איפה מגושקה? יש לי 150 ש"ח ואני הול

a d i d a s 2 1

New member
איפה מגושקה? יש לי 150 ש"ח ואני הול

כת להוציא קליפ... "איך בשם שמיים, איך כל זה נגמר ואיך אנלא נקשר בינתים בשנת אלפיים אני מיותר כל יום אותו דבר אין לי שום כיוון אני שוכב ערום עטוף ברחמים, אלוהים שעות, ויש לפעמים עוברים על הלילות כל הימים.. you got to be free

reviital

New member
יש לי בעיה עם היהודים

שירים ענקיים אחד אחד אבל קול מעפן! שג'קו יעשה חידוש להכל אני אהיה מאושרת!

קול מעפן?

טוב אל טעם וריח אי אפשר להתווכח... אבל זה כמו שאמרו על אקסל בזמנו שיש לו קול של קרפד...

a d i d a s 2 1

New member
שיתפוצץ כל מי שאמר את זה על אקסל

לתום יש קול ענק... וגם לתיתי... טוב נו לא אתווכח על זה..האמת היא שבהתחלה לפני כמה שנים טובות..הרבה שנים טובות אפילו, אני שמעתי מזרחית וחשבתי שיש לה קול מכוער...אחרי חודשיים זה עבר לי וחשבתי שאין קולות כאלה במדינה שלנו... נו לא חשוב... רע לי בלב אבל טוב לי בנשמה...זה משפט הגיוני תגידו לי?

באיזה חדר של הלב?

אנל'א יודעת אני תמיד אהבתי קולות צרודים, מחוספסים, לא אוהבת קולות זכים... זכים כן אבל לא צווחניים איך להסביר? דהיינו אשתו של רמי בעעע קליינשטין לא אוהבתותה לא אהבתי ובטח ובטח לא אוהב... בעצם כשאני חושבת על זה, זה לא ממש אחד לאחד כי את מורן מאוד אהבתי השנה. ולתום באמת יש קול מדאיםםםםם.

a d i d a s 2 1

New member
למורן יש קול צרוד...

פאדיחה לה שהכנסת אותה לאותו מקום בהודעה יחד עם ריטה.. איףףףףףףףף ריטה פיתה מי גילה אותה מי... יאללה יום טוב אני עפה לי...

a d i d a s 2 1

New member
ואיזה חדר בלב אני אשאל ויודיע לך...

זה לא משפט שלי... מחר אני רואה אותך... ואת באה לאסוף אותי מצומת ביל"ו חחחחחחחח סתאאאאם

kapit5

New member
היי לכם-דידה קבלי לשיפור המצב רוח

a d i d a s 2 1

New member
והנה מישהי שמשתעשעת על חשבוני!

למה לא למה לא עוד יום אחד למניאק..איזה כיףףףףףףףףףףףףף

a d i d a s 2 1

New member
חס וחלילה... לא צוחקת משתעשעת על

חשבון פשוט... כפרה על ללי השארת אותי פה לבד הכל מעלה כאן אבק בבדידות נאבק רחמי עליי!

Nova5

New member
דידה, אני צריכה לקחת אחריות

על הפלא המעפן שלי...מה שלומך?

a d i d a s 2 1

New member
חחחח לגמרי אבל!

שלומי מצוין מה שלומך יקירתי? ראית נפתח פורום חדש משהו על דירות... הנה הרמז הכי גדול שאני צריכה לחפש לי דירה חדשה... איףףףףףףףףףף

Nova5

New member
צריך קודם לבקש מריף

להוריד את האורגן בעיצוב. חחח, ברוסית אחד מפרושים של מילה "אורגן" הוא איבר, אז אם נתקדם למים הרדודים באמבטיה של רפאל - קודם צריך להוריד לו, ואז לחתום אבל את יודעת שאני די מחבבת את רפאל, וגאה בשריטה שלי

a d i d a s 2 1

New member
להוריד זה קל..:)

כל הרעיון יהיה להדביק לו אורגן, איזה שבא לי... נשמע מגניב, אבל אם אמרת ריף אז אני אהיה גאה בשריטה שלי וישאיר את זה לריף.. :) חחחח

Nova5

New member
זה לא סותר, יא, בינתי

ריף תוריד, ואת תדביקי, צריך רק לדאוג למבחר אוגניות להדבקה, המתאימות לאירועים שונים

למעלה