איפה הבגדים של הילד????

MAMALY

New member
איפה הבגדים של הילד????../images/Emo46.gif

אני כבר ממש כועסת נורא בתחילת החורף קניתי כמו כל אם בישראל בגדי חורף טובים חמים מפנקים לאפרוח בן 5. אני מבקשת סליחה מכולם שלא קניתי משהו ממש זול... כי כולם בגן במקום לעזור כועסים ששלא שלחתי את הילד עם שמעטס לגן, אמא חסרת נסיון שכמותי.. וזאת למה? תוך שבועיים 5 סווצ'רים חדשים יפיפיים נעלמו מהגן פוף! אין. מישהו לקח. מצא חן בעיני האמא שזה טוב ויקר ומתאים במידה (כל הילדים מידה 6-7) לא מחזירים ...... בהתחלה חשבתי שאני מפוזרת... ששמתי איפה שלא צריך אבל לא תלינו מודעות בגן ובגן הצמוד בדקנו בכל הצהרונים בסביבה , ילדים עלולים להתבלבל אבל אין. ראו 2 מהם באיזה צהרון האמא לקחה והביאה ילד בן 4 עם מליון קיפולי שרוולים לגן הסמוך כשהעירו לה שזה אולי הסווצ'רים של הגן שלנו היא פשוט אמרה "אני לא מכירה את כל הבגדים של הבן שלי הוא גם מקבל מתנות".... בטח.... היא לא תקנה לו בגדים 180 ש"ח סווצ'ר היא כבר עם נסיון, וחוצמזה למה לא? כשיש אהבלה כמוני שתורמת לה בלי רצון את הגדים שלנו? זה כבר לא סתם ילד מבולבל שבא הביתה עם בגדים לא שלו, דברים כאלו יכולים בקלות להתרחש, אבל אמא, את רואה שזה לא שלך מדוע לא מחזירים??? 1000 ש"ח הלכו לפח ככה בשניה, והמון עגמת נפש וכעס. אולי הן צודקות האמהות להלביש לילדים בגדים זולים שאחרי עונה לפח (אני קונה לילד השני גם ) תמיד קניתי דברים טובים עד היום כשאני מוסרת בגדים שקטנים הם נראים כאילו קנינו אותם לפני רגע והם אחרי מליון כביסות... פשוט חוצפה. על החלפת נעליים זהות אני כבר לא מדברת.... קרוקס חדשים הוחלפו בקרוס בלויים.. האמא סרבה להחזיר למרות שהיה שם על הנעל.... פשוט היה נוח לקחת משהו חדש... היה מזה כאלו צעקות שעד שלא באנו לדלת שלהם בבית ודיברנו עם בן הזוג שלה לא קיבלנו את הנעליים חזרה, (למותר לציין שהילד שלי היה כולו דמעות) יש אמהות כאלו שלוקחות בלי חשבון ואין מצפון ואין מוסר ואין כלום, כשהוחלפו נעלי ניו באלאנס חדשות בבלויות (אותה מידה) כבר לא היה לי כוח להתרגז פשוט ארבתי לשעת הכושר להחליפם בחזרה אלינו... האמא לא העזה לצייץ לשם שינוי. בחיים לא לקחתי מה שלא שלי, אם קרתה טעות היא הוחזרה לגן (בעיקר בפעוטון שילד מולבש בגדים של מישהו אחר ) וגם אז נלקחו בגדים והוחזרו אחרי עימות שלי עם הנוגעים בדבר. לא שמעתי כל החיים שלי על תופעה כזו. אני בהלם מזה. מלבד שמות על הבגדים וקניית בגדי פח אין לי שום פתרון הגננות חסרות אונים (נורא נוח להיות חסר אונים אם כי באמת מה הן יכולות לעשות?) כל רעיון יתקבל בברכה וכן, איך מחזירים את הבגדים שלנו הביתה?

לעזוב את מה שנעלם ולהתחיל לקנות בסופר

באמת... הנה זה הלקח שאת יכולה ללמוד... את הבגדים היפים תשמרי לאחה"צ כשנפגשים עם חברים או משפחה.... תקני לך כמה חליפות בסופר (אני קניתי לאוהד עכשיו בשופרסל דיל חליפת פליז יפה ב- 25 ש"ח וכמה מכנסי פוטר, כל אחד ב- 20 ש"ח). גם על השמעטס הזה אני כותבת את שמו. האמת שאצלי אוהד מג'ייף כל כך בעצמו את הבגדים שאני אתפלא אם מישהי תחפוץ בזה. ולגבי הבגדים שהוחלפו ונעלמו - לדעתי תשכחי מזה ומתי שהוא זה יחזור באחת ההחלפות. אופציה שניה זה לתלות מודעה בגן שאבד / נעלם XY ואולי זה יחזור. מה שכן, אני מציעה לך לרשום את השם שלו בצורה בולטת על הבגדים. לא יודעת למה אצלכם זה קורה עד כדי כך בלגן... אני יודעת שאוהד חזר מידי פעם מהגן עם דברים שלא שלו (לפעמים בעלי מחזיר אותו והוא לא יודע מה שלו ומה לא וגם לא טורח. זה לא מרוע אלא משלומפיות), אז אני מכבסת ומחזירה מקופל ויפה לגן. נראה לי דווקא עסק לא רע לאמהות שמחליפות עם אוהד... חחח
אני באמת לא עושה סיפור כי הכל באמת שווה אולי 25 ש"ח במקסימום לפריט. ותאמיני לי שהילד שלי יפה וחתיך גם בשמעטס מהסופר. גם לי יש טרנינג משם

עלינו עובר משהו דומה

ודווקא בבי"ס. למזלנו, יש תלבושת אחידה. יש פינת אבדות ומציאות ותמיד אנחנו מוצאים את הסווטשירט האבוד. אבל... ליונתן "נעלם" כבר פעמיים כדור מתיק התעמלות. את הציק הוא לוקח איתו כי יש לו אימון בחוג במסגרת הצהרונית. פעם אחת מצאו את הכדור בכתה אחרת למחרת (שאף אחד לא טרח החזיר בעצמו, למרות שרשום שם וכתה). הפעם לא. ממש ממש מעצבן.

מה את רוצה ? ../images/Emo2.gif

להיות צודקת , או להיות חכמה ?
. (יש לי תחושה שהשאלה היא *קצת* רטורית , אבל ניחא...). קרה לך וממשיך לקרות לך. הילד שלך נמצא בגן *בעייתי* עם אמהות *בעייתיות* וקורים שם מקרים *בעיתיים* . שוב ושוב. מעלימים לכם סווטשרטים (180 ש"ח האחד? - סחתיין עלייך ! ריספקט ! הנה , התגלה הזוכה היחיד בהגרלת הלוטו
) של בנך , מעלימים קרוקס חדשים (טוב , זה באמת הזוי...). מעלימים , "משאילים" , יאללה , פ'סדר : גונבים. סמנטיקה . צאי ולמדי. הסיקי מסקנות.את כאן הבוגרת. די לתסכול. במקום להילחם מלחמות אבודות מראש פשוט שלחי אותו לגן עם בגדים פשוטים יותר (לא אמרתי "סמרטוטים"!!! , אמרתי "שוברי לב פחות מבחינתך"!!! שימי לב לסמנטיקה. "מנקרי עיניים פחות מבחינת אוכלוסית הגן" שכנראה , "תריחי את הקפה" , מה שנקרא , יש שם כאלה שזה כואב להם. מה לעשות).תאמיני לי : עם ג'ינס בשמונים ש"ח וסווטשירט בעוד שבעים (ואני מדברת על דברים איכותיים !!! ) הוא יהיה לא פחות פגזי , הבן שלך. לא פחות "פירסט קלאס". קצת להצניע לכת. בשבילך , בשביל כאבי הלב שלך ובשביל הסצנות ההזויות של לדפוק על הדלת של אנשים אחרים עם בנך הבוכה ולנסות להוכיח לפי DNA שהסווטשירט שהילד שלהם לובש עם שרוולים מקופלים 100 פעם ועם הלוגו של טומי הילפיגר , שייך למעשה לבנך.תביעת אבהות יותר קל כבר להוכיח. תתעסקי בעיקר , בחייך , רוית. נכווים ונכווים - מה לעשות , צריך להסיק מסקנות. אם מה שקורה לך מעצבן ? - הכי בעולם. אבל : הפתרון בידיים שלך. לגמרי. בהצלחה .

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif

אני קונה פשוט, לא כי אני חוששת שייקחו, אלא כי אדוה והקטנות פשוט נורא הורסות ומכתימות ואז לא כואב לי הלב שהן חזרו מוכתמות ומרובבות. לא קרה שגנבו לנו מעולם (כי באמת אין מה לגנוב
) אבל החלפות תמימות הוסדרו מיד למחרת.

MAMALY

New member
אם ניסית להעליב - הצלחת

לא אני לא מליונרית, אני עובדת כמו חמור בשביל כל שקל לא פחות מכן, וכן אני משקיעה בילדים שלי כי הם כל עולמי ולא נראה לי שיש רק ילד אחד נגיד עם קרוקס (אגב מזה המותג הזה שרשמת.. לא מכירה אותו.. לא מבינה במותגים) ולא נראה לי שצריך לקחת חפצים בגדים או נעליים לאנשים אחרים (זה לא כמו לגנוב לחם במכולת נכון? אנחנו לא בסיפור פריזאי מהמאה הקודמת) ואל נראה לי שזה חינוכי לוותר על דברים שעבדת בשבילם קשה ואם חשוב לי שהילד שלי יהיה נסיך זה גם בסדר גמור. מה שמרגיז נורא זה שאנשים חושבים שזה בסדר ומותר לעשות דברים כאלו, וכן יש דברים שאני בהחלט יעמוד על שלי כמו שלוקחים ממני משהו בלי רשות ועוד מסרבים להחזיר למה? כי יש לי יותר כסף מלמישהו אחר?? (הלוואי) לא נראה לי שהתגובה הזו באה ממקום חיובי וסליחה שכואב לי שאולי יש לי קצת יותר מלך לא בכוונה.... פשוט סדר העדיפויות שלי הוא כזה שהילדים ש לי באים קודם וזה בסדר לי ולא בא על חשבונו של איש ואני לא חושבת שאני צריכה להנעיל או להלביש ילדים של מישהו אחר באופן גורף או יומיומי. ואולי ויתרתי על דדברים אחרים בבית שלי בשביל שהילד שלי ילבש משבהו יותר יוקרתי? אולי זה חשוב לי? יותר ממנוי לבריכה ?? חשבת על זה?? ואם היינו זוכים בלוטו (הלוואי) אני חושבת שיותר מכמה פגיות היו מאוד שמחות להתחלק בכסף הזה. בקיצור הצלחת... מה שבטוח זה שלקנות בגדים בסופר ב 25 ש"ח נראה לי עסקה גרועה אחרי חצי שנה זה בפח . אולי את זה לא יגנבו. נכון, אבל זה בכל זאת חורה מאוד . כמו כל אמא אם הילדים שלך היו חוזרים עם חפצים שלא שייכים להם מהגן או מבית הספר היית מחזירה כי את הגונה. ולפעמים כשמישהו מתחצף כמו "גברת קרוקס" שחשבה שאולי היא יכולה לחגוג על חשבוני אז כן, צריך להגיע עד לדלת ולהחזיר מה שייך לך למה שנוותר? עבדנו בשביל זה. מעבר לזה בגן יש אלימות כמו בעוד מליון גנים אחרים בישראל וזה נוראי, אנחנו נלחמים עם זה יום יום כמעט בכל בית זה לךא משהו "מיוחד" רק לנו אני סובלת מזה שהילד פוחד ללכת לגן אולי את מסתדרת שם יותר טוב אולי האוכליוסייה אצלכם היא יותר רגועה מפה... אצלינו זה ככה - שוב למה אני צריכה להתנצל בכלל.

מעיןבר

New member
אני חושבת שפספסת את הכוונה

מה שענת התכוונה שלפעמים יש מלחמות שהן אבודות מראש. נפלת על גן מחורבן ואת פשוט לא תצליחי לשנות אותם ולמנוע את הגניבות הללו, לכן "ברומא התנהג כרומאי" - הלבישי בבגדים שלא יעניין אותם לגנוב. זה לא אומר שום דבר על האהבה שלך לילד שלך ועל מידת הנסיכות שלו, נסיך לא צריך כתר (או סווטצ'ר יקר) כדי להיות נסיך. זה יחסוך לשניכם הרבה עגמת נפש והתמודדות עם אנשים מגעילים שלדעתי צריך להפחית את המגע איתם למינימום. במיוחד מגע שכזה שרק מעכיר הכל עוד יותר. איך חמותי אומרת? "קחי כדור נגד גועל נפש" ותעבירי את מה שנשאר לך בגן הזה במינימום הפסדים.

לא/לא/לא/לא ולקינוח : לא.

לא ניסיתי להעליב. חס וחלילה. חס ושלום. לא אכפת לי שאת לא מכירה את טומי הילפיגר (
) . תעשו היכרות פעם. מעצב פצצה לגברים קטנים וגדולים. זהירות : יקר אש. לא רוצה את רעתך. ההיפך הגמור הוא הנכון. התעצבנתי נורא ממה שכתבת (לא ממך , מתיאור האירועים). אין לך מושג כמה. ניסיתי להאיר לך "נקודה עיוורת" כלשהי , את העובדה שזה קורה שוב ושוב (וברור שאמהות שמתנהגות כך האינסטינקט הראשוני הוא רצון לפוצץ להן את הפרצוף !!! מה את חושבת , שלו זה היה קורה לי הייתי מזמינה אותן ל"פייב אוקלוק טי"
? ) , אבל את היא זו שנותרת עם תחושת כעס , צער ואולקוס ולכן ניסיתי להציע לך פתרון. להעליב? - נו , רוית , קראתי את סיפורי הזוועות שלך בעבר על הגן הזה , על הגננת , אני רק מחכה איתך שהילד יעלה לא' ואולי שם המצב יהיה נורמלי יותר ! הלוואי , אמן כן יהי רצון !!!
. כן , הייתי צינית. ככה זה כשאני קוראת משהו שמעצבן אותי אבל לא *את * עצבנת אותי , אלא הסיטואציה. אני יודעת שאת אמא מהלב , מהנשמה ומהקישקעס , נו , יש מישהו בישראל שלא יודע את העובדה הזו עליך ?
. תנוח דעתך. מתנצלת אם חשבת שהחיצים נורים אליך. ממש לא. מצדי תזכי בלוטו , אבל תשלחי איזה מסר ותעבירי איזה מעשר. זהו. כן. אני הייתי נוהגת אחרת וגם את. לו בתיק של אייר או יפתח הייתי מגלה סווטשירט של מישהו אחר הייתי הופכת עולמות כדי למצוא למי הוא שייך ומחזירה לבעליו וגם את - אני בטוחה , אבל...לו את ואני רעבות , חלילה , או ילדינו ("רעבות" במובן של "חסר לנו") אזי כלום , שום דבר , אינו בטוח.תזכרי את זה. אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו. גילוי נאות : הכותבת חיה בסביבה שבעה . שבעה מאוד אפילו. הכותבת מעדיפה לא לקנות לילדיה בגדים ב"בזארים" ומעדיפה אפילו למחזר בגדים על פני לקנות חליפה ב-25 ש"ח. בעלה של הכותבת לא עובד כבר שנה ורבע . כן ,נו , מובטל. הכותבת משתדלת מאוד שלא להיות שיפוטית. הכותבת כוונותיה טובות , אבל לפעמים מתפלקת לה ציניות
.יאללה , כל טוב
.

חמניה1

New member
והכותבת עצמה, רק בבגדי מעצבים ואקססוריז

מתלבשת. פויה ענתי, לא יפה.

אוף...חיים ומוות ביד היד

(זו שמקלידה , כלומר ,במקרה של האינטרנט...
).לא , אבל לוקחת עלי את האשמה שבחוסר ההבנה. חשבתי שדיברת והתכוונת למשהו אחר לחלוטין ויצאתי מהעבודה בלב מה-זה כבד
. שמחה שהתבדיתי
.זה "התיישב" לי על נקודות שהן רגישות מאוד בתקופה הנוכחית.

../images/Emo68.gif כפרה עליך. איך חשדתי בכשרות ומהממות .

הולכת לעמוד בפינה. מזל שהבית שלי לא עגול
. מתה עליך ואת יודעת את זה
.

טילי2

New member
לא מענין אותי המותגים שאת בעליך ובניך לובשים

מתה עליכם טילי

למעלה