איפה הייתם בליל הכלולות?

ayush

New member
גם אנחנו חזרנו למלון הילטון בת"א

קיבלנו את החדר בבוקר - חדר מדהים עם כל הפינוקים - שוקולדים, שמפניה, פירות, חלוקים ונעלי בית.. חזרנו עייפים אך מרוצים אחרי ספירת הצ´קים.. ונשארנו במלון עד מוצאי שבת. ( כשבאמצע היתה גיחה לשבת חתן)

fila

New member
למחרת אחרי ארוחת בוקר../images/Emo173.gif

נסענו להחזיר את השמלה ובדרך הביתה התקשרו להודיע לנו שהמזרון של המיה שלנו הגיע אז נסענו עם האוטו והקישוטים להביא מזרון וחזרנו הביתה מגוחכים לחלוטין
עם אוטו חתן/כלה ומזרון על הגג כאילו שהיינו צריכים אותו זמין אחרי החתונה....
אח"כ אחי וחברים שלו שחיכו לנו בבית צחקו עלינו.....
אבל אני חייבת לציין שלא חנכנו אותו באותו לילה כי נסענו למלון בטבריה לשישישבת

rinutza

New member
אנחנו חזרנו למלון שהסתדרו בו

במשך היום - שרתון סיטי טאוור, הגענו לחדר בערך ב-02:30 בלילה גמורים מעייפות ומרוב אדרנלין לא הצלחנו להירדם עד בערך 05:00 כשכבר התחיל האור להיכנס לחדר. וכמובן שקמנו ב-:9:00 בבוקר כאילו שהיה לנו לאן למהר

dorlim

New member
אנחנו קיבלנו ממהורים של דורון

חדר לשני לילות בקרלטון ת"א והיה פשוט מעולה. בלילה היו לנו דברים הרבה יותר חשובים מלספור שיקים

סיגל2

New member
אנחנו בילינו את הלילה במלון הילטון

שהיה מתנה מהאחים של אילן. כמובן שחצי מהלילה היה בילוי באמבטיה בהוצאת הסיכות מהשיער והורדת האיפור המקסים מהפנים ולאחר מכן שתינו מהשמפניה שהיתה לנו בחדר ולמחרת כמובן ספירת השיקים, מסג´ והביתה.

ליל הכלולות שלנו

היה היום הראשון שלנו בבית החדש . יום לפני זה לירון היה בו וסידר ושטף אותו בזמן שאני "ביליתי" במקווה. ביום החתונה אמא שלי היתה בבית ושמה לנו מצעים מסטן וסידרה הכל. ואז אחרי החתונה הגענו לבית , אחי עזר לנו עם הדברים. וצילם אותנו בוידאו שלירון מרים אותי ומכניס אותי לחדר השינה, ורק אח"כ אחי ראה שזה בכלל לא צילם , אז עשינו לנו שידור חוזר- זה היה מצחיק. אח"כ אחי הלך, לירון עזר לי עם התסרוקת והסיכות, אכלנו ארוחה ממה שנתנו לנו באולם, ו......נכנסנו לחדר השינה. למחר ספרנו שקים.

dafgol

New member
אנחנו היינו במלון ואח"כ חו"ל

אנחנו התחתנו ביום שישי בצהריים , מהחתונה נסענו הביתה להתארגן ולהתאפס קצת....ולהוריד נעליים - במיוחד !!!! יותר מאוחר בלילה נסענו למלון ( יערות הכרמל ) , קיבלתי סופ"ש במתנה שם, עבדתי במלון כמנהלת הזמנות במלון אחר בחיפה ( קשרים קשרים ) וקיבלתי מתנה מהמנכ"ל סופ"ש עם כל הפינוקים שיש שם - וברוך השם יש פינוקים שם....חיכה לנו על השולחן בחדר בקבוק יין כוסות וברכה מהמנכ"ל , למחרת קיבלנו עוד המון מתנות שם. גם אצלי , גולן היה צריך להוציא סיכות מהשיער , ולעשות לי המון מסאג´ ברגליים....
גם ברגליים..... חזרנו יום שבת בערב הביתה , ולמחרת היינו כבר על המטוס לבודפשט ( מדהימה ) לחמישה ימים. היה פשוט ירח דבש נהדר.... הבאסה היתה לחזור אח"כ למציאות....
אביבית - כל הכבוד לבעלול שלך !!!! בהצלחה לכם דפנה

אופה3

New member
לנו היה דווקא ליל כלולות מצחיק

התחתנו באולמי השרון, היה ממש כייף, אחרי החתונה הלכנו למלון כרמל בנתניה, ורציתי ללכת להתקלח, אבל מה , השפורפרת של הדוש, הייתה תקועה בקיר, ולא הצלחתי להתקלח כמו שצריך, ולא לחפוף את השיער, ממש בלאגן וגם היו מים קרים, בקיצור מלא פדיחות גם שמפניה היתה בחדר, אבל לא היה מקרר עם מים קרים או משהו כזה אחרי התסבוכת הזאת, החלטתי שאני לא מתחילה עם השיער, למזלי לא היו לי הרבה סיכות, הורדתי את מה שיכלתי, ובעלי החליט שהוא לא מתעסק עם זה, כי אני מאוד רגישה בשיער אז ישבנו ופתחנו את כל המעטפות עד חמש בבוקר, ואחר כך לא עזר לי שהייתי עייפה, בעלולי היה חייב לעשות לי ליל כלולותתתתתת פפפפפככככ ובבוקר קמנו ואכלנו והיה מאוד נחמד חזרנו לבית של ההורים שלו ולשאר הסידורים ואחר כך גם כתבתי תלונה למלון, וקיבלנו עוד סוף שבוע שגם לא היה מוצלח, בכל אופן לא ממליצה על המלון הזה. כל טוב האופה

פרייס

New member
גם לנו היה קטעים...

איך שיצאנו מהגן לכיוון המלון- ישרוטל טאוואר ת"א- מלווים בשני רכבים, של ההורים שלי , שבאו לספור איתנו את הצ´קים, ועוד רכב של חברים של יניב, בעלי היקר החליט שהוא חייב, אבל חייב לעצור בצד ולהקיא. אז עצרנו - 3 רכבים בצד, יניב ניסה, ללא הצלחה, להקיא, ואני ישבתי לצד הדרך לאחר שפירקתי את התסרוקת מהסיכות כבר בגן, בעזרתה האדיבה של בארמנית (טוב, נו, זה כבר היה 1 וחצי בלילה), ישבתי לצד הכביש עם חברים שלו, צחקנו, צילמתי את יניב בעמדת המקיא וגמרתי את הפילם בצילומים עם חברים שלו. הגענו למלון, אבא שלי השכיב אותו במיטה ואז נגשנו למשימת הצ´קים. המלון נתן לנו פירות יבשים, פרות העונה , שוקולדים, שמפניה... היה ממש כייף , ישבנו בניחותא בסלון של החדר, ספרנו ואכלנו. בבוקר קמנו ואז התחילה החגיגה ...
וזהו !!!
נטע

מאי26

New member
ואני... נשבעתי כל חיי שאני לא אספור

צ´קים בליל כלולותיי, אבל החיים קצת הפתיעו אותי. ארז אמר לי שהוא דואג לליל הכלולות ושאני לא אתעסק עם זה, ואני הבנתי ממנו שהוא הולך להזמין לנו לילה בישרוטל טאואר. הוא גם רמז שתהיה הפתעה במלון, ואני זכרתי את הסיפור של שמופית עם ההפתעה שהיתה לה, ולא שאלתי יותר מדי שאלות. ובשתים עשרה בלילה בליל החתונה הוא הפתיע אותי עם כרטיסים שהוא קנה לטיסה לברצלונה שיצאה בתשע בבוקר ביום למחרת. (הוא חיפש כמובן טיסה שיוצאת קצת יותר מאוחר, אבל האלטרנטיבה היתה לנסוע או ביום שני - יום אחרי החתונה, או לדחות את זה ליום שישי, ואז זה היה מסתבך עם העבודה). מסתבר שהוא ארגן לי חופש עם המפקד שלי מאחורי גבי, אמא שלי ידעה ועוד כמה אנשים ורק אני לא חשבתי על זה. ברצלונה היתה מקסימה, אבל למרבה הצער זה הפך את הלילה לקצת פחות נחמד - חזרנו לדירה שלנו, נאלצנו לחתום על כל הצ´קים כדי שאמא שלו תוכל להפקיד אותם כבר למחרת ולא תסתובב עם כל הצ´קים והמזומנים במשך שבוע שלם, הוצאתי את הסיכות מהשער לבד, התקלחנו, ארזנו ויצאנו בשש וחצי בבוקר מהבית לשדה התעופה. כמובן שלא ישנו כל הלילה, ולמחרת היינו כל כך עייפים שנרדמנו אפילו באוטובוס מהטרמינל למטוס, שלוקח דקה בערך. אבל היה שווה.

למעלה