איפה הייתם בליל הכלולות?

jess ועוד

New member
מה הוא קופץ לא סיימתי ...

אבל אולי אחרי הצהרים המאוחרות יותר (16:00 בערך ...)

אתי@

New member
ספרי ספרי ../images/Emo9.gif

איזו מתנה

תוכי

New member
אנחנו........

הלכנו למלון כרמל בנתניה (אם אני זוכרת את השם נכון) קיבלנו את הלילה הראשון מתנה מהבוסים של חיים והלילה השני אנחנו מימנו הגענו למלון עם זוג חברים שהחברה שלי הייתה הנהגת שלנו (עכשיו בחדר לידה ברגעים אילו ממש - ניתוח קיסרי) היא עלתה איתנו לקחת את השמלה כי היא החזירה אותה למחרת במקומי ומשם נתתי לחיים להוציא את כל הסיכות שהיו לי בשיער (חבל על הזמן איזו ערימה) אח"כ מקלחת טובה ו.......... השאר חסוי

אתי@

New member
גם אנחנו פתחנו את המתנות רק למחרת

היו לנו דברים יותר דחופים לליל החתונה

נופר30

New member
אז ככה

כשהגענו לפנות בוקר לחדר מצאנו על יד המיטה ארגז עץ גדול ( שהסתבר מאוחר יותר כמארז מהודר של יין וכוסות) כשפתחנו אותו היו שם זוג נרות + גפרורים לרומנטיקה עוגיות , סוכריות , מסטיקים וכו ´ זוג של כוסות יין איכותיות ( כאלו שקונים בחנויות מיוחדות של יין ) בקבוק יין יקר מאוד וגולת הכותרת פותחן משוכלל ומיוחד ליין ( משהו עם הכנסת חמצן ) שבבדיקה התברר ככזה שעולה כמה מאות שקלים ועלו חרוט תאריך החתונה השמות שלנו והשמות של הזוג שנתן לנו המתנה שמה בכיס הקטן את השמפניה + פירות של המלון

בילבי.

New member
איזה כיף לך יקירתי, איזו הפתעה יפה

לי לא חיכה כלום בחדר
האמת, גם אמצלנו היה בסימן שיכרות... אמא שלי לקחה אותנו למלון (היתה נסיעה ארוכה מקיסריה לת"א) היינו בסוויטה בהולידי אין שקיבלנו במתנה מ...המלון עצמו. כשהשוער פתח את הדלת של המכונית, כי ישבנו מאחורה, גיל נמרח על הכביש... (חטף מזה בומבה בראש) השוער (הקונסיארז´) התחיל לצחוק ואני כמעט התעלפתי, אמא שלי ואבא שלי גם כן צחקו (אחרי שבהתחלה הם נבהלו מהבום!). הקונסיארז´ הביא כיסא גלגלים (כן!) והושיב עליו את גיל. אמא שלי העלתה אותנו לחדר בעזרתו האדיבה של הבחור שלא הפסיק לצחוק. מכיוון שגם אני הייתי קצת "מבושמת" מאלכוהול... אמא שלי היתה צריכה להפשיט את שנינו (כן גם את גילי) וגם להוציא לי את הסיכות מהראש. היא הלכה אחרי שהתישבתי באמבטיה (כי לא יכולתי לעמוד) אחרי שגמרתי להתקלח קיבלתי מחזור (כן מוזר במיוחד לאור העובדה שהשתמשתי בגלולות)וזה נמשך שבוע שלם, כך שגם אם גיל לא היה נרדם (גיל נרדם עוד במעלית) לא היה לי מה לצנזר...

יעלי2

New member
את התחרות עם fila../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מהסיפור שלי מי לצחוק יותר! בינתיים תיקו עם יתרון קל לך בגלל החבטה והכיסא נגלגלים..

נופר30

New member
את מכירה את הזוג

חוץ מזה אנחנו צריכות להיפגש יש תמונות ויש וידאו

בילבי.

New member
הבטחת לי שתבואי....

במיוחד עכשיו שאין לי גלגלים... (ואני כ"כ מסכנה
)

נופר30

New member
אני אבוא אני אבוא

פשוט השבוע היה שבוע משוגע אז אולי שבוע הבא

בילבי.

New member
את לא מאיימת עלי../images/Emo123.gif......

שבוע הבא, עוד שבועיים, עוד 3 שבועות וכן הלאה...... אני יושבת לי בבית לעוד הרבה הרבה זמן....
רק אל תשכחי את התמונות ואת הוידאו

למעלה