נׂגה ../images/Emo9.gif
קראתי על ההופעה, אני שמח שהיה מדהים |סמיילי של תפוז בוכרי,מסמיק ומקנא!| אם התעודה תהיה טובה-תקחי אותי בסוף החודש?
ובא לי לענות על השאלון: שם: מיכאל/מיקי. שוורץ. מין: מיקום: בחדר של סבתא. סבתא מתה וכבר עברנו בית אבל עדיין איפה שהמחשב נמצא לפעמים יוצא לומר "החדר של סבתא". ז"ל. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: המממ....לא זוכר. אדון שוקו? זרק עליך משהו: נראה לי שחניך שלי בפעולה. חצוף. צייר עליך משהו: אני. ממתמטיקה אני תמיד יוצא מלוכלך בידיים. פוי. תרם לך תשובה במבחן: אני ישר.
איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: אני חושב שבאייסיקיו. התנשקת: בשיעור ערבית, נשקתי לאיריס את הכתף. אכלת: לפני כמה דקות. חזה עוף של טבעול ומבטי תאווה. הלכת מכות: ליד הנדנדות בגן.עוד פעם הוא יתפוס לי את הנדנדה אני אאבד שליטה. הצטלמת: אתמול, הייתי סמינר עם חניכים שלי. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: האוסף המשולש של שלמה ארצי. קנית: הפסקול של "שיקגו" לעומר. המלצת עליו: לא יודע. אבל אני אנצל את הבמה להמליץ על הפסקול של קלרה הקדושה. צרבת: לא צורב, אולי "פצעים ונשיקות" בכיתה ח'. שברת: סינגל של מחזמר או משהו כזה על זוהר ארגוב, קיבלתי מתנה מ-106 fm רדיו "אשל הנשיא". ס'אמא שלהם. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: ז'קט משובץ אותנטי שגנבתי למלבישה של "עניין של זמן" או משהו כזה. פשטת:כנ"ל קנית: בגדים חתיכיים מרנואר. לווית מחבר: גרביים <נגמרו לי במחנ"ק> זרקת: מלא ג'ינסים ישנים. מה המקצוע האחרון ש...: למדת בבית ספר: ערבית שהיה לך בו מבחן: אדזרחות שעשית בו שיעורים: מתמטיקה שהברזת ממנו: מתמטיקה שרצית לרצוח את המורה שמלמד אותו: כשחושבים על זה, המורים שלי חמודים כולם. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך:אמא הרביץ לך: אני מניח שאח שלי לפני המון שנים. קנה לך מתנה: אמאבא. מסין. הכין לך אוכל: אבא ראה איתך סרט: אחותי מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת הקלטת: לא זוכר.. רצית לראות ושכחת: פיק-אפ. הלוואי והייתי מכור, אבל אני לא עוקב.רבאק. נרדמת באמצע שלה: ארץ נהדרת
שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: בטח איזה סרט בערוץ הרומני. פרו-טי-וי. מהו הפורום האחרון ש...: תהית למה הוא הוקם: עובדי נתב"ג התעצבנת על החברים שלו: עברי לידר, אבל לפני חצי שנה. חשבת שהסקר שבו מטומטם: לא זוכר... צחקת על הודעה שכתובה בו: רונה נכנסת אליו לפני הפורום הזה: צופים-דרום. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: חזה עוף של טבעול |טעים טעים מזין מזין| הקאת: ארוז. איכס. הזמנת: פיצה. אכלת עם חבר: מאושס <פתיתי שוקולד ששמים לקישוט עוגות בתוך לחם עם חמאה. הולנדים מתלהבים מזה> זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: פיצה, אני מניח. החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: נוגה <אתמול> ניתקת לו/ניתק לך: המממ..? התקשר אליך: נוגה התקשרת אליו: נוגה ניתקת אתו כי אימאבא צעקו עליך: לא זוכר. מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: נזם באף. החלפת:באף חיטאת: די. באף. רצית לעשות:בגבה
מהו הבלוג האחרון ש...: קראת: של עומרון, מזמן מזמן... המליצו לך עליו: לא קרה.. חשבת שהבלוגר שמאחוריו אידיוט:
קראת והזדהית איתו עד דמעות:לא קרה. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: שכחתי את השם. משהו עם פרדי קרוגר וג'ייסון מיום שישי ה-13. ריגש אותך: המובטל בטיטו הפחיד אותך: הקיץ של אביה היית מוכן להרוג כדי לראות: ק-ל-ר-ה ה-ק-ד-ו-ש-ה. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: עומר עצבן אותך: טל בטח. הבאת אותה בשיחת נפש: עומר חלמת עליו: לא זוכר... חשוב לך יותר מכל אחד אחר: המון. מהי ההופעה האחרונה ש...: היית בה: אביתר בנאי רצית להיות בה, אבל לא היה לך כסף: עברי בצוותא. רצית ללכת, אבל לא היה לך עם מי: לא היה. רצית ללכת, אבל הי הייתה רחוקה מדי: עברי בצוותא כולם רצו ללכת, ורק אתה לא: באיזשהו שלב-עברי בצוותא. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: בעעעעעעע. לא קורה. העירו לך על איך שאתה לבוש: היום <להזכירכם-ז'קט משובץ מהעליה השנייה> הבטן שלך קרקרה: לפני כמה ימים היא עשתה קולות מטורפםים בשיעור, הייתי נבוך מהחשש כי אני יואשם בהפלצה. פוי. שמעת מוזיקה: לפני שעה. חלמת חלום מוזר:לא זוכר... צחצחת שיניים: היום בבוקר. התקלחת: אתמול בערב החלפת גרביים: אתמול בערב רצית ללכת לישון: כל החיים. זהו? נגמר? הולכים ללמוד ספרות. יומטוב לכולם.