אין לי בעיה עם ערבים שתדעי... וחוצמזה מאז ומתמיד חשבתי שג'ו סוויד יהיה הגבר האולטימטיבי בשבילי... אז עכשיו יש לי אפשרות לקשר אותו לתכשירי ניקוי.למה לא.. את תעדיפי סטודנטים בתולים... ואני אעדיף ערבים נקיים... מעניין מה יאנה וכפית מעדיפות...
אני מבינה כמה דברים אצל המיועד שלך...עכשיו כשהכל התברר...עאלק בתול...טוב זה היה רעיון שלי, לא? וגם פתיחה של 10 זה נורא עבה... כאבים שחבל על הזמן, היתה לי פעם הפתעה ולא חזרתי עליה שנית, וזאת למרות שהיו רגשות אבל רק בגלל הפתיחה...סה אימפוסבול...
בגללך עכשיו!!! אני רואה אצלך זה משתנה בקיצוניות! מבחור בלי פתיחה לבחור עם פתיחה תפותחת! איףףף החוויה שלך נשמעת נוראית! וכמו שאמרתי אני אשלם לך ואת תביאי לי ילדים! תרתי משמע
קל יותר להגיד על מה אני אוותר - על ערבי בטול...בעצם, על ערבי...ובעצם גם על בטול...אין לי בעיה עם סטודנטים, ואם יתחשק להם להיות נקיים - לא אתנגד. סה"כ למקרה חרום תמיד יש אמבטיה עם רפאל
צריך שיהיה מעליה איפה שהיא לא מופיעה, את העיגול הזה מהסרטים של "לצפייה מעל גיל שמונה"...זה לא לבעלי לב חלש, קשישות קטינות... אמאל'ה, כניסה רק לבעלי רשיון נהיגה וכאלו... וגם כן איזה אורגאן, כאילו מישהו קונה את זה...