איפה מגושקה? יש לי 150 ש"ח ואני הול

Nova5

New member
הגובה באמת לא קובע

אני לא מורה למתמטיקה, אבל אם השכלה שלי תספק אותך, קובעת זווית, נגיד, ראיה (הערה המתאמה לשעות המוקדמות של הדיון)

kapit5

New member
../images/Emo6.gif שיעור טריגונומטריה עשיתם פה

עד כמה שאני זוכרת צריך להיתחשב גם בגובה,גם ברוחב וגם בעובי..........

a d i d a s 2 1

New member
איכס מה פיזיקה?!

אני בעד שאת תמוני לראש קיבעת הזויות... אפילו בים... והערה שלך מתאימה לכל שעה של הדיון... :)

a d i d a s 2 1

New member
תכשירי ניקוי? הדוגמן של רנואר!

בעצם לא... תכשירי ניקוי..מממ ג'ו סוויד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה לא יפה בגלל שהוא ערבי?

את יודעת שהם נורא מאחרים בגלל המחסום של בית לחם.... אז אני אישית מעדיפה סטודנטים... ושאף אחד לא ייעלב כי זה היה בצחוק!!!

Nova5

New member
ללי, עדיין לא הצטרפו הרבה ערבים

לפורום צריך לעבוד על הנושא...

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחח כפרה על ללי

אין לי בעיה עם ערבים שתדעי... וחוצמזה מאז ומתמיד חשבתי שג'ו סוויד יהיה הגבר האולטימטיבי בשבילי... אז עכשיו יש לי אפשרות לקשר אותו לתכשירי ניקוי.למה לא.. את תעדיפי סטודנטים בתולים... ואני אעדיף ערבים נקיים... מעניין מה יאנה וכפית מעדיפות...

לא בתולים לא... אאההה ועכשיו

אני מבינה כמה דברים אצל המיועד שלך...עכשיו כשהכל התברר...עאלק בתול...טוב זה היה רעיון שלי, לא? וגם פתיחה של 10 זה נורא עבה... כאבים שחבל על הזמן, היתה לי פעם הפתעה ולא חזרתי עליה שנית, וזאת למרות שהיו רגשות אבל רק בגלל הפתיחה...סה אימפוסבול...

a d i d a s 2 1

New member
ללי חחחח אני לא מפסיקה לצחוק

בגללך עכשיו!!! אני רואה אצלך זה משתנה בקיצוניות! מבחור בלי פתיחה לבחור עם פתיחה תפותחת! איףףף החוויה שלך נשמעת נוראית! וכמו שאמרתי אני אשלם לך ואת תביאי לי ילדים! תרתי משמע:)

Nova5

New member
סטודנט גם יכול להיות ערבי

קל יותר להגיד על מה אני אוותר - על ערבי בטול...בעצם, על ערבי...ובעצם גם על בטול...אין לי בעיה עם סטודנטים, ואם יתחשק להם להיות נקיים - לא אתנגד. סה"כ למקרה חרום תמיד יש אמבטיה עם רפאל

התמונה הזו של רפאל

צריך שיהיה מעליה איפה שהיא לא מופיעה, את העיגול הזה מהסרטים של "לצפייה מעל גיל שמונה"...זה לא לבעלי לב חלש, קשישות קטינות... אמאל'ה, כניסה רק לבעלי רשיון נהיגה וכאלו... וגם כן איזה אורגאן, כאילו מישהו קונה את זה...

Nova5

New member
תמונה חזקה, אין מילים

מעניין כמה סטים הם צילמו עד שהגיו לשלמות כזאת? וכמה זמן הוא שכב באמבטיה?

kapit5

New member
../images/Emo9.gif לי כבר שנים יש את אותה אחת

פעמיים בשבוע.קשה לי לחשוב עליה במונחים של סטודנט ערבי בתול....

למעלה