איפה איפה הבחורות ההן?

אם נדייק, הגדרתי 3 אנשים שכתבו כולם שוב ושוב את אותו דבר, באותו שטנץ ובאותה שפה מתנשאת ומשמיצה, כקבוצה. אכן, זו דעתי. קשר כלשהו בין זה לסמכות לדבר בשם כלל הציבור? רק במוחך הקודח.

מזל"ט. כבר לא עוקב למה זה מתייחס בדיוק. מצטער אך כפי שכתבתי קודם, התורנות שלי לשחק איתך הסתיימה להיום, ואת מעייפת מכדי להמשיך בהתנדבות. על כן גם לא קראתי מעבר לציטוט הנ"ל. לא רק את? שוין. ראשית זאת רק אותה קבוצה קבועה ותצטרכי לסלוח אם זה לא בדיוק מדגדג אותי. שנית גם אם תצרפי להשמצות שלך עוד 80 אנשים זה לא ישנה את העובדה שמדובר בשטות מוחלטת (כפי שהוסבר לך שוב ושוב וכמובן לא רק על-ידי). כך או אחרת דרלינג כאמור, עייפת. אשקול לשחק איתך שוב מחר. עד אז, את עם עצמך ואצבעותייך שלך, כרגיל, מול המראה (אל תיבהלי).
אתה לא מסוגל לעקוב אחר 21,946 הודעות במיוחד כאשר ראינו שלא אתה כותב את חלקם, כי אין לך מושג מה כתוב בהן.
המשך שריצה כאן בפרדס ללא כל חיים, תמשיך לספור את ימי העומר, כבשים או כל דבר שתחפוץ בו, אם זה מה שמקל עליך לישון.
חוזרת על המלצתי שתעבור טיפול, כך תוכל להבין שהבעיה היא אצלך:
ברגע שתעבור טיפול, תוכל להבין שהבעיה היא אצלך.
לטובתך ולטובת הסובבים אותך, אמץ את המלצתי!

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה לא מסוגל לעקוב אחר 21,946 הודעות במיוחד כאשר ראינו שלא אתה כותב את חלקם
זאת ההשמצה החדשה? אחרי הסוטה, הקוקסינל, הילד ועוד כמה דברים שכבר נשכחו מזכרוני, עכשיו אני מעלה פוסטים שאני לא כותב בעצמי? נחמד :). חייב להודות שאת יצירתית. לפחות, במקרה הזה היית. הקודמים סתם הצביעו על סטיה חולנית להשמיץ בכל מחיר.

כי אין לך מושג מה כתוב בהן.
תתפלאי. אני יודע מצוין מה אני כותב. אני פשוט לא חותם על כל עיוות וסילוף של משהו שכתבתי. באמת מצטער אם זה מקשה את מלאכת ההשמצה וההשחרה בכל מחיר :). טוב נו, זה היה שקר. אני לא באמת מצטער על כך, אבל זה מצחיק אותי מספיק כדי לעשות כאילו במקרה הזה :).
המשך שריצה כאן בפרדס ללא כל חיים, תמשיך לספור את ימי העומר, כבשים או כל דבר שתחפוץ בו, אם זה מה שמקל עליך לישון.
תודה, אבל חוששני שאין בספירה הזאת משהו מיוחד שמסייע לישון. ההיפך הוא הנכון. ראשית הספירה מתבצעת בשעה שאין לה קשר מיוחד לשינה. שנית האחריות גדולה מאוד. לא לטעות. לא להטעות. לצערי השנה באופן חדש וחריג גם לוודא שהטעיות של פצלוחות כאלה ואחרות (ממין זכר או נקבה, תוארן זהה לדידי) לא מטעות את ציבור תמימי הלב והנפש שמבקשים לקיים את מצוות ספירת העומר. אחריות גדולה שכשזאת, ודאי לא מסייעת לשינה. לנסות כבשים את מציעה? כעת אם רק הייתה לי בעיה לישון, הייתי כנראה שוקל זאת בחיוב. למזלי ברוך ה' אין לי בעיה כזאת או ליתר דיוק, ככל שיש לי בעיה כזאת כבר יש לה פתרונות מספקים. אולי אתחיל לספור פצלוחות? הבעיה עם זה שיש מצב שיש כמה שהן בעצם אחת, כך שהספירה לא תהיה אמיתית בוודאות. לך תירדם עם זה...
חוזרת על המלצתי שתעבור טיפול, כך תוכל להבין שהבעיה היא אצלך:

לטובתך ולטובת הסובבים אותך, אמץ את המלצתי!
הסובבים אותי מרגישים מצוין איתי, ודאי בתחום הזה. העברתי להם את הצעתך, אולם הם רק התפלאו מדוע אני מתקשר עם אנשים שעד כדי כך לא מכירים אותי. מאחר והתקשיתי להסביר את העניין בעצמי, לא נראה שמשם תצמח לך הישועה. טיפול זה תמיד טוב, אבל בפעם האחרונה שניסיתי המטפל קפץ מהחלון דקה אחרי שהייתי אצלו. לא נעים לעשות את זה לעוד מישהו, אז אוותר ברשותך :). אגב, הצעתך, חביבה ככל שתהיה, ממש לא מקורית. אני כמעט מתחרט על כך שטענתי רק לפני דקות מספר שאת יצירתית, אבל מקווה וסומך עלייך שעד להודעת ההשמצה הבאה כבר תחשבי על משהו מעניין יותר. אמנם לכתחילה לא תכננתי להגיב כלל להודעת ההקפצה הזאת, אבל לאחר שנכנעתי לחולשותי, אני בונה על כך שגם את תטרחי מעט יותר משעשית ב'העתק-הדבק' הזה.

אפרת10512

Well-known member
שיתביישו להחזיק את ידו של הארוס שלהן בפומבי.
היום רואים אשה דתיה לשעבר שטעמה את טעם הריאלסטי, זרקה את מטפחת הראש, זרקה את בעלה, זרקה בחור הצעיר ממנה בשנים טובים
והיום משיקה חבר חדש 🤣🤣🤣🤣.
אין לה בושה בפני ילדייה?
סיפור עצוב.

מרגיש לי שהיא בדרך להתרסקות. מקווה בשביל הילדים שאביהם ישאר יציב...

דקל נור*

Well-known member
"הטעויות במחשכים", כפי שאתה בוחר לכנות אותן, הרבה יותר חמורות מבחירותיה של ג'קי אזולאי.

כוכבית מצויה

Well-known member
"הטעויות במחשכים", כפי שאתה בוחר לכנות אותן, הרבה יותר חמורות מבחירותיה של ג'קי אזולאי.

ברור.

Harrington

Well-known member
מנהל

חמורות מאיזו בחינה? מבחינה משפטית-אזרחית, בוודאי. מבחינה הלכתית? כנראה שבדיוק להיפך. הכל תלוי מאיזו זווית ו/או תחת איזו כותרת אתה מבקש לבחון את הדברים.

חמורות מאיזו בחינה? מבחינה משפטית-אזרחית, בוודאי. מבחינה הלכתית? כנראה שבדיוק להיפך. הכל תלוי מאיזו זווית ו/או תחת איזו כותרת אתה מבקש לבחון את הדברים.
רגע, אתה לא זה שצעק בריש גלי (תגובה #35 שלך בדף 3) שאין אנו יודעים, מה חמור ממה? ורק זה מלמעלה יודע?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
רגע, אתה לא זה שצעק בריש גלי (תגובה #35 שלך בדף 3) שאין אנו יודעים, מה חמור ממה? ורק זה מלמעלה יודע?
לא, זה לא אני. זה אולי (לא בדקתי את הקישור) כן אני שאמר זאת והביע דעה זו. צעקות וכדו'? לא זכור לי שצעקתי משהו בעניין.

אבל אהה... ממליץ שתקראי שוב את דברי אם לא שם אז לפחות כאן. אם תעשי כן, יתכן שתגלי ש:
א. בניגוד לשם (מהזכרון לפחות) הדיון כאן הוא לא האם מצווה א' חמורה ממצווה ב', אלא האם עבירה שנעשית שלא במתכוון ובמחשכים חמורה יותר או פחות מעבירה שנעשית בכוונת מכוון ובריש גלי. התשובה ההלכתית על כך ברורה וידועה. אין שום קשר בין זה למה שכנראה כתבתי במקום אליו את מקשרת, השוואה -שלטעמי אכן אנחנו לא יודעים לעשותה- בין מצווה אחת לרעותה. שני דברים שונים בתכלית השוני.

לא, זה לא אני. זה אולי (לא בדקתי את הקישור) כן אני שאמר זאת והביע דעה זו. צעקות וכדו'? לא זכור לי שצעקתי משהו בעניין.

אבל אהה... ממליץ שתקראי שוב את דברי אם לא שם אז לפחות כאן. אם תעשי כן, יתכן שתגלי ש:
א. בניגוד לשם (מהזכרון לפחות) הדיון כאן הוא לא האם מצווה א' חמורה ממצווה ב', אלא האם עבירה שנעשית שלא במתכוון ובמחשכים חמורה יותר או פחות מעבירה שנעשית בכוונת מכוון ובריש גלי. התשובה ההלכתית על כך ברורה וידועה. אין שום קשר בין זה למה שכנראה כתבתי במקום אליו את מקשרת, השוואה -שלטעמי אכן אנחנו לא יודעים לעשותה- בין מצווה אחת לרעותה. שני דברים שונים בתכלית השוני.
מדוע זה שונה? האר נא את עיניי? יש לך תימוכין?

Harrington

Well-known member
מנהל
מדוע זה שונה? האר נא את עיניי? יש לך תימוכין?
כי אהה, איך נסביר את זה לאט...? יש הבדל בין תפוחים לתפוזים. אני לא יודע בדיוק להצביע על הנקודה שמבדילה ביניהם, אבל אני זוכר מילדותי שכך לימדו אותי. יש תפוחים ויש תפוזים, וגם אם כל העולם יטען אחרת, זכור שהם לא אותו דבר, כך חינכוני הורי היקרים ז"ל.

כך גם כאן. יש דיון א' שנוגע לשאלה אם אנחנו כבני אנוש מוסמכים/יודעים לומר איזו מצווה/עבירה חמורה יותר או פחות מרעותה, ויש דיון ב' שדן בשאלה האם מצוות/עבירות בפרהסיה מול כאלה שנעשות בסתר, או מצוות/עבירות שנעשות שלא בכוונת מכוון אלא מתוך חולשת האדם חמורות יותר או פחות מאלו שנעשות בכוונה תחילה. מה לעשות, פשוט שני דיונים שונים, שני נושאים שונים, שתי סוגיות שונות. למה? כובע. תימוכין? השכל הישר. להאיר את עינייך? חוששני שזה בלתי אפשרי במקרים מסוימים, במיוחד כשהבן אדם מחזיק את עיניו סגורות בכוח וקורא (ככל שקורא) עם אצבעותיו על המקלדת כדי להקליד את תגובתו הפבלובית על אוטומט.

כי אהה, איך נסביר את זה לאט...? יש הבדל בין תפוחים לתפוזים. אני לא יודע בדיוק להצביע על הנקודה שמבדילה ביניהם, אבל אני זוכר מילדותי שכך לימדו אותי. יש תפוחים ויש תפוזים, וגם אם כל העולם יטען אחרת, זכור שהם לא אותו דבר, כך חינכוני הורי היקרים ז"ל.

כך גם כאן. יש דיון א' שנוגע לשאלה אם אנחנו כבני אנוש מוסמכים/יודעים לומר איזו מצווה/עבירה חמורה יותר או פחות מרעותה, ויש דיון ב' שדן בשאלה האם מצוות/עבירות בפרהסיה מול כאלה שנעשות בסתר, או מצוות/עבירות שנעשות שלא בכוונת מכוון אלא מתוך חולשת האדם חמורות יותר או פחות מאלו שנעשות בכוונה תחילה. מה לעשות, פשוט שני דיונים שונים, שני נושאים שונים, שתי סוגיות שונות. למה? כובע. תימוכין? השכל הישר. להאיר את עינייך? חוששני שזה בלתי אפשרי במקרים מסוימים, במיוחד כשהבן אדם מחזיק את עיניו סגורות בכוח וקורא (ככל שקורא) עם אצבעותיו על המקלדת כדי להקליד את תגובתו הפבלובית על אוטומט.
השכל הישר? של מי?
אני מזמן הבנתי שהדת מעוותת וגם אני רואה שאין לך תימוכין שאת א' אסור לפרש את מחשבות ההוא מלמעלה ואת ב' כן מותר.
מה אגיד לך, תבורך, או איך שאתה מרבה לאחל, רק בריאות.

כוכבית מצויה

Well-known member

אבל העבירה שהובאה כאן לדיון נעשתה במתכוון.

כוכבית מצויה

Well-known member
קראי שוב את דברי ואת מה שבחרת להתערב בו ולהגיב עליו. לכשתביני, תביני גם שתגובתך זו אינה רלוונטית כלל לטענתי.
קראתי. בהחלט רלבנטי. נשאלת על מקרה מוגדר והתחמקת ברוב מלל מלתת תשובה ישירה תוך ניסיון הסתה של הדיון והטעיית הקורא.

Harrington

Well-known member
מנהל
קראתי. בהחלט רלבנטי. נשאלת על מקרה מוגדר והתחמקת ברוב מלל מלתת תשובה ישירה תוך ניסיון הסתה של הדיון והטעיית הקורא.
אין לי מושג על מה את מדברת. תצטרכי להפנות או לפרט. לדידי לא התחמקתי ולא אתחמק ממאומה.

לגבי (אי-)הרלוונטיות, אסביר. מדובר שם (כפי שנכתב במפורש, אבל ניחא) באדם שאינו מעוניין לעבור עבירה ונכשל. אין לזה שום קשר שהציבור יראה בכך זדון ושכמובן צריך להעמידו לדין וכו'. אם קראת את דברי וגם השכלת להבינם, סוגיה זו ברורה לך. אם לא, גם אם תאמרי שקראת וכו', כנראה שפשוט לא הבנת (מה שמן הסתם נובע שלא הסברתי מספיק טוב).

כוכבית מצויה

Well-known member
אין לי מושג על מה את מדברת. תצטרכי להפנות או לפרט. לדידי לא התחמקתי ולא אתחמק ממאומה.

לגבי (אי-)הרלוונטיות, אסביר. מדובר שם (כפי שנכתב במפורש, אבל ניחא) באדם שאינו מעוניין לעבור עבירה ונכשל. אין לזה שום קשר שהציבור יראה בכך זדון ושכמובן צריך להעמידו לדין וכו'. אם קראת את דברי וגם השכלת להבינם, סוגיה זו ברורה לך. אם לא, גם אם תאמרי שקראת וכו', כנראה שפשוט לא הבנת (מה שמן הסתם נובע שלא הסברתי מספיק טוב).
אין שום עדות שהוא לא מעוניין לעבור עבירה.
העבירות היו מתוכננות ומכוונות.

כוכבית מצויה

Well-known member
טוב. כשתרצי לדון במה שכתבתי, תעדכני. עד אז תמשיכי לחזור על שלך עוד כמה וכמה פעמים ואין לי אלא לאחל לך הנאה מרובה.
אין לי עניין לדון איתך על משהו.
לפעמים כשאתה טועה או מנסה להטעות אני מגיבה כיוון שחבל שאחרים יפלו בפח שטמנת להם.

למעלה