"אין שום סיבה שאדם בריא בן 30 ישתכר 5500"

einat162

New member
לא מסכימה כ"כ שאין בעיה להשיג עבודה

אני יודעת שבתור מאבטח/ת (שוק פרוץ ומנצל של חברות קבלן) תמיד יש עבודה, אבל לעזוב עבודה שמכניסה טיפה יותר משכר מינימום, באופן יציב, שהיא לא קשה פיזית (עבודה גופנית, מזג אויר בחוץ) עבור חוסר ודאות ("כשאני פורשת מעבודה בזמן שאני זקוקה לכסף") עם זה יש לי בעיה.... זה לא משהו שאני אעשה.

ואגב, לגבי הפן החברתי - כל ה"מסביב" מוביל לעליהום ולתקלים חוזרים - שלא תמיד מפסיקים מאליהם כי "מי שיש לו בעיה איתי, שיתבוסס לו בדמו עד שהוא יבין שלי אין בעיה איתו". המציאות לפעמים יותר מורכבת, אנשים מסבכים דברים.

נסכים שלא להסכים...

h a j b i

New member
אז עושים שינוי מידי פעם

מחליפים מקום עבודה, תפקיד וכו.

einat162

New member
בתור מישהי שכתבה שם

אם תשימו לב מנהלת הפורום "יוצאים מהבית" מזהירה שזה טרול מוכר. מה שאני לא מבינה למה לא מחקו אותו מלכתחילה...

טכנית? אין סיבה.

כנראה שהוא יכול לעבוד בעוד עבודה או שתיים, או לחילופין למצוא עבודה מכניסה יותר. אבל כנראה שהוא לא רוצה.

כמו שכבר ציינו פה, הכל עניין של בחירה. אם הוא מרגיש שזה מספיק לו כדי להתקיים בכבוד ולנהל חיים עצמאיים, אחלה.
סביר להניח שברגע שהוא ייצא מהבית הוא יבין שהוא זקוק לקצת יותר מזה...

Purple Mushroom

New member
יש סיבה, (למרות ששואפים ליותר).

אני לא דוגמא, או שכן, אבל מאוד ייחודית.
אני כיום בן 36, והוגדרתי מדינית, או רפואית פסיכיאטרית קלינית, כ"חולה" לכל החיים, פגוע נפש, לכל החיים. למרות שנאבק בזה.
בגיל 30 ו31, וגם גיל 32, (בעצם לא כ"כ בגיל 30,לא ממש עבדתי בגיל הזה): עבדתי במפעל מוגן,
רגיל לקבל כסף מהמדינה, ולהיות נזקק, רוב ההכנסות שלי בחיים, כנראה הגיעו מביטוח לאומי, למרות שעבדתי בהרבה עבודות.
התקציב שלי, (התחלתי לעבוד לאחרונה בסקרים), נכון להחודש, צריך לעמוד על כ3800 ש"ח, מקבל מהמדינה קצת יותר מ3 אלף,
והשאיפה שלי היא לקבל הכנסה של כ4,500 ש"ח, גם מעבודה. (עבודה כ1,500 ש"ח).
והוצאות המחיה שלי במרכז תל אביב, עומדות על כ1,525 ש"ח, יש עוד כ-2 הוצאות,
ההוצאות שלי הנורמליות, בחודש לפי הבנק, עומדות על כ 2,538 ש"ח, כולל עמלות בנק. ונורמטיבית, זה צריך להיות יותר, לא כולל אוכל.
השאיפה שלי היא להתמיד בעבודה, ולמצוא דירה לבד, או עם חברים, במרכז תל אביב, ואז ההוצאות שלי יגדלו,
התקציב הוצאות שלי, נניח עוד שנה, שאגשים את השאיפות שלי, אמור להגיע עד ל כ 3,500 ש"ח, כולל שכר דירה, מחיה, ואוכל.
נראה אם אצליח לעמוד ביעד. בן אדם מאוד צנוע. :)

למעלה