איפה הכפפה?

maysabel

New member
איפה הכפפה?

כל היום מחפשת את הכפפה ולא מוצאת.. איפה היא?מי..מי החביא אותה? מי חטף אותה? איפה היא?תחזירו מיד את הכפפה..אחרת אביא רמלאית לחלק כפה.. אורלי!לא להתכופף חחחחחחחחחחח

אליה ל

New member
../images/Emo152.gif הוא החביא אותה ../images/Emo46.gif

בעזרתו האדיבה והמופלאה של האדון מנהל! אולי כדאי שיגיעו לכאן עוד כמה שיעזרו בחיפוש הכפפה וכאפות ויעבירו אותן הישר אל זה שעוזר להסתיר את אותה כפפה שיתאושש מהשיקוי שמישהו לא ידוע השקה אותו ושם עליו כיסוי עיניים וכנראה שגם אוזניים עד שעולה האד ממעשה השטויות ובערות שהחלו לעלות כאן מזה תקופה ובאופן דחוף נדרש
להעביר מי מהם אל מאחורי
שמא תצליחי את בכוחותייך המופלאים לאתר גם את, את זו הכפפונת.

maysabel

New member
אליה,

האם זוכרת את אותו הרופא הפסיכיאטר אשר ריפא את חוליו דרך זה שהוא מרפא את עצמו בפנים(או חלקיו ממנו הפנימיים..) כשהאמין שבכל ליבו כי אם הכל קיים בתוכו פנימה, גם החולה הזה ב"חוץ" הוא חלק ממנו וכך היה? וכך נרפאו "הם"? אז קדימה להרים את הכפפה :))

eliya-l

New member
../images/Emo7.gif מאיזה

נראה לי שאיבדתי את היכולת לדור בצוותא עם ואשתמש בעברית צחה למדי - זיוני שכל של רפי מוח שאינם יודעים מימינם ומשמאלם שלא לדבר על כך שאינם מבינים עברית מדוברת פשוטה ביותר. נראה שהספיקו לי אותן הכרויות שהיו עם אותו רופא והצוות שהיה סמוך אליו גם כן. אם כך, אין לי כל כוונה להרים כפפה כזו או אחרת

maysabel

New member
אליה יקרה,

בהודעה שלי דיברתי על גישה,עניינית.. לא התכוונתי לפרטים מסוימים אלא באופן כללי. חיבוק באהבה מאיזה

יסלחו לי המוארים...פיקשוש אדיר

הרשי לי להזכירך יקירה את קשרייך עם מלאך אשר הבאת את דבריו מבלי להבינם, שאמר לנו דרכך כי החיים הם משחק והתפאורה נתונה לרשות החיים אשר בתורם בוחרים במשחק "הפסקתי לשחק" = משחק אחר ואת משחקת אותו נהדר כדרכך מימים ימימה את לא מקשיבה לו לאחרונה לכן מסר לי את המסר פלתיאל שקיבל ממגדיאל שבתורו קיבל מהמקור, הרי הוא ידידך משכבר הימים ומשגיח התבקשתי ולכן מסרתי

אליה ל

New member
../images/Emo189.gif אומר לך דבר מה יקיר לי

אינני יודעת על איזה מוארים אתה מדבר אך זה לא חשוב. קשרי עם אותו מלאך אשר את דבריו הבאתי, הבאתי לאחר שהפנמתי ולמדתי ומסתבר שגם הבנתי. כך שיהיה נחמד אם לא תנסה להסביר לי את שהבנתי ואת שלא הבנתי. את משחקי שאותם אני משחקת למדתי דווקא ממנו ובשלב זה של חיי נוח לי מאוד לשחק את המשחק הזה מה עוד שמציגה אני את מה שניתן לקרוא לו "מזגו שלו" כפי שמוצג הוא לעיתים. חוק בל יעבור הוא שכשמעבירים מסר באמצעות טלפון שבור = משמע: זה מסר לזה שימסור להוא = הרי שמשהו תמיד משתנה ואיננו נמסר כפי שהיה אמור להמסר ובכך המשמעות שונה היא. אך אם כבר הועבר מסר אחד ממנו אלי באמצעות שליחים רבי חסד, בוא ומסור אתה באמצעותם את המסר הבא לידידי משכבר הימים והמשגיח - שמוסרת אני והוא - שאם הוא רוצה שאקשיב לו - שידאג שאשמע. שיהיה יום מופלא ומואר עד מאוד בעבורך

הביא לי סטירה לפרצוף ופצצה לגבה

כדי שלא ליפול שוב בפח הטלפון השבור הלכתי אצלו באופן אישי על פי בקשתך המפורשת "אך אם כבר הועבר מסר אחד ממנו אלי באמצעות שליחים רבי חסד, בוא ומסור אתה באמצעותם את המסר הבא לידידי משכבר הימים והמשגיח - שמוסרת אני והוא - שאם הוא רוצה שאקשיב לו - שידאג שאשמע. " שעקב תלונתך זו הבנתי שיש דברים בגו וכדי שלא להוסיף חטא על פשע ולמסור דרך דרך דרך, בחרתי להכנס למשרדו באופן אישי ומסור את דברייך מיד ראשונה. שגם על כך יש ויגידו כי אין יד ראשונה כהמקור עצמו, וסיכוי גדול שתתגנב נימה אישית של הממסר אל תוך המסר הנמסר

בדרכי אליו

חלפתי על פני כמה מלאכים אחרים שהיו עומדים כשומרים ולא שתתי את לבי אליהם ולא הראתי להם סימן כלשהו לפחד ומורא מהם, כך שבדחילו ורחימו הניחו לי לעבור בלי דיבור אחד ויחיד מיותר, יען כי ראו שנחוש אנוכי ויודע דרך. חלפתי על פני זעמאל שהתבונן בי בזעם ונחליאל שהיה יושב נח ליד הכניסה ואוהבאל שהביט בי באהבה וציפיאל שציפצף לו ציפצופים משונים ועוד כמה ששמותיהם נשכחו ממני לרגע וכל אחד מהם עסוק בעיסוק משלו ומשגיחים הם עלי בעוברי שם מזוית עינהם

כותרת "המוארים" = מסיפור אחר ואינה שייכת ממש

עוד אני מהלך שם והרצפה ריצפת שייש בוהקת עד שאם אתה משפיל מבט לקרקע אתה רואה את בבואתך מתחתיך מהלכת באותן פסיעות בה אתה מהלך ובמדויק , וגם אם תנסה קורא יקר לבלבלה ולהניח את כף רגלך במקום אחר, מיד היא מתעשתת ומניחה את שלה במוצמד לזו שלך...פלא פלאים,וחלקלקה עד שאם אתה לא נזהר בצעדך הבא יש סיכוי רב שמפרקתך בסכנה גדולה, ואני מנסה שלא להכתימה בסנדליי המאובקים מדרך חתחתים שהלכתי בה עד הלום/שם (כשהייתי שם זה היה "הלום" ועכשיו פה זה "שם")

סיכה ודלת

עוד אני מהלך וראשי עסוק בפלאי קרקע והשתקפויותיה שלולא המלאך האישי שלי השומר עלי מכל רע הייתי חובט את ראשי בדלתו של הנ'ל שאליו הייתה דרכי מבראשונה. שהמלאך הזה הופיע פתאום יש מאין ועצר בעדי מעשיית טעות מכאיבה לכל הדעות. שכמובן הודיתי לו בכל פה הודיות ותודיות לרוב והוא מפיס את דעתי ומודיעני שאין בהן צורך גדול מדי עבורו ורק אם זה משרה עלי נחת שאמשיך כפי תאבוני להן. והדלת דלת ענקים ונפילים גודלה שהיה גודלי כגודל סיכה לעומתה והידית רחוקה כל כך

מחסום כזה שגדול עליך בכמה מידות

ואני רואה אותה כזו גדולה וצדדיה הולכים ומתארכים לגובה ומתעקלים לכדי קשת בסופם שרק מפאת ראייתי הטובה ראיתים נפגשים שם למעלה, והדלת עימם מתארכת עד כמעט לאין סוף, והיא מלא עיטורים יפים בצורת אותיות בשפת סתר כלשהי שאינה שגורה עלי ואין לי מושג קל שבקלים מה הוא פישרם וגם לא תהיתי בזה יתר על המידה מפאת שנטרדתי בבעייה אחרת והיא כיצד אני נכנס שם שמע זה לא צחוק עד שאתה מגיע ופתאום מחסום כזה שגדול עליך בכמה מידות ובכלל היה נדמה לי שהמלאכים הללו שחלפתי על פניהם גיחכו

למעלה