אינדיגו, קשב וריכוז, אלימות

רותי 11

New member
אינדיגו, קשב וריכוז, אלימות


מייחסים לילדי האינדיגו תכונות רבות ביניהן שהם ילדים
מיוחדים והם אכן כך, שהם לא אוהבים שקר, ושהם נוטים
להתפרצויות בגלל זה ושרובם באמת סובלים מבעיות של
קשב וריכוז, הכל עד כאן נכון משום שחלק מהתפקיד שלהם
כאן זה לשנות את צורת החיים שאנו חיים לשנות בעיקר את
מערכת החינוך ועוד מערכות שכבר לא משרתות אותנו.
ואכן אנו רואים הרבה בעיות של קשב וריכוז והרבה אלימות
לצערנו, אבל מה שאני אומרת שזה לא קורה רק בגלל מי
שהם אלא הרבה פעמים ולדעתי כובד המשקל בעניין הזה
נופל בעיקר על המזון שהם אוכלים ואני אסביר:
אנחנו בזמנו גדלנו בעיקר על אוכל טבעי יותר היום כמעט
כל האוכל מהונדס אפילו פירות וירקות יש בהם המון רעלים
כתוצאה מריסוס ועוד... ואלה דברים שמשפיעים על הגוף
זה יוצר אי שקט שמוביל להמון בעיות של קשב וריכוז
ובעיות עצביות אחרות אפילו אנחנו המבוגרים כבר מתחילים
לסבול מבעיות של קשב וריכוז כתוצאה מהמזון שנכנס לנו לפה
אז לפני שאנחנו מאשימים את הילדים שלנו כדאי טוב טוב
שנבדוק מה המזון שאנחנו מכניסים להם לפה ואני אפילו לא
נכנסת לעניין החינוך.
כבר הוכח בהרבה מצבים ששינו לילדים את התפריט היומי
ופתאום בעיות קשב והריכוז שלהם פחתו משמעותית.
לא סתם הילדים שלנו "מתפתחים" פיזית מהר יותר ועוד
בעיות אחרות שלא הרחבתי לגביהן.
 

comingof01age

New member
ילדי האור הם לא אלימים..

אבל אם תסממו אותם ותתעללו בהם - מן הסתם הם יהפכו להיות שליליים וקשי ריכוז. מסר קטן למערכת החינוך ולמערכת התיקשור שלכם כאן בתפוז - את האור לא ניתן לעצור - גם לא ע"י הגדרותם של הרופאים את ילדי האור כחולי נפש וכן הלאה.. פשוט עוזבים אותם לחיות לנפשם.. אבל גם את זה אתם לא עושים.. אז..
 

רותי 11

New member
לא הבנתי את ההתקפה שלך על תפוז

אמרתי שמעבר לכל מה שאנחנו יודעים
על ילדי האינדיגו יש את הפאן הלא טוב
שאנחנו אחראים לו ולא הם ולא להטיל
עליהם רפש שםה אלימים וכדומה או
עם בעיות של קשב וריכוז
 

comingof01age

New member
אני לא יודע מה זה ילדי "אינדיגו" וכן הלאה..

ואני יכול להגיד - שמעבר לכל מה שאנחנו יודעים - אנחנו לא ממש יודעים. מה זה "פאן לא טוב" -ומי אלו ש"אנחנו אחראיים לו" ומי זה "אנחנו" - לא ברור. אין התקפה. יש הסברה או דיעה משלנו.
 

Nachmanides

New member
"ילד אינדיגו" הוא מונח פסאודומדעי

של העידן החדש לציון ילד הלוקה ב- ADHD.
הורים במצוקה, חסידי העידן החדש, המציאו מונח יופמיסטי (euphemistic) זה על מנת לנחם עצמם כי ילדם הוא בעל תכונות או יכולות מיוחדות, אל-טבעיות.
חברות התרופות עטו על המציאה, ומיצרות תרופות יקרות האמורות למתן את חומרת הבעיה.
מומחי איבחון גובים תמורה יקרה עבור הגדרת הילד ככזה, לצורך השגת הקלות ממערכת החינוך...
 

comingof01age

New member
אם לילד שלך יש יכולות רוחניות..

עולם הרוח שולח אותם לכאן במטרה מסויימת - "ההורים" שלהם לא לוקחים אותם לשום פסיכיאטר או פסיכולוג - אלאל אם כן הם נולדו להורים הלא נכונים לדבר איתם עם עולם הרוח - כי זה די ברור כשאת לוקחת אדם ש"אין לו הגדרה פסיכיאטרית" אז יש לו בעיה נוירולוגית - שני אלו הם שקרים. אז לכתוןב על ילדים כאלה שנשלחים לאיבחונים - זה בסדר? גם לקרוא להם "ילדי אינדיגו" זה לא בסדר - כי זה גורם להורים שלהם לחשוב שיש להם בעיה כלשהיא - והם ישלחו, מן הסתם, כמו חיות לטיפול. לכן - אין כזה דבר ילדי אינדיגו - יש אנשים שאוהבים להגיד ללא סיבה את הילד שלהם כ"בעל תכונות על טבעיות" כי הם לא בסדר כלפיי הילד שלהם - אם ילד משתף אותך במשהו - וההורה רואה בו "פגם" סימן שההורה שלו הוא זה שחשוך ושייך ל"הורות במצוקה" כי מה שההורים שלנו לא מקבלים - אז אנחנו נדפקים כילדיהם? לא. אם ההורה שלך היה עם טיפת שכל רוחני - הוא היה עוזר לילד לחיות את חיו בשלווה - ביחד עם מה שהוא מקבל מעולם הרוח. לא צריך לכתוב על כך כתבות להורים מתעללים, בטח לא לנסות לשכנע את הרפואה מה זה "תכונות על טבעיות" כי הם יחשבו שזה סוג של שיגעון אצל הילד. אז למה לכתוב את זה כאן? כדי שמערכת החינוך תראה? או כדי שההורה של הילד "המיוחד" יקבל "טיפול מיוחד" של סימום, קללות, התנכרות, שנאת חינם מילדים בבית ספרו ואז גם שהמדע יהרוס את מה שהילד מקבל בטבעיות? לא. כאשר הילד משתף בטבעיות - מה שהוא רואה או חווה - וההורים שלו הם "לא מבינים מה לא בסדר אצל הילד" - אז הם דופקים אותו . כי הם לא מאמינים ברוחניות, וגרוע מכך. - את לא מפרסמת את הילד שלך בציבור - בטח לא במערכת החינוך או חברת התרופות - אם "חשפת" את הילד שלך לביקורת על מה שהוא משתף איתך - אז את, או כל הורה אחר - יותר גרועים מהשטן של חברת התרופות, מערכת החינוך, הפסיכיאטריה, והפסיכולוג או העובד הסוציאלי של הילד - פשוט לא מכניסים אותו לכאלה מערכות בחייו - נותנים לו לחיות בשלווה עם מי שהוא - שלא ניפול על אחרים שיגיד לה מה לא בסדר עם הילד שלך - רוחני או אחר. עזבו אותם בשקט - הילד עצמו יחפש מידע עלמה שהוא חווה - או שידבר עם מתקשר מוסמך שיסביר לו איך להתמודד עם מה שהוא מרגיש - אם הילדג רוחני - קני לו ספר ומורה דרך רוחני בהתאם - בטח שלא להתברבר או לספר על מה שהוא חווה למערכת ממשלתית שעלולה להרוג לך את הילד. ובטח לא לכתוב את זה כאן כ"למה הם לא מקבלים אותם?" כי הם חשוכים. והם חיים בבורות. והילד שלך לא צריך להכיר אנשי חשוכים. הוא צריך לגדול וללמוד על מה שהוא רואה וחווה דרך מתקשר רוחני - ולא בעל שם.
 

comingof01age

New member
"פסאודומדעי " שוב המדע מתערבב לכם ברוחני?

"ילדי אינדיגו, על פי הפסודו מושג העידן החדש , הם ילדים אשר הם האמינו להחזיק מיוחד, יוצא דופן, לפעמים תכונות על-טבעי או יכולות. הרעיון מבוסס על מושגים שפותחה בשנות ה-70 על ידי "ננסי אן Tappe" , "פיתוח נוסף מאת ג'אן טובר, לי קרול". הרעיון (הזוועתי) של "ילדי אינדיגו" צבר ריבית פופולרי עם הפרסום של -סדרת ספרים- (שישרפו הספרים שלה) חוקרת "רוחניות" כדי להרוג עוד כמה ילדים.. "בשנות ה-90 המאוחרות ועד לפרסומו של מספר סרטים בעשור הבא" - יופי, גם עשיתם על זה סרט שכל הזבל של היקום יתעלל בילדים רוחניים. פשוט תנו לילד שקט נפשי ותני להם לחפש את המשפחה שלהם בשקט - הם לא צריכים ספרים עליהם ובטח לא כתבות עליהם או איזכורים משנות ה90 על "מה הם" כי מייד החושך יתערב ויהרוג לך את הילד. אז.. נא לא לספר לנו על "כמה אנחנו נעלים" מאחרים - כילדים או כמבוגרים, תודה.

בנתיים, את יכולה ללכת לביתה של ננסי אן ולתת לה סטירה. שהמדע יסכים עם הרוחניות? זה לא יקרה. ובטח שלא להעביר את הילד ל"טיפול מיוחד" בגלל שיש לו יכולות רוחניות כאלה או אחרות. כל טיפול לא נאות באדם רוחני -יגרום לו לסבל - אז תחסכו מאיתנו את המדע, את התרופות, את הרצאות עידן החדש וכתבות על "ילדי אינדיגו" או "ילדי קריסטל" ותלכו עם זה לעידן החושך - אנטי ניו אייג - כל המתקשרים על "ילדים נאורים" כשכל מה שהם זה ילדים חכמים יותר - אז להתרברב על כך לממשלה? הם יהרגו אותם. קחו אחריות על הכתבות האלה שאתם מפרסמים פה סתם ככה לא אחריות - לכי תדעי מי קורא את זה.
 

comingof01age

New member
בקיצור- ילד רוחני צריך ילדות. והורה חשוך צריך

חינוך מחדש לעצמו בלבד - לא שופטים ילדג ולא אומרים לו שהוא לא בסדר בגלל שהוא רואה או חווה רוחניות - לכל אחד מה"ילדים" האלה - שהם רגילים לחלוטין - לא מגיע שום כדור ובטח שלא מישהו שיגיד להם שהם לא בסדר או שמה שהם רואים זה "לא קייפם" זה מצביע על הסביבה שבה אנחנו חיים - כחיות. ANIMALS. אם ילד בא מצתוך מצוקה ומשתף - צריך לדעת -עם מי- לשתף את מה שהוא חווה. ובמקרה שהילד "רוחני יותר" קורה, הצעד הראשון הוא לסתום להורים שלו את הפה המלוכלך שלהם שהילד שלהם "לא בסדר" רק כי הם לא יודעים מה זה רוחניות, מעבר לכך - יש לתת לילד חופש לקרוא ספר על מה שהוא חווה, רואה ומרגיש - וסביבה -ת ו מ כ ת - ואם אתם כהורים, לא כאלה - אז הילד שלכם ימצא סביבה כזאת - כך או אחרת. מי הראשון שאני יודע שדיבר על להיות מתקשר בסביבה נכונה? ג'ון אדוארדס גיבר על הילדות שלו כמתקשר ועל עולךם הרוחות - גם לו , יש הרבה חברים מעולם התיקשור - והם לא עסוקים סתם בלכתוב לך מגילות על מלאכים או על הניו אייג'. הוא מסביר לך יפה מאוד מה זה רוחניות - ויש לו גם אנשים שהוא משוחח איתם על כך, ואיך להתפתח מכך- EVOLVE WITH JOHN EDOWARDS - הוא הפרוייקט ה"חדש" שלו - ששבו הוא משוחח ומסביר יותר על עולם הרוח ה"מתנגש" בעולם הפיזי, כשבעצם, הרוחניות רק מתגלמת בעולם הפיזי ומשגיחה עליו - לא יותר מכך - אנחנו כאן כדי לעזור לילדיםך כאלה ומבוגרים כאלה - הנמצאים בשנאה ובורות - לגדול אל עבר הרוחניות - ולא לנסוק קרקע אל המדע והתרופות.
 

comingof01age

New member
תיקון שגיאות כתיב :

חינוך מחדש להורה - לעצמו בלבד. - לא שופטים ילד ולא אומרים לו שהוא "לא בסדר" נוירולוגית או פסיכולוגית בגלל שהוא רואה או חווה רוחניות. - לכל אחד מה"ילדים" האלה - שהם רגילים לחלוטין - לא מגיע שום כדור ובטח שלא מישהו שיגיד להם שהם לא בסדר או שמה שהם רואים זה "לא קיים במציאות" רק כי אחרים "לא רואים מה שהילד רואה". זה מצביע על הסביבה שבה אנחנו חיים - כחיות. ANIMALS. אם ילד בא מתוך "מצוקה" כי הוא מרגיש לבד ומבודד. ומשתף - צריך לדעת -עם מי- לשתף את מה שהוא חווה. ובמקרה שהילד "רוחני יותר" קורה שההורים לא יודעיםמה עובר עליו. , והצעד הראשון הוא לסתום להורים שלו את הפה המלוכלך שלהם שהילד שלהם "לא בסדר" רק כי הם לא יודעים מה זה רוחניות, מעבר לכך - יש לתת לילד חופש לקרוא ספר על מה שהוא חווה, רואה ומרגיש - וסביבה -ת ו מ כ ת - ואם אתם כהורים, לא כאלה. - אז הילד שלכם ימצא סביבה כזאת. - כך או אחרת. מי הראשון שאני יודע שדיבר על להיות מתקשר בסביבה נכונה? ג'ון אדוארדס דיבר על הילדות שלו כמתקשר ועל עולם הרוחות - גם לו , יש הרבה חברים מעולם התיקשור - והם לא עסוקים סתם בלכתוב לך מגילות על מלאכים או על הניו אייג'. הוא מסביר לך יפה מאוד מה זה רוחניות - ויש לו גם אנשים שהוא משוחח איתם על כך, ואיך להתפתח מכך- לאחר התוכנית שלו,CROSSING OVER - הוא פיתח את הפרוייקט הבא שלו - EVOLVE WITH JOHN EDOWARDS ששבו הוא משוחח ומסביר יותר על עולם הרוח ה"מתנגש" בעולם הפיזי, כשבעצם, הרוחניות רק מתגלמת בעולם הפיזי ומשגיחה עליו - לא יותר מכך - אנחנו כאן כדי לעזור לילדים "כאלה" ומבוגרים -חשוכים- כאלה - ה"נמצאים" בשנאה ובורות - לגדול אל עבר הרוחניות - ולא לנסוק קרקע אל המדע והתרופות.
לגביי איך שעזרו לג'ון אדוארדב בהיותו צעיר :


"ג'ון כבר הוצגו מאמרים ב ניו יורק טיימס, ה לוס אנג'לס טיימס, וושינגטון פוסט, הניוז, אנשים, בידור שבועי וב -Associated Press, היה בשם אחד מהאנשים של המגזין People הכי מסקרן של השנה.

"נולד וגדל ב לונג איילנד, ניו יורק, ג'ון הציג יכולות על-חושיות מגיל מאוד צעיר, הוערך "מיוחד" על ידי רבים במשפחה שלו. העובדה כי הוא ידע מצמררת ההיסטוריה של האירועים שהתרחשו לפני לידתו פני השטח למוצק את העובדה הזו כי בלי מהומה נעשתה מעל החוויות המוקדמות, שמר כרגיל ילדות ככל האפשר. מאז תופעות על כך התקבלה על ידי בני משפחתו, היה קל שלו יכולות לפרוח. ג'ון החלה לפתח את יכולותיו לאחר מפגש עם Clar לידיה המדיום המפורסם. לידיה מודעים לו על היכולות שלו. ואמרתי לו את מפעל חייו ללמד אנשים על זה. המשימה הזו יש כבר בתקשור לתוך עבודתו כמדיום, המאפשרת לו להביא נחמה ותקווה לאנשים על ידי עם מי הם אהבו, איבד. ויעבור."

האתר שלו למידע :

http://johnedward.net/evolve
 

comingof01age

New member
הוערך "מיוחד" על ידי רבים במשפחה שלו.

לא "הושפל". תחשבו על זה טוב טוב. ואל תנסו לקשקש על ילדי העידן החדש, ילדי הקריסטל או תינוקות העידן החדש - האנשים הרוחניים היו כאן מאז ומתמיד - גם דרך מנהיגים רוחניים - לפני "הספירה", בתורה, והרבה לפניה.
 

Nachmanides

New member
יש בעיה.

אני, בעיקרון, מסרב לשלם, ולו אגורה שחוקה, בעבור "יעוץ 'רוחני'", או "coaching 'רוחני'", או whatever "רוחני", מן הטרנדים השונים של העידן החדש.
ה- Evolve של John Edward כרוך בתשלום ($75).
לכן, אני מנוע מ'התנסות' בו...
 

Nachmanides

New member
אין בלבי דבר על John Edward.

הרי אדם חייב להתפרנס.
עדיף ש"יחלוב" פתאים, מאשר ישדוד בנקים בנשק חם

טלויזיה?
אינני צופה בערוצים ישראליים, וההפסד היחידי שלי הוא קריינים עילגים ופאנלים של מומחים פלצניים נטולי תרבות דיבור ותרבות ויכוח, ותכניות ריאליטי שהן disgrace to the human race

ולך - אציע לדרוש בעצתם של "מומחים" ב- 594 שקלים לשעה...
 

comingof01age

New member
שיהיה. אני לא המאבטח של ג'ון אדוארדס.

לא איכפת לי מטלויזיה, וגם לא מפרנסה מיסטית של אנשים. שיחפשו עבודה כמו כולם. לא מתייעץ עם מומחים לפי שעת עבודה - ולא נותן להם כסף.
 

comingof01age

New member
גם לא נכנס להודעות של היצע וביקוש רוחני..

באתר "אלטרנטיבלי".. זה די ברור שיש שם מליוני "מעריצי התוכנית זמן מיסטיקה" - שמבקשים\ "עיצות ועזרה לפרנסה טובה יותר וזיווג" - וכן הלא - וכל הסדום והעמורה של "עולם המיסטיקה" נמצאים שם - בגלל זה אני כותב בתפוז ולא נכנס אפילו לקרוא מה כותבים באלטרנטיבלי - כי זה ידוע שמה שיש שם זה מליון שאלות של "אנשים נזקקים לתשומת לב רוחנית" מצד המיסטיקנים אליהם אתה "מקושר ישר בשיחה ישירה אליהם, בעלות "סמלית" של 9.99 לדקת שיחה" זה לא מעניין אותי. גם אם הייתי צריך פרנסה - יש עבודה ככל שאר העבודות - ויש כאלה שמעדיפות לשבת על התחת ולרכל, גם כפרנסה. אז מה לא? יש המזרימים להם כסף וגם קונים מהם סחורה - אז הם חנות מיסטית ניידת. - גם זה, לחלוטין כשר, כל עוד הלקוחות שלה לא מבינים שהם נדפקים - לא כספית - אלא רוחנית. ואם לא קורה להם כלום - והם אוהבים לשבת על קפה עם "יועצת ומתקשרת על"פי הזוהר והקבלה" שכתוב על איזה פלקט בקניון או אצלה בבית - בבקשה. שהלקוחות שלה יחליטו האם זה עוזר להם או לא. ונמשיך בדרכנו.
 

רותי 11

New member
ממש לא ילדי אינדיגו לא בהכרח

יש להם בעיות של קשב וריכוז - ילדי האינדיגו
הם ילדי העידן החדש שמגיעים לכאן עם אנרגיה
מסויימת הם נקראים אינדיגו משום שיש משהי
ששמה לב לכך שהיילה שלהם היא בצבע אינדיגו
אבל בהחלט הם ילדים מיוחדים
 

comingof01age

New member
כן. זה שטויות. "ילדים מיוחדים"

זה שילד שונה מהאחר לא אומר שהוא שונה. וזה שילד הוא רוחני יותר - לא אומר שהוא "ילד אינדיגו" וכן הלאה.. נמאס מההגדרות האלה עם אנשים רוחניים "נולדו עם AURA מיוחדת" - נו וזה חדש? תמיד יש כאלה.. שלא יגיעו לידי המדיה (או מתקשרי העידן החדש) - שלא "נהפוך כולנו" לצבע אינדיגו ללא סיבה.. בגלל היותנו "רוחניים"..
 

comingof01age

New member
כשזה יגיע ל"טיפול בילד הבעייתי" הם ימצאו גם

עילה לסימום והתעללות, ויש מה לדאוג.3
 

comingof01age

New member
שיוציאו ספרים בדוכן הNEW AGE.

רותי, הבנאדם הזה שכרגע שמת קישור לזה שהוא רואה הילות, לחמדה, לכל אחת שכותבת פה על מלאכים, שתכתוב ותתקתק על שקרים ושקרים ותוציא אותם לחושך - הוצאה לאור עצמאית במחירי עלות - שתזרוק את הספרים שלה - והמתקשרים את הספרים הפרטיים שלהם עליכם בעודכם ברמזור כמו הדתיים - שיזרקו עליכם ספרי תיקשור של כל מתקשר בארץ - שיוציאו הכל על ספר. שיציעו לכם אותו במחיר סמלי ויזרקו לכם אותו ברמזורים. אם זה עבד בשביל הדת, זה יעבוד בשביל ה"מתקשרים" המרובים באינטרנט ומעבר לו - לפחות שם לא תידרש לתת פרטי כרטיס אשראי או להתחייב על מקדמות כאלה או אחרות. סעו כדרור חופשי אל עבר האהבה.. לאהבה קוראים ויזה או מאסטרקארד.. ברכות מארץ הקודש.. מקבלים גם ישראכארד.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
 
למעלה