איפה הכפפה?

תיסכול ונוצות

שיהיו כמובן אלה שיאמרו "שכחת להשתמש בנוצה שלך", אך יאמרו זאת רק מפאת חוסר ידיעה ששם הדברים אינם הולכים כפי שהם כאן, ואתה יכול לקחת נוצה ואפילו תיקח נשר או ברווז שלם על כל נוצותיו ולא תהיה רפואה בידך למצב מתסכל שכזה

אליה ל

New member
אווווווו שאם תקח מטוס, נשר, או ברווז שלם

זה לא יעזור, אך אם תיקח את אותה נוצה קלה וקלילה שניתנה לך לשימוש תמצא אותה ראויה בדיוק במקום ובזמן ההם שהיו -חחח

לאחר זמן ארוך ומייגע

בו הגיתי רעיונות נפל וישבתי על המדוכה הזו במחשבות עמוקות וריכוז מירבי, עת מוחי חש חוסר אונים ותש ממאמץ, או אז נזכרתי. זה אמר לי פעם מישהו, אני חושב מלאך אמר לי ולא ממש בטוח תחשוב גדול = תהיה גדול מפאת זה שלא היו בידי ברירות נוספות אחרות המתקבלות על הדעת השפוייה, אמרתי לי "בוא נלך על אמונה" ופה עצמתי את עיניי היפות ודמיינתי לי אותי בענק לחצתי על הידית שהייתה ממוקמת במקום נמוך להפליא ונכנסתי

רעמים וקולות חזיזים

רק נכנסתי ואני שומע רעמים וקולות חזיזים "איך אתה מעז להיכנס מבלי לדפוק על הדלת"? הוא שואג לי ממקום מושבו לתוך הראש. ניצרם לי המוח ולא יכולתי לענות עד שההדים שככו בראשי, ואמרתי לו שנקשתי על הדלת כשהייתי קטן ולא שמע ונכנסתי עכשיו שאני גדול כי כבר שכחתי שהייתי קטן. והנקישה נוקשה במועדה הנכון ואין לי יד ועיניין כלשהו בכך שהוא אינו מקשיב לקטנים...חשב קמעה והנהן לי בסדר. עכשיו הוא שואל אותי לרצוני ובמה הוא יכול לעזור

אליה ל

New member
נו באמת... ומה אתה כל כך

מתפלא כששומע הינך "רעמים וקולות חזיזים"? - הרי היה לך קדימון קודם לזאת באמצעותי??? - אמרתי לך שיש זהות לא?

רעמים וקולות חזיזים

רק נכנסתי ואני שומע רעמים וקולות חזיזים "איך אתה מעז להיכנס מבלי לדפוק על הדלת"? הוא שואג לי ממקום מושבו לתוך הראש. ניצרם לי המוח ולא יכולתי לענות עד שההדים שככו בראשי, ואמרתי לו שנקשתי על הדלת כשהייתי קטן ולא שמע ונכנסתי עכשיו שאני גדול כי כבר שכחתי שהייתי קטן. והנקישה נוקשה במועדה הנכון ואין לי יד ועיניין כלשהו בכך שהוא אינו מקשיב לקטנים...חשב קמעה והנהן לי בסדר. עכשיו הוא שואל אותי לרצוני ובמה הוא יכול לעזור

ובכן

ללא היסוס ובלי מילות נימוס מיותרות החלטתי לגשת ישר לעיניין, הוצאתי מכיסי פתק שהכנתי קודם לכן על מנת להיות מדוייק במידה הרבה ביותר האפשרית לי והקראתי : "שאם הוא רוצה שאקשיב לו - שידאג שאשמע" השתררה דממת מחץ המלאכים כולם, אלה שבמבואת האולם וגם אלה שבתוכו קפאו במקומם למשמע דברים קשים אלה, והעולם כולו כמו עצר מלכת ולא נשם

הדרך חזרה ארכה פחות מעשירית השניה

גם בלחשו רעם קולו ועד כמה שצימצם עצמו לא ידעתי להכילו במלואו ראיתי את הקולות וכזאת נאמר "על יה על אל יה להשלים עם עצמה" ומצאתי את עצמי כאן בחזרה ובכן אני מוסר לך עכשיו תשובה ישירה

אליה ל

New member
אוף ../images/Emo177.gif שכמותך, הרי לך

דוגמית קטנה על חשבון הגדולה. בסוף החודש, ילדה מקבלת סוס קוואטר, מתנה ואז אוכל לתת לך דוגמית גדולה יותר. הפסקת להעביר דיווח וזה ממש לא בסדר

אליה ל

New member
קוואטר זה גזע סוסים אמריקאי

והעוצרת מקבלת אחד כזה מתנה. וחשבתי לרגע שהפסקת להעביר את הדיווח מהמסע אל המלאך, אך ראיתי שהמשכת לעוד איזה שהוא פרק והפסקת נו אז............

אם העצירה מקבלת רבע סוס אמריקאי במתנה

מה היא תעשה עם הסוס השלם והמשומש דמקודם? אולי היא רוצה למסור אותו לנצרך כלשהו? גם בהשאלה מתאים לי כי אני צריך להגיע לכמה מקומות חשובים ומחיר הדלק האמיר דווקא היא נראית שהתנהגותה בסדר, ממתי היא עצירה?

מעניין.

בהיותי מקורב לנ"ל מעצם אני אשר הנני לחש לי הל"ז אשר שמו גבריאל, כי מהותו בשמו כן הוא , יגבר- אל וכי בהבנת הנקרא מפנה פה קבל עם ועדה לחיזוק החיבור בתוך האדם עם אלוהיו למען יבין יחווה ויפקח את עיניו כי אחד הם.

אליה ל

New member
אפשר שאומר ואיילל אמאלההההההה' ../images/Emo189.gif

נראה כי מישהו מכין לי אמבוש נסתר?????????????? מה פתאום נלחשו לך ליחושים מזה הל"ז???? ועל זה נאמר: "למה מההההההההההה?"

לחששן מדופלם זה ../images/Emo189.gif

כי עיקש ודבר לא ירפה את ידיו. ועוד הוא אומר לי כי לא סתם בחירתו בזו הקרויה אל - יה כי עיקשת כמעט שכמותו. לכן מצא מין את מינו ולא יוותר עד שתשובי הביתה, אל - יה !

אליה ל

New member
בחיי שעוד רגע קט אפרוץ בשלל צווחות אימה ../images/Emo10.gif

משמיץ הוא זה הלחששן עד מאוד. עולה הוא עלי בעשרות ובאלפי מונים בעיקשותו ובחוסר רפיון ידיו. ואני רק
קטנטן או איזה חגבון לידו והוא מנענע ומעיף אותי ברוחו לכל ארבע כנפות תבל הלחששן הזה. תיכף ונכתוב כאן כולנו בשפתו של "הארי פוטר" שפת הלחששים והנחשיים. טוב נו, נראה כי עוד אמשיך קלות במרידתי זו הקלילה עד שאשבר שוב ואתרפס אל מול זה שאהבה נפשי אותו לחששן.

למעלה