איפה כולם?

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

אורא

New member
אני אור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אם את לא זוכרת או

יודעת תקבלי
על הראש

jif

New member
אני עדיין מעדיפה

להישאר בכינוי. (סיבות אישיות
)

עציון

New member
מגי. בדרך כלל שגומרים הספירה יודעים

אם זה הריון או לא. האומנם? או שגם את שכחתי? אנא עדכני...

smagi

New member
עציון סליחה אבל פרט נמק והבא

דוגמאות כי לא הבנתי מילה ממה שרצית....

עציון

New member
אוהה, לא כל כך להיות רציני...

פעם, לפני המון המון שנים היו סופרים את הימים כדי לדעת כן הריון לא הריון. למעלה בהודעתך כתבת, "זהו נגמרה הספירה" אז כולו שאלתי:" נו, יש הריון או אין" האם הובנתי(בקלילות) או לא?

אורא

New member
JIF כאן מדברים על ההכככככללללל../images/Emo70.gif

ובייחוד עציון
שמורה לו זכות יחידים בפורום

smagi

New member
אהה עכשיו נפל האסימון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אז אתה צודק! ועכשיו באמת מתחילה העבודה הגדולה

צהריים לכולן +

השבוע לא יצא לי להגיב הרבה למרות שהייתי כאן כל הזמן החורף נתן את אותותיו בגדול אצלנו וכל שלושת הדובונים שלי חולים
הגדולה עם דלקת בעין וחום וגם מתלוננת על כל מיני כאבים שונים ומשונים,,, אתמול עשו לה יומולדת בגן והיום היא כבר לא הלכה לגן,,, האמצעית מנוזלת והחניכיים שלה נפוחות, אני מקווה שזה לא מחלת הפה והטלפיים הפצפון שלי מקורר נורא ומנוזל,,, בשעה שלוש יש לי תור לרופא וצריך לקחת משכנתא בשביל לקנות להם תרופות
בנתיים אני פה

במצב כזה יקירתי../images/Emo8.gif

יש שתי אופציות. האחת , להכניס אותם להסגר עד להבראה מוחלטת ולא לתת להם להדביק אחד את השני. השניה, לעבור להתגורר בסופרפארם. וזה באמת נכון לגבי המשכנתא, כל התרופות של היום עולות ימבה. לדעתי, כדאי מאוד להצמד לתרופות הסבתא ולא להתפתות להרפתקאות של "פרופוליס ועמה" כי הכל בסופו של דבר עובר. (למעט הסבלנות והעצבים)

אכן צודקת

למזלי כשהם חולים הם הרבה יותר שקטים מכשהם בריאים, רוב היום שוכבים במיטה עם כוס תה (בעיקר הגדולה) עכשיו אני אכין לה עוד כוס תה לנסיכה שלי ואח"כ אמבטיה (החום קצת ירד)

למעלה