איפה הבגדים של הילד????

זה באמת מרגיז

ועוד שיא החוצפה כאשר יש שם על הנעל והאמא לא רוצה להחזיר, אני לא הייתי פונה אפילו לבעלה הייתי הולכת ישר למשטרה כי אין גבול לחוצפה. גם ליל היה ככה עם הבן שלי שנה שעברה אבל אני מראש קניתי לו בגדים מיוחדים לגן, אז ככה שלא כל כך כאב לי, אבל אם הייתי רואה את הבגדים של הבן שלי על ילד אחר לא הייתי עוברת על זה בשקט

טאניוש

New member
אני רק מקווה שבית הספר שלכם יהיה מוצלח יותר

האמת? לא קרה לי. בגן של שנה שעברה (שהיה נפילה ענקית מכל הבחינות) פעם אחת לקחו לנו את המעיל - הוחזר יום למחרת. האלימות - הייתה. גניבות - לא. בגן הנוכחי הילדים מורידים את הסווטשירטים וזורקים אותם בכל הגן בערך (הגן מרווח, ויש גם חצר...), אז אמנם לא "מעלימים" לנו כלום, אבל הבגדים נעלמים חופשי. לרוב נמצאים מתישהו, והרבה פעמים אני שוכחת מהם לפני שמוצאים - כי כן, אני קונה בשוק 3 חלפיות ב-100 ש"ח. נוח לי, נוח לילד, חוסך תסכולים ומעקבים אחרי בגדים. תאמיני לי, נראה מצויין, שורד המון כביסות, ואת אלה שלא הולכים לאיבוד אני עוד מעבירה הלאה. יתרון נוסף - לא אכפת שיהרסו ויתלכלכו. מצטרפת למקהלה. את לא תחנכי את כולם. תשמרי על עצמך
.

רוניללה

New member
אני דווקא בעד ללמד

את הילד להיות אחראי..כשהוא מסיר מעליו סווצ'רט שידאג להכניס אותו ישר לתיק..כנ"ל לגבי הנעליים..ככה לימדתי את הילדות שלי שכל שבוע איבדו פריט..וגם דאגתי להבהיר להן שזה עולה הרבה כסף ואם הן מאבדות אנחנו נשתמש בקופה שלהן לקנות חדש. למזלי היום אין לי יותר את הבעיות האלו

גאיה100

New member
מהכיוןן הפרקטי...

עוזבת ת'עצבים רגע בצד. לוקחים-משאילים-גונבים לכם פריטים יקרים? את לא תשני ת'עולם. פשוט תעברי לבגדים זולים יותר והם לא בהכרח חייבים להיות שוק או סופר (למרות שאני קונה בשניהם ובחיי שיש יופי של דברים!!!). כנסי לגולף והמשביר לצרכן (לאחרונה "גיליתי" גם את קיווי ואביגדור שיש להם ג'ינסים מקסימים), ב- 1000 שקלים את קונה ימבה בגדים לשתי עונות, דברים איכותיים ומקסימים. תמיד יש מבצעים, שלא נדבר על סופעונה שמתחיל עוד באמצע העונה ועל כרטיס מועדון שחוסך בכל קנייה. ואגב לקנות זול בסופר לא בהכרח אומר לקנות "זבל" שנזרק בסוף. כשגרנו באנגליה אופנת שירוקי נמכרה בסופר טסקו וכל הבנידודים (ואימותיהן כמובן) נהנו לקבל משם בגדים וקשקושים אחרים. היום שזה נמכר בשופרסל, זה פתאום מרגיש זול ופושט. למה? עניין של מנטליות והרגלים. חברות שלי שבארץ התפארו בביגוד איכותי ויקר, בביקורים בחו"ל הסתערו על חנויות כמו ג'ורג', פאונד סטרצ'ר וטסקו בלהיטות רבה. מה המסקנה? בגדים זה בגדים, אפשר בזול יותר ועדיין איכותי, יפה ולא פחות מושקע (ושומדבר שנכתב כאן לא נכתב בכיוון של שיפוטיות, רק שינוי הרגלים).

לגבי הקניות בסופר

זה לא שהלכתי בכוונה לקנות בגדים בסופר... אבל כשערכתי קניות ראיתי מבצעים יפים של ביגוד. עצרתי רגע, בדקתי, מצא חן בעיניי וקניתי. כשאני מחפשת מה לקנות במיוחד לילדים אני נכנסת לחנות של בגדים כמו גולף, מישמיש, סולוג - ובסוף עונה קונה. ויש פה באיזור שלי גם כמה חנויות כלבו ענקיות לביגוד למשפחה ושם יש דברים נהדרים לילדים בזול. קניתי שם הרבה פריטים בכלום כסף וזה שירת את הילדים ניפלא, לא רק את שלי אלא גם את האחיינים. עבר הרבה כביסות וחזר אליי שוב לתאומים החדשים במצב ממש לא רע. הם עמידים לא פחות ממוצרי מותגי "איכות". ועכשיו לבת שלי אני מתקשה *מאוד* להתאפק ולא לקנות לה גברדרובה שחלמתי שנים להלביש בת
אני כמובן קונה לה כמה דברי קסם כי אי אפשר לעמוד בזה. מזל שלי שגם הסבתא לא יכולה לעמוד בזה...
חחח

אני מחכה. והאמת כבר קניתי לה לשנה הבאה

באמת אי אפשר היה לעמוד בזה.... זה היה כל כך מתוק. קניתי לה שמלה וטייטסים כאלה ששמים מתחת. ואני רואה את הגרביונים האלה... וזה גם עושה חשק. בסוף היא תהיה טום-בוי

מיכל @

New member
זה באמת נורא מכעיס

וגם אצלנו זה המצב, במערכת חינוך פרטית שבה אף אחד לא רעב ללחם.
בשנה שעברה נעלמו לילדים הגדולים 3 סווטשירטים חדשים לגמרי שקניתי ומיד מצאו את דרכם איכשהו לידיים של מישהו אחר ומאז לא נודעו עקבותיהם. מרתיח.
ליובל גנבו/פוצצו/קרעו 5 (!!!) כדורי רגל במשך השנה. הכל "כאילו" במקרה. על האחרון, שבמקרה אנחנו יודעים בדיוק איך ומתי זה קרה, לא ראינו פיצוי או אפילו התנצלות מההורים למרות שאנחנו יודעים בוודאות שהובהר להם שהבן שלהם החריב כדורגל חדש בכוונה תחילה. בהמות, מה אפשר עוד להגיד? ואם הם ככה, למה מתפלאים על הילדים שלהם? גם אצל הקטן התחילה השנה ב-2-3 חליפות יפות שנעלמו לבלי שוב. אני עדיין חורקת שיניים. כעסתי, התעצבנתי (אני עדיין כועסת) ו... ראיתי שאין הרבה מה לעשות. אז קודם כל אנחנו רושמים עכשיו שמות על הכל, החל ממטריה ומגפיים וכלה בחולצת טריקו. אני ממש לא אוהבת את זה, אבל זה מוכיח את עצמו. שנית, אני שולחת את הילדים עכשיו גם לביה"ס וגם לגן עם בגדים זולים עד כמה שניתן בלי שייראו כאילו גירדו אותם מהאשפה. נכון, הם לא תמיד לטעמי והם לא שיא היופי, אבל אלה בגדים שא. לא נוטים "להיעלם" וב. אם ייעלמו, הלב יכאב פחות מאשר על חליפות של גולף ופוקס (סווטשירטים ב-100 ש"ח זה לא בבית שלנו).

chompi XL

New member
חחחחח, 180 ש"ח סווצ'ר ?

קטעים איתך, את יודעת כמה סירי מרק היית עושה בסכום כזה ?

gaia17

New member
עצה קטנה, אולי יעזור

הי מאמלי, אצלנו אין כמעט גניבות ויותר החלפות בשוגג כי גם הגננת וגם הסייעות מאוד מודעות לנושא אבל בכל מקרה מצטרפת להמלצות קודמות לנסות לעבור מקום אם אפשר, בייחוד שהילד מפחד כדבריך ללכת לגן. אני נעזרתי (וגם חברות שלי) באתר מקסים שיש בו אפשרות לתגיות נצמדות לבגדים שלא יורדות. אולי יעזור לך קצת.. http://tag4u.co.il/Website/Home.aspx גאיה

למעלה