נהיו רודפי בצע של אוכל... הם אוכלים בלי לחשוב" |רואים בדיוק את אוחנה מוציאה את הסוכרייה מהפה כדי לאכול קרמבו
| חניכות בכפר עשו לפיצי צמות.. אחרי זה בשיחה עם אסנת העו"סית, אני משתעלת בבהמתיות, לכיוון של פיצי.. חנע: "וואי, עשית לה צמות!" אני באה להשתעל שוב חנע קמה להגנתה של פיצי "לא לא!" |מצביעה לכיוון של שניר|
וכללל ההרצאה של האיש הקובר שהרצה על התאונות דרכים בסמינר. "מישהו פה נהג פעם מעל 120" |כולם מרימים ידיים| "מעל 130?" |הרוב מרימים| "מישהו פה נהג פעם, עייף?" |כולם מרימים| מישהו פה נרדם?" |רק אני ועוד איזה 2
.| "כשאנחנו רואים אורות כחולים מה אנחנו נהיים? רובוטים, עוברים לימין, נוסעים לאט, מפעילים איתות..ככה,שיהיה" וכל הסיפור עם ירבאם
קיצר, הוא היה קובר. וזהוווו שלוש נקודות

billi bob

New member
מי לא יקרא?!

הכי חיכיתי לזה
. קברת לגמרי!!!
אתם פשוט אנשים שרוטים שם בכפר. המסרים שלך... כמה את קולעת נכון ובזמן אין דברים כאלה! מרגישה כבר יותר טוב?

למעלה