אין תארים לרוסיות?!?!?

Malcolm X

New member
אין לדמנטייבה מה לחפש בטופ 10..

זה אחד הבזיונות של השנה האחרונה ששחקנית שלא יודעת להגיש נמצאת בטופ 10...פשוט עצוב לראות כאלה שחקניות בצמרת העולמי...פטרובה הרבה יותר טובה, מגוונת ויציבה ממנה...

Malcolm X

New member
אין לדמנטייבה כלום, עזוב שטויות!!!

אין לה סרב חלש, אלה היא לא יודעת להגיש!!!! יש הבדל!!!! זה פשוט ביזיון לראות משחקים שלה שהיא נטחנת בסרב!!! מה שמחזיק אותה זה הFOREHAND שלה וזהו. עכשיו שהבלגיות חזרו, היא לא תגיע אפילו לגמרים כמו שעשתה בשנה האחרונה. היא לא שייכת לטופ 10 בשום מקרה.

Ill Fame

New member
../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד, pgprince, שחקניות שיכולות לחבוט חזק מן הקו האחורי יש בשפע. המשחק מתקדם, ואינני מאמין שדמנטייבה תשאר בצמרת, בוודאי לא כשכל הכישרונות הצעירים, כל בנות ה-15 המדהימות האלו, תתבגרנה. זמנה בצמרת קצוב. זוהי תעודת עניות לטניס הנשי, ששחקנית שלא מסוגלת להגיש נמצאת בטופ 10. האם אתה יכול לדמיין מצב בו בסבב הגברי, שחקן ללא סרב יעפיל לטופ 10? עזוב, אני אהיה לארג', לטופ 1000? בחיים לא. ביזיון.

Niminator

New member
שטויות.

לדמנטייבה יש המון - יש לה עבודת רגליים מדהימה, והיא מסוגלת לחבוט חבטות מדהימות גם במצב עמידה וגם בזמן ריצה, משני הצדדים. משחק הרשת שלה לא מדהים, אבל הוא יחסית יציב, והיא מסוגלת לעלות לרשת חמש-שש פעמים במערכה. למעט מאוד בנות בסבב כיום יש סרב סולידי. הסרב הראשון של דמנטייבה הוא עדיין לא "אין סרב". הוא סרב ראשון חלש, אבל לא חלש באופן בלתי נסבל. זה הסרב השני שהוא בדיחה, אבל עובדה שהיא מחפה עליו. עובדה שהיא הצליחה לא רע (אומנם פחות מהיום, אבל עדיין) גם בשנים 2000 ו2001, כשהטניס הנשי היה במצב טוב. אוליי יש המון בנות שיכולות לחבוט חזק ויציב כמו דמנטייבה, אבל מעטות שמסוגלות לזוז כמוהה, וטניס זה הרבה מאוד רגליים (ואל תתן לי שמות, כי אלה רק האליטה של דור העתיד, וכמובן שהאליטה של דור העתיד תהיה יותר מלאת פוטנציאל משחקנית עשירייה ראשונה של היום - מכיוון שהיא לא שחקנית אליטה).

Malcolm X

New member
שטויות במיץ עגבניות..

דמנטייבה לא ברמה של טופ 10 בעולם, ולא יעזור גם אם תכתוב לי מיליון מגילות...לא נראה אותה יותר בגמרים של סלאמים....תהיה בטוח בזה...

Malcolm X

New member
כן..ואני אלך איתך עוד יותר רחוק...

שחקנית טופ 10 חייבת להגיע לגמר סלאם אחד לפחות בעונה. במיוחד בסבב הנשים. והיא יותר לא תהיה לא רק בגמרים של סלאמים, אלה גם של טורנירים גדולים אחרים. ועם זה אתה יכול ללכת לבנק. היא שחקנית ב-י-נ-ו-נ-י-ת שניצלה את החולשה של הסבב כדי להיות בצמרת. אפילו פטרובה יותר טובה ממנה בהרבה ותעבור אותה בקרוב. וחאלס לטחון מים. הבנת את דעתי על ילנה והבנתי את שלך. אתה רוצה לפרוק תסכולים, לך לחדר כושר.

nitsansh

New member
מה שכתבת זה טעות בהגדרה...

בשנה יש 4 גרנד סלאם, בגמר יש 2 שחקניות... חישוב פשוט מביא למסקנה שלא יכולות להיות יותר מ-8 פיינליסטיות בשנה, ובדרך-כלל פחות כי יש שחקניות שמגיעות ליותר מגמר אחד... אז תמיד יהיו כמה שחקניות בטופ-10 שלא הגיעו לגמר גרנד-סלאם... דמנטייבה הגיעה ל-2 גמרים ובשביל זה צריך יותר ממזל... יותר משנתיים רצוף בטופ-10 (ולרוב במקומות 5-8) זה גם לא הישג שבא במקרה...

Ill Fame

New member
לא פקפקתי בעצם העובדה שהיא

מצליחה לחפות עליו במידה מסויימת, חלילה! אבל ההצלחה היחסית שלה בשנים 2001-2002, כאשר היא נעה סביב ה-12-15 בעולם, יותר משקפת את רמתה, באופן יחסי לשאר השחקניות העלובות בסבב. אבל מקום 5 בעולם? זו כבר פארסה. אני לא קונה את כל הגיבובים על עבודת הרגליים שלה, בכלל לא. אני מבקש ממך, נמרוד, לבדוק אם היא נשענת על הרגל הקדמית כאשר היא מאולצת לרוץ (במיוחד קדימה), ואת המגמה של הגוף. זה לא פיגר אופ ספיץ', אני מבקש ממך להתבונן היטב בפעם הבא שנזכה לראותה על המסכים. בוא ואגלה לך סוד - אתה כמעט תמיד תמצא שהיא חובטת ב- open stands, קרי, לא נשענת על רגל קדמית, והמון פעמים, גם כשהיא חובטת מאמצע המגרש הגוף במגמה אחורה, לא קדימה. צורת החבטה הבלתי-מאוזנת מזכירה מאוד את חבטת הפורהנד של פט קאש בשלבים המוקדמים של הקריירה שלו: פורהנד לעיתים רצחנית, ולעיתים פשוט קטסטרופלית. אתה מבין, הוא יכל לעלות על המגרש ולדפוק 20 ווינרים ו-3 טעויות בלתי מחוייבות. באותה מידה הוא גם יכול היה לעלות למגרש ולעשות 20 טעויות בלתי מחוייבות ו-3 ווינרים. כזאת היא גם דמנטייבה, שמתהדרת במשחק בינוני-ומטה לרוב. אגב, באיזשהו שלב לקאש נמאס מחבטת הפורהנד הבלתי מאוזנת ופשוט כינס כמה מאמנים על מנת שייעצו לו כיצד לשפרה (ואכן, כאשר הוא התחיל להיות יותר עקבי בעבודת הרגליים, והקפיד להשען תמיד על הרגל הקדמית, גם בריצה, הפורהנד השתפרה פלאים!) אל ההערה בקשר לוולי של דמנטייבה אפילו לא אתייחס, אני מניח שהתלוצצת
יודע מה? במצב הנוכחי, ובהתחשב בדלילות שוק השחקניות, אני מאמין שהבלונדה עוד תשאר בטופ 10 כמה חודשים, אני באמת מאמין (ואם תקרא את הודעתי הקודמת תיווכח שהתנאי שהצבתי לירידתה בדירוג של דמנטייבה, הוא חדירת דור השחקניות החדש לסבב, ובמילים אחרות, בעתיד). וכאן טמון ההבדל - שחקניות כמו הנין או קלייסטרס, שיודעות לעשות קצת יותר מבום בום, הן השחקניות שתשארנה בצמרת לאורך זמן.

Shooting Guard

New member
בושה לטניס הנשי

ששחקנית בינונית כמוה מדורגת כ"כ גבוה, תוך כמה חודשים אני מקווה שהעניין יטופל והיא תחזור להיות עוד שחקנית פשוטה בסבב... טוב..גם הראל לוי דורג גבוה פעם , קורה, הנסיבות יצרו את זה. כיום היא יכולה להיות מביאת כדורים ביחס לשחקניות הבכירות.

Niminator

New member
העובדות לצידי.

דמנטייבה לא הגיחה לטופ-טן לפני שנה ונשארה שם מאז שהאחיות והבלגיות נעלמו, היא הייתה בסביבות בתחתית העשירייה (עם עליות וירידות) כבר כמה שנים. תשמע, רוב התלונות שלי הן נגד הסבב הנשי. כתבתי יותר מפעם אחת שאני מסכים, וחושב שהוא בושה כרגע. בכל זאת, דמנטייבה, כשהיא משחקת טוב (מה שעדיין לא קרה השנה, אבל אני מקווה שהיא תתעורר), היא כן שחקנית עשירייה ראשונה, לטעמי. שחקנית עשירייה ראשונה בשבילי, היא לא אחת שהולכת, מנצחת חמישה טורנירים בעונה, משיגה רקורד של מעל חמישים נצחונות ופחות מעשרה הפסדים, אלא אחת שמגיעה לעיתים תכופות יותר מהשחקניות שמדורגות מתחתיה לשלבים המאוחרים יותר של טורנירים, לפעמים מנצחת את השחקניות שמדורגות מעליה, ולפעמים מפסידה. אני לא מצפה ממנה ליותר מגמר אחד או שניים של טורניר TIER I בעונה, ואיזה ניצחון-שניים על שחקנית איכותית - כי זה מה שמביא אותך לעשירייה הראשונה, וזה עובדתי. לשחקנית עשירייה ראשונה מותר להפסיד מדיי פעם בסיבוב הראשון של גראנד סלאם (מה לעשות), ומותר לה לא לנצח כל משחק שהיא משחקת נגד שחקניות "פחותות" ממנה. היא לא אליטה. היא תחתית עשירייה ראשונה. דמנטייבה הראתה יכולת כזאת כבר מ2001 (הסטנדרטים שפירטתי בפיסקה הקודמת). הטכניקה שלה, גם אם טעונה שיפור, כנראה מספיקה. מה לעשות, אני שוב מזכיר לך, היא סיימה ב20 הראשונות כבר 5 שנים ברצף. אני גם מסכים, שההגעה שלה לגמר גראנד סלאם (ועוד שניים) הייתה לא מבריקה (למרות שבאליפות ארה"ב היא שיחקה ממש ממש לא רע, וניצחה שחקניות איכותיות במשחקים מצוינים), ועצם ההגעה לא היה טוב לטניס הנשי (ניתן להתווכח על זה, באליפות ארה"ב הגיע לה, לדעתי). בכל זאת, היא עשתה את זה פעמיים, והוכיחה שכשהאליטה (ארבע-חמש השחקניות הטובות בעולם) לא נמצאת, היא בעצמה שחקנית חמישייה ראשונה. חמישייה ראשונה לא נמצאת. דמנטייבה הייתה באיכות חמישייה ראשונה. זה מספיק בשבילי. אני לא מצפה שהיא תישאר בעשירייה הראשונה עוד כמה שנים, תזכה בתואר TIER I פעם בשנה ותמשיך להגיע לגמרי גראנד סלאם. אני מצפה שהיא תסיים בעשירייה הראשונה עוד פעם-פעמיים-שלוש במהלך חמש השנים הבאות. מבחינתי, זאת היכולת של שחקנית תחתית מהעשירייה הראשונה.

Ill Fame

New member
עם הרוב אני מסכים ../images/Emo13.gif

אינני בטוח שנותרו לו עוד שנים מספר בעשירייה בפותחת, כפי שטענת, אך נותר לנו לחכות ולראות. הרי בנוגע לנדאל, נמרוד, טעיתי, ללא ספק. הייתי מאלו שלא התלהבו מהסנסציה הספרדית,ו כל הסיטואציה נראתה לי כמו הייפ מוגזם. אבל הילדון המוכשר הוכיחני על טעותי, ונראה כי עתיד גדול עומד לפניו.

Niminator

New member
אתה היית אחד מתומכי מונפילס?

אני זוכר שבתחילת העונה, אמרתי שמונפילס עוד רחוק שנות אור מאיכותו של נדאל, וכמה חברי פורום צחקו עליי, וטענו שלא ראיתי את האיכות המדהימה של הצרפתי. הא, תראו מי שצוחק אחרון

Ill Fame

New member
איש לא צחק או לעג עליך.

התקיים דיון מסודר ולגיטימי, שלא כלל שום סוג של הקנטה מצידי (GloryToTheBrave). ואם להמשיך את המגמה הכללית של הדיון, אני עדיין בדעה שאיכותו האמיתית של מונפילס עדיין לא נחשפה בפנינו, כשם שאיכותו של נדאל עודנה הייתה בגזרת נעלם, בשנה שעברה. למען האמת, לא נאמר ישירות באף אחת מהודעותיי כי אני סבור שנדאל איננו שחקן טוב, או שמא, שלא יהיה שחקן טוב. הדיון עסק בהשוואה בין השניים, והגענו למסקנה שרק העתיד יגלה מי מבין השניים יתבלט. והרי, תעלומה זו נסתרת מעינינו גם כיום (נדאל מתחיל לממש את הפוטנציאל העצום שלו, בעוד מונפילס עדיין לא החל לגרד את פני השטח). עם זאת, לא אחת נרמז בהודעותיי כי אינני מאמין שנדאל יעלה לגדולה - ובזאת טעיתי, אין ספק. וסתם, ככה, למען ימי עבר יחזרו לחיקינו - הדיון מלפני שלושה חודשים ב-ד-י-ו-ק לילה טוב

Niminator

New member
האמת, זכרתי את זה קצת שונה.

אני נוהג להקצין דברים בראש
עוד חמש שנים גם נזכר את השרשור הזה, ונבדוק את גורלה של דמנטייבה ומיסקינה

למעלה