איפה שישיץ?

שוודה

New member
הוו זוהר

את כזו קטנה וחמודה
(ככה אני מדמיינת אותך כועסת)

0mroosh

New member
זוהר אלימה כשהיא כועסת.../images/Emo7.gif

אני מחכה ל"אלימה אחותך!".
.

bזוהר

New member
מה קרה לכם?

אני לא כועסת! אני סתם צוחקת! משועשעת :) ומה גרם לך לחשוב שאני אלימה?
אלימה אחותך
ערס חננה.

bזוהר

New member
לא יודעת

מה הפורום האחרון שצחקת על הודעה שכתובה בו: פה,בגלל זה כתבתי. למרות שאני לא חברת הפורום שועשעתי למכביר מהודעתה של זוהר, וחשתי צורך בלתי נישלט להגיב ברוח שטות. אולי טעיתי? :)

חחח

אכן סתומה הינני, ויש לי להאשים רק את החסך הניכר בשעות השינה שלי. וכן,ההודעה הייתה מצחיקה,אז צחקתי.
*שמתי הרגע לב לטימטום הגואה שבי-אני לאה ורוצה לישון ובכל זאת נכנסת וקוראת בפורום הזה כבר כמה ימים. למה?!?!? אלוהים למה?!?!?

tipeshet

New member
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא:)

שם: עומר מין: נקבה מיקום: מושב ליד רחובות מי האדם האחרון ש...: כן. סתם, לא. שפך עליך שתייה: אני זרק עליך משהו: עידו צייר עליך משהו: עידו תרם לך תשובה במבחן: ליהי איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בבית הספר התנשקת: :$ אכלת: בבית הלכת מכות: לא זוכרת הצטלמת: יפו מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: רונה קינן קנית: פיונה אפל - החדש, אבל בתור מתנה המלצת עליו: רונה קינן ואפרת גוש- לפסיכולוגיתP: צרבת: לא צרבתי שנים.. שברת: שברתי דיסק? מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני עדיין לובשת, טרנינג ומכנס רחב פשטת: פיג'מה קנית: מכנס ירוק סקסי לווית מחבר: לא זוכרת זרקת: הרבהD: מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: תולדות האמנות שהיה לך בו מבחן: היסטוריה:( שעשית בו שיעורים: חחחח לא זוכרתP: שהברזת ממנו: מתמטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אזרחות מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אמא הרביץ לך: אח שלי קנה לך מתנה: סבא הכין לך אוכל: אמא ראה איתך סרט: אח שלי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: בקושי רואה טלויזיה|: אמ.. השרדות הקלטת: הוידיאו לא עובד רצית לראות ושכחת: בטיפול נרדמת באמצע שלה: לא זוכרת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: המאסטרו מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: בנות [כאילו.. מה?] התעצבנת על החברים שלו: פורום צילום - האנשים השתנו לגמרי חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכרת צחקת על הודעה שכתובה בו: חחחחחחחחחחחחחחחחח מכשירי חשמל או משהו כזה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: יוני בלוך ואפרת גוש מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: חביתה הקאת: וודקהP: הזמנת: פיצה אכלת עם חבר: פיצה זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: לא זוכרת החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: אילאיל ניתקת לו/ניתק לך: למה לנתק|: התקשר אליך: אילאיל התקשרת אליו: גל ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: גל מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הלמעלה של האוזן נחשב פירסינג?D: החלפת: די אין לי פירסינג עזבו אותי;( חיטאת: רצית לעשות: באף מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של חברה המליצו לך עליו: חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: הרבה כאלה קראת והזדהית איתו עד דמעות: אותה חברה מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: אילאיל עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: גל חלמת עליו: המורה שלי לשעבר להיסטוריהD: היא חברה. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: יש כמה כאלה. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אפרת גוש רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: לא היה כזה מצב, אמא דואגת לי רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: גם כזה לא, אני גוררת איתי אנשים רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: אפרת בכפ''ס כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: איזו הופעה יוני אחת מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: כל יום, אני גרה במושב כזהP: העירו לך על איך שאתה לבוש: היום "עומר את שחורה היום" הבטן שלך קרקרה: לא קורה שמעת מוזיקה: לפני שעתיים בערך חלמת חלום מוזר: אתמול צחצחת שיניים: הבוקר התקלחת: אתמול החלפת גרביים: גרבתי חדשות הבוקר רצית ללכת לישון: כל שניה שאני עם עיניים פקוחות :)

אני

שם: ליבי ברבי מין: נקבה מיקום: כסא, חדר עבודה, בית הורים, מודיעין מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: נראה לי ששלשום זרק עליך משהו: כמו למעלה צייר עליך משהו: מישו מהקומונה, עם הצבעים שצבענו תרם לך תשובה במבחן: יו. אני לא לומדת ואני ממש לא זוכרת איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו:בסלון התנשקת: בתחנת אוטובוס אכלת: במטבח הלכת מכות: במשחק כדורגל תחת הכותרת "כוכבים אומרים לא לסמים" הצטלמת: יום שבת בטיול מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: לא זוכרת. קנית: אוף. אין לי זמן לכלום. בוודאי לא לעצמי ולקנות דיסקים המלצת עליו: לא זוכרת צרבת: לעולם שברת: אחד בלי כלום מה הבגד האחרון ש...: לבשת: פיג'מה פשטת: חאקי קנית: נעליים. ומכנס שחור וחולצה לבנה לווית מחבר: מאחותי. סווטצ'רט זרקת: גרביים מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: מ. הלכתי לשיעור תאטרון למרות שסיימתי ללמוד. זה נחשב? שהיה לך בו מבחן: אזרחות. בגרות אחרונה שעשית בו שיעורים: מתמטיקה עם אחוית הקטנה שהברזת ממנו: - שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: אנגלית. י"ב מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: אבא הרביץ לך: מה???!?! קנה לך מתנה: אמא הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אמא מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: משחק מכור. הקלטת: ממש לא זוכרת רצית לראות ושכחת: גם לא נרדמת באמצע שלה: לא יודעת שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: אוף! אני כמעט ולא רואה טלוויזיה מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: חמוסים התעצבנת על החברים שלו: חמוסים חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא יודעת צחקת על הודעה שכתובה בו: לא יודעת נכנסת אליו לפני הפורום הזה: צופים מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: טוסט הקאת: אוף. השאלון הזה. יש בו מלא דברים שלא עשיית מאל זמן ואני לא זוכרת ואני לא אוהבת אותו בכלל הזמנת: בורגר אכלת עם חבר: בורגר זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: אוף החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: בן ניתקת לו/ניתק לך: זו הייתה שיחה עם אבא התקשר אליך: בן התקשרת אליו: בן ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: בן (אבל זה בגלל שסה היה תוך כדיי נסיעה ולא שמעתי כלום וצעקתי שישתקו והם צעקו שאני אל אדבר בטלפון בזמן נסיעה ואז אני לא אצטרך להשתיק אותם) מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: טבור החלפת: טבור חיטאת:טבור רצית לעשות: סמיילי מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: שלי המליצו לך עליו: לאיודעת חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט: כל הבלוגים הורודים למינהן. קראת והזדהית איתו עד דמעות: אדם מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: - ריגש אותך: - הפחיד אותך: - היית מוכן להרוג כדי לראות:- לא עונה יותר. הכל זה האחרון ש ואני מרגישה סנילית ככל שהשאלון נמשך. היה שלום מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עצבן אותך: הבאת אותה בשיחת נפש: חלמת עליו: חשוב לך יותר מכל אחד אחר: מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: העירו לך על איך שאתה לבוש: הבטן שלך קרקרה: שמעת מוזיקה: חלמת חלום מוזר: צחצחת שיניים: התקלחת: החלפת גרביים: רצית ללכת לישון:

שישיץ

New member
נגהההה no#2_../images/Emo79.gif

כתבתי הודעה מקודם והיא לא עלתה ויה רשום 'נסה שוב' אבל כל פעם שאני לוחצת נסה שוב ההודעה נשלחת פעמיים.
בקיצור אני ממש מצטערת
היה לי סופ"ש הזוי וקקי לגמרי. פשוט ברח לי מהראש. תודה רבה רבה על העלאת השאלון

נׂגה ../images/Emo9.gif

קראתי על ההופעה, אני שמח שהיה מדהים |סמיילי של תפוז בוכרי,מסמיק ומקנא!| אם התעודה תהיה טובה-תקחי אותי בסוף החודש?
ובא לי לענות על השאלון: שם: מיכאל/מיקי. שוורץ. מין: מיקום: בחדר של סבתא. סבתא מתה וכבר עברנו בית אבל עדיין איפה שהמחשב נמצא לפעמים יוצא לומר "החדר של סבתא". ז"ל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: המממ....לא זוכר. אדון שוקו? זרק עליך משהו: נראה לי שחניך שלי בפעולה. חצוף. צייר עליך משהו: אני. ממתמטיקה אני תמיד יוצא מלוכלך בידיים. פוי. תרם לך תשובה במבחן: אני ישר.
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אני חושב שבאייסיקיו. התנשקת: בשיעור ערבית, נשקתי לאיריס את הכתף. אכלת: לפני כמה דקות. חזה עוף של טבעול ומבטי תאווה. הלכת מכות: ליד הנדנדות בגן.עוד פעם הוא יתפוס לי את הנדנדה אני אאבד שליטה. הצטלמת: אתמול, הייתי סמינר עם חניכים שלי. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: האוסף המשולש של שלמה ארצי. קנית: הפסקול של "שיקגו" לעומר. המלצת עליו: לא יודע. אבל אני אנצל את הבמה להמליץ על הפסקול של קלרה הקדושה. צרבת: לא צורב, אולי "פצעים ונשיקות" בכיתה ח'. שברת: סינגל של מחזמר או משהו כזה על זוהר ארגוב, קיבלתי מתנה מ-106 fm רדיו "אשל הנשיא". ס'אמא שלהם. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ז'קט משובץ אותנטי שגנבתי למלבישה של "עניין של זמן" או משהו כזה. פשטת:כנ"ל קנית: בגדים חתיכיים מרנואר. לווית מחבר: גרביים <נגמרו לי במחנ"ק> זרקת: מלא ג'ינסים ישנים. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ערבית שהיה לך בו מבחן: אדזרחות שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: מתמטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כשחושבים על זה, המורים שלי חמודים כולם. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך: אני מניח שאח שלי לפני המון שנים. קנה לך מתנה: אמאבא. מסין. הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת הקלטת: לא זוכר.. רצית לראות ושכחת: פיק-אפ. הלוואי והייתי מכור, אבל אני לא עוקב.רבאק. נרדמת באמצע שלה: ארץ נהדרת
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: בטח איזה סרט בערוץ הרומני. פרו-טי-וי. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: עובדי נתב"ג התעצבנת על החברים שלו: עברי לידר, אבל לפני חצי שנה. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכר... צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: צופים-דרום. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: חזה עוף של טבעול |טעים טעים מזין מזין| הקאת: ארוז. איכס. הזמנת: פיצה. אכלת עם חבר: מאושס <פתיתי שוקולד ששמים לקישוט עוגות בתוך לחם עם חמאה. הולנדים מתלהבים מזה> זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה, אני מניח. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נוגה <אתמול> ניתקת לו/ניתק לך: המממ..? התקשר אליך: נוגה התקשרת אליו: נוגה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכר. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: נזם באף. החלפת:באף חיטאת: די. באף. רצית לעשות:בגבה
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של עומרון, מזמן מזמן... המליצו לך עליו: לא קרה.. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קרה. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: שכחתי את השם. משהו עם פרדי קרוגר וג'ייסון מיום שישי ה-13. ריגש אותך: המובטל בטיטו הפחיד אותך: הקיץ של אביה היית מוכן להרוג כדי לראות: ק-ל-ר-ה ה-ק-ד-ו-ש-ה. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עומר עצבן אותך: טל בטח. הבאת אותה בשיחת נפש: עומר חלמת עליו: לא זוכר... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: המון. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אביתר בנאי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי בצוותא. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא היה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: עברי בצוותא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: באיזשהו שלב-עברי בצוותא. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בעעעעעעע. לא קורה. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום <להזכירכם-ז'קט משובץ מהעליה השנייה> הבטן שלך קרקרה: לפני כמה ימים היא עשתה קולות מטורפםים בשיעור, הייתי נבוך מהחשש כי אני יואשם בהפלצה. פוי. שמעת מוזיקה: לפני שעה. חלמת חלום מוזר:לא זוכר... צחצחת שיניים: היום בבוקר. התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אתמול בערב רצית ללכת לישון: כל החיים. זהו? נגמר? הולכים ללמוד ספרות. יומטוב לכולם.

0mroosh

New member
זוהר ארגוב? ../images/Emo12.gif

זה לא היה שלומי סרנגה?
כמה דברים: זה בכלל ג'קט אנה פרנק. "פרדי נגד ג'ייסון" (לתלוש לך ת'אף?
) לאן נעלם הפירסינג בטבור? (אני ומיכי היינו פרחות
, כלומר עדיין, אני חושב, כן? אופ.
). -- תותים זה כיף.

שוודה

New member
פירסינג בטבור ../images/Emo12.gif

טוב נו מילא... כל יום לומדים דבר חדש...

שוודה

New member
בתור האחרונה שהתקשרה אליך

ושאתה התקשרת אליה הייתי מצפה שלפחות תדע לכתוב את השם שלי! נון- גימל- היי. זה הכל. בלי שום תוספות והגדלות בשקל תשעים. תודה.

ועשיתי את זה!!! ../images/Emo46.gif

אולי לא בשאלון עצמו, אבל השקעתי בכותרת! אני חמוד.
את זונה ורעה. יומעולה.

שוודה

New member
../images/Emo122.gif נפגעתי אנושות

ואני לא אראה לך את הקליפ לעולם! עד שלא תצטער ותפסיק לשקר! עצם יש לי רעיון טוב יותר אני פשוט אקרא לך מיכעל
חעעעעע הצחקתי את עצמי!

למעלה