אינדיגו, קשב וריכוז, אלימות

comingof01age

New member
יש "להם" בעיות קב וריכוז - בגלל שהפסיכיאטריה.

מתה לסמם את הילד שלך - אז גם תתני להם סיבה? "מיוחדים" זה עילה לבית הספר, ההורים, התלמידים והמורה להתייחס אל ילד "כאל שונה" - ולא במובן החיובי והרוחני של המילה - אלא להתייחס אליהם כמוזרים ושונים -ואז- "בגלל שהילד לא משתלב" - אז נהפוך אותו ל"ילד אינדיגו מיוחד" כדי שיעלו במינון. כמה אפשר לסבול אתכם? אתם לא מבינים שהעולם הזה עובד על "אם אתה שונה - או מיוחד מאחר - אתה בטח סיבה להתנכר אלייך" - אז תשתמשו בידיים כדי להעביר ספר חינוך למערכת החינוך - ולא לכאן כדי שפסיכולוגי לא יקרא על "הילד הרוחני שלך" שלא ידביק לו ADHD בטעות.. אין כזה דבר "ילדים מיוחדים עם צבע שונה" - כל אחד הוא שונה מהאחר - גם רוחנית - אז "יש להם בעיות של קשב וריכוז" בגלל שהם לא מתרימים למערכת החינוך - ועכשיו זה כבר כולם, אז מה מיוחד עכשיו כשזה הרוב? כלום. אז שנגיד שהילד שלך מיוחד כי הוא לא מתרכז ולא רוצה להקשיב לשיעור? שיסממו את המורה. בכל מקרה - אם הייתם באמת רוחניים - הייתם עוזרים לילדים כאלה לפתח קבוצות משלהם - וללמוד פשוט לשים פס בשיעור - במקום "שההורים המודאגים למה הילד לא מתרכז" זה בגלל שאתם עושים את חייהם לגיהינום דרך ילדי החושך. כן.ילדי החושך - הילדים עם סיפורי הזוועות שמרביצים להם, מתנכלים להם, מקללים אותם והמורה שולחת אותם לפסיכולוג כי מערכת החינוך היא מערכת הממשל בעולם הזה והם רק מחכים לדפוק את הילד שלך אם רק תדאגי "להראות את הפן המיוחד שלו" ובום! הם גם ככה לא יודעים מה זה רוחניות - אז להוסיף את האבחנות של הפסיכולוג לפסיכיאטר כדי שיגיעו המלאי לכדורים המרגיעים שלה - שיתבעו גיל 18 את ההורים שלהם - וידעו לא להיות הורים כאלה, את יודעת, כאלה שנכנסים להיסטריה על כל דבר שהילד עושה ופונים מיד לבית המרקחת. ואם לא זה - אז היועץ בבית הספר צריך להסכים עם ההורים שלילד יש בעיות משמעת - שיסממו את האחראי להגדרה - ולא את הילד, שביקש להיות ילד.

comingof01age

New member
אם יקחו אותך לבית ספר ללמוד את תתלהבי? לא.

גם הילדים לא. אז מה נעשה? נהפוך אותם למיוחדים. לבלתי ניתנים לשליטה. ושליטה באדם אחר היא עסק לא נעים. של הממשל. OBEY AND BE DRUGGED? לא.

DISSOBEY AND CHOOSE. את יודעת. מה שלא נותנים לאף אחד בעולם הזה. חופש לחיות את חיו. ולא האנוכיים - אלא החופש לבחור להיות רוחני כאחד העם - ולא "אחד העם המיוחד" - כרוחני. זה שאדם רוחני זה רק אומר שהוא מגלה את שקר העולם הזה - ולא מקשקש על הגדורות "העולם הבא" את זה הדתיים עשו במקומנו - וגם הם עשו זאת במטרה לשלוט בנו. באנשי הרוח. אז הדת והמערכת החינוך +
ממשלה +חוק חינוך חובה + פגישות ייעוץ אצל יועצת בית הספר = מוביל ל "לך להתאבחן פסיכולוגית " ובום. יש לך בעיה נוירולוגית או פסיכולוגית. רק כי את/ם/אנחנו זקוקים לעזרה. ובום! יש לך מתקשר שעושה עלייך ניסויים רוחניים, לוקח את כספי ההורים וקורא לילד "אינדיגו" - ומתעלל בהם גם רוחנית. אז מה נעשה? נפנה לדת? זה יהיה רצח רוחני. נפנה למתקשר? "ההורה פתוח כלפי הילד לרוחניות" לא. מתקשר יגיד הכל בשביל מזומן. ומערכת החינוך תגיד שהילד שלך לא בסדר. וברגע שההורים מסכימים עם כל אלה - הילד מת מפחד לצאת מהבית ולהיכנס אליו להורים. אז הילד שלהם נחשב כגמור מכל בחינה אפשרית של "עזר" שניתנת - אז אל תעזרו. תנו לילד להיות חופשי עם כמה מקצועות של למידה - ואז יתחילו ההתנכרויות בו בבית הספר כי הוא נראה להם שונה - או כי אנשי החושך נמצאים ועורבים לנו בכל מקום אליו אנחנו הולכים? אז כולנו רוצים חווית סף מוות - רק כדי שנראה קצת אור בעולם הזוועה הזה. והמעשים הרצחניים של השולטים בו. ופעם לא הסכמתם, כי שאת מי שהצלחם להרוג ולהשתיק - כבר הצלחתם - אז כל דור העתיד מוגדר כחולה פסיכולוגי. אז מה נעשה? נתחיל לעשות. תתחילו לכתוב על "אני מפחדת וחוששת לעתידי" ממש ככה צריך. כי אם אתם לא דואגים -אתם שאננים - ואם אתם שאננים - מה איכפת לכם. כמו תמיד. אז יש תוצאות לא נעימות רוחנית. תתרגלו ל"עידן החדש".

רותי 11

New member
אם אתם כל כך נגד תקשור וחושבים שכולם

חולבי כספים וכדומה - אז מה בדיוק אתם
מחפשים פה? הרי זה פורום שהנושא העיקרי
שלו הוא תקשור לא התבלבלתם קצת?
תעשו לי טובה שניכם תפסיקו לקשקש יותר
מדי ולהעלות טיעונים מוזרים ולנסות להיות
"חוקרים" או משהו כזה אתם ממש לא מתאימים
לכך.
אתם שנים מסתובבים בפורומים האלה וחושבים
שאתם חכמי העולם אז תשאירו אותנו בטיפשותנו
ולכי לחפש לרעות בשדות אחרים לא כאן הרי זה
מתחת לכבודכם והשכלתכם תשאירו אותנו להתמודד
עם הטמטום הזה שאתם קוראים לו תקשור
אנחנו דווקא נהנים מזה מאוד

comingof01age

New member
מה מחפשים פה? לכתוב דיעות. להביא דיונים.

ביחד עם הטמטום הזה שאתם קוראים לו תקשור .
אנחנו דווקא נהנים מזה מאוד :)

Nachmanides

New member
לא התבלבלנו. אנו פשוט סקרנים לדעת כיצד

מצליחים אנשים הטוענים ליכולות פאראפסיכולוגיות, לשכנע פתאים ביכולותיהם.
זה פשוט מרתק...

comingof01age

New member
בסדר הבנו כבר את הקטע -אין הסבר.. תמשיכו הלאה

אלה שרוצים ללכת לתיקשור של רותי - שילכו להודעות של רותי - אין צורך "להתעקש" על עם מה היא מתקשרת עכשיו - ברגע שיש לכם דיעה - תמשיכו הלאה.. אם יש לך בעיות אישיות עם הקורסים שלה - כי נרשמת אליהם - תעלה את השאלות האלה בתיבה הפרטית שלה - מעבר לכך - אין פה שום דבר "מרתק".. היא בשלה - רק שלא תפגע באחר - זה כל מטרת "ההסברים" על התיקשורים האלו מכל מיני אנשים שמשכנעים אותך שהם "מתקשרים" - נאמר לכם שלא. אם אדם פוגע באדם אחר דרך תיקשור וקורא לזה "עזרה" או "הם פנו אליי מה אני אשם/ה - אז הנאיביות והתירוצים הם בשביל ההחזר הכספי שלכם - ולא יותר. אם בחרתם להישאר בקורס - נא לא להתלונן - אם אתם לא מודעים לבחירות שלכם בחיים - תתחילו לחשוב על כל מהלך לפני שאתם נכנסים אליו. מעבר לכך - אין צורך שהיא תשכנע אותך איך היא מתקשרת - פשוט, אם זה מה שהם רוצים לכתוב - שיכתבו - אבל לנסות לפגוע בילדים ע"י זהנ של "העלאת הבעיות בילד האינדיגו - ה"רוחני" החודשי ואיך זה "שהם מסממים אותם" - כבר נכתב איך, כשאתם קוראים כתבות ומאמרים על "היותכם מיוחדים" - או יותר נורא "ילדכם הוא שונה ומיוחד" על היותם "ילדים יקרים ורוחניים" = שונים מן האחר ועילה לסמם אותם ולהתייחס אליהם באכזריות - בשורה האחרונה של התיקשור שלה/ם = תזכרו שאלה הילדים שלכם - ולא של "המתקשר". זה הכל. יום טוב. שימרו על זהותכם הפנימית כשאתם קוראים שטויות.

comingof01age

New member
האמת? שנים של שקרים? נסיונות מטופשים לקרוא?

ולהבין מה זה רוחניות ולהיתקל בשקרים, שוב ושוב? אולי זה.

comingof01age

New member
על מה חשבת שנסתמך? על מה נשאר?

יש או את התורה, את את הקבלה שלכם, או המאמרים מהאינטרנט, או הודעות נודדות של עוברים ושבים בפורום עצמו? שיטוטים חסרי טעם אחרי 500 דפים של מתקשרים שדורשים את כספנו דרך אתר אלטרנטיבלי, קופונים מיוחדים לקורסים רק עכשיו - ספרים חדשים ולא מובנים על מתקשרים עלומי שם והבטחות רוחניות ושקרים.; אוו.. רותי; השקרים.. פשוט הרסו כל נסיון להבין מה זה רוחניות. אז התחלנו להבין לבד - את האמת. והאמת היא שכולכם משקרים בשלב כזה או אחר - אז נאלצנו להסביר לאדם הממוצע מהי האמת - על גביי שנים של שקרים וחצאי אמת.. אז הגענו לריבים חסרי טעם - ממש כמו כרגע.. ואין שמחה יותר מלבבת מלקרוא שהאמת היא כ"כ פשוטה - שסילפתם ומכרתם אותה בכל דרך אפשרית. אז לא נשאר אלא לשתף דיעה ולראות מי יצטרף -הפעם.. אל העידן החדש. של האמת. לא של המתקשר.

comingof01age

New member
אני לא יודע למה את חושבת שאני החלטתי משהו..

אני הבאת תמונה על המתקשר האינטרנטי ה"ממוצע" והצעותיו. אני לא אמרתי רותי שרלטנית! רותי היא עובדת בבנק וכותבת מתקשרת על הצ'ק. אמרתי שאם יש "תרבות ניו אייג'ית" והנושא שלה היא דרך פרנסה - משהו כאן לא בסדר רוחנית - ולהפך - מעולם לא הייתי אצלך בקורס - ולא שלחתי לך גם הודעה פרטית - אבל מכמיינס פה כותב וכותב - שלא יכולתי שלא להתעלם מלהסביר לו - את הדיעה שלי לגביי רוחניות. לא התמקדתי עלייך, וגם אם התמקדתי על מתקשרים - זה כדי לנסות ולהסביר לאנשים ממה להיזהר. מה לעשות - אני לא כותב מחמאות לאנשים - לא מכיר אותם - לא טורח.. את מה שאני מחשיב כדיעה - בהחלט. נכתב וגם ייכתב. מעבר לכך - את אומרת לי שאני אומר לך שאת אומרת לי וכן הלאה.. בזבוז זמן. יש ליאת דעותיי לגביי רוחניות - ולך יש את פרנסתך או את הפורום הזה. מעבר ללהביא דיעות לפרום - אני לא עושה מעבר. וגם לא אעשה. לכן, זה לא משנה. אני לא נהייה שופט, עליון, או רואה כל - חווה דיעה, כן. מי שלמעלה זה אלוהים ומי שלמטה - זה האלו החושבים עצמם כיודעי הכל - כולל את סדר מלאכיו ואת תורתו - משום מה, הם רבים יותר מדוברי האמת - ועל סמך זה אין לכם רשות להשתמש במלאכים כצעצוע למאמרים החדשים שלכם לגביי מה זה ניו אייג' או מה זה מלאך - כזה או אחר. אתם ידוענים. מזומנים היא שפתכם וקצת אגו - מעבר לכך - אתם ככל האדם - בני אדם. קצת חיות בבני אדם - ולא יותר. כמו הרוב, אז זה בסדר. כל אחד ודעותיו.

comingof01age

New member
נכון. זה שהתמשתי בשם משתמש שלך. זה לא קשור.

כתבת כמה דברים שאני לא מסכים איתם - אז כתבתי לך, כן. שאני לא חושב שצריך לדבר על ילדים רוחניים כאל "שונים" או "מיוחדים" אלא לקבל אותם כמו שהם - גם אם הם "יותר רוחניים" מילדים אחרים. מאחר וההודעה נכתבה ממך, כתבתי את "שמך", שם המשתמש שלך. - את יכולה גם לכתוב בשם אחר - זה לא קשור, מה שכן קשור זה התגובה, שרציתי לחלוק. גם לי יש דיעה משלי - לגביי שאר ההודעות - אלו היו הסברים לNachmanides - שכתב שוב ושוב "תוכיחי לי" הכל - אז כתבתי לו כמה דברים, כי הוא גם רצה לדעת "תוכיחי תוכיחי" על הודעות שכתבת - את. אז הגבתי להם. כדי להסביר לו. ויש כמה הודעות שאת כתבת, שלא הסכמתי איתן - אז כתבתי "רותי" כי ההודעה באה ממך. חלק נכתב לך - הרוב נכתב לתגובות והשאלות של Nachmanides, ויש עוד קצת תשובות לשאר המשתמשים, הכל כדי להביא את הדיעה ואת הנושא לדיון - כי גם - כל הזמן שנכנסים לפורומים כאן -יש כאן שירשורים ארוכים המדברים על חייהם האישיים של אנשי הפורום - מה שלא נראה לי נכון או קשור לכתוב בפורום על תיקשור. - זה גם "מפריע" שמתקשרים, כאלה או אחרים - משתמשים ברוחניות למטרת פרנסה. זה אומר שהם לא כ"כ "רוחניים" כמו שכולם חושדים. זה הכל.

רותי 11

New member
זה רק מעיד על זה שאתה לא יודע לקרוא כנראה

כשתעמיק במה שכתבתי אתה תבין.
ואתה לא חייב להסכים עם כל מה שאני
כותבת - אף אחד לא חייב להסכים עם
מה שאני כותבת אני מעלה פוסטים לדיון
ולמה מפריע לך שמתקשרים מסויימים
משתמשים בתקשור למטרת פרנסה?
הם הרי די עוזרים לאנשים ואני לא מדברת
על שרלטנים

comingof01age

New member
עוזרים למי? כל דבר שהוא הפרנסה שלך..

אומר שיש לך מניע אנוכי לעזור לאדם אחר במצוקה. "יש כאלה שזה עוזר להם" יש גם כאלה שאוהבים שמרביצים להם - אז זה בסדר? לאלה שזה מתאים להם - כן. גם לטרור יש אוכלוסיית יעד וגם לשנאה ואלימות - אז שנתיידד עם הבריון? לא. כל אחד ודעותיו - אין לך צורך לפתוח במגננה - לא מפריע לי כלום. מפריע לי ביזוי ולשקר לאדם אחר במסווה של "תיקשור", מאחר והמילה עצמה "תיקשור" יכולה להוות כל "ישויות דרך התיקשור" אני לא רוצה ולא שואל עם מה אתם מתקשרים - ואם עשיתם זאת כסיבה לפרנסה - סימן שאתם מאוהבים בכסף. לא עוזרים לאדם אחר רוחנית למטרת רווח - הסיבה? שזה לא עזרה אמיתית. אבל כמובן שכל דבר ייחשב אצלכם כ"זה כשר כי זה עוזר לחלק" גם לסמם עולם שלם זה בסדר - אם לחלק זה כיף.. אז? אנחנו לא אחוזים סטטיסטיים פה - "יש כאלה שעוזר להם" שיכתבו לכם צ'קים או שיתנו מזומן. אני לא סומך על אף מתקשר עד שהוא טהור אצלי במה שהוא מעביר. לאדם אחר וקודם כל, שיעזור באמת לאדם אחר- ואז אני אסיק את מסקנותיי - להגיד "זה עזר לי" יכול להתפרש ע"י כל מיני אנשים ש"כל דבר יעזור להם" אם הם מקבלים את השכנוע ה"נכון" - אי אפשר למדוד את אלה ש"משהו עוזר להם" כי לחלק זה לחלוטין בסדר שגם יתעללו בהם "וזה בסדר" וחלק טיפה יותר מפותחים להגיד "לא" למתקשר, עד שהמתקשר יוותר ויברח. ואם נשארו - קחו מהם כסף, תהיי מתקשרת לפרנסה - תהיו הכל לפרנסה. זה לא משנה לי - אני עניתי על מה שהבאת בהודעות שלך תחת השם משתמש שלך, לא יותר מזה. "זה רק מעיד שאתה לא יודע לקרוא" - אוקיי. זה נכתב. עניתי כי יש לי דיעה שונה משלך - את רוצה את זה כפרנסה - תהיי מתקשרת לפרנסה. מעברלכך כל העלת הדיונים השליליים האלה על פחדים ועין הרע ושערים לכל מיני מצבים נפשיים כאלה או אחרים לא מש עוזרים לייפות את העניין שלהביא שליליות לאדם - זה לא לעזור לו. מעבר לכך - אתם גם ככה תמצאו דרך לעשות מה שאתם רוצים.. עד שבכל סוף שנה תהיה בעיה של "העלמת מס" מה שנקרא. ואתם תמיד מוציאים קבלות. וגם ממציאים מה זה קבלה וזוהר לצרכיכם. אז שיהיה . אני עובר הלאה. לא מפריע לי כלום. "ואני מדבר על שרלטנים" כאילו שיש אדם נזקק שיכול לזהות שרלטן כשהוא במצב של צורך לעזרה.. זוהי דעתי. וזה הכל.

comingof01age

New member
אני מעלה/עונה על פוסטים - לדיון.

לא איכפת לי ממתקשרים - למה? כי אני לא צריך מתקשר שיגיד לי מה לא בסדר בחיים שלי - התוכיחי אחרת? אתם ישר מוצאים את הפגם בחיים של הלקוחות שלכם - ומנצלים את החוסר ביטחון שלהם והעצלנות שלהם בחיים שלהם עצמם - אז הם פונים אליכם - וישר יש בהם פגם כזה או אחר ש"כתוב בקבלה או בגלגול שעברת" "או שהנשמה שלך עדיין לא הגיעה למקום שלה" "ויש לך משקעים מגלגול קודם" ו"את צריכה לקנות משהו מיוחד נגד עין הרע" "את גרושה כי בעלך לקח את חיו בגלגול קודם" "עלייך לשנות את העבודה, בית, מיטה, ארון, הכל עם אנרגיות שליליות" "אישה בעברך ניסתה לפגוע בך" "את כאן כדי לתקן את הנשמה שלך" "הגלגול הנוכחי שלך עוד לא הושלם למרות שיש לך יכולות מדהימות שאת לא רואה כרגע" - וכל זה תוך שעת שיחה. בתשלום! אז אל תגידי לי אחרת. אני עונה על הודעות וכותב את דעתי על נושאים מסוימים בלבד. - מעבר לכך - הישארו עם מה שחני כתבה, אנחנו משועממים וחבל לבזבז אנרגיות עלינו. יום טוב.

חני1110

New member
רותי מסכימה איתך בהחלט

אני נהנית מאוד מתקשור ולא אוותר על כך .
רותי האמת שלא נכנסת להודעות של שנייהם או של אחד שהם כאילו שניים ....
אנשים משעממים ומשועממים .
חבל לבזבז אנרגיות עליהם .....

למעלה