איפה הייתם בליל הכלולות?

אביבית1

New member
איפה הייתם בליל הכלולות?

אנחנו חזרנו לבית שלנו (גרנו יחד לפני כן), אני הייתי אצל ההורים שלי כבר 3 ימים לפני החתונה. כשהגענו לכניסה של הבית אביחי אמר לי לעצום את העיניים, וכשנכנסו הוא אמר "עכשין את יכולה לפקוח אותן", ופשוט כל השפה התחתונה שלי הגיעה עד לרצפה מרוב התרגשות, הבחורצי´ק מילא את כל הבית בזרי פרחים מכל מיני סוגים. בנוסף הדלת של החדר שינה היתה סגורה וכל כך פחדתי להיכנס כי לא ידעתי מה אני אמצא שם, וכשפתחתי את הדלת כל הרצפה היתה מלאה בלונים וכל החדר היה מפוצץ בפרחים, המיטה היתה מסודרת עם מצעים חדשים ועליה 2 ורדים. ממש הפתעה. אח"כ הפתעתי אותו בכמות הסיכות שהוא היה צריך לשלוף לי מהשיער

kisses

New member
אנחנו חזרנו למלון שלנו שם חיכתה לנו

ארוחה רומנטית, אחר כך הלכנו למרפסת והבטנו בים, אחר כך זה מצונזר והלכנו לישון

אתי@

New member
מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo124.gif הבחור רומנטי...../images/Emo45.gif

אנחנו לעומת זאת חזרנו לחדר מדהים שחיכה לנו במלון דיויד אינטר קונטיננטל...

שמופית

New member
אנחנו חזרנו לסוויטה המדהימה

שלנו במלון וכמו שכבר סיפרתי בעבר.... תמיר קנה באותו בוקר מלא מלא פרחים ונרות ונידב את החברים שלו לסדר הכל לפני החתונה ואחרי שהיא נגמרה הם טסו למלון להדליק את כל הנרות וכשאני נכנסתי, כל הסוויטה היתה מלאה פרחים (אפילו באסלה חיכה לי זר !) ונרות מכל הסוגים והצבעים. פשוט היה מדהים !!! ואחרי שהוא סיים לפרק לי את התסרוקת והתקלחנו, ישבנו על השטיח ואכלנו בידיים את מה שהקייטרינג ארז לנו (מלא אוכל אבל בלי מזלגות
) ואחר כך, כמו שאומרת KISSES - מצונזר

יעלי2

New member
אנחנו היינו בסוויטה בשרתון מוריה

שם לנו כל סוף השבוע! הגענו למלון עם הורינו ויחד ספרנו את השקים וקראנו את כל הברכות עד 5 בבוקר. אחר כך התפננו לדברים החשובים באמת...

Ronnie*

New member
בבית שלנו...

חזרנו הביתה לחתול שלנו
. אכלנו קצת מהאוכל של הקייטרינג, הלכנו למיטה (ואחר כך גם לישון
) ... הצ´קים חיכו עד למחרת בבוקר (טוב, בצהריים...).

danaziv

New member
אנחנו חזרנו למלון דן פנורמה

לקחנו את החדר לילה לפני החתונה ,וזה היה דבר מאוד חכם כי ככה התנתקנו מכל הלחץ,קמנו בבוקר לארוחת בוקר מדהימה,גיא התפנק כל היום במלון,אותי באו לאסוף חברות ,בלילה חזרנו לחדר,חיכתה לנו עוגה ושמפניה. גיא ישב במשך שעות ובסבלנות ואהבה הוריד לי סיכה,סיכה מהראש והיו ה-מ-ו-ן ואת הצ´קים השארנו לבוקר.

shelycat

New member
אצלנו.......

אנחנו התחתנו בשרתון סיטי טאואר וכחלק מהעיסקה קיבלנו חדר ללילה עם כל מיני צ`ופרים, כך שבעצם כשהכל נגמר עלינו לחדר התפרקנו מהבגדים והתסרוקות, אחרי שהתנקנו ביסודיות התיישבנו לנו על המיטה פתחנו את השמפניה שהשאירו לנו בדלי קרח ואכלנו סוף סוף. ניתקנו את הטלפונים ו.....XXXXX. התעוררנו לנו בבוהוריים ספרנו חלק מהצקים וירדנו למסוף ארלוזורוב להפקיד את המיזוודות וחזרנו אל הורי שם המשכנו לספור את הצקים וכמובן נסענו להפקיד את הכסך בבנק ,בהמשך גם אבא של עמית הגיע אל הורי, ובלילה עלינו לנו על טיסה ללונדון אבל..... רגע לפני הטיסה (למעשה שעה לפני הטיסה) עמית קנה לי שרשרת עם תליון יהלומים בשטרן בדיוטי פרי כמתנת נישואין.

nikit1

New member
גם אנחנו הלכנו למלון

הזמנו חדר ב"קרלטון ת"א" אליו הגענו אחרי החתונה ביום חמישי לפנות בוקר והתנפלנו על פלטת הגבינות והשמפניה שחיכו לנו...ביום שבת אחה"צ אספנו את הכלבה מהפנסיון וחזרנו הביתה.

fila

New member
אנננחנו נסענו למלון

הולידיי אין בכרמל, והיה לנו חדר נהדר! אבל לפני זה כבר בחניה שמעון שהיה שיכור הקיא
ואני הייתי צריכה לסחוב את כל התיקים אותו וגם את עצמי אמנם לא הייתי שיכורה אבל ...... נכנסנו לחדר והוא פשוט נמרח על המיטה.אני הלכתי להתקלח ולא הצלחתי לפרק את התסרוקת וישבתי שעה במים וכלום לא זז מהמקום בסוף מתוך תסכול, הערתי אותו וסחבתי אותו למקלחת להוציא מליון סיכות. אמא שלי ארזה לי כותונת סקסית וחברה שלי תחתונים
אבל לא היה לי בכלל עם מי לדבר למרות שאני מודה שניסיתי להעיר אותו
לא נורא למחרת בבוקר חגגנו בוקר כלולות.........

יעלי2

New member
fila קרעת אותי מצחוק! רק לדמיין את

הסיטואציה גרמה לי לצחוק מהבטן

fila

New member
יעלי../images/Emo6.gif במבט לאחור זה ממש מצחיק

אבל באותו הרגע זה היה עצוב! בחורה צעירה בשמלת כלה סוחבת חצי עולם ואת בעלה ואח"כ בוכה מתסכול באמבטיה
מזלו שהייתי במצב רוח מעולה מהחתונה המדהימה שלנו

אתי@

New member
זה לא קרה רק אצלכם ../images/Emo13.gif

שמעתי על הרבה זוגות שהגיעו למיטה באפיסת כוחות אחרי החתונה... דרך אגב - איפה התחתנתם

יעלי2

New member
זה קרה גם לחברים טובים שלנו

אחרי החתונה הכלה והחתן שבו הביתה כשהחתן שיכור כלוט. א ב א שלו!!! אזר לה להשכיב אותו במאוזן לישון. החתן נרדם כשהוא שוכב על שק השקים, והכלה חיכתה עד יום למחרת כדי לקבל...(את השקים כמובן)

שח_מט

New member
מזדהה....

אני הקאתי בשתיים וחצי על הרחבה (אבל לתוך שקית), אח שלי סחב אותי על הגב לאוטו ולחדר בהילטון ת"א. נרדמתי עם הבגדים, העדשות והנעליים עד תשע בבוקר. הג´אקוזי נשאר מיותם עד למחרת... אבל סלחו לי...

נופר30

New member
אנחנו חזרנו למלון

אנחנו לקחנו סוייטה במלון שרתון מוריה יום לפני החתונה ( שבה היינו יחד עד לשעות אחר הצהריים שבה נפרדנו ) אני ישנתי במלון ובבוקר הגיעו כל המלווים שלי והזר הענקי עם הברכה הכי מדהימה ששלומי שלח לי חזרנו למלון שם חיכתה לנו הפתעה מזוג חברים שדי נעלבתי שלא הביאו כלום לחתונה ואז הסתבר שהם הביאו את המתנה הכי מופלאה עשינו מה שעשינו ( ולמזלי לא היו לי מליוני סיכות בראש ) הלכנו לישון ובבוקר ספרנו את הצ´קים והבאנו להורים רשימה כמו שהם ביקשו

jess ועוד

New member
בוקר טוב יקירה

מה שלומך ??? מה עם איזה ....דרינק קטן עם אשה בהריון??? לא מגיע לי רגע לפני ההתאהבות הגדולה שלי?????

נופר30

New member
בטח בטח

חשבתי על מחר כי אז אני יביא איתי עוד אורחת נחמדה והתכוונתי להתקשר קצת יותר מאוחר כי שמונה בבוקר זאת לא שעה להפריע בה

למעלה