איפה הם הגברים כשצריך אותם באמת

סולימן אתה השיח הכי חמוד על הפלנטה

למה אתה חמוד כי יש לך חוש הומור נפלא ואתה גם מבין בהמון דברים ואתה גם טורח לתת לי תשובות ענייניות והעצות שלך שוות ועכשיו רק נותר לי לקרוא שוב את מה שכתבתי ולחבר את המנגינה "בלדה על כיסוח דשא" נשמע מרהיב כמו "אני אפס" לגבי השאלה שהעלת לא אמרתי שרע לגמור אצל השכן התכוונתי שמביך לגמור תמיד אצל השכן למה, אין לי בית ? לי אין בעיה במערכת אז כל הנושא של הנתיחים לא שייך אלי לשמחתי אבל את הזפטה למכונה אני מיד נותנת נראה לי שדרך זה ממש ייוצר בינינו הקשר שיאפשר לשתינו להבין מי הבוס ומעניין שאתה לחלוטין צודק בקשר לגובה הדשא שתהיה לך שבת נהדרת ושבהזדמנות תסביר לי את ראשי התיבות זמז"ג

תודה לך, וד"ש לאם המשובחת

שיצקה את הברכות הנכונות מבלי לעורר התנגדות אצל אימא שלי יש תוספת אונד שטארק

אלמרה

New member
טוב אם אתה מצטנע - הנה אני עושה לך

OUTING!!! לכל מאן דבעי: לשיח סלימאן יש נוהג נפסד לכתוב בראשי תיבות שכדאי מאוד להבין ולכן יש לו אתר ובו "הבבילון" שילו. לשיח סלימאן יש נוהג נפסד לחבר "בתגמים" (החלפת ה"פ" ב"ב" בשל מוצאו הפולני) וגם אוסף "הבתגמים" שילו נמצא באתר נפרד. טיפים לגולשים:
אמרו מעתה השיח סלימאן ובהטעמה:SLI-MAAN
דעו רק כי הוא מאוד מעריך את מי שפונה אליו בלשון "מכובדת" יענו כולל התואר: "השיח ירום הודו" או "כבוד השיח". כל מי שיבחן את הכרטיס האישי שילו, יוכל להגיע לקישורים שיש לי הכבוד להציג כאן עבורכם. יו כמה תתפקעו מצחוק! תסלח לי כבודו, כמה התאפקתי!!! לא יכולתי יותר...

הצצתי והתעלפתי

כשהתאוששתי אדמומית קלה של בושה איומה כיסתה את פני איך לא ידעתי שמדובר באישיות ששורשיה במעבה ההסטוריה של האזור והוא יונק את חוכמתו מעשיה רבת פעלים בקרב חיות מחמד ייחודיות והשתלמויות נדירות השמורות לעילויים בשיעור קומתו אני מבטיחה לפנות אליו מהיום והלאה השייך ירום הודו וכמובן לנסות להבין את משליו שלאורם מתנהל שבט שלם ומוצלח תודה אלמה על דברי נאמר הארת את עיני

אלמרה

New member
וזה כאין וכאפס ממעלותיו ותכונותיו..

אני? קטונתי - בסך הכל רק ניזון מפירורים... אין עליו! אי אפשר נגדו! ודיר באלאק להמצא משני צדדיו (כמדומני "o®eLי" משמאלו ו"אנהלי" מימינו או להיפך...)

אנחנו פשוט נהדרים

ונוהגים על פי האימרה הידועה אין אומרים שיבחו של אדם בפניו הוד מעלתו השיך האם שומע ?

הוד מעלתו השייך

אני מבקשת שתחשוב שוב לפני שאתה נוקט בפעולה הנורא מעליבה ומלשין על אלמרה בפני מנהל הפורום להלן הסבות: 1 הוא רגיש הוא לא יעמוד בנזיפת המנהל 2. הוא ניסה ללבות את התלהבותי מחמדמדותך אתה לא יודע, אבל אני ממש חדשה בפורום הזה ובעולם הפורומים בכלל הוא ראה בעין יפה את גיבוש הדעה החיובית שלי על הוד שייחיותך ומיהר להזהיר אותי מפני החטא שעשויים לשאת דברי דוגמת פניה לא נכונה וככה 3 ראה כמה הועילו לעטרתך דבריו אתה שם לב לשפה החגיגית והמהודרת שטרחתי לאבק טרם ניסחתי את תשובתי 4. ראה איזה חיוך לבשו שפתי למקרא הפתגמים, וראשי התיבות אני עומדת להתאמן עליהם בשבת אני אגיע ישר למועד ב 5 ובאשר לאחד הפתגמים המופלאים שלך יש לו אח בטקסס ואני מקוה שאתה ממה לא נעלב מעצם קיומו (שלך בטוח נוצר לפניו ) "הקאובוי הוא רק כובע " שבת שמחה לך

למעלה