אינפקציה בבארבי, תצביעו דאמט

|פיפי|../images/Emo41.gifאינפקציה בבארבי, פליז../images/Emo35.gif

ובכן, כפי שכולנו שמנו לב, כבר מיליון זמן לא היתה הופעה של אינפקציה כמו שצריך, ואני בטוחה שכולנו כאן רוצים אחת כזאת (רובנו, טוב?), אז בואו ננסה לעשות עצומת אינטרנט דבילית: שרשרו עצמכם לכאן ותקראו לכל החברים מבחוץ, כשהמטרה הסופית היא ש (רגע נגמרו הפרסומות!) (חזרתי. איל קיציס תעשה לי 4937240917 ילדים!!!!!!11111) אוקי. כשהמטרה הסופית היא שלהודעה הזאת יהיו 300 תגובות שקוראות נואש להופעה אמיתית של אינפקציה, כזאת שמדפיסים לה קופון הנחה של 10 שקל, כזאת עם בעיות סאונד ומכונת עשן פסיכופטית, כזאת שניר משפריץ סודה ונוזלים משונים אחרים לעיניים של הקהל הרעב, כזאת שבא לי לחפור ולהתפלצן עליה עד אור הבוקר! כן! אז ילדים, אם גם אתם משתוקקים לשאול כמה זמן זה הליכה מהתחנה המרכזית לבארבי, שרשרו עצמכם, נגיע ל300, ולאינפקציה כבר לא יהיה נעים לומר לא.

crazy mofo

New member
זה לא משנה ממש מה אני רושם העיקר

לרשום משהו נכון? אוקיי, הייתי מת לדעת איזה פלייבק שמו בהופעה בחנוכה בבארבי לפני שהלהקה עלתה. אני זוכר את דואליטי של סלפיקנוט אבל היה עוד כמה קטעי מטאל ממש מגניבים שלא שמעתי בחיים ולא דומים לשום דבר ששמעתי.

הכל היה סליפ(ק)נוט, נראה לי

כי אני שמתי את הדיסק והיה כתוב עליו SlipKnot בטוש שחור. אבל אני לא זוכרת.. טוב, אני סתם קופצת מעל הפופיק. כן, זה לא משנה מה רושמים.

כן, זה היה סליפנוט

ניר הביא לך את הדיסק, את לא זוכרת? ואז הבחור המשונה שעובד בבארבי התעצבן עלינו שאנחנו מתעסקים לו עם הציוד

hkatsman

New member
פיכסה סליפקנוט

לא סובל את החראות האלה. ושיראו את הפנים!!! מה הקטע של המסכות? ובכלל לא מבינים את המילים שלהם. אם רוצים למצוא שיר שלהם בקאזה צריך לכתוב asdl;fjaklfhkashflkashladhbfasdjkbfkjasgfklasfja.

פרקשון

New member
בכוונה כולם כותבים סליפקנוט?

רק לשם האנגלית הנכונה סליפנוט=slipknot knot=נוט לא מבחינת שלילה, זה פשוט קשר כמו שמבטאים knife, knight (נייף, נייט) ככה מבטאים knot וזה השיעור להיום להתראות תלמידים אה כן ועוד משהו תסתכל שוב על ההודעה שלך, אני לא בא לרדת עליך, סתם נשמעת כמו ילד בן 12עם הביקורת שלך עליהם

להלהלה

ידוע שבאנגלית מבטאים את המילה ללא הK, לכן בפעם הראשונה כתבתי את זה עם סוגריים (ע"ע 4 הודעות למעלה), ואח"כ נמאס לי להשקיע בסוגריים. אגב, ידעתם ש'כלב' באנגלית זה DOG? כן ילדים! דוג! כלב, דוג, ווף ווף בארק מיאו! די כמו דיאגרמה, או כמו אומלטה וג'י כמו ג'יזס קרייסט! די או ג'י, D O G , דוג, כלב, דוג. וואף בארק מיצי מיאו, וזה השיעור להיום, להתראות תלמידים.:))

למעלה