כן, כי זו לא באמת בעיה להשיג עבודה.
אני בררנית, אבל כנראה שלא יותר מידי. אדם צריך לתת צ'אנס לעבודה שהוא מוצא, ולא לפסול כ"כ בקלות. שטיפת כלים? יכול להיות שזה מתאים להרבה אנשים, אבל הם יפסלו רק בגלל הדימוי החברתי של סוג העבודה. עבדתי גם בעבודות לא מקובלות חברתית או סיזיפיות- למשל חלוקה של עלונים בתיבות הדואר, ונהניתי מכל רגע. העבודה שלא החזקתי בה הייתה תיאום פגישות למגזר העסקי בתחום הסלולר. זה היה בגלל הפן החברתי (לא סוג האנשים כמו העובדה שכולם עישנו שם כמו קטר והמשרד היה בסוף היום אפוף עשן כמו "אלנבי 40"..), וגם בגלל שסוג העבודה לא משך אותי בכלל. כשאני נהנית מהעבודה, ומצד שני, היא קשה לי, אני נותנת יותר צ'אנס. נותנת לעצמי את האופציה להתרגל... בעבודה הנוכחית שלי, למשל, חשבתי לפרוש אחרי 4 חודשים. היה לי מאוד מאוד קשה, אבל היום, אחרי קצת יותר משנה, אני אשפית, ורוב הזמן נהנית מכל רגע.
כשאני פורשת מעבודה בזמן שאני זקוקה לכסף, ותוכלי לראות בארכיון הפורום הזה שכבר עשיתי את זה בעבר, אני לא דואגת. אני יודעת שאני אמצא עבודה, כי מספיק שמשהו אחד בעבודה מושך אותך, בשביל לתת לה צ'אנס. אם היא לא תתאים, לפחות השגת שקט כספי, ולמדת מה עוד את לא אוהבת לעשות (לדבר בטלפון
).
לגבי הפן החברתי, כמו שאת כותבת, זה משהו שבכל מקום נחשפים אליו, אז למה זה צריך להפריע? הרבה יותר קל פשוט לא להתערב בדברים האלה. מעולם לא מצאתי את עצמי מסתכסכת במקום העבודה, וגם אם יש תקלים, אני לא מייחסת להם חשיבות, והם פשוט חולפים מאליהם, או לפחות לא ניזונים ממני... מי שיש לו בעיה איתי, שיתבוסס לו בדמו
עד שהוא יבין שלי אין בעיה איתו.