אני כזה דוחה כשטוב לי.משעמם עד קיא.
שם: פה. מין: כמה שיותר, אבל עד שנהיה שורף בכיפה (אני כזה בוטה שזה משהו). מיקום: במיטה, אחרת כואב לי הגב. אם אני מרגיש ממש קינקי, אז בתוך קופסת קרטון של דגני בוקר. תנוחה: שוב, תלוי. לרוב אני על הגב, והוא.. טוב, די. מי האדם האחרון ש...: שפך עליך שתייה: אני. לשתות קולה בשכיבה? - Big No No! זרק עליך משהו: גמדי החורף, בסקנדינביה, חורף 2004. הם כאלה שובבים כשהכריסמס בפתח, ומתחילים להעיף כדורי שלג לכל עבר. צייר עליך משהו: פיקאסו, בתקופה שהוא עוד היה פורה ומצא אותי מושכת. תרם לך תשובה במבחן: פיקאסו, בתקופה שהוא עוד היה מושך ומצא אותי פורה. איפה בפעם האחרונה...: רבת עם מישהו: בסלון, עם אחותי מירב. הייתי שמח לא לזכור את זה כל כך חי. התנשקת: כשחיכיתי לאוטובוס אתמול, כאשר לא נותרו מכוניות על הכביש ומנורת רחוב אחת, סמלית, האירה על התחנה. הו. אכלת: לפני חצי שעה לערך, אחותי סיון החליטה, שוב, להכין טוסט ללא גבינה, והכינה לחם עם ביצה קשה ועגבניות מיובשות. כן, זה טועם כמו שזה נשמע. הלכת מכות: בכיתה ו', כמו שכבר סיפרתי, עם לסבית שכל הזמן קראה לי הומו, והיה חשוב לי לנפץ את הסטיגמה שהומואים חלשים, אז כמעט שברתי לה צלע (אני הולך רחוק עם הרעיונות שלי). הצטלמת: לפני שבוע ויום, בסמינר גרעין בקריית עקרון. בין התמונות: קוב על מעבר חציה, או מתנשק עם שלט שמגביל את המהירות ל30 קמ"ש באיזור. מה הדיסק האחרון ש...: שמעת: Folklore וגם B-Sides של שריל קרואו. קנית: אני חושש שעדיין Wildflower של שריל, ומאז כלום, כי אין כל כך כסף. אבל יש המון בתיכנון, שזה מפחיד. המלצת עליו: The Globe Sessions של שריל קרואו, לחן. צרבת: Whoa! Nelly שברת: אני כבר לא זוכר, זה לא ממש נוטה לקרות, אתם יודעים. מה הבגד האחרון ש...: לבשת: אני אענה על השאלה הזו כאילו היא מנוסחת 'מה אתה לובש כרגע', ואספר שג'ינס (גברי!!) [בשביל עומר!!] {שלא ראה אותו!!}, חולצה כתומה מהעיר העתיקה בירושלים, ומעילון פולין של המסע התנועתי. פשטת: טרנינג אפור (אמא טוענת שהוא סגול, אני טוען שהיא בת 50 ואיבדה כל יכולת להבדיל). קנית: וואו, זה לא קורה כמעט. אני משער שגרביים, כי זה מקסים. לווית מחבר: גם זה לא ממש קורה, לקחתי לפני חצי שנה בערך ג'קט בריטי ממאיה
זרקת: מי זורק בגדים? נותנים לנזקקים. מי קרוב המשפחה האחרון ש...: נישק אותך: סיון אחותי. הרביץ לך: מירב אחותי. קנה לך מתנה: לא זכור לי, אני משער שסיון, מלאך שלי. הכין לך אוכל: סיון, כמו תמיד. ראה איתך סרט: סיון, אמא וחבר של אמא - wisegirls של מריה קארי. מהי תוכנית הטלוויזיה האחרונה ש...: ראית: ארץ נהדרת, במסגרת סופ"ש בורגני לחלוטין חייב היה לכלול צפיה מחובקת בטלויזיה. הקלטת: הופעה של מריה באיזה טקס, אבל לא זכרתי לראות את זה. רצית לראות ושכחת: אני משער שכל מיני דוקומנטרים. נרדמת באמצע שלה: לא קורה. שפשוט סגרת את הטלוויזיה בגללה: חדשות, לוודאי. מהו המאכל האחרון ש...: אכלת: הטוסט ללא גבינה של אחותי. הקאת: לא קרה כבר כמה שנים טובות, זכור לי שהקאתי אקמול לא מפורק. הזמנת: ארוחת קריספי צ'יקן מוגדל ב3.50 ש"ח, מזעזע שזה עולה 38 ש"ח. אכלת עם חבר: הממ
איזה כיף. ארוחת בוקר שכללה צנימים, פסטו, סלט (ואני בדרך כלל שונא סלט, איזה יופי!) ולחמניות מקמח מלא שאמורות להיות דוחות אבל היו ממש מוצלחות. זרקת על מישהו או הפלת על עצמך: מלפפון מהסלט, אני כזה שלומיאל כשאני אוכל!
החבר הטלפוני האחרון ש...: דיברת איתו: מה זה חבר טלפוני?! מהו הפירסינג האחרון ש...: עשית: הנזם. החלפת: לברט (נו, הנקודה הזו בשקע מתחת לשפה ומעל לסנטר). חיטאת: כנראה שנזם. רצית לעשות: מאוזן בגבה. מהו הסרט האחרון ש...: הצחיק אותך: wisegirls עם מריה קארי. ריגש אותך: wisegirls עם מריה קארי. הפחיד אותך: wisegirls עם מריה קארי. היית מוכן להרוג כדי לראות: glitter עם מריה קארי. מי החבר האחרון ש...: הצחיק אותך: בוגרת נווה זאב בהרכב חלקי, היה היסטרי היום
עצבן אותך: חן. הבאת אותה בשיחת נפש: אפרוח. חלמת עליו: אפרוח. חשוב לך יותר מכל אחד אחר: אופ, קשה לחשוב על חברים במובנים כאלה. לדרג. לא לא. זה לא יקרה. מתי בפעם האחרונה: ערסים התנחלו לך מתחת לבית: זה נחשב אם הם גרים מולי (או חיים איתי, כמו אחותי?). העירו לך על איך שאתה לבוש: אין יום שעובר, ללא 'תרים כבר ת'מכנס, רואים לך את כל התחת' או 'תשאיר מקום לדמיון', בתקופת הקיץ היה גם 'זו פיג'מה עירקית?
' על מכנס משובץ. הבטן שלך קרקרה: אתמול, במיטה אי שם. שמעת מוזיקה: היום בצהריים, היה נפלא. חלמת חלום מוזר: אתמול בלילה, ואני גם נשבע שלפני ימים מספר הייתי בטוח שנישקתי את עברי לידר, ואז גיליתי שבעצם חלמתי (ושאני בכלל סטרייט). צחצחת שיניים: הצהריים. התקלחת: הצהריים. החלפת גרביים: הצהריים. רצית ללכת לישון: אתמול בלילה, מאוחר. זהו? אוקיי. רק אספר, שמתקלפות לי מעט הידיים, בגלל אלרגיה לדבק נגרים (אבא נגר, כוס אמק!), ואני נהנה לשחק עם החתיכות שמתקלפות להניחן על הלשון ולחטט עם השיניים. זה נהדר. לילה טוב