נשיקות ואיחולי החלמה
פ פנינה ושלושת הדובים New member 2/1/03 #37 עציון, אין קשר בין הדברים זה שהם חולים זה מבאס, אבל זה שאני מאושרת זה יופי וזה בכלל לא קשור אליהם האמת, בזמן האחרון אני לא מצליחה למחוק את החיוך שמרוח לי על הפנים כבר יותר משבוע ובאמת שאין לזה סיבה מיוחדת,,,
עציון, אין קשר בין הדברים זה שהם חולים זה מבאס, אבל זה שאני מאושרת זה יופי וזה בכלל לא קשור אליהם האמת, בזמן האחרון אני לא מצליחה למחוק את החיוך שמרוח לי על הפנים כבר יותר משבוע ובאמת שאין לזה סיבה מיוחדת,,,
ע עציון New member 2/1/03 #44 פנינה. ברור ברור ברור שאין קשר מותר לחייך קצת, לא? מה כולם רציניים היום? ושחיוך לא ימחק מפניך לעולם, חד משמעי!!!!!!!!11
פנינה. ברור ברור ברור שאין קשר מותר לחייך קצת, לא? מה כולם רציניים היום? ושחיוך לא ימחק מפניך לעולם, חד משמעי!!!!!!!!11
J jif New member 2/1/03 #36 לבת שלי יש את כל מה שיש לשלושה שלך והיא עדיין לא בגיל שהיא מתלוננת וזה גרוע יותר. איזה מסכנים הם
פ פנינה ושלושת הדובים New member 2/1/03 #38 לא רגע רגע רק הגדולה שלי מתלוננת השניים הקטנים ויתר לא ממש מבטאים, תומר לפעמים אומרת כואב לי אבל זהו,,, ניתאי בכלל עוד לא מדבר,,, אז זה כבר X 3
לא רגע רגע רק הגדולה שלי מתלוננת השניים הקטנים ויתר לא ממש מבטאים, תומר לפעמים אומרת כואב לי אבל זהו,,, ניתאי בכלל עוד לא מדבר,,, אז זה כבר X 3
פ פנינה ושלושת הדובים New member 2/1/03 #41 תודה תרגישו טוב גם אתם ושיגמר החורף הזה כבר (למרות שאני מתה על חורפים) וכל ילדי ישראל יהיו בריאים
ס סיגליהיא New member 2/1/03 #45 סחטיש פנינה, איזה משפט פולני ../images/Emo11.gif דפקת בסוף כל הכבוד לך, כל ילדי ישראל (ומה עם אלה מעבר לקו, תבזבזי גם עליכם ברכה?)
סחטיש פנינה, איזה משפט פולני ../images/Emo11.gif דפקת בסוף כל הכבוד לך, כל ילדי ישראל (ומה עם אלה מעבר לקו, תבזבזי גם עליכם ברכה?)
פ פנינה ושלושת הדובים New member 2/1/03 #47 פולניה לא קשורה למוצאי,,, אני אפילו לא מתקרבת לפולניה, אבל כנראה שכל העולם ואשתו הוא פולני בתת מודע וכן, גם לבני דודנו מעבר לקו אני מאחלת בריאות ושגשוג ואם זה יקרה פעם השגשוג הזה, תרשי לי לחיות באשליות שעוד יבוא שלום
פולניה לא קשורה למוצאי,,, אני אפילו לא מתקרבת לפולניה, אבל כנראה שכל העולם ואשתו הוא פולני בתת מודע וכן, גם לבני דודנו מעבר לקו אני מאחלת בריאות ושגשוג ואם זה יקרה פעם השגשוג הזה, תרשי לי לחיות באשליות שעוד יבוא שלום
ס סיגליהיא New member 2/1/03 #48 זה בסדר ממושק´ה, את רואה? הנה עוד שיטה לבדוק אם לא נדבקת מהילדים. אז הנה לך : נ ד ב ק ת ! כנסי למיטה וכוס תה חם. (נאיביות קיבלה מטוציה והפכה גם למחלה )
זה בסדר ממושק´ה, את רואה? הנה עוד שיטה לבדוק אם לא נדבקת מהילדים. אז הנה לך : נ ד ב ק ת ! כנסי למיטה וכוס תה חם. (נאיביות קיבלה מטוציה והפכה גם למחלה )
פ פנינה ושלושת הדובים New member 2/1/03 #49 ../images/Emo6.gif זו לא נאיביות, זה לחיות באשליה,,, מותר לפנטז, לא?
ס סיגליהיא New member 2/1/03 #51 כפרות , פנטזיה זה......../images/Emo25.gif וההוא זה בכלל מ ד ע ב ד י ו נ י