תודה לך חוי בלאט, יום טוב
D Dug E New member 4/5/06 #6 ../images/Emo45.gif אחרי שבגלל הקופות המזדיינות ברוקצ הפסדתי תהופעה החברים מזמינים אותי להופעה הבאה גם כי הם לא הופיעו לאחרונה הרבה,וגם שהם הופיעו לא יצא לי..עשיו אני עושה הכל כדי להגיע . תעשו הופעה באמאשלכם.
../images/Emo45.gif אחרי שבגלל הקופות המזדיינות ברוקצ הפסדתי תהופעה החברים מזמינים אותי להופעה הבאה גם כי הם לא הופיעו לאחרונה הרבה,וגם שהם הופיעו לא יצא לי..עשיו אני עושה הכל כדי להגיע . תעשו הופעה באמאשלכם.
D Dug E New member 8/5/06 #88 אני תמיד אוכל עם שמיק../images/Emo99.gif לא ככ זוכר אבל אני בטוח שעוד נתראה
S sabag12 New member 4/5/06 #9 ../images/Emo54.gifאוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ נשמע טוב אני שם בעזרת השם
A AvtipuS New member 4/5/06 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
B B a m b o o k New member 4/5/06 #13 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ד דיסטורשיין New member 6/5/06 #37 תודה במבוק! כל פעם שאני רואה את הניק ניים שלך המוח שלי מפרש את המילה כ BOOKMARK משום מה. B o o k m a r k
תודה במבוק! כל פעם שאני רואה את הניק ניים שלך המוח שלי מפרש את המילה כ BOOKMARK משום מה. B o o k m a r k