איפה מגושקה? יש לי 150 ש"ח ואני הול

a d i d a s 2 1

New member
אין בעיה חחח תחפשי תמונות מהאתר

של כלי זמר... המתאימות לאירועים שונים? תפרטי תפרטי.. זה קשור במקרה לטיפים שאפשר לתת בשירותים? בקשר לאורגנית (אולי אפשר משולש? הכלי המעפן שמקישים בו פעם בשמונים שעות?) ..תודיעי לי אם את רוצה אותה לאורך או לרוחב...

a d i d a s 2 1

New member
למה מה קרה למצברוח שלי?

את עוד לא למדת שגם כשרע לי, זה עובר תוך כמה דקות? מי פה מורה למתמטיקה, שתלמד אותי לכנס איברים ולמצוא מכנה משותף? יש שיטה קלה? אולי טיפ כפית5? חחחחחחח והמבינה תבין!

kapit5

New member
../images/Emo24.gifשמחה לשמוע שעבר לך

אלי נישאל את שמיים כחולים...... עד כמה שידוע לי לכינוס איברים לא צריך להיות מורה למתמטיקה...

a d i d a s 2 1

New member
טוב את אמרת לי כבר שהגובה

(לא הגודל..הגובה!) לא קובע... עוד מעט נעשה חשבון פשוט... תשאלי את שמיים, היא דברה עם אודטה בשירותים וקבלה טיפים... למסע בין כוכבים עם ג'קו חחח תמרור אזהרה: בהומור בהומור לא לקחת קשה ולא להטביע במים עמוקים!

ריכלתם עליי?../images/Emo3.gifומה צריך לשאול אותי?

מה המצב, לא הבנתי כלום מהשרשור הזה עד לכאן , אצלכם זה תמיד שרשורים "סתומים " (במובן של= לא ברורים לגמריייי
) אבל רציתי לציין אותך לשבח (הזכרתן מורות..) על התגובה שלך מ3:45 שכתבת שג'קו צריך לשמוח על המעריצות הבוגרות כי מתייחסות אחרת ,את ממש צודקת ואהבתי
כשאת טיפה רצינית לרגע,מבינים מצויין

a d i d a s 2 1

New member
אווו אווו...

אל תראי אותי ככה אני רצינית לפעמים... פשוט זה עובר לי נורא מהר... זה לא שרשורים סתומים אלא רדודים... ופעם היו לי הרבה תגובות רציניות... אבל משעמם לי להיות רצינית... זה כמו שזואי אמרה על בחור מסוים שאני לא אזכיר את שמו.. שיש לו עינים מהפנטות..ואמרתי לה שלא הספקתי להגיע לעינים כי נשארתי תקועה על המצח שלו... גם כאן המבינה תבין..:) בכל מקרה הכל מאהבה, גם אני אוהבת אותך...

רדודים או עמוקים רק אתם מבינים../images/Emo6.gif

ממש פיתחתן פה שפה מיוחדת רק לכן אולי תקראו לה שפת הג'קו (שפת הג'י בקיצור ,הנה למדתי ממך טיפ חח) מזכירות לי שתי בנות שהכרתי פעם מזמן שהיו מדברות בשפה מיוחדת עם קודים בכוונה ומרכלות או אני לא יודעת מה ורק הן היו מבינות מה וכולם היו מסתקרנים על מי ומה מדברים , ואני לא רומזת שפה זה המצב.. או שכן ( סתם לידע כללי כשאומרים סתום בתורה למשל הכוונה באמת ל=לא ברור ..אז לזה התכוונתי לא למובן הרגיל..)

a d i d a s 2 1

New member
שמיים נששששמה

קודם כל...שפת הג'קו היא לא שלנו... יש אנשים אחרים שפיתחו שפת הג'קו וזה הולך ככה לדוגמא המשפט אני אוהב אותך, תיכנס אליי. הופך ל-אני ג'קו אוהב ג'קו אותך ג'קו פסיק ג'קו תיכנס ג'קו אליי ג'קו נקודה ג'קו...:) אממממ אנחנו לא מרכלות על אף אחת...סתם מעבירות את רמת המשכל הרדודה שלנו ביחד... בכל אופן באמת שלא נעלבתי את יכולה לקרוא לי סתומה אני מרשה לך האמת שרובינו כאן כבר קבלו את העובדה שהם דפוקות מאוד! :)

הבנתי שיהודים ואקסל הם אחלה../images/Emo168.gif|

ואל תראי אותי ככה, אצלנו בבני עקיבא בילדות רוק הלך חזק, גם לי היו פוסטרים של guns n' roses על הקירות ואחי הגדול היה צוחק שאני שוב שומעת את החתולה (ככה היה קורא לאקסל
) ואוהבת עד היום , והיהודים.. הכרתי לפני כמה שנים, להקה טובה (אם אתה שומע זה רועיייייייייייייייייייייייי שר אליך חחחחח קרועים אלו )

a d i d a s 2 1

New member
למה למה את כזאת? חחח

לא לראות אותך ככה? בובה אני חייבת להגיד לך, אני לא חסידה גדולה של התורה אבל של אלוהים כן יש לי לא מעט חברים דתיים, שומרי שבת, כל מיני, יש מצד שני גם אתאיסטים וזה גם בסדר החלק הכי יפה זה שהם מקבלים אחת את השני ולא כופים את הדעה שלהם אין לי שום התנגדלות לדת, כל מה שתמיד אמרתי זה שחשוב שלאדם תהיה אמונה ולא חשוב במה או במי... מה נראה לך שהתדמית שיצרתי לך היא של ילדה טובה ירושלים? אז כן את ילדה טובה... זה לא חייב להיות קשור לזה שלא תאהבי רוק.. מצידי תלכי עם מטפחת ותטפטפי לי כל היום שזה לא טוב קעקועים ושזה לא יפה מה שאני רושמת ואני בכל זאת אגיד שאת אחלה בחורה... ובקשר לאחיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה מוטב לולא הזכרת את זה שהוא קרא לאקסל חתולה!! אקסל הו אקסל אהבת חיי!!!!!! דש לרועיייייייייייייייייייייייייייי וזה בתוך הוריד-זיםםםםםםםםםםםם

ידעתי שהזיכרון שלך לא כזה גרוע..../images/Emo8.gif

לגבי "אל תראי אותי ככה" התכוונתי כי כתבת שאני לא אמשיך לקרוא ודווקא אם הנושא הוא מוזיקה אני מבינה.. התכוונתי לשרשורים שלך של זואי ויאנה באופן כללי על הפיצול וכל מיני דברים בעבר.ל א משנה כבר התבלבלתי
אבל אם את כבר מזכירה , אני רואה שאת כן זוכרת טוב כמו זה שהיה איזה ויכוח על גיא אריאלי (הטעות של יאנה במקור, מצא חן בעיניי.. ) שלא בא לפתוח אותו מחדש רק לומר שאתן ממש לא הבנתן אותי שמה.. קודם כל זה בכלל לא אני שאמרתי נגד קעקועים רק נגד נהיגה בשכרות וסמים שהוזכר באיזה קטע שהבאתי ואם אני זוכרת טוב את הסברת לי קצת על נבכי ההיפ הופ וקיבלתי את זה בסבבה.. ובכלל, אם כבר הזכרת דתיים חילוניים גם אני תמיד שמחה להכיר אנשים חדשים ודעות ולא רק להיות סגורה בד' אמותיי, ואין לי בעיה עם שום דבר ואני לא אטיף לך לכלום (אמנם אני מטיפה אבל רק לגילאי 3-6 את מקבלת פטור. ) מטפחת.. לא כ"כ הסטייל שלי מה אני בת שבע אטיאס???

a d i d a s 2 1

New member
אז הזכרון שלי כן כזה גרוע

כי לא זכרתי שהדיון הזה התנהל איתך בכלל ולגבי המטפחת וכו' לא התכוונתי ספציפית אליך אלא בכללי המון אנשים רואים דתיים ככופי דעות...אז הלכתי על הצד הכי קיצוני לגבי הקעקועים, שוב לא התכוונתי אליך... ואגב אמרתי לך שלא כדאי לך להמשיך לקרוא כי אז בטוח שלא תביני כי המשך הדיון לא היה על מוזיקה חחחח תלמדי, אסור לקחת אותי ברצינות... זה עושה לא טוב לא לגוף ולא לנפש... :) ערב נעים!

kapit5

New member
יאנוש מה קורה מחר?

טליטל לא חזרה אלי ולא דיברתי עם אף אחד.אוף ויש לי יום הורים מעצבן על הראש.

a d i d a s 2 1

New member
יום הורים..איזה חמוד הבן שלך...

הוא מספר לך כאלה דברים... ומחר את באה!!וגם יאנה!! וגם טליטל וגם זואי! וגם תות! והילה וליבי! לאדעת מי עוד!

למעלה