איפה שישיץ?

שוודה

New member
איפה שישיץ?

כבר יום שבת אחה"צ ואין שאלון!! אני נרתמת למשימה! |מחפשתשאלון|

שוודה

New member
קדימה לעבודה!

שם: מין: מיקום: מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: זרק עליך משהו: צייר עליך משהו: תרם לך תשובה במבחן: איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: התנשקת: אכלת: הלכת מכות: הצטלמת: מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: קנית: המלצת עליו: צרבת: שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פשטת: קנית: לווית מחבר: זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: שהיה לך בו מבחן: שעשית בו שיעורים: שהברזת ממנו: שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: הרביץ לך: קנה לך מתנה: הכין לך אוכל: ראה איתך סרט: מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הקלטת: רצית לראות ושכחת: נרדמת באמצע שלה: שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: התעצבנת על החברים שלו: חשבת שהסקר שבו מטומטם: צחקת על הודעה שכתובה בו: נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הקאת: הזמנת: אכלת עם חבר: זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ניתקת לו/ניתק לך: התקשר אליך: התקשרת אליו: ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: החלפת: חיטאת: רצית לעשות: מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: קראת והזדהית איתו עד דמעות: מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: ריגש אותך: הפחיד אותך: היית מוכן להרוג כדי לראות: מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

שלי.. ../images/Emo9.gif

שם: עדי מין: נקבה מיקום: חדרה, בית, חדר, מול המחשב..
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני
זרק עליך משהו: בן דוד שלי, בחלום הזויי..
צייר עליך משהו: מישהו רשם לי על היד מספר טלפון..
תרם לך תשובה במבחן: אממ, לא זוכרת. מזמן.. בטח בתיכון מתישהו.. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית. התנשקת: בבית קפה.. אכלת: בבית הלכת מכות: לא זוכרת... לא נראה לי שזה אי פעם קרה.. הצטלמת: הו. בקמלוט הרצליה
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: "עומד על נייר"/ אביתר בנאי קנית: "האקוסטי"/ מאיר בנאי [הוא נשרט לי אז קניתי שוב..
] המלצת עליו: אני כל הזמן ממליצה על כל האלבומים של מאיר ואביתר.. לא זוכרת מה היה האחרון.. נראה לי ש"וביניהם" של מאיר.. צרבת: חס ושלום
שברת: אני שומרת על האלבומים שלי כמו על החיים שלי בערך..
אבל "הצבעים משתנים" של מאיר נפל לי לפני כמה ימים מהמדף ולא קרה לו כלום..
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנסיים שחורים וחולצה שחורה עם כיתוב בתכלת פשטת: חליפת טרנינג לבית.. קנית: שתי זוגות מכנסיים וסריג לבן..
לווית מחבר: לא זוכרת.. זרקת: לא זרקתי, נתתי. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תרגול בסטטיסטיקה שהיה לך בו מבחן: לא זוכרת.. אולי פילוסופיה.. שעשית בו שיעורים: גנטיקה שהברזת ממנו: הו, הברזתי כמעט כל השבוע שעבר..
שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תאוריות סוציולוגיות של החברה הישראלית..
יש לי מרצה מוזר..
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: מאיה הרביץ לך: סביר להניח שתומר, האחיין שלי
קנה לך מתנה: מאיה הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: מאיה מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: עדי אשכנזי אתמול בערב הקלטת: לא זוכרת.. רצית לראות ושכחת: לא זוכרת.. נרדמת באמצע שלה: פליסיטי שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: הריאלטי המפגר עם צביקה פיק.. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: הראל מויאל [הייתה עליו כתבה ממש משעשעת בידיעות אחרונות שגרמה לי לתהיות...] התעצבנת על החברים שלו: אני משערת שאביתר בנאי אבל זה היה מזמן..
חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת.. צחקת על הודעה שכתובה בו: אביתר בנאי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: מאיר בנאי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוגיה
הקאת: לא זוכרת.. הזמנת: נודלס עם ירקות ואגרול
אכלת עם חבר: נודלס עם ירקות ואגרול
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת.. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מור ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת.. התקשר אליך: מור התקשרת אליו: אינה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:
לא נראה לי שההורים שלי צעקו עליי מתישהו, בטח שלא בגלל טלפון..
מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי. החלפת: לא החלפתי. חיטאת: לא חיטאתי. רצית לעשות: לא רציתי...
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: לא קוראת בלוגים
המליצו לך עליו: לא המליצו לי על בלוגים..
חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אממ.. כל מי שכותב בלוג
לא סתם. אני לא יודעת כי מעולם לא קראתי.. [אני באמת לא שופטת, זה היה בצחוק.. אין לי יותר מדי מושג מה זה בלוג בכלל..] קראת והזדהית איתו עד דמעות:
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: חתונה קולומביאנית ריגש אותך: החיים יפים הפחיד אותך: החוש השישי היית מוכן להרוג כדי לראות: עד כאן..
לא הורגת, בטח שלא בשביל סרט.. בשביל הופעה אולי..
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מור עצבן אותך: שי הבאת אותה בשיחת נפש: לא זוכרת, כנראה שטלי.. חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אין כזה. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מאיר בנאי בבארבי בכפר- סבא
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אביתר בנאי באינדיקה..
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: פסטיבל הפסנתר עם אביתר
רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: מאיר בנאי, ביום חמישי, בחצבה...
כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת, אני במצב כבר ששואלים אותי רק על מאיר או אביתר ואליהם אני תמיד רוצה ללכת..
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא נראה לי שזה קרה מתישהו..
העירו לך על איך שאתה לבוש: אני הערתי לעצמי כשהרגשתי שאני לבושה חשוף מדי בסיטואציה מסויימת עם אנשים מסויימים..
הבטן שלך קרקרה: היום בבוקר..
שמעת מוזיקה: עכשיו
חלמת חלום מוזר: יום חמישי.. צחצחת שיניים: לפני 10 דקות..
התקלחת: לפני 10 דקות... החלפת גרביים: אחרי המקלחת, שהייתה לפני 10 דקות..
רצית ללכת לישון: עכשיו

dsol

New member
אחלה שאלון

שם: דודי מין: זכר מיקום: אשדוד מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: חבר בטיול שנתי, אחרי זה הוא קיבל בקבוק בראש זרק עליך משהו: עוד חבר בטיול שנתי צייר עליך משהו: ואי שנייים...בעצם היום בוקר אחי הקטן תרם לך תשובה במבחן: לא מעתיק במבחנים
יש בגויות השנה צריך להצליח לבד איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אממ עזריאלי התנשקת: עזריאלי אכלת: במטבח הלכת מכות: בבית ספר הצטלמת: בחדר שלי מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עברי לידר - האנשים החדשים קנית: נמרוד שיקלר - נציל את היום (לא ממש קניתי קיבלתי מתנה) המלצת עליו: המכשפות - האוסף הכפול צרבת: אוסף שברת: לא יודע מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: מדים קנית: קפוצ'ון שחור לווית מחבר: לא מלווה זרקת: לא יודע... מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: המרת אנרגיה שהיה לך בו מבחן: המרת אנרגיה שעשית בו שיעורים: אגלית שהברזת ממנו: פיסיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: המרת אנרגיה (מזה צריך להיות מבחן של 5 שעות ?!) מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחי הקטן הרביץ לך: אחי הקטן קנה לך מתנה: לא יודע הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מספרים (ביום שישי בבוקר היה שידור חוזר של שבוע שעבר) הקלטת: לא מקליט רצית לראות ושכחת: מספרים של השבוע נרדמת באמצע שלה: אממ אין לי מושג שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אין, רק מתי שאין מה לראות מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: שייגעצ התעצבנת על החברים שלו: שייגעצ חשבת שהסקר שבו מטומטם: שייגעצ צחקת על הודעה שכתובה בו: שייגעצ נכנסת אליו לפני הפורום הזה: נובה
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מוקפץ הקאת: לא זוכר הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קציצה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מה יעזור לכם השם ? ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכר התקשר אליך: גם כן.... התקשרת אליו: גם... ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא מנתק בגללם ... שיכחו קצת עד שאני יסיים מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: - החלפת: - חיטאת:- רצית לעשות: - מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של טולי טלטולי המליצו לך עליו: אין חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אוייש יש המוון קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא זוכר מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: בית ספר לשוטרים ריגש אותך: 13 הפחיד אותך: - היית מוכן להרוג כדי לראות: - מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: בויא עצבן אותך: - הבאת אותה בשיחת נפש: - חלמת עליו: סוד
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: סוד
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: עברי לידר מופע חורף (בצוותא שבוע שעבר) רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: יש הרבה כאלו רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אוייש כמה כלו יש ! רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: לא הרבה כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: שייגעצ מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אף פעם
העירו לך על איך שאתה לבוש: להגיד לי שיש לי חולצה יפה זה נחשב ? הבטן שלך קרקרה: בבוקר שאני מתעורר שמעת מוזיקה: 15 דקות חלמת חלום מוזר: לא זוכר חלומות בדרך כלל צחצחת שיניים: בבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: לא לבשתי כבר כמה ימים רצית ללכת לישון: תמיד !

bזוהר

New member
אני

שם: זוהר מין: נקבה מיקום: רמת גן מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת זרק עליך משהו: המורה שלי (ההוא מהסיפור) זרק עלי טוש
ממש התעצבנתי עליו!! צייר עליך משהו: אני תרם לך תשובה במבחן: טל איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר של אחותי, עם אחותי. אבל לא ממש ריב.. התנשקת: יומולדת של חברה אכלת: במטבח הלכת מכות: בסלון הצטלמת: ברית מילה בשהם מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: רונה קנית: אפרת גוש המלצת עליו: אחד מהדיסקים של אביתר, נראה לי צרבת: לא זוכרת שברת: הראשון של אביתר, זרקת: בטח בטעות
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: לפני זה? פיג'מה פשטת: פיג'מה.. קנית: איזה סוודר לווית מחבר: לא זוכרת. יו איזה שאלון מעצבן. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: פיזיקה שהיה לך בו מבחן: ערבית שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: התעמלות שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: פיזיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אחותי הרביץ לך: אולי אחותי..מזמן קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: בנות גילמור הקלטת: מיי מיוזיק מגזין רצית לראות ושכחת: אממממ אולי רוקדים עם כוכבים? נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת! שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: לא זוכרת מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יווו! מה זה השאלות האלה?! התעצבנת על החברים שלו: המכשפות בהיידפארק זה פורום די עצוב חשבת שהסקר שבו מטומטם: טלנובלה בע"מ צחקת על הודעה שכתובה בו: אממ רונה בהיידפארק נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הפורום של המגמה שלי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: מרק עוף הקאת: במבה הזמנת: ג'חנון אכלת עם חבר: בורגראנץ' זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אמממ נראה לי צ'יפס החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: יעל ניתקת לו/ניתק לך: ענת התקשר אליך: יעל התקשרת אליו: עומר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: מילה מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: באף החלפת: אין חיטאת: אין רצית לעשות: אין מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: הבלוג של "..." המליצו לך עליו: לא זוכרת, לא נראה לי שזה קרה חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: היה אחד כזה לא מזמן, לא זוכרת איך קוראים לו קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא היה, אני לא ממש קוראת בלוגים מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הסרט האחרון (והדפוק:) שראיתי, "בנעליה". אני מתה על הסרטים האלה ריגש אותך: האסונות של נינה הפחיד אותך: האסונות של נינה אבל הוא לא בטוח האחרון, זה מה שאני זוכרת היית מוכן להרוג כדי לראות: אין כזה! "אל תרצח". מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ענת עצבן אותך: ענת, קצת הבאת אותה בשיחת נפש: ספיר חלמת עליו: יסמין חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אחותי. אבל בעצם, אני לא מהמפגרים האלה שאומרים שאחים שלהם זה החברים הכי טובים שלהם:
אז.. ספיר מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רונה רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא זוכרת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רונה בקיבוץ דן רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כנ"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא יודעת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: שבוע שעבר העירו לך על איך שאתה לבוש: לפני כמה ימים. תמיד מעירים לי
אני ידועה בחוסר התאמתי בין החולצה למכנסיים באופן שאני בכלל לא שמה לב אליו
הבטן שלך קרקרה: בבוקר שמעת מוזיקה: לפני שעשיתי את השאלון הזה חלמת חלום מוזר: שילשום צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: לפני שעתיים החלפת גרביים: אחרי שהתקלחתי רצית ללכת לישון: בכל רגע נתון כמעט

שישיץ

New member
אבל תקראו_../images/Emo79.gif

מצטערת מראש אם השאלון מדוכדך ועייף
שם: שירן מין: נקבה מיקום: באר שבע מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: שי, אח הקטנצ'יק של אורטל זרק עליך משהו: שי צייר עליך משהו: אני שיעורי תנך תרם לך תשובה במבחן: דיאנה ויס איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בפתח ביתו של מורי התנשקת: וואו שנים.. אני מניחה שאצלי בחדר, ולא אמיתית בקנדה במחנה. אכלת: אצל אורטל. היה מאד טעים :) הלכת מכות: אצלי עם ברק הצטלמת: אצל אורטל מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דמיאן רייס b-side קנית: אבטיפוס המלצת עליו: יהושע, במחשבה. צרבת: לא צרבתי שברת: למה לשבור דיסקים????? מה הבגד האחרון ש...: לבשת: *לובשת* חצאית ירוקה וחולצת משלחת פשטת: חצאית ירוקה אחרת קנית: גופיות מגולף לווית מחבר: יש ליח מספיק בגדים ברוך השם. זרקת: חצי ארון זרקתי שבוע שעבר. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תנ"ך. כאילו חינוך אבל עם פן דתי שהיה לך בו מבחן: מתמטיקה שעשית בו שיעורים: חחח בכיתה ג'??? סתם מתמטיקה שהברזת ממנו: הבעה. לא הייתי שיעור אחד מתחילת שנה *עוד אפס* שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: תיאטרון. רנטייי
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: מימי הרביץ לך: אחי קנה לך מתנה: מימי (מגפיים ועגילי יהלומים מזהה יפים!!) הכין לך אוכל: אמא וסבתא ראה איתך סרט: אממ אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ריימונד הקלטת: פליסיטי, בעקיפין רצית לראות ושכחת: בסימן ונוס נרדמת באמצע שלה: בובה פראית, כי זה מאוחר שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: סלבריטיס או איך שלא קוראים זה.. זה ככ מעצבן!! מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אופנה אלטרנטיבית התעצבנת על החברים שלו: עברי לידר חשבת שהסקר שבו מטומטם: סקרים ושאלונים
צחקת על הודעה שכתובה בו: לא פורום, אבל הקומונה שלי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: באר שבע מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קבב הקאת: לא מקיאה
הזמנת: לימונענע אכלת עם חבר: ופל בלגי עם גלידה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: נקניקיה חריפה החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: ברק ניתקת לו/ניתק לך: דיברנו עכל זה שאסור לי לנתק לאחרים בפרצוף כי זה מראה חוסר כבוד |שיעמווום| התקשר אליך: ברק התקשרת אליו: ברק ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: חחח מורי מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: לא עשיתי החלפת: - חיטאת: - רצית לעשות: בגבה כיתה ז' מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של ההוא שלא שכב בגיל 21 המליצו לך עליו: הדף הראשי של תפוז נחשב? חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כל הבלוגרים קראת והזדהית איתו עד דמעות: אממ מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: זוג משמים ריגש אותך: תחיה ותהיה הפחיד אותך: הסרט הפמגר על השואה היית מוכן להרוג כדי לראות: נפלאות התבונה!!!!!!!
מסרבים להראות לי אותו!! מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מור עצבן אותך: ברק הבאת אותה בשיחת נפש: אורטל חלמת עליו: נוח חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: מאיר בנאי חושבת.. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: פיטר רוט בבארבי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: פיטר רוט בבאר שבע רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: רונה קינן פסטיבל הפסנתר כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: אין כזה דבר מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: היום העירו לך על איך שאתה לבוש: היום הבטן שלך קרקרה: היום שמעת מוזיקה: אתמול בלילה חלמת חלום מוזר: כל לילה צחצחת שיניים: לפני 3 דק' התקלחת: בבוקר היום החלפת גרביים: לפני כמה שעות רצית ללכת לישון: מיד. לילה קסום
שוב תודה נוגיט

וואו שאלון מקורי סופסוף..

שם: שי מין: נקבה? מיקום: בית מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני על עצמי זרק עליך משהו: שלא הייתי מוכנה? אנערף צייר עליך משהו: וואו לא זוכרת.. תרם לך תשובה במבחן: חח המורה שלי למתמטיקה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בטלפון, בית. התנשקת: פה בבית.. אכלת: בצפר הלכת מכות: מעולם. הצטלמת: היום בכיתה.. מפלאפון. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: דיסק אמפי3 באוטו של אבא קנית: רונה, אביתר בנאי ושילה פרבר - הכל בקניה אחת. המלצת עליו: רונה
צרבת: יוני בלוך.. (המקורי שלי, צרבתי לחברה) שברת: מי שובר דיסקים למען השם?! מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס קורדרוי אדום וחולצת בצפר. פשטת: גרב? קנית: חזיות נראה לי לווית מחבר: חח לא יודעת.. זרקת: בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ספרות שהיה לך בו מבחן: אנגלית שעשית בו שיעורים: לא זוכרת שהברזת ממנו: הסטוריה.. בעצם לא, זה מוצדק שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: וואלה אין לי בעיה עם אף מורה משום מה.. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אבא הרביץ לך: אח שלי.. לפני שלוש שנים בערך?!.. קנה לך מתנה: דודה שלי הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אבא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: מונסטר (סרט לסביות גרוע אתמול בלילה) הקלטת: ישנן בנות נראה לי.. או הכי גאים שיש. רצית לראות ושכחת: קיל ביל 2.. למרות שכבר ראיתי את זה. נרדמת באמצע שלה: קיל ביל 1
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אני בד"כ מעבירה ערוץ, לא מכבה ת'טלוויזיה. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חח לא יודעת התעצבנת על החברים שלו: קומונת שילה פרבר.. קומונה יבשה! חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זכור לי.. צחקת על הודעה שכתובה בו: חחח פורום רונה קינן!!! זוהר, קרעת אותי עם סיפורי המורה למוזיקה
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: לסביות - גאווה נשית. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: צ'יפס הקאת: לא זוכרת.. הזמנת: צ'יפס אכלת עם חבר: צ'יפס? זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת.. נו ראבק אני לא מגושמת! החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: חח אבא... בבוקר. ניתקת לו/ניתק לך: אבא התקשר אליך: אבא התקשרת אליו: אישתי, אתמול בלילה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא קורה דבר כזה. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: בשפה החלפת: בשפה חיטאת: שפה רצית לעשות: ולא עשיתי? אין כזה.. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מיכל המליצו לך עליו: לא זוכרת.. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כל הילדים הקטנים שכותבים שם ד"שים לחברים הקטנים שלהם. קראת והזדהית איתו עד דמעות: טל מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: לא זוכרת ריגש אותך: לא זוכרת הפחיד אותך: לא זוכרת נו! היית מוכן להרוג כדי לראות: להרוג בשביל לראות סרט?! מה נדפק איתכם אנשים?? מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: ניר עצבן אותך: לא זוכרת.. הבאת אותה בשיחת נפש: שיר חלמת עליו: לא זוכרת חלומות חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מיכל מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: 16/11 הופעה של מוש בן ארי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: היהודים.. אמורה להיות בקרוב. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: בד"כ יש עם מי ללכת.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: רונה... סיבות אחרות אבל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: וואו יש הרבה.. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אין כאן ערסים
העירו לך על איך שאתה לבוש: אף אחד לא מעיז להעיר לי על המראה החיצוני שלי.. כולם מפחדים. הבטן שלך קרקרה: אתמול בלילה שמעת מוזיקה: היום בבוקר, גלגל"צ... חלמת חלום מוזר: מזמן.. צחצחת שיניים: בבוקר? התקלחת: בבוקר החלפת גרביים: בבוקר רצית ללכת לישון: אתמול בלילה... אחלה סקר

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

שם: אלעד מין: זכר מיקום: כוכב יאיר מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכר זרק עליך משהו: כנ"ל צייר עליך משהו: כנ"ל תרם לך תשובה במבחן: רן איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: במטבח התנשקת:
אכלת: בחדר הלכת מכות: בבצפר הצטלמת: לא זוכר מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: כמה אהבה
קנית: כנ"ל (קנו לי) המלצת עליו: עומד על נייר צרבת: לפני כמה שנים- guns n roses שברת: אביתר בנאי (הראשון), אבל קניתי חדש
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני עכשיו עם חולצה של איזה יחידה בצבא ומכנסי טרנינג פשטת: חולצה אפורה ומכנס דגמח קנית: מכנסיים לווית מחבר: לא זוכר זרקת: בטח. הא? מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: גמרא שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: ספרות שהברזת ממנו: ביוטכנולוגיה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: בטח מתמטיקה מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: נראה לי אחשלי הכין לך אוכל: אחשלי ראה איתך סרט: אחשלי
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: משפחה בהפרעה
הקלטת: עקרות בית נואשות, מזמן רצית לראות ושכחת: סמולוויל נרדמת באמצע שלה: סמולוויל שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: ד"ר פיל
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אספני action figures, אוכל חלבי התעצבנת על החברים שלו: אביתר בנאי חשבת שהסקר שבו מטומטם: פורום סקרים ושאלונים צחקת על הודעה שכתובה בו: אביתר בנאי נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אביתר בנאי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: קלמנטינה הקאת: לא זוכר הזמנת: גלידה אכלת עם חבר: פופקורן זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מורה לנהיגה ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכר התקשר אליך: מורה לנהיגה התקשרת אליו: כנ"ל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:לא קרה
מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: הנזירות בלוז ריגש אותך:לא זוכר הפחיד אותך: מגרש השדים היית מוכן להרוג כדי לראות:הארי פוטר 4 (מה, זה נראה טוב
) מי החבר האחרון ש...: בעעע לא זוכר מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אביתר בנאי בפסטיבל הפסנתר רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: מאיר בנאי ביום רביעי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: אביתר ומאיר בנאי בב"ש רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כנ"ל כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לא קרה העירו לך על איך שאתה לבוש: לא קרה הבטן שלך קרקרה: אתמול שמעת מוזיקה: עכשיו
חלמת חלום מוזר: בשבת צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: הבוקר רצית ללכת לישון:עכשיו

0mroosh

New member
אני מניח שתורי הגיע..../images/Emo68.gif

שם:עומר מין:
מיקום: אי שם בנגב הצחיח. מי האדם האחרון ש...: זרק עליך משהו:אפר סיגריות, איזה לזביט בתמונע. צייר עליך משהו:אני, ציירתי דודו זר מכונף.
תרם לך תשובה במבחן:אילושקי וברית. ואם המורה שלי לאזרחות במקרה אוהב את רונה קינן אז..חבל?
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:אני?
, כולי רוך.. התנשקת:בלופ בלופ.
אכלת:במרפסת, יש מזג אוויר מוזר כזה.חשוך וחמים. הלכת מכות: אני?
, כולי רוך. #2 הצטלמת:אני ואילושה יצאנו בסט צילומים חושני, בדוכן פלאפל. (לצורך לימוד, כן?
). מה הדיסק האחרון ש...: שמעת:izabo- fun makers קנית: אנטארטיקה, מילה טוב ואוסף שירים, אחד של נורית גלרון ונגיעות של ברי סחרוף. המלצת עליו:הקברט של מירנדה.
צרבת: צרבתי לאמא את אביתר שר מתי כספי. |אוננות|
. שברת: אני חושב שאת יזהר אשדות
(ואת החלק הראשון של ההופעה של יהודה פוליקר מקיסריה..
מה הבגד האחרון ש...: לבשת:ביריות, מיני ומחוך. פשטת:מיני ומחוך קנית:פליזים כאלו של פוקס,
. לווית מחבר: הקפוצ'ון של מיקי, הוא היה אצלי חודשיים בערך. D: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר:קולנוע,
שהיה לך בו מבחן:אזרחות? שעשית בו שיעורים:מתמטיקה.
שהברזת ממנו: אנגלית. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו:אנגלית, המורים שלי מושלמים, מלבד דוד. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: אומנות בעוגות -מתחילים. (למה צריך 2?
). התעצבנת על החברים שלו: מישהו אמר עברי לידר?
חשבת שהסקר שבו מטומטם: כולם.
צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: תסריטאות וקולנוע. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: עוף ואורז, היה גם חומוס, גרגרים, אני חושב שאני מתחיל לנשוף מהעכוז. הקאת: שוקו.
כלומר,אם עולה לך החמין, ולא נפלט החוצה..? לשמחתי, גיליתי שאין לי שיעור אקולוגיה, ולקחתי את אחותה האתיופית של דר לקפיטריה-איטליז החדשה שלנו, ביקשתי שוקו, יצאנו החוצה, אני עושה חור בשקית ולוקח שלוק ענק, לפתע, אני בא לבלוע, ומרגיש שזה לא נבלע,
, אני יורק את זה, ומגלה שזה ג'לי לגמרי ושיש לזה טעם של קוטג', אז הפכנו את השקית עם החור כלפי מטה וניסינו לראות אם זה נשפך, אבל לא! זה נמתח כמו מוגלה דוחה,
בכיתי,המון. פוי.
הזמנת:פיצה. זיתים שחורים ובולגרית, כיף כיף. אכלת עם חבר: פלאפל, עם אילושה. (עממי
) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אני תמיד מפיל על עצמי. |אוטיסט| החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:
ניתקת לו/ניתק לך:
איני זוכר. התקשר אליך: נוי. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:בגבה. החלפת:זה כבר שם 4 שנים בערך..D: ואני בינתיים עם אותו עגיל למעלה משנה.ריח של פופיק.
חיטאת:בגבה, מתישהו. רצית לעשות:הספיק לי לנקב את גבתי. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:נשים, נשים, של אלמודובר. ריגש אותך: סינמה פרדיסו, ואמלי, לסירוגין.אני מניח שתמיד.
הפחיד אותך: וידאודרום.
מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: קורין אלאל, בשלישי. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: - רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: - רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:- כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:- מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: ערסים?
בב"ש?! העירו לך על איך שאתה לבוש:אמא, "תכניס ת'טוסיק שלך למכנסיים". הבטן שלך קרקרה:בדרך הביתה, כמעט ואכלתי את שומני הצד של אילושי.
שמעת מוזיקה:עכשיו, יהודית רביץ כייפית. חלמת חלום מוזר: בראש חודש סיוון. צחצחת שיניים: הבוקר. התקלחת:אתמול בלילה. החלפת גרביים: הבוקר. רצית ללכת לישון:תמיד.
אין לי כח ללמוד לספרות, לעומת רומנים אחרים, אז אמשיך לרבוץ,עש שיהיה מאוחר ואתחיל לכעוס על אני.
ערב נעים!

שוודה

New member
מה לא עושים כדי לא ללמוד מתמטיקה

שם: נגה מין: נקבה מיקום: החדר שלי מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת זרק עליך משהו: מישהי מהכיתה שלי זרקה עלי כדור היום בשיעור ספורט. צייר עליך משהו: מאיה ציירה לי פיה על הפנים עם איפור בפעולה תרם לך תשובה במבחן: לא לוקחת תשובות. אני ישרה. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בחדר עריכה (טוב מה אפשר לצפות מלהיות עם מישהו 6 שעות בחדר קטן מחניק ומלא מכשירים, במיוחד כשגורלה של רונה תלוי בדבר) התנשקת: בחוות הצופים אכלת: ליד המחשב הלכת מכות: בביצפר עם מיכאל אחרי שהוא עבד עלי! הצטלמת: אתמול בית של חברה שלי בזמן שצילמתי את הקליפ חברה שלי צלמה אותי בלי שאני אשים לב. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: keane- hopes & fears קנית: portishead המלצת עליו: יהודית רביץ והפילהרמונית צרבת: לא צורבת. מממ נראה לי שצרבתי של נירוונה בכיתה ח'. שברת: לא שברתי. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: בגדיי ספורט. בלעעעע. פשטת: גופיית פלאנל לבנה. קנית: חולצה קצרה נקשרת ממש מגניבה. לווית מחבר: לא לווה בגדים (אמא לא מרשה...) זרקת: העברתי לאחותי חולצה סינית שקניתי ולא לבשתי אף פעם. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ספורט. בלעעעע. שהיה לך בו מבחן: ספרות שעשית בו שיעורים: מממ לא זוכרת. שהברזת ממנו: תנ"ך. היום. (אל יש לי סיבה! ערכתי את הקליפ.) שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ביולוגיה. איכס. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: נראה לי שאחותי הרביץ לך: מממ לא זכור לי. אולי אחותי. קנה לך מתנה: כל המשפחה. הם היו באילת ואני נשארתי בבית והם קנו לי צעיף. הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ג'ואן מארקדיה הקלטת: מפגשיר עם רונה וגידי רצית לראות ושכחת: מממ לא זוכרת נרדמת באמצע שלה: לא קורה. אולי ריקי לייק לפני כמה שנים... שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: מזרח תיכון חדש בערוץ 24 מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: יש הרבה. לא עולים לי כרגע. התעצבנת על החברים שלו: לא זוכרת חשבת שהסקר שבו מטומטם: ממממ לא זוכרת צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: הקומונה של השבט שלי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: אורז עם ירקות מוקפצים וחזה עוף טבעול מוקפץ הקאת: יין וסלט הזמנת: שקשוקה היום בביצפר אכלת עם חבר: לחם מטוגן זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת... החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מאיה ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת התקשר אליך: מאיה התקשרת אליו: מיכאל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכרת... מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: נזם אף החלפת: נזם באף חיטאת: לא מחטאת. חחחחח. אולי לפני איזה שנתיים כשעשיתי אותו באף. רצית לעשות: בטבור (כמו עומר ומיכאל) או בצד של השפה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של מישהי מטורפת מהשכבה שלי המליצו לך עליו: כנ"ל חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כנ"ל קראת והזדהית איתו עד דמעות: לא קרה מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: אחי איפה האוטו ריגש אותך: תלמה ולואיז הפחיד אותך: סודות נעולים היית מוכן להרוג כדי לראות: שיקאגו מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: מיכל עצבן אותך: הדס הבאת אותה בשיחת נפש: מאיה חלמת עליו: לא זוכרת חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כל החברים שלי. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רונה ביום שיש בתמונע
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא זוכרת רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: קורין אלאל בברקה רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: רונה בפסטיבל הפסנתר כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא קרה מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: לפני כמה שבועות העירו לך על איך שאתה לבוש: כל הזמן. כמה טוב שיש חברים... הבטן שלך קרקרה: הים בבוקר שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: שלושום צחצחת שיניים: אתמול בערב התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: היום בבוקר רצית ללכת לישון: עכשיו

noa08128

New member
מיין ../images/Emo13.gif

שם: נועה מין: נקבה מיקום: ראשון לציון
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני והרכז שלי נתקענו אחד בשני ונשפך עלי שוקו חם!!
זרק עליך משהו: שאארון-חברה שלי זרקה עלי כדור בכדורעף.. צייר עליך משהו:לירן-נראה לי -כתבה עלי "נועה י'שחורה שלי אני אוהבת אותך" תרם לך תשובה במבחן: עדיה- במתמטיקה איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עכשיו עם אבא שלי התנשקת: בלחי- לפני כמה שעות צרפתית (חח אוי לא אני מרגישה כמו בגן) -ממ זמן לא... אכלת: עכשיו |תפוח| הלכת מכות: ממזמן לא - אני אוהבת שלום
הצטלמת: אתמול מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: כעקרון אנלא שומעת דיסקים שלמים במחשב, אבל שמעתי דיסק של חולי אגליסיאס
באוטו של אמא קנית: ואי מזמן לא קניתי, נראה לי של פאנסט המלצת עליו: פאנסט
צרבת: לא צורבת דיסים שלמים
שברת: מה הבגד האחרון ש...: לבשת: מכנס מגולף! פשטת: את המכנס מגולף... קנית: 2 מכנסיים יפים וחורפיים... לווית מחבר: איזה צעיף.. זרקת: איזה חולצה ישנה וקרועה.. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מתמטיקה
שהיה לך בו מבחן: תולדות האמנות.. שעשית בו שיעורים: מממ לא עשיתי שעורים בערך מכיתה ח'..
שהברזת ממנו:אנגלית.. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: היסטוריה- הבן גוריון התימני הזה.. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אבא הרביץ לך: אחי -או לפחות ניסה להרביץ.. קנה לך מתנה: ממ אבא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אמא ואבא-בדיוידי החדש
מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ואאלה לא זוכרת.. אבל שמעתי בטלוויזיה את התוכנית בגל"צ לכבוד הדיסק החדש של פיונה אפל
הקלטת:-אנלא נוהגת להקליט
רצית לראות ושכחת: משו בערב על מופע של אביתר בנאי וערן צור.. נרדמת באמצע שלה: ארץ נהדרת
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: איזה קליפ של רוני
מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: מכבי צעיר-בהייד פארק התעצבנת על החברים שלו: מכבי צעיר חשבת שהסקר שבו מטומטם: - צחקת על הודעה שכתובה בו:רונה קינן
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: פורום שוטי הנבואה-באתר הרשמי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: |תפוח| הקאת: איזה סנדוויץ הזמנת: פיצה פלוס (+) "הפיצה הכי משתלמת באזור במיוחד לקבצנים ולאנשים רעבים שנמצאים במכבי כל היום- 20 ש"ח ל8 חתיכות בנוניות- משו אש
אכלת עם חבר: פיצה פלוס (+) זרקת על מישהו או הפלת על עצמך:פיצה פלוס(+)
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו:כפיר ניתקת לו/ניתק לך: אמא התקשר אליך:כפיר התקשרת אליו: כפיר ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אביב מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:אף החלפת:- חיטאת:אף רצית לעשות:גבה מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: צלילה המליצו לך עליו:- חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:הוו יש המון כאלה
קראת והזדהית איתו עד דמעות:היו כמה כאלה -עכשיו נזכרתי ב אסף - מהבלוג הילד שחיבק את גאיה" מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך:"חתול שחור חתו לבן" ריגש אותך: "עגבניות ירוקות מטוגנות" הפחיד אותך: - היית מוכן להרוג כדי לראות : לא להרוג
אבל אני ממש רוצה לראות כבר את "אבודות והוזות" ואת אהבה של קיץ"
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך:צחי עצבן אותך:אביב הבאת אותה בשיחת נפש: צחי(?!) חלמת עליו: - חשוב לך יותר מכל אחד אחר:- מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רונה בפסטיבל הפסנתר
רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: הוו היו המון כאלה -וזוהר יכולה להעיד! רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: זה בערך כל הופעה שאני רוצה ללכת אליה היא כזו.. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי:רונה בירושלים.. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא:- מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בכיתה ח' -כשהייתי חביבת הערסים בשכונה העירו לך על איך שאתה לבוש:הערסים בבצפר -על זה שאני נהפכת להיות פריקית ושאנטי... הבטן שלך קרקרה:ביום שבת.. שמעת מוזיקה: עכשיו ברגעים אלו ממש..-שיר ראגיי חביב חלמת חלום מוזר: - צחצחת שיניים: היום בבוקר
התקלחת: היום בצהריים
החלפת גרביים: לא לבשתי גרביים ביומיים האחרונים רצית ללכת לישון -אתמול בלילה
ואי היה מעייף! נועה

0mroosh

New member
הולה אמיר קוסטריצה!

חתול שחור, חתול לבן
, קולנוע יגוסלבי
.

darling2

New member
../images/Emo3.gifאני

שם: דר מין: נקבה מיקום: ביתי הקט
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: המדריכה שלי זרק עליך משהו: שחף צייר עליך משהו: לא זוכרת תרם לך תשובה במבחן: עומר בבוחן באנגלית..
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: עם ברית נראה לי..בבית.. התנשקת:
אכלת: עכשיו אורז ושניצל.. הלכת מכות: גם עם ברית...אני מתארת לעצמי הצטלמת: בפעולה..
מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: עברי לידר-יותר טוב כלום מכמעט קנית: מלא מלא זמן עבר..coldplay-x&y המלצת עליו: דנה ברגר-תוך כדי תנועה צרבת: לאמא את שלמה ושלום בהופעה..
מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ג'ינס וחולצה פשטת: כנ"ל קנית: שתי חולצות לווית מחבר: קפוצ'ון בטח מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תזונה..כןכן שיעור עקרות בית באשל הנשיא!! שהיה לך בו מבחן: היסטוריה..
שעשית בו שיעורים: אזרחות שהברזת ממנו: אנגלית שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: מצטרפת לעומר דויד
מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: דודה.. הרביץ לך: ברית.. קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: ברית מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: הופעה של אפשרת גוש ב24 הקלטת: "אהבה וסקס בימים נוראים.." רצית לראות ושכחת: מגרש ביתי נרדמת באמצע שלה: ארץ נהדרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: נולד לרקוד מהו הפורום האחרון ש... תהית למה הוא הוקם: מאיה בוסקילה
התעצבנת על החברים שלו: לא בא לי להיות חברה שלו בזמן הקרוב..יאק עברי חשבת שהסקר שבו מטומטם: סקרים ושאלונים צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה.
נכנסת אליו לפני הפורום הזה: אביתר בנאי מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שוקולד..יאמי הקאת:... אכלת עם חבר: את הסנווצ'ים שלי עם מיקי ועומר..אבא גאון
זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: קטשופ
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: טלי ניתקת לו/ניתק לך:... התקשר אליך: מיטל התקשרת אליו: קוב ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך:אמא ואבא חמודים מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית:.... החלפת:... חיטאת:... רצית לעשות:.. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של עומר
המליצו לך עליו:... חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:.... קראת והזדהית איתו עד דמעות:... מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: "שירת הסירנה"..אורלי ענקית! ריגש אותך: "כנפיים שבורות"..אורלי ענקית! הפחיד אותך: "רעש לבן".. היית מוכן להרוג כדי לראות: סינמה פרדיסו...עומר!!!!!!!!
מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עומר הבאת אותה בשיחת נפש: קוב חלמת עליו:
חשוב לך יותר מכל אחד אחר: המון מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: עברי לידר בצוותא רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: אביתר בבארקה
רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ... רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: עברי בצפון כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: ... מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: אני גרה במושב מלא ערסים הם כל הזמן לידי!! "רחמים עליי ועל כולם..רחמים".. העירו לך על איך שאתה לבוש:... הבטן שלך קרקרה: היום גוועתי שחזרתי הביתה שמעת מוזיקה: עכשיו חלמת חלום מוזר: לא זוכרת חלומות צחצחת שיניים: היום בבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: יום בבוקר רצית ללכת לישון: כל היום..
היה כיף!

0mroosh

New member
הבוחן באנגלית! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"דר, אני אשתעל פעם אחת ותזהי ת'תשובה לפי מה שקבענו.."
"דר, אני לא מצליח להשתעל!"
אופ, אני טיפש.

0mroosh

New member
נשלח לי בטרם עת.

אני מכניס עכשיו את סינמה פרדיסו לתיק, תקבלי מחר. ו.. לא אכלת כלום מאז הסנדוויצ'ים? אלוקים! :) (הסנדוויצי'ם של שלמה גרוניך הכי טעימים בעולם!D: ). "ילדים, ילדים..הנה ציפור!
".

PopPy

New member
תורי?

שם: אתי מין: כן, תודה.
מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: לא זוכרת
זרק עליך משהו: לא זוכרת. אבל אני זרקתי היום כמה דפים על חברה
צייר עליך משהו: אני לא נותנת לאנשים לצייר עלי.
תרם לך תשובה במבחן: המ, המורה? :p במבחן בכלכלה היא הזכירה לי שם של מושג ששכחתי והזדקקתי לו. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בנט, בערך. התנשקת: בהופעה של רונה..? אכלת: בחדר הלכת מכות: במחששה בבי"ס לפני הרבה זמן :X הצטלמת: לא זוכרת, הרבה זמן לא הצטלמתי. הא, בעצם צילמו אותי בהופעה של ליידי די לפני שבוע ומשהו. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לא שמעתי דיסק שלם כבר די הרבה זמן. קנית: תמר אייזנמן החדש. המלצת עליו: רונה..! D: צרבת: אוסף שירים קיטשיים.
שברת: דיסק שהתפקשש בצריבה. יש לי נטייה לשבור אותם לפני שאני זורקת. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: את מה שאני לובשת עכשיו. [ג'ינס וחולצה שחורה] פשטת: חולצה אדומה שהייתה מתחת לחולצה השחורה, היה לי חם :< קנית: קניתי שבוע שעבר כמה בגדים, אז אני לא זוכרת מה היה האחרון. לווית מחבר: בוקסר וחולצה מידיד לפני מלא זמן, כשהפילו אותי לבריכה עם הבגדים :X זרקת: לא זוכרת. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: היסטוריה. שהיה לך בו מבחן: כלכלה. שעשית בו שיעורים: @_@ לא עשיתי שיעורים מתחילת השנה. שהברזת ממנו: ספורט, היום. שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: ספרות מורחב. שונאת את המורה (שהיא גם המנהלת, שזה די בעיה. :\) מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: נראה לי שסבתא. הרביץ לך: @_@ קנה לך מתנה: סבתא..! היא הביאה לי כסף ^-^ הכין לך אוכל: אמא. ראה איתך סרט:
לא ראיתי שנים סרט עם מישהו מהמשפחה. אני מניחה שאמא, אבל זה היה לפני המון זמן.. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: Everybody Hates Chris הקלטת: התוכנית של עדי אשכנזי רצית לראות ושכחת: את ההקלטה של התוכנית של עדי אשכנזי D: נרדמת באמצע שלה: Everybody Hates Chris שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: דודו טופז. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: תחבורה ציבורית. התעצבנת על החברים שלו: הפורום שאני מנהלת :X מישהו פתח הודעת
סתם בלי מטרה וקשר לעולם, ובלי לשרשר. >.< חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת. צחקת על הודעה שכתובה בו: *מ*הודעה, בפורום 666. נכנסת אליו לפני הפורום הזה: רוק ישראלי.
מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: שניצל ופירה..! הקאת: לא יודעת o_O הזמנת: בטח סיני. אכלת עם חבר: בטח פיצה o_O זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: זרקתי דפים ועוד כמה דברים שהיו זמינים בסביבתי על חברה
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: לא זוכרת
אני לא מדברת הרבה בטלפון. ניתקת לו/ניתק לך: לא זוכרת. התקשר אליך: .. התקשרת אליו: .. ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא קורה o_O מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: בגבה. החלפת: בגבה
חיטאת: באוזן. (אני מגוונת!) רצית לעשות: לחדש את שאר החורים באוזניים. מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: חסוי. המליצו לך עליו: לא זכור לי שהמליצו לי על בלוג בזמן האחרון. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: אני לא נכנסת לבלוגים שאני חושבת שהבולגר מאחוריהם אידיוט, אפילו אם רק הכותרת משדרת טמטום. קראת והזדהית איתו עד דמעות: די. >.< מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: Reefer Madness. קאלט מופרע וגאוני לחלוטין. ריגש אותך: אבודות והוזות.
ראיתי אותו שוב לא מזמן. הפחיד אותך: לא מפחדת מסרטים :X היית מוכן להרוג כדי לראות: o_O מי החבר האחרון ש...: [אף פעם לא הבנתי את הרעיון בלזרוק סתם שמות שאף אחד לא מכיר..] הצחיק אותך: רימה עצבן אותך: לי הבאת אותה בשיחת נפש: חסוי.
חלמת עליו: ^ חשוב לך יותר מכל אחד אחר: כולם חשובים באותה מידה. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רונה, ביום שישי. רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי לידר בצוותא ב-18. :< רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: ע"ע "ההופעה הקרובה של שילה". רצית ללכת, אבל היא הייתה רחוקה מדי: יפעת נץ בסינדרום, נדמה לי. כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: לא זוכרת
מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל הזמן, אני בת-ימית o_O העירו לך על איך שאתה לבוש: כל יום, בערך. או שזה שחור מדי ומדכא, או שזה בהיר מדי ולא מתאים לי.. לכולם יש מה להגיד.
הבטן שלך קרקרה: לא זוכרת. שמעת מוזיקה: לפני שעה בערך, כשלמדתי לנגן את "הריקוד המוזר של הלב". חלמת חלום מוזר: לפני כמה שבועות. צחצחת שיניים: בבוקר. התקלחת: אתמול בערב. החלפת גרביים: היום אחה"צ. רצית ללכת לישון: עכשיו.

למעלה