איפה הם הגברים כשצריך אותם באמת

איפה הם הגברים כשצריך אותם באמת

אני רוצה להתוודות בפני הפורום הנכבד אני אפס ומסיבות טובות ואמיתיות לא כמו אלה של בן ארצי מהו מבין בכלל באפסיות חוץ מזה שאני גרועה בנביגציה שזה חסרון שאפשר לחיות איתו יוצאים שלוש שעות לפני הזמן פוגשים אנשים שומעים ספורים לומדים על שכונות חדשות וגם מגיעים הנושא הטכני מאפס אותי כל פעם מחדש יצאתי לגינה כמו גדולה כמו איכרה כמו אוהבת טבע בכוונה טהורה לקצור את הדשא לקצור את הדשא זו החלטה לגמרי אסטרטגית מבחינתי כי היום בפעם הראשונה בחיי עמדתי לבצע את הפרוייקט השאפתני הזה בכוחותי בלי עזרתו של הסיני נמאס לי מהעיגול הזה שאני מתכנסת בתוכו כל פעם שצריך להחליף נורה או להבין למה הדיסק שבת לקחתי את המכונה החשמלית כי זו הפועלת על דלק מצריכה שרירים מיוחדים כך אמרו לי מביני הדבר וכמו חלוצה אמיתית התנעתי על פי ההוראות (יש לציין שאני מקבלת הוראות תוך כדי כתיבה כדי לא להמציא חלילה את הגלגל באמצע התהליך) הכל עבד כמו שעון המכונה ואני יצאנו לדרך עשינו פס כמו בסקי וזהו אני המומה הסיני קצר עם אותה מכונה גינה שלמה אני אחרי פס אחד גמרתי את הקריירה אנה אני באה ועכשיו הדשא נראה כמו ראש של מישהו שסופר על ידי מתלמד מאד יצירתי ובכלל אולי יהיה פה טרנד חדש אני יודעת אני אגמור אצל השכן הנחמד שלא מפסיק לצחוק עלי והאמת שאני די ניהנית מזה כיאפסים אפילו שרים שירים על עצמם ואז, כשאני נכנסת הביתה הודפת את שני הכלבים ההמומים מהצרוף הנדיר של האימא עם מכשיר חשמלי ניגשתי ישר לדיסק העלתי לאויר את אלישיה קים המדהימה עשיתי קפה וחשבתי תהיי פעם פרקטית והמחשבה היחידה שעלתה לי לראש שאם היה איזה גבר בסביבה או לחילופין חברה שלי מתל אביב שאפילו בנתה תארו לעצמכם ארון קיר בעצמה העולם שלי היה נראה ? מה אתם אומרים

אש אש

New member
אלישייה קייס,את מסודרת../images/Emo66.gif

איך סיני אחד קטן,נעשה ברגע של פס על הדשא כזה גדול אה?
לא בא לי ללכת לעבודה היום מה עושים? אוףףף

ואיך שהיא סיימה את תפקידה

התחילה בו ארתה פרנקלין ואני עדין לא מבינה מה קרה שבי בבית תחליטי שאת עושה פסק זמן לא מגיע לך חם בחוץ

נורא שמחה שאני לא "צריכה" גבר

שימלא לי את הצרכים הנ"ל. מכסחת,עובדת עם החרמש (5 דונם...),מפעילה את המחשב של ההשקיה,נלחמת בעכברושים,בג'וקים,מחליפה בלון גז,מתייצעת בפורום השכן לגבי נורה כתומה במזגן המפגר
, עושה הכל או משכנעת את עצמי שכנראה זה לא ממש חשוב אם אני לא עושה את זה לבד.... בכל מקרה-הגבר הבא שלי בטח לא ימלא את הצרכים הללו!!! רק שיביא איתו מספיק כסף לגנן...
(כדי שיהיה לנו זמן גם לדברים יותר חשובים..
וחוץ מזה-מישהו יודע למה האמפליפייר (מערכת סטריאו- בעברית) הפסיק לפעול???? אוףףףףףףףףף.לא יכולה בלי מוזיקה.

אלמרה

New member
נשרף לו פיוז פנימי מן הסתם!

(זאת בהנחה שהעוזר(ת) שלך לא משך(ה) בטעות את הכבל מהשקע) אבל, מה לי ולטכנאות ועוד בפורום הזה... אני מוקף מוסיקה מכל עבר... ואין מצב שאהיה תלוי במקור מוסיקלי יחיד.

ו-300 ש"ח בשביל ביקור אצל

מישהו עם חריץ שיחליף לי פיוז???? אוףףףףףףף....מה?גם אני צריכה גבר בבית???

שילה1

New member
אז ככה:הרגע סימתי להרכיב גדר,

בעזרה של מישהו,לתקן צינור השקייה שהיה בו "פנצ'ר",ולהעיף מבט במחשב ההשקייה. הרבה יודעת לעשות לבד,ובכף רב.אבל לא הכל! לכסח דשא זו לא תורה מסיני,ומכסחת חשמלית לא עובדת על בנזין,אלא אם קיים שילוב מיוחד וחדשני שכזה.ובכלל-אם קשה לך..תני לסיני שיעבוד,ואת בדקי שעושה זאת כהלכה. ואל תשכחי את הקפה...

שילה את חסרת גבולות

מה עוד תעשי ? גם אני חשבתי שלכסח דשא זו לא תורה מסיני והסתבר שטעיתי אגב יש לי מכסחת חשמלית לא בנזינית הקטע של אם קשה לך עוד לא הספיק להיות לי קשה וכבר נהייתי חסרת אונים מה זה פס אחד בדשא? לתת לסיני לעבוד זה לא חכמה הוא עבד עד היום ובאמת עשה את כל העבודות הקשות אם אני רוצה ליהנות מהגן ואני רוצה כיסוח הדשא הוא אינהרנטי ואני לא מעוניינת בכלל לותר לעצמי כי אני הכי טובה בזה אני רוצה לדעת לכסח את הדשא קיבינמאט ותסלחו לי ואותך אני שוב מעריצה הפעם על הגדר והצנור המפונצ'ר את יודעת חשבתי פעם לקחת קורס כזה של עשי זאת בעצמך אבל הבנתי שהמורה יסתכל עלי בחמלה ויבוא ישר לתקן לי את כל הבעצמך שלי אני הולכת לשלאפ וכשאני קמה אני מתייצבת אצל השכן הצחקן

שילה1

New member
לאאאאאאאאאא!כשאת קמה (וגם אני..) את

מחליטה לא לוותר,ולנסות שוב.
נעזרת בשכן רק להוראות.
תמיד יש פעם ראשונה,ואחריה לומדים ויודעים. ונכון ..אין לי גבולות,ולכן מציבה לי גדרות.

מותק שלי צריך לתקן את המכונה

יש לי כוח הרסני בידיים זה לא סתם שאני מתרחקת מבעיות טכניות

מכתב הערצה מנומק

יקירתי, קראתי את דבריך בשקידה ובשקיקה והאמת נפלתי אפיים ארצה מהתפעלות והתפעמות מתעלפת את הכי מוכשרת שאני מכירה ואופטימית זו הגדרה בבחינת הדובדבן בקצפת החמישה דונם שלך גמרו אותי מה את מגדלת ? אני מתנדבת לבוא לעזור בקטיף או באסיף (לא טכני ולא קשור בחשמל) אני גם מוכנה שתזרקי אותי מיד בגלל ביצועים גרועים ואני מבטיחה לבשל לך צהרים כמו במסעדה בפריז מה שהורג אותי זה האגביות שלך את מתארת את הבלתי אפשרי הלא יאומן כלאחר יד אני מאחלת לך כמובן את כל מה שאת רוצה כי את שווה ראויה וגם מגיע לך זהו הייתי יכולה להמשיך כי הערצתי אליך ממלאה כל חלקה טובה

../images/Emo6.gif....מה אני מגדלת???

בעיקר עשבים שוטים...ואת הפרדס מייבשת מחוסר תקציב למים...אז כרגיל-נלחמת בתחנות רוח... לא ראויה לשום הערצה (תאמיני לי...ממש השתדלתי לא לקרוא את המכתב בציניות,קשה לי עם מחמאות אבל נוטה לקבל אותך כמות שאת)...פשוט לא מוכנה ליפול שדודה במלחמת ההישרדות,וזה מה שאני עושה בשנים האחרונות.לא מרחמת על עצמי,מקבלת את מה שיש,וחולמת על דירונת קטנטנה בלי גינה,רק עם פרחים שאקנה לי בכל יום שישי,בלי חיות,בלי שוטים, רק עם המינימום.

אופטימית שלא תעיזי לחשוד בי בציניות

קשה לי להאמין 5 דונם של עשבים שוטים ופרדס מיובש זה נשמע לי ממש נורא מהמעט שאני מכירה את החקלאות אני יכולה להגיד לך שבעיני החקלאים הם הסטארט אפים הכי סטארט אפים שיש כל שנה הכל מחדש וכל השנה כל יום חדש ובהחלט נדרשת לעבודה הזאת תעצומת נפש ענקית לא יעזור לך בנושא של ההערצה גניגר, פלסטרו גבת היו לקוחות שלי המון שנים ופגשתי לא מעט חקלאים בחיי גם בארץ וגם בחול אז שתדעי שאני איתך ואני מכירה את המלחמה שאת מנהלת ואת הצער הנורא שכרוך בה ומוסיפה חיבה והערכה גדולה לעובדה שאת מקבלת את מה שיש ולא מרחמת על עצמך

שילה1

New member
אופטימית-מבינה כמה קשה לך,והאמת?

החקלאות מומתת כל יום על ידי ה,ראשים" שם למעלה,וחבל שכך. ולך-כל הכבוד!

בואו נבהיר פה כמה דברים

כבר שנים שהחמישה דונם פה אינם מוגדרים כאדמה חקלאית,אלא כאדמה הכי "שווה" באיזור...אני,כמי שגרה בינתיים על האדמה הזו ,נלחמת בעשבים השוטים למען הילדים ,נגד הנחשים,ונגד הדיכאון.... ואל תייעצו לי למכור-כי אם הייתי בעלת הבית-מזמן הייתי מוכרת...בינתיים כמו שאמרתי-שורדת.

אחרי ההבהרה המרגשת

נראה לי שאת בהחלט גדולה מהחיים רק המחשבה על חמישה דונם מעלה על פני חיוורון קל לפני שהגעתי לכאן היה לי נסיון איכרות על דונם וחצי של יענו גינה ותאמיני לי אחרי שנתיים הרמתי ידים ועברתי לבית שפוי עם גינה נורמאלית ועם אותן בעיות איכרות רק ביותר קטן אני ממזערת עמו תעשיית ההי טק אבל הבעיות נשארות ממש באותו גודל ובאותה עוצמה

למעלה