אני מניח שתורי הגיע..../images/Emo68.gif
שם:עומר מין:
מיקום: אי שם בנגב הצחיח. מי האדם האחרון ש...: זרק עליך משהו:אפר סיגריות, איזה לזביט בתמונע. צייר עליך משהו:אני, ציירתי דודו זר מכונף.
תרם לך תשובה במבחן:אילושקי וברית. ואם המורה שלי לאזרחות במקרה אוהב את רונה קינן אז..חבל?
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:אני?
, כולי רוך.. התנשקת:בלופ בלופ.
אכלת:במרפסת, יש מזג אוויר מוזר כזה.חשוך וחמים. הלכת מכות: אני?
, כולי רוך. #2 הצטלמת:אני ואילושה יצאנו בסט צילומים חושני, בדוכן פלאפל. (לצורך לימוד, כן?
). מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:izabo- fun makers קנית: אנטארטיקה, מילה טוב ואוסף שירים, אחד של נורית גלרון ונגיעות של ברי סחרוף. המלצת עליו:הקברט של מירנדה.
צרבת: צרבתי לאמא את אביתר שר מתי כספי. |אוננות|
. שברת: אני חושב שאת יזהר אשדות
(ואת החלק הראשון של ההופעה של יהודה פוליקר מקיסריה..
מה הבגד האחרון ש...: לבשת:ביריות, מיני ומחוך. פשטת:מיני ומחוך קנית:פליזים כאלו של פוקס,
. לווית מחבר: הקפוצ'ון של מיקי, הוא היה אצלי חודשיים בערך. D: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:קולנוע,
שהיה לך בו מבחן:אזרחות? שעשית בו שיעורים:מתמטיקה.
שהברזת ממנו: אנגלית. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית, המורים שלי מושלמים, מלבד דוד. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אומנות בעוגות -מתחילים. (למה צריך 2?
). התעצבנת על החברים שלו: מישהו אמר עברי לידר?
חשבת שהסקר שבו מטומטם: כולם.
צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: תסריטאות וקולנוע. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוף ואורז, היה גם חומוס, גרגרים, אני חושב שאני מתחיל לנשוף מהעכוז. הקאת: שוקו.
כלומר,אם עולה לך החמין, ולא נפלט החוצה..? לשמחתי, גיליתי שאין לי שיעור אקולוגיה, ולקחתי את אחותה האתיופית של דר לקפיטריה-איטליז החדשה שלנו, ביקשתי שוקו, יצאנו החוצה, אני עושה חור בשקית ולוקח שלוק ענק, לפתע, אני בא לבלוע, ומרגיש שזה לא נבלע,
, אני יורק את זה, ומגלה שזה ג'לי לגמרי ושיש לזה טעם של קוטג', אז הפכנו את השקית עם החור כלפי מטה וניסינו לראות אם זה נשפך, אבל לא! זה נמתח כמו מוגלה דוחה,
בכיתי,המון. פוי.
הזמנת:פיצה. זיתים שחורים ובולגרית, כיף כיף. אכלת עם חבר: פלאפל, עם אילושה. (עממי
) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אני תמיד מפיל על עצמי. |אוטיסט| החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:
ניתקת לו/ניתק לך:
איני זוכר. התקשר אליך: נוי. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בגבה. החלפת:זה כבר שם 4 שנים בערך..D: ואני בינתיים עם אותו עגיל למעלה משנה.ריח של פופיק.
חיטאת:בגבה, מתישהו. רצית לעשות:הספיק לי לנקב את גבתי. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:נשים, נשים, של אלמודובר. ריגש אותך: סינמה פרדיסו, ואמלי, לסירוגין.אני מניח שתמיד.
הפחיד אותך: וידאודרום.
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: קורין אלאל, בשלישי. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: - רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: - רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:- כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:- מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ערסים?
בב"ש?! העירו לך על איך שאתה לבוש:אמא, "תכניס ת'טוסיק שלך למכנסיים". הבטן שלך קרקרה:בדרך הביתה, כמעט ואכלתי את שומני הצד של אילושי.
שמעת מוזיקה:עכשיו, יהודית רביץ כייפית. חלמת חלום מוזר: בראש חודש סיוון. צחצחת שיניים: הבוקר. התקלחת:אתמול בלילה. החלפת גרביים: הבוקר. רצית ללכת לישון:תמיד.
אין לי כח ללמוד לספרות, לעומת רומנים אחרים, אז אמשיך לרבוץ,עש שיהיה מאוחר ואתחיל לכעוס על אני.
ערב נעים!