איפה מגושקה? יש לי 150 ש"ח ואני הול

a d i d a s 2 1

New member
יפה לי איזה אות פספסתי...

יאנה מורה על זויות.. אמרת לבעלך לאסוף אותי מצומת ביל"ו? יוווו איזה כיף מחר אני אראה אותך... הגיע הזמן באמת..מחר יאנה תעשה לכולנו מפגש שירותים ותתן טיפים על זוייות! כדאי להגיע!! הכניסה חינם!

Nova5

New member
אני מבינה, שהגיע תורי לתת טיפים

בשירותים... חבל ששמים לא תספר לי קודם על החומר הנלמד בפעם שעברה. דידה שאכין מצגת גם על זוויות?! ואללה, זה רעיון! בטח לא מחר, אבל זה בהחלט רעיון בר - ביצוע. ולהגיע תמיד כדאי - בעיקר אם כניסה חינם...

Nova5

New member
לא, כניסה לשרותים חינם

כניסה למועדון משוו 50-60 ש"ח

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחח וכדי שממש תרגישו מה זה ילדות

נוף ילדות...הכניסה 50-60 ושתיה חופשית! חחחחח יאנוש בקשר לזויות אני בעד כל פעם משהו אחר נשמע לי אחלה לגמרי.. תציירי מד זוית... ושיהיה מדוייק אה? ובכל עמוד במצגת תרשמי את רמת הפתיחות... נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך מנותק כבר שנים נאבק רק תודה שנפלת חזק.. זה השיר שאני מקדישה לי על הפורום הזה!

מגושקה

New member
אז את מזמינה אותי להיות בקליפ שלך?

וואו, אני מה זה טובה בדברים כאלה, במיוחד אם זה דורש גם דיבור,
אהבתי את השיר והנה שיר ששמו מתאים לי בכמה רמות: I'm Not Okay Well if you wanted honesty, that's all you had to say. I never want to let you down or have you go, it's better off this way. For all the dirty looks, the photographs your boyfriend took, Remember when you broke your foot from jumping out the second floor? I'm not okay I'm not okay I'm not okay You wear me out What will it take to show you that it's not the life it seems? (I'm not okay) I've told you time and time again you sing the words but don't know what it means (I'm not okay) To be a joke and look, another line without a hook I held you close as we both shook for the last time take a good hard look! I'm not okay I'm not okay I'm not okay You wear me out Forget about the dirty looks The photographs your boyfriend took You said you read me like a book, but the pages all are torn and frayed I'm okay I'm okay! I'm okay, now (I'm okay, now) But you really need to listen to me Because I'm telling you the truth I mean this, I'm okay! (Trust Me) I'm not okay I'm not okay Well, I'm not okay I'm not o-fucking-kay I'm not okay I'm not okay

a d i d a s 2 1

New member
My Chemical Romance יפה לך שיר טובב

וכן אני מזמינה אותך לקליפ שלי אני אכין לך קטע דיבור יהיה פנאןןןן תשתי לפני כן רדבול...אה? וגמני רוצה פרחים...אבל כאלה שמגדלים בחלון:)

אבל תודי שהיציאה שלהם עם ג'ייזי

זה הדבר הכי טוב שיצא בשנים האחרונותתתתתת... אההה ג'יי זי איפה רותם...זה באמת רק הפורום הזה אשה בת 34 וילדה בת 15...

a d i d a s 2 1

New member
עזבי אני חוזרת לאקסל ולאקסטרים...

כן כל הפורום הזה יכול להתחלק בשקט לקבוצות של אם ובתה!

מגושקה

New member
אוקיי, יוצאת מהארון...

הנני מעריצה שרופה של MCR גיליתי אותם מה-WELCOME TO THE BLCAK PARADE קניתי כל דיסק אפשרי, ולא יכולה להפסיק לשמוע אותם. התקליט האחרון שלהם הוא פשוט גאוני. והכי מצחיק אותי לשמוע כל מיני כתבים בעיתון שאומרים, הם הצטרפו לעגלת הרוק הגותי, נו באמת. הם מהדיסק הראשון שלהם גות'יים, אבל לא רק, ובמיוחד בדיסק האחרון שהוא גם קצת מקאברי אבל מאוד מזכיר את הגראנדיוזיות של קווין. אוקיי, אוקיי סותמת. חחח ואיזה כיף לכן, הולכות לסילבר, נשיקה לג'קו ממני,

a d i d a s 2 1

New member
בובי השריטה שלך מובנת...

בדיוק כמו שלי עם גאנס... הם טובים הם טובים אבל אני צריכה להיות במצברוח מאוד מסוים כדי לשמוע אותם.. ואל תסתמי... יופי לך באמת מחכה שאני אהיה מסטולה למסור לג'קו הפעם דש ממגושקה כי יאנה תהיה שם הפעם:)

כפרה, מגושקה... זו את מג'ובאנס נכון

אז זה לאו דווקא מעליב, רוק גות'י...אחרי הכל גם נינט שרה גות'י...סתאם סתאם...גמני אואבתותם וואלה שמעתי את האחרון ובאמת מזכיר את קווין... אני מתכוונת לדבר הזה ש"הכל גדול מהחיים"...הבנת אותי נכון? כי אני הבנתי אותך ודידה השיר שלנו לא מפגרת זו יצירת מופת!!!

מגושקה

New member
בדיוק, עלית על זה!

האמת היא בגלל הסאונד הזה הם צברו מעריצים שמעל לגיל 14 (שהיה עד התקליט הקודם), חחח רק לא הבנתי מה זה מג'ובאנס???

למעלה