איפה הכפפה?

ובזאת ../images/Emo189.gif מחוייך ../images/Emo13.gif

ולחשושו הופך להיות רך. כי רק אהבה תשרור בין השניים ותזרום אל הלב ויפקחו העיניים. ממלאך למלאך ששכח. ועוד רק משפט לסיום כך יוסיף כי זאת ברית משכבר בימים - ברית מקודשת ! שבת שלום ומבורך לכול הברואים באשר הם.

בשטח לגמרי

אל- יה האם מודעת את כמה אהבה לך שלוחה ? ונראה כי כול חיילות שלום שמיים התיגסו פה לעזרה. פי ווי איזה כיף! נ.ב. אפשר לקבל סחרחורת מאהבה ? בטח ! הההההההההההההה........

כשילד מורד

לרוב הוא מזיק לעצמו ופועל בניגוד להגיון ונסיון נצבר של הוריו שמצד אחד זה לכאורה גרוע ומאידך מביא התנסויות נפלאות שלא היה חווה אותן לולא מרד המרד בפני עצמו מביאו את הילד הלז לדרך חדשה ומחודשת ורעננה גם יחזור בו ממרדו שמרד לתלם שהותווה לו אני שמח שמצאנו את התקלה והעיניין הוברר עד יסוד בכל אופן את המלאך הזה אני לא הולך לבקר בשנית, הוא רעשן ללא תקנה, ואם יהיה לי דבר מה להתמסר בו מולו אעשה זאת בידי שליחים נאמנים שיש לי עימם שיח הוגן ושקט. למען הבהר היטב ולהסיר ספק כלשהו - זו החלטה זמנית ומתאימה לעכשיו

אתם הוותיקים מה לא תלמדו? עד מתי

כשאתם רוצים שלא תעלם לכם הודעה, אל תשרשרו אותה על פרסומת שמועדת למחיקה...כל תגובה לשכזו שמה את נפשה בכפה בנושא הכפפה, את זו לא אני מחקתי, היא נמחקה מבחינתי מעצמה

maysabel

New member
תראה..

אורלי התכופפה לפני זמן מה ואיפה היא עכשיו? איפו?

maysabel

New member
בוקר אור

אתה בטוח שהיא מעבר למסך? חיפשתי אותה כאן מעבר למסך, ראיתי פיה יפה, יצור מתוק מחייך ראיתי נמלה מטיילת לה להנאתה אבל אורלי אין! היא לא שם מעבר למסך גם זכר לשום כפפה אין.. לא! אני לא מתכופפת יש לי ידית כפפות. זהו.. יאלללה יום מלא קסם לך מאיזה

maysabel

New member
למה הבטן מתמרמרת אליה?

זאת שורה של שיר מהקרנבל, אל תשאל..אל תשאל..

maysabel

New member
כן אבל..

במחשבה נוספת ושניה ונוספת ושוב הראשונה: מה שווההידית עם ה"כפפות" שמסתובבות כאן? עד שנעלמות ללא כלום?

maysabel

New member
לא

הוא נעלם והשמועות מספרות כי ברח לנהל איזה פורום מפוקפק באתר קלמנטינה שמועות אחרות מספרות כי חללית ירדה וחטפה אותו-היו בחללית חייזריות דווקא.. ובכלל מה כפפה כבר תתאים לחמור?

למעלה