אינדיגו, קשב וריכוז, אלימות

comingof01age

New member
מצויין ומעבר אפילו..

"אנשים משעממים ומשועממים .
חבל לבזבז אנרגיות עליהם ....." - מעולה, מי ייתן וגם בכל מקום כך יהיה.

חני1110

New member
בדיוק

אנשים שלא מאמינים בפורום הדן ברוחניות לא חיבים לקחת בו חלק .

העיקר לכתוב כדי להעביר ולהנעים את זמנם ..

זה אומר דרשני (מבחינתי .)

שיחפשו עץ אחר לטפס עליו ..

ולהנעים את זמנם ..

עם כל הכבוד .

חבל מזמן על הזמן .

comingof01age

New member
בגלל הגישה גם שלכם - אני סאמת רציתי לכתוב

רק הודעה אחת על הקבוצה CO-EXIST בפייסבוק. מעבר לכך - אני מכיר את השיטות שלכן לסתימת פיות - אם הייתי כותב לכן שאתם יפות וחכמות ועילוי בתיקשור מזמן הייתן עם אייקונים מחייכים, בכל מקרה, אני פירסמתי את הקבוצה - אני חוזר למקום אחר שבו נחמד לי. - ובהחלט מאמץ את מה שאיחלת לי - שלא יבזבזו/ תבזבזו עליי אנרגיות בכלל. - הכל "מיותר". בשמחה.

comingof01age

New member
פשוט תכתבי "אסור לכתוב דיעות מנוגדות לכתוב."

"נא להתחנף בכל דרך אפשרית ולשאול רק מה שרותי או חני עונות עליו במדוייק - מה שהן חושבות על מה שהפיתרון ההולם לשאלה תהיה. ונגמור עם הסיפור הזה של "פורום" זה הדף קשר שלכן אחד עם השניה להביא חברים וחברות שלכן מעולם המיסטיקה לתיקשור בניכם פה באינטרנט. בשמחה. שלא נגיע לקורסים - שלא נשתה קפה ביחד איכנשהו - וזה בסדר אםאת לא שותה קפה. יום טוב לכם - אני מההתחלה התנגדתי נחרצות לכתוב באינטרנט על סוגייה רוחנית - ועכשיו זה כבר תם ונשלם - אל תענו - כי אין צורך. יום טוב. לי בעיקר.

comingof01age

New member
בכל מקרה, למרות שמתקשרי הNEW AGE מגדירים

"אנשים רוחניים" או "ילד רוחני" כילד"אינדיגו", "קריסטל" או "מיוחד"יש להבין שכל אחד יכול להשתמש ב"הגדרה מפתה ומעניינת" לעצמן ולילד שלכם - מתי זה לא בסדר? כשמערבבים בעיות קשא או בעיות "פסיכולוגיות" בגלל שאתם או הילד שלכם - לא משתלב במערכת הממשל או החינוך. יש לדבר עם הילד - או לחשוב עם עצמכם - "אולי אני באמת רוחני.." ולקרוא על כך. אם מתקרבים אליכם "יותר מייד מהר" עם אבחנות פסיכולוגיות או תרופות פסיכיאטריות - זהנ בגלל שאתם נכנסיפ לחרדות ממה שאתה חווים - והמקום הראשון שמנחם הוא המקום הראשון לסמם ולהגדיר אתכם כ"שונים מן האחר" ב"בעלי בעיה פסיכולוגית" כ"ילדי אינדיגו" - מה כל זה אומר? שאתם רוחניים יותר - יותר קרובים ומוכנים לפתוח את עצמכם אל עבר נתיב רוחני - שהשביל בו הוא מעניין - רק תלוי עם מי חוצים אותו. בחרו לכם אדם וגם ספר טוב - שיעזור לכם בגילוי הזה - של החיים שלכם - ותמיד אפשר לזכור - עולם האמת - הוא כולו רוחניות. ועולם השקר - הוא כולו סמים, דיאגנוזות, פילוסופיות, כסף, שליליות וחשיבה נגטיבית. איך משנים את כל אלו? זוכרים כי האמת היא רוחנית - והחיים שלנו מתחלקים לאמת רוחנית דרך הנתיב הפיזי. יש לנו עבודה פיזית, יש לנו בית ומשפחה פיזיים - ויש לנו קשרים רוחניים עם אנשים שיכולים להיות מאוד חדשים בחיים שלנו - ומאוד "ישנים" בעולם הרוחני הכלי - אז מהי השלה הסופית ברוחניות? "למה אני נמשך לאדם מסוים בחיים שלי- ואיזה נתיב אני בוחר לחיות".. האם אני "מתעלל בעצמי פיזית?" או אדם "מקצועי" מרמז על זה שיש לי בעיות - ויודע רק לסמם. או שאני מחובר יותר לעצמי - לאמת הרוחנית - שיש אנשים שהם טובים לי ויש אנשים שהם שפעה שלילית בלבד - ומטרתם היא להשפיע עליי לבחור בחירה שגויה מאוד. הכל עניין של בחירה - יש אנשים שאנחנו רוצים להכיר, מהסיבות הלא נכונות. ויש אנשים שאנחנו כבר מכירים מהסיבות הלא רצויות - ויש אנשים שאנחנו רוצים להכיר - אבל הם "מפורסמים" ואנחנו מכורים לרכילות, ויש אנשים בחיים שלנו - שאנחנו לוקחים כמובנים מאליו.. והם הולכים לכיוון אחר בחיינו, כמו שאנחנו משתנים ומכירים במקומות אחרים - מתי יודעים מה זה אדם טוב או חבר בחיים? כשזה אדם שאתם אוהבים יותר מידי בשביל "פשוט להמשיך הלאה ולשכוח" - אם זה אדם שלילי - אתם "תקועים" במערכת יחסים שהיא יותר "הרסנית" מאשר "בונה" - "מקבלת פסימיות" - יותר מאשר חיה בשלווה איתם - לכן, את משפחתכם אי אפשר תמיד לבחור - אלא ליצור מחדש. את חברייכם אתם רשאים לבחור ולהכיר מחדש בכל יום. יום טוב לכולם.

comingof01age

New member
הכל כשר עד ההכשר מאדם אחר..

זכרו את זה לפחות. אי אפשר לסמם ילדים לשווא - ילד רוחני צריך ומורה רוחני. מורה. לא מתקשר דרך קורסים - אם אתם בבלבול , הדבר הראשון זה להירגע עם חבר בטלפון או עם ההורה. השלב השני הוא להיות בשלווה עם עצמך - אם אתם עוברים שינויים - זה לא סיבה ללכת לייעוץ כזה או אחר - ייעוץ זה לא לעזור - זה להגיד מה טוב עבורכם. לכן יש לקרוא ספר על רוחניות - ולא על NEW AGE- מי צריך לדעת שהוא מלאך כשהוא לחוץ? אף אחד. לכן, תתחילו לחפש סביבות פיזיות - רוחניות עבורכם. תלמדו, תחפשו, והכי חשוב -זה טבעי להיות רוחני. זה אולי "מרגיש שונה וחדש" אבל זה מאוד ישן ומאוד חמים. זה רק עניין של זמן - לכן חשוב לא להילחץ. להירגע - וגם לא לחשוב יותר מייד - אלא "לקבל בכל יום מעט ממה שאני" זה אומר לחיות את החיים כהרגלם - וללמוד קצת עם ספר או כיתה על רוחניות - יש המון מקומות שמוגדרים כ"רוחניים" בית כנסת - הוא לא קשור לרוחניות עד הסוף, הוא יותר מידע יבש על מנהיגים ועל תפילות. אם אתם רוצים מעבר לדת - תחפשו בחנות הספרים שלכם, מה לעשות שהוגדרנו כ"עידן חדש" - אז תקראו ספר על העידן החדש. ותחליטו - האם הספר הזה מדבר אליי? האם אני מרגיש יותר "מכוון" או יותר "רגוע ומרגיש בטוח" בעזרת הספר? מעולה. תבנו את הדרך הרוחנית שלכם - אנחנו בבחלט ברי מזל, שדווקא כיום - יש עניין גודל בעולם הרוח - זה רק עניין של לכוון את עצמנו לכיוון הנכון - ולא אל המתקשר הנכון. מתקשר הוא מורה דרך לחיים - ולא איש עסקים. והכסף שלכם - הוא לא "כלי אינסופי" לקבל ממנו הדרכות. לכן עדיף לחפש מקומות שגם אם משלמים בהם - לומדים מהם - ולא משוחחים איתם כמה דקות בטלפון בעבור כסף. כי אנחנו לא רוטשילד. ואנחנו לא כאן כדי לפזר כספים בכל מקום "אליו מישהו יכול לעזור לנו משם" - אנחנו לא עובדים בבנק עם המורים הרוחניים שלנו - ואנחנו נוטים להאמין למתקשרים -יותר מידי מהר. אז אל תהיו תמימים יותר מייד - ושימו לב "כמה כסף" הולך על רוחניות - והאם זה בכלל משנה את חייכם או מרגיע אתכם. אפשר ורצוי לדבר בפורום כמו זה - וממש לדון על סוגיה. אבל לא להשתמש בפורומים כדי לכתוב על "יש לי בעיה" - וגם אם כותבים.. ויש תשובה, רצוי לסמוך על האינטואיציות שלכם כ100% מהזמן. אנחנו לא פה כדי להעביר כסף לעוד אנשים - אנחנו כאן כדי להעניק להם משמעות. וזה לא מנטרה. זוהי האמת הרוחנית - האמנה הרוחנית - לתת עזרה - עם תמורה - לקדם אדם אחר אל עבר המשמעות שלו. תתחילו היום - כי מחר יביא איתו עוד בלבול וצרות - לכן עדיף להתחיל עכשיו - מה ששכחנו לפני יותר מידי זמן. יש כאלה המנצלים את הזמן כדי לחיות שקר - יש כאלה שמנזלים את הזמן - ללמוד על האמת. אל תהיו עצלנים - ואל תבטחו באנשי "מקצוע" ו"ייעוץ" - כדי שיסבירו לכם מה זה רוחניות - כי הם לא יודעים מה זה רוחניות.

למעלה