"אין שום סיבה שאדם בריא בן 30 ישתכר 5500"

"אין שום סיבה שאדם בריא בן 30 ישתכר 5500"

מצרף לכם קישור לדיון שנערך בפורום "יוצאים מהבית", כשאחד המשתתפים בדיון קבע מספר פעמים ש"אין שום סיבה שאדם חרוץ בריא בן 30 ישתכר 5500 בחודש", ובהודעה אחרת כתב "אבל בואו נהיה פרקטיים, אין שום סיבה שאדם בריא בן 31 ישתכר 5500...", בעצם כתגובה לפותח השרשור שתהה אם יוכל לעמוד בשכירות עם השכר שלו.

אין פורום של שלושים פלוס אז החלטתי להפנות את השאלה בפורום הזה, בטח יש פה כאלה שמתקרבים ל-30 ואף עברו אותו..

האומנם? בחור או בחורה בני 30-31 שמרוויחים 5500 ש"ח - אין שום סיבה?

h a j b i

New member
ואיך זה קשור לפורום?

לך לפורום נותני שירות, נראה לי יותר מתאים.

h a j b i

New member
האמת שהתבלבלתי בפורום כי אתה בדרך כלל

מעלה ספאמים במקומות אחרים אז קבל את התנצלותי בעניין.
זה לא משנה את העבודה שאני לא צריך לנהל את הפורום בשביל להביע את דעתי, מה גם ששתי המנהלות ידידות טובות שלי

ולעניין המדובר, זה לא קשור לבריאות, רק לבחירה. הרוב המוחלט בוחרים מה לעשות בחייהם ומרוויחים בהתאם.

Aberforth

New member
יש כאלה שמרוויחים פחות מזה.

וחיים מהשלמת הכנסה, נעזרים בהורים ובבני הזוג, או שורפים את עצמם ב2-3 עבודות. שום בן אדם יחיד לא יכול להשתכר בכבוד ממשכורת כזו.

Optimistic Girl

New member
ואני שואלת...

מה הקשר בין בריאות לבין יכולת השתכרות?

חברה שלי בריאה כמו סוס
בת 25 וגרה אצל ההורים
משתכרת בסביבות 2500
מטפלת בגן ילדים (אם זה מעניין אתכם לדעת
)

אני השתכרתי הרבה פחות ממשכורת שכתוב בכותבת שלך, כי גם גרה אצל ההורים
וגם כי לימודים יותר חשובים לי
וגם כי שוב גרה אצל ההורים אז אין לי הוצאות...
נו חוץ מנסיעות וטיפלה הוצאות ספרים (מכורה)
וכמובן ההוצאות על לימודים עצמם

לצערי (אני אישית רואה בזה כצער)
המון אנשים הכסף לא בעניין חשיבות גבוה אצלהם הם פשוט לא אוהבים כסף!!! מכירה אישית כמ אנשים כאלו.

או אנשים שלא יודעים איך להרוויח יותר מ5500 שח בחודש
או שאין להם ביטחון עצמי/אמונה שהם מסוגלים ליותר...

על שני סוגי המקרים שלעיל אפשר לטפל במידה והאדם מעוניין בשינוי.
אם לא האדם פשוט ימשיךל הרוויח סכום איקס בחודש ולהתלונן כמה המדינה עושקת אותו...
או כל תלונה אחרת...

חברה שלי
ההיא שמשתכרת 2500 שח
המטרה שלה היא פשוט להרוויח 5000 וזהו
היא לא מאמינה שאפשר יותר...
וגם היא לא אוהבת כסף..

אני בחיים לא אבין אנשים כאלו... אבל מה לעשות...חלק מהאשמה היא ההורים שלהם שלא לימדו אותם להעריך את הכסף...

eveik

New member
למה את חושבת שהורים חייבים ללמד

את הילדים שלהם להעריך כסף? אולי הם לימדו אותם להעריך דברים יותר חשובים מכסף?

EdisonGirl

New member
מבינה למה את מתכוונת, אבל כסף כולם אוהבים

(בהכללה מטורפת, כן?
) הבעיה היא שהם קטני אמונה לגבי היכולת שלהם להשיג יותר מרף מסוים, אולי יותר ממה שההורים שלהם השיגו. ההורים שלי, למשל, ממש לא עשירים. אפילו לא קרוב לזה, אבל תמיד קיבלתי את המסר, שאפשר ומותר לי להרוויח יותר, שאני יכולה לייצר כסף אם אני רוצה, שזה לא מחוץ להישג היד, וזה הפוך ממה שרוב ההורים מעבירים לדורות הבאים. המסר שעובר הוא בד"כ שצריך לעבוד ממש קשה בשביל לגרד את השקל, שצריכים לעבור מסלול מסוים, שמסתיים בעבודה כשכיר, שהתקדם בדרגות... אני עובדת במקום שאפשר להתקדם בו, אבל זה מעולם לא משך אותי. אין לי בעיה להיות מנהלת- זה אפילו כיף, אבל תמיד שואפת למשהו משלי. ואני מניחה שלזה התכוונת

Light18m

New member
זה יכול להיות להפך;

אני כיום עובד בהייטק ומרוויח הרבה יותר מהסכום בכותרת, אבל בגיל 30 התכנון שלי הוא להיות כבר אחרי השלב של ההיי טק, ולעבוד בעבודה שאני אוהב גם אם מרוויחים בה שליש מהמשכורת שלי כיום.

einat162

New member
זה אוקסימורון מבחינתי -

כל דבר שאוהבים ומכניסים אותו לשיגרה (לימודים או עבודה) הופך להיות מאוס.

einat162

New member
"שם"

עברתי מספיק נק' בחיים שבהם למדתי שמה שאוהבים מאבד את הכיפיות ברגע שהופך להיות ממוסד וכפוי (בצורה מסויימת).

אם אתה נמצא "שם" כרגע - וואלה יופי. לא מתאים לכולם.

למעלה