איפה איפה הבחורות ההן?

מקסים 45

Well-known member
שיתביישו להחזיק את ידו של הארוס שלהן בפומבי.
היום רואים אשה דתיה לשעבר שטעמה את טעם הריאלסטי, זרקה את מטפחת הראש, זרקה את בעלה, זרקה בחור הצעיר ממנה בשנים טובים
והיום משיקה חבר חדש 🤣🤣🤣🤣.
אין לה בושה בפני ילדייה?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
היום רואים אשה דתיה לשעבר שטעמה את טעם הריאלסטי, זרקה את מטפחת הראש, זרקה את בעלה, זרקה בחור הצעיר ממנה בשנים טובים
אין לה בושה בפני ילדייה?
על זה נאמר
עד שלא מנסים לא יודעים ;-)

כוכבית מצויה

Well-known member
אין לה בושה בפני ילדייה?
אין לה במה להתבייש, להיפך הבינה שטעתה ומתקנת את הטעות.

דקל נור*

Well-known member
אין לה בושה בפני ילדייה?
הדתיים של היום עושים מה שהם רוצים וטוב שכך.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדתיים של היום עושים מה שהם רוצים וטוב שכך.
בערבון מוגבל. יהודי שמסתובב חצי עירום בטמבליזיה ו/או נוסע בשבת ו/או אוכל חזיר יכול לקרוא לעצמו דתי עד מחר, אבל יש לו כנראה בעיה קטנה עם ההגדרות :).

דקל נור*

Well-known member
בערבון מוגבל. יהודי שמסתובב חצי עירום בטמבליזיה ו/או נוסע בשבת ו/או אוכל חזיר יכול לקרוא לעצמו דתי עד מחר, אבל יש לו כנראה בעיה קטנה עם ההגדרות :).
ומה לגבי דתיים "כהלכה" כמו יזדי שנעצר על עבירות מין? הוא יכול לקרוא לעצמו דתי?

Harrington

Well-known member
מנהל
ומה לגבי דתיים "כהלכה" כמו יזדי שנעצר על עבירות מין? הוא יכול לקרוא לעצמו דתי?
אין לי מושג מי זה, אבל יש כמובן פער בין לכתחילה ובדיעבד, בין התנהגות פומבית יזומה לטעות במחשכים, ועוד.

nothing but the truth

Well-known member
אין לי מושג מי זה, אבל יש כמובן פער בין לכתחילה ובדיעבד, בין התנהגות פומבית יזומה לטעות במחשכים, ועוד.

ההבדל בין פומבי למחשכים קיים בעיקר עבור בני אדם. אלוהים אמור לראות גם את מה שקורה במחשכים. אז השאלה צריכה להיות האם אדם דתי בעיני אלוהים ולא בעיני אנשים.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
בפומבי גרוע יותר מאשר בסתר?! לא צריך להיות ההפך, בסתר הדתי שם קצוץ על הבורא
לא לגמרי הבנתי את החצי השני של המשפט, אבל כוונתי פשוטה. בשאלה 'מיהו דתי' (שאלה שלכתחילה לא ניתן לדון בה בלי שניישר קו בשאלה 'מהו דתי', אבל לצורך הדיון), קחי שני אנשים. האחד נראה למראית עין כשומר הלכה ככל שניתן, אבל כשאיש לא צופה הוא עובר עבירה כזאת או אחרת, למשל לא מקפיד על בשר וחלב, אך זאת כשהוא כן רוצה להקפיד, אבל נכשל בכך בניגוד לרצונו. תעמידי מולו אדם אחר שבריש גלי לא מקפיד על בשר וחלב וכולם רואים זאת.

מי מבין השניים יראה עצמו דתי? עזבי את איך זה ייראה בעיני אחרים (שכן זה לא רלוונטי לגבי הראשון) או כיצד הקב"ה יגדיר זאת (שכן אנו לא יודעים את חשבונותיו). נראה לעניות דעתי שיהודי שמשתדל לקיים את מכלול המצוות אך נכשל (ואין יהודי שלא נכשל פה ושם), אלא אם כן יקשה עם עצמו מאוד, יראה עצמו ככזה. לעומת זאת אדם שקבל עם ועולם מצהיר, הגם שבמעשים ולא במילים, שהוא שם פס אחד גדול וארוך על ההלכה, אם הוא כן עם עצמו, אני מסופק אם יגדיר עצמו דתי.

אגב גם מבחינה הלכתית יש כמובן הבדל בין מעשים שנעשים בפומבי לכאלה שלא. תסתכלי למשל על שמירת שבת ותראי שחלק מהעבירות הרלוונטיות לגביה, לרבות חומרת הענישה, תלויה בשאלה אם המעשה (החילול) נעשה בפרהסיה אם לאו. וזה עוד בלי להיכנס למה שהגדרנו כאן, אדם שמשתדל שלא לעבור עבירה אבל נכשל עקב חולשתו וכו'.

1. היא לא קוראת לעצמה דתייה.
  2. היכן ראית שהיא אכלה חזיר? למיטב ידיעתי, היא מקפידה על כשרות.

Harrington

Well-known member
מנהל
שיבושם לה. כיצד זה רלוונטי לדברי עליהם התיימרת להגיב או לדיון?
הדיון הוא על ג'קי אזולאי, אם לא שמת לב?
היכן ראית שכתבתי שהיא אכלה חזיר?
כשהדיון עליה ואתה מגיב לנאמר עליה, סימן שאתה מתייחס אליה.
מציעה לך שתבקש ממי שכותב לך את התגובות שיעדכן אותך, מה הוא כותב, כי ברור שאין לך מושג, מה כתבת.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדיון הוא על ג'קי אזולאי, אם לא שמת לב?
ואני הגבתי על הנושא המהותי ולא על האדם הספציפי, אם לא שמת לב. חוצפה שכזאת מצידי :). אם תזכירי לי בפעם הבאה בזמן, אנסה לבקש את רשותך מראש |היי|.
כשהדיון עליה ואתה מגיב לנאמר עליה, סימן שאתה מתייחס אליה.
כל אחד וסימניו. יש כאלו שלא משתמשים בסימנים, אלא פשוט קוראים ולמדים מתוך זה מה בן אדם רוצה לומר.
מציעה לך שתבקש ממי שכותב לך את התגובות שיעדכן אותך, מה הוא כותב, כי ברור שאין לך מושג, מה כתבת.
לא רק שברור שאין לי מושג, אני אפילו לא יודע באיזה שפה נכתבו הדברים, מרוב שמישהו אחר כנראה כותב לי את התגובות :). נו באמת נוסטלגיה. מילא ההשמצות וההתקפות+השחרות הפבלוביות, אליהן כבר הרגלת אותי מזמן והן לא מרגשות. אבל בחייאת זומזום, את יכולה לנסות לשמור לפחות על רמה מינימלית של הקשר ורלוונטיות? בשיטה הנוכחית זה סתם משעמם.

ואני הגבתי על הנושא המהותי ולא על האדם הספציפי, אם לא שמת לב. חוצפה שכזאת מצידי :). אם תזכירי לי בפעם הבאה בזמן, אנסה לבקש את רשותך מראש |היי|.
לא, אתה לא צריך את רשותי, אלא אתה צריך לכתוב שאתה מתייחס למקרה כללי (עשית זאת בעבר, כך שגם מנותק כמוך, אמור לדעת זאת) ולא למקרה הנדון בשרשור.
כל אחד וסימניו. יש כאלו שלא משתמשים בסימנים, אלא פשוט קוראים ולמדים מתוך זה מה בן אדם רוצה לומר.
אין אנו יכולים לקרוא את מחשבותיך, במיוחד כשהם חשוכים.
לא רק שברור שאין לי מושג, אני אפילו לא יודע באיזה שפה נכתבו הדברים, מרוב שמישהו אחר כנראה כותב לי את התגובות :). נו באמת נוסטלגיה. מילא ההשמצות וההתקפות+השחרות הפבלוביות, אליהן כבר הרגלת אותי מזמן והן לא מרגשות. אבל בחייאת זומזום, את יכולה לנסות לשמור לפחות על רמה מינימלית של הקשר ורלוונטיות? אחרת זה סתם משעמם.
ברגע ששנייה לאחר שכביכול כתבת תגובה, אין לך מושג מה נכתב שם, מה אתה רוצה שאני אחשוב?
תעזור לי בסוגיה.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא, אתה לא צריך את רשותי
ואללה? איזה קטע. הייתי בטוח מתגובתך הקודמת שבלעדיה אינני רשאי לכתוב כאן כלל :).
אלא אתה צריך לכתוב
אעצור אותך כבר כאן יקירתי. אני לא "צריך" שום דבר ובטח שלא על סמך דרישתך/הערתך. אם וכאשר יבוא היום בו תגובותייך אלי ואל דברי תהיינה ענייניות ורציניות, ולא פבלוביות ומשמיצות/תוקפניות על אוטומט, אשקול ברצינות תהומית כל בקשה שתבקשי וכל הערה שתעירי. עד אז? הצחקתני :).
אין אנו יכולים לקרוא את מחשבותיך, במיוחד כשהם חשוכים.
שוב הוסמכת לדבר בשם כלל הציבור? אם אכן כך, מוטב אולי לברר עם כלל הציבור מה דעתו לפני שאת מתיימרת לדבר בשמו, גם אם הוסמכת? כי אני די משוכנע -גם בלי לערוך סקר מיוחד בעניין- ש99.99% מהקוראים הבינו מצוין את דברי. אולי הם לא מסכימים איתם. אולי גם כן. אינני יודע וזה גם לא עומד בראש מעייני. אבל אני מאוד מסופק אם מישהו לא הבין אותם כדבעי. מישהו, זולתך זאת אומרת, ככל שיש שביב אמת בטענתך שזה לא היה ברור והדברים לא נכתבו סתם מתוך הרגל.

דברי חשוכים? אמירה בעלמא כשהיא לא מגיעה עם הסבר או פירוט למה הכוונה. בכל מקרה ככל שאת צודקת, איחולי, הגדרת כרגע את הדין הפלילי במדינת ישראל כחשוך. אולי זה נכון, לא התעמקתי.
ברגע ששנייה לאחר שכביכול כתבת תגובה, אין לך מושג מה נכתב שם, מה אתה רוצה שאני אחשוב?
לא יודע איך לספר לך את זה, אבל לא ממש מעניין אותי מה את חושבת :). למען הסר ספק זה לא אישי. גם לא מעניין אותי מה מישהו אחר חושב על דברי. מעניין אותי לקיים דיונים ענייניים ולשם כך כמובן שאני גם מתעניין בדעתו של המתדיין מולי. אבל דעתו על מה שאני כותב במובן של התנסחות וחלוקת ציונים ותארים? אם וכאשר מורתי מכיתה ד' תופיע ותכתוב כאן או שאחד מהורי ע"ה יחזרו מעוה"ב כדי להגיב כאן ולחנך אותי, יתכן שאתעניין. עד אז? כל אחד והזמן שמתחשק לו להשקיע בחלוקת ציונים לכתיבתו של האחר. לדידי זה מעניק לו אוטומטית ציון נמוך למדי, אבל זאת זכותו וזה בינו לבין עצמו מבחינתי.
תעזור לי בסוגיה.
במצב הנוכחי אין לי אינטרס מסוים לסייע לך במשהו, צר לי. כאמור, אם וכאשר יבוא היום (ומבחינתי עוד לא אבדה תקוותי!) בו תגיבי בענייניות ותרצי לנהל דיון ענייני בסוגיות המהותיות שעולות כאן מעת לעת? אשמח לעזור בכל דבר ועניין. לעזור לך להשמיץ, להשחיר ולהתעסק בקטנות? נראה שאת מסתדרת מצוין בזה גם ללא עזרתי.

שוב הוסמכת לדבר בשם כלל הציבור? אם אכן כך, מוטב אולי לברר עם כלל הציבור מה דעתו לפני שאת מתיימרת לדבר בשמו, גם אם הוסמכת? כי אני די משוכנע -גם בלי לערוך סקר מיוחד בעניין- ש99.99% מהקוראים הבינו מצוין את דברי. אולי הם לא מסכימים איתם. אולי גם כן. אינני יודע וזה גם לא עומד בראש מעייני. אבל אני מאוד מסופק אם מישהו לא הבין אותם כדבעי. מישהו, זולתך זאת אומרת, ככל שיש שביב אמת בטענתך שזה לא היה ברור והדברים לא נכתבו סתם מתוך הרגל.

דברי חשוכים? אמירה בעלמא כשהיא לא מגיעה עם הסבר או פירוט למה הכוונה. בכל מקרה ככל שאת צודקת, איחולי, הגדרת כרגע את הדין הפלילי במדינת ישראל כחשוך. אולי זה נכון, לא התעמקתי.
אתה זה שהגדרת אותנו כקבוצה, אז כעת אתה מתחרט?

כפי שהצלחת להבין, זאת לא רק אני.

לא יודע איך לספר לך את זה, אבל לא ממש מעניין אותי מה את חושבת :). למען הסר ספק זה לא אישי. גם לא מעניין אותי מה מישהו אחר חושב על דברי. מעניין אותי לקיים דיונים ענייניים ולשם כך כמובן שאני גם מתעניין בדעתו של המתדיין מולי. אבל דעתו על מה שאני כותב במובן של התנסחות וחלוקת ציונים ותארים? אם וכאשר מורתי מכיתה ד' תופיע ותכתוב כאן או שאחד מהורי ע"ה יחזרו מעוה"ב כדי להגיב כאן ולחנך אותי, יתכן שאתעניין. עד אז? כל אחד והזמן שמתחשק לו להשקיע בחלוקת ציונים לכתיבתו של האחר. לדידי זה מעניק לו אוטומטית ציון נמוך למדי, אבל זאת זכותו וזה בינו לבין עצמו מבחינתי.
להזכירך, לא ידעת לכתוב גם חשבון פשוט כפי שראינו בשרשור שפתחת על שגיאתך בכתיבה תקנית של יחידות במתמטיקה ובשרשור המדובר על ספירת ימים (שבועות וימים).

במצב הנוכחי אין לי אינטרס מסוים לסייע לך במשהו, צר לי. כאמור, אם וכאשר יבוא היום (ומבחינתי עוד לא אבדה תקוותי!) בו תגיבי בענייניות ותרצי לנהל דיון ענייני בסוגיות המהותיות שעולות כאן מעת לעת? אשמח לעזור בכל דבר ועניין. לעזור לך להשמיץ, להשחיר ולהתעסק בקטנות? נראה שאת מסתדרת מצוין בזה גם ללא עזרתי.
ברגע שתעבור טיפול, תוכל להבין שהבעיה היא אצלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה זה שהגדרת אותנו כקבוצה, אז כעת אתה מתחרט?
אם נדייק, הגדרתי 3 אנשים שכתבו כולם שוב ושוב את אותו דבר, באותו שטנץ ובאותה שפה מתנשאת ומשמיצה, כקבוצה. אכן, זו דעתי. קשר כלשהו בין זה לסמכות לדבר בשם כלל הציבור? רק במוחך הקודח.
כפי שהצלחת להבין, זאת לא רק אני.
מזל"ט. כבר לא עוקב למה זה מתייחס בדיוק. מצטער אך כפי שכתבתי קודם, התורנות שלי לשחק איתך הסתיימה להיום, ואת מעייפת מכדי להמשיך בהתנדבות. על כן גם לא קראתי מעבר לציטוט הנ"ל. לא רק את? שוין. ראשית זאת רק אותה קבוצה קבועה ותצטרכי לסלוח אם זה לא בדיוק מדגדג אותי. שנית גם אם תצרפי להשמצות שלך עוד 80 אנשים זה לא ישנה את העובדה שמדובר בשטות מוחלטת (כפי שהוסבר לך שוב ושוב וכמובן לא רק על-ידי). כך או אחרת דרלינג כאמור, עייפת. אשקול לשחק איתך שוב מחר. עד אז, את עם עצמך ואצבעותייך שלך, כרגיל, מול המראה (אל תיבהלי).

למעלה