אינפקציה בבארבי, תצביעו דאמט

צכילה

New member
../images/Emo60.gif כבר יש לי

קורי (ככה?!" פאק איך כותבים תחרא הזה) עכביש באוזניים.. אינפקציה בואו אלינו כבר להופעה

מתוך בלוג בישרא על רוק עצמאות:

"..קנינו במהירות ונכנסנו ישר ל"אינפקציה". נראה לי הייתי היחידה שבאה גם בשביל אינפקציה. רוב האנשים אפילו לא מכירים שירים שלהם.."

חחחחחחח נכוןןן הסולן אפילו אמר בעצמ

בעצמו: "לפני 5 שנים היינו כאן.....ואף אחד אפילו לא השתין לכיוון שלנו....אבל עכשיו אנחנו כאן ו....~לוזוכרת ת'המשךך~ ואמממ כן, אנ'לא יודעת את שמו של הסולן XP

הסולן - ניר טרטר

הגיטריסט עם הכובע- גיא בן שטרית הגיטריסט השני - גיא שמי הבסיסט - ירון שראל המתופף - עמרי הנגבי עוד בחור על הבמה שעושה המון דברים - טל מטמור וגם שנה שעברה הם הופיעו ברוקעצמאות

זהו , רק ת'שם..

היום בצבא שמתי 'זה היה ביתי' והרס"ר זימזם את המילים של הבית הראשון שכולם יודעים, ואז פתאום בפזמון השני הוא לא הבין מאיפה נחתו עליו זיתים פתאום (וגבינה, ושום וחמוצים) אז הוא שאל מה החרא הזה, ועניתי לו שזה קאבר של אינפקציה. "הא, אז זה אינפקציה.. שמעתי את השם פעם ולא ידעתי מה זה" אגב, הרס"ר שלי חתיך.

תודה תודה, שיר של נירוונה, יום טוב!

כן, מה הפירוש של המילה הזאת ואיך מבטאים אותה?:) ANURYSM. איפה פרקשון, פרקשון תעשה לי שיעור אנגלית!

הו תודה.

אוקי, המילה הזאת שמהווה את הניק ניים שלך היא גם שם של שיר של נירוונה שתמיד רציתי לדעת מה לעזאזל הפירוש שלו. באותו שרשור שאנחנו כותבים בו כעת, בחור שמכנה עצמו 'פרקשון' ניסה להסביר כל מיני מילים באנגלית, אז ביקשתי ממנו שיעשה לנו עוד שיעור אנגלית. הכל מובן?

למעלה