איפה הם הגברים כשצריך אותם באמת

שילה1

New member
תעריף השעה שלך =לעבודת גנן../images/Emo8.gif

במשך חודש.הידעת? ומה אתה יכול לספק?בא,ספר קצת...

האדמור

New member
שילה..ממך רציתי לראות יותר ../images/Emo25.gif

פירגון. מה יכול קשיש בגילי לספק??. השליותתתתתתתתתתתתת

אני מודה לך על העצה

רואים שהשקעת הרבה מחשבה וגם יצירתיות לא מעטה במציאת הפתרון הנאות עכשיו אם אתה מכיר גנן שאוהב את עבודתו מבין בה וגם אוהב לקרוא ספרים ולשמוע מוסיקה אני כאן עם הגן רק בשבילו

אסקורט

New member
אני חושבת שאפשר להאשים גברים...

אני חושבת שאפשר להאשים גברים בהרבה יותר מאשר שהם לא נמצאים כשצריך אותם: מי למשל תיכנן לדעתך את רב המכשירים שגורמים עוגמת נפש לנשים??? גברים!! ולכן המכשירים האלה ידידותיים לגברים ובהגדרה עויינים לנשים! גם את ההסברים מהמסורבלים לצורך הפעלת המכשירים אני מוכנה להשבע שאין סיכוי שכתבה אישה!!! חניות וכבישים למשל... כששואלים אותי מי נתן לנשים רשיון נהיגה אני עונה שזה אותו האידיוט שנתן לגברים לתכנן כבישים ומגרשי חנייה. קראתי שבמועצה מסויימת שבה מרבית חברי המועצה היו חברות מועצה, כל החניות היו במקביל. מפשט את החיים בהרבה לא??? למקום העבודה שלי קניתי מגנט למקרר שאומר כך: A Woman need to work twice as hard and twice as good as a man to be considered half as good... luckly this is not hard :) בקיצור תתנחמי שאי שם יש גבר חסר אונים מול מחבת וביצה או לחילופין מול לקוח "קשה לפיצוח" וזקוק לאינטליגנציה ומיומנויות נשיות שיושיעו אותו, והוא בטח שואל את עצמו איפה נשים שצריכים אותם... והתשובה: מכסחות את הדשא (תרתי משמע) חחח... חחח... אסקורט

משהו על גברים ועל תיכנון

את יודעת ידידתי לעט כשפיתחו את המחשב הנייד הראשון הוא שקל טון וחצי כי נושא המשקל נראה למפתחים טריוויאלי (הם באופן אישי כנראה עשו המון כושר) אם היו שואלים אישה אחת שגם עליה (זאת המוצלחת עם חליפת העסקים) היא היתה מחייכת אליהם בביטול ושולחת אותם למעבדה המכונית הנשית הראשונה היתה ורודה, עם תיק נעלים ומטריה תואמים 1000 מהן נמכרו בארצות הברית אבל כשנשים התחילו לנהוג ובמספרים שווים תארי לעצמך ששינו את דוושת הבנזין (היא היתה מיועדת לנעל שטוחה ומה לעשות, אנחנו סקסיות על עקבים) שינו את הלחצנים של הרדיו כדי שיתאימו כן לצפורנים המטופחות שלנו ושינו את החגורה במקום הגודל הסטנדרטי דהיינו הגבר הכי שמן והגבר הכי רזה לחגורות שנסגרות בכל גודל גם של אישה מיניונית וגם של ממש שמנה וזה בהמשך לשיחתנו על הכוח הכלכלי כי כשנשים הן שוק אין מה לעשות צריך לרצות אותן אגב הסיפור הכי מפורסם על נשים כקהל יעד שייך גם הוא לתעשיית המכוניות גם בשל היותה גברית כי בינינו מבין במכוניות רק אלה שנצרבו בהם גן ההבנה בלידתם כשהונדה ב- 1987 או 78 אני כבר לא זוכרת החליטו להכנס בגדול לשוק האמריקאי שנסע רק במכוניות Made in USA הם שאלו נשים מה הכי חשוב להן והן למרבה הפלא ענו הבטחון, הכי חשוב לנו במכונית הונדה חדרה לשוק כשהיא מגלה לציבור את ה- ABS תכונה שהיתה במכוניות האמריקאיות כבר בשנות החמישים אבל לא נראתה שווה גילוי בהשוואה לזינוק מאפס למאה וכך הפכה הונדה אקורד למכונית הנמכרת ביותר בארצות הברית עד עצם ימים אלה ממש והמסקנה של הספור היא חפש את ה- ABS במוצר שלך כדי שנשים תקננה אותו את המוצר עליך למצוא ערכים שמדברים אל סרגל החשיבות שלהן לא לשנות את המוצר לצערי יקירתי אני לא מוצאת תנחומים המכסחת שובתת ואני אפילו לא יכולה להיות חלק מהבדיחה המאד מצחיקה שלך לילה טוב

יש להם מספיק חטאים אמיתיים

סיפור המגנט ממגנט. לגבי היתר שמעת את הביטוי RTFM? Read the Fu..ing Manual? לא אכנס לכל סיפור חיי אבל: הצורך הא המורה הכי טוב. אז למה לטפול עליהם אשמות שוא? חזקה על מי שכותב כ"כ רהוט שידע גם לקרוא. נסי והיוכחי. לדוגמא: מדיח, מכונת כביסה, מכונת צילום ועוד. יש? אז למה לא כל מכשיר חשמלי אחר? אגב, "הם" יגידו שיותר פשוט להפעיל את מכשיר הוידיאו מאשר את מיבש הכביסה. כמו שאלמרה אמר "קבל סקס" - הכל שאלה של "ניסוח מקובל" - אבל כזה שאבד עליו הכלח. אגב, מה רע במכונית ורודה? עכשיו אני יודעת מה יהיה צבע המכונית הבאה שלי (איך לא חשבתי על זה קודם?) !

על הקשר בין הכתיבה לקריאה

וגם על מיתוסים את יודעת ידידתי שכתיבה רהוטה היא סוג של אימון יש אנשים שנדרשים לה אז הם עושים תרגילים ובסוף יוצא להם קריאה זה משהו אחר לגמרי צריך להבין את מה שקוראים ומה לעשות יש לי כנראה בג במוח כשאני רואה מנואל הקול הפנימי שלי אומר לי חבל לך על הזמן בין כך ובין כך לא תביני ואז כדי להבין מה רוצים ממני חרף הציורים וההוראות הכביכול ברורות יש לי נטיה אישית לעשות בדיוק ליהפך הקטע זה לא הקלות או הקושי הוא נעוץ עמוק יותר ברמת במוח או ברגש של לקבל הוראות הפעלה ממשהו ולעשות ממש בדיוק אולי אני מורדת ולא מוכנה לציית ? אני למשל מבשלת מצוין ואופה גרועה עד כדי חדלון - לא אופה עוגות כי כדי לאפות עוגות צריך לציית להוראות במדויק כשמבשלים נזכרים בטעם ומנסים להגיע אליו וזהו המכונית הורודה שייכת למיתוס הורוד זה לא סתם צבע אקראי אני מציעה לך פוקסיה שהוא ורוד קצת יותר אמיץ לי על זה יקירתי אני איתך

אלך על הפוקסיה

אז בואי ננפץ עוד מיתוס: גם אני בשלנית על הכייפק ולא מצליחה עם עוגות. ממש מאותה הסיבה של חוסר עניין (זה לא חוסר הבנה ו/או יכולת) בלעקוב אחר ההוראות. ולמה שאתאמץ אם יש לי קונדיטוריה מעולה ע"י הבית? כזו שאם הייתי מבקרת בה סדיר הייתי מבכרת שלא תהיה לי מראה בבית... כאשר קריאת המנואל מפרידה בין הקלטת תוכנית טלויזיה שהיא ממש חשובה לך - ומשודרת בשעה שאת עושה דברים אחרים - לבין ויתור על התוכנית, אַת תקראי אֵת ההוראות, תפנימי ותפעילי. זה הרבה יותר קל מאשר לבקש עזרה... אלא-מה, בחלומי יש תמיד מי שמושיט יד עוד לפני שנתבקש. (גברים צריכים לדעת לקרוא מחשבות? טוב נפתח על זה שירשור חדש). לגבי מכסחת דשא: בבית משותף הועד (לפעמים יש בו גם אשה או שתיים) דואג...

זה לא מיתוס אהובתי, זה עובדת חיים

לדוגמה איש שף ויש שף קונדיטור שני מקצועות שונים לחלוטין מי שעושה את השנים הוא בהחלט אלוף האלופים ויכול להיות שאת נמנית עם האלופים רק שלא מעניין לך לתת ביטוי ליכולות האולימפיות שלך השוני בין עוגה לתבשיל הוא ממש מהותי כמעט מדעי למעט אולי במקרים של סופלה שהוא נופל בקטגורית העוגות תבשילים הרבה יותר ידידותיים למבשל מהעוגות שהן ניחנו בכל התכונות הפלצניות שקיימות של מידות מדוייקות זמן הכנה אופן העירבוב וכמובן זמן האפיה את לא תאמיני אפילו עוגת עלית לא הצלחתי לאפות שרתי בלי לזייף את כל הג'ינגל והעוגה ? מהתנוק לפח האשפה אבל זה נושא לבלדה אחרת עצובה הרבה יותר מכיסוח הדשא על פי שיח סולימן החמוד

סוף הדרך

"סופלה שהוא נופל בקטגורית העוגות" לא שאני יודעת באמת מה זה. הלואי והייתי יודעת את כל מה שבאמת מעניין אותי...

את יכולה לחפש מתכון לסופלה

יש בכל אתר מתכונים לצערי אני לא עושה סופלה אבל אם אדע על מסעדה בדרך כלל בחורף שמגישה אני מבטיחה להודיע לך

אסקורט

New member
זה לא כזה פשוט...

אני מאבדת את כל כושר הריכוז כשמישהו כותב רע. במקום לנסות להבין מה הוא כתב אני עסוקה בלהבין איך אפשר לסבך כל כך דברים פשוטים במהותם... אין לי מדיח, אבל למכונת הכביסה יש לי בהחלט תלונות. יש שם איזה אלף תוכניות אבל הן לא רשומות על המכונה. צריך לדעת מה הקומבינציה הנכונה לכל תוכנית. ממש לא הגיוני. מי שומר בכלל את המניואל ועוד ליד המכונה... הרבה יותר פשוט לבחור תוכנית לפי שם. או לחילופין שתיאור בסיסי יהיה רשום על המכונה ועל כל מכונת כביסה יש מספיק מקום לצורך העניין... בסוף מכל התחכום אני משתמשת בדיוק בתוכנית אחת, אבל מי שמכר לי את המכונה זיין לי את המוח בערך חצי שעה על כמה שהיא מופלאה בגלל שיש לה אלף תוכניות.... אין ספק שמי שתיכנן את המכונה לא מכבס!!! אסקורט

תלוי

גם אני מאבדת את כל כושר הריכוז כשמישהו כותב רע. אבל, להבין את הוראות הפעלת מכונת הכביסה הרבה יותר קל לי מאשר להבין את הצורך (האומנם?) לשחֵק את הקשָה להשגה.

אסקורט

New member
לא הבנתי...

מה עניין שמיטה להר סיני או לחילופין מה הקשר בין מכונת כביסה למשחק "קשה להשגה" והאם ניסית לומר כאן משהו עלי...

אין קשר לוגי

וניסיתי לאמר משהו רק עלי (לצערי אני עוד לא מכירה אותך) כמי שצולחת מכשולים מכל מיני סוגים. יש כאלה שאני צולחת אותם בקלות (יחסית) ע"י קריאת מנואל. יש כאלה (גם אם הם בתחום לגמרי אחר אבל גם בו יש ספרי הדרכה) שבהם אני מצליחה פחות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
דבר אחד לא הבנתי מכל הבלדה

מה כל כך רע בלגמור אצל השכן ? לגבי הבעייה במגבר אם שום נורה לא דולקת אז או שאלמרה צודק (בעיית נתיך) או שיש נתק בכבל ההזנה (זאפטה חזקה בצד יכולה להועיל כאן ממש כמו במקרים בעייתיים של חינוך בגיל הרך). אם הנורות/מחוונים עובדים אבל אין צליל משני הערוצים הבעיה יכולה להיות באחד המעגלים הפנימיים (בסבירות נמוכה) או בכבלים שבכניסה למגבר או ביציאת המגבר לרמקולים(מאחר ואת מדברת על מגבר אני מניח שלא מדובר במערכת משולבת). נסי לחזק את כל הכבלים. לגבי הצלחת הסיני במשימה כנראה שהוא מכיר היטב את אמרתו של קונפוציוס על מסע אלף המילין שמתחיל בצעד אחד קטן ובהקבלה על כיסוח מדשאה שלמה שמתחיל בשביל אחד קטן. ועכשיו רגע של רצינות. למכסחות החשמליות בד"כ פחות כח מאשר לממונעות במנוע בנזין ולכן (בעיקר בתקופת שיא הקיץ) ככל שיגדל פרק הזמן שבין הכיסוחים העבודה תיעשה יותר קשה עד בלתי אפשרית. לפחות בחודש הקרוב כסחי אחת לשבוע. זמז"ג.

למעלה