איציק ואלירן תותחים!

Jason2

New member
ישראל היא לא מדינת עולם שלישי

יש כאן הזדמנות לכולם ללמוד לפחות את הבסיס. זה שבן אדם עצלן ולא רוצה להתאמץ זו זכותו אבל אני לא אעריץ אדם כזה.

אורישקי

New member
הם מנסים להציג את עצמם כמסכנים

שבאו בלי כלום ועובדים בעבודות קטנות יותר ואין להם ידע. לא קונה את זה.

גם זה לא מדויק

ככל שאתה לומד יותר היכולת השכלית מתחדדת. המוח הוא כמו שריר שאם תאמן אותו הוא מתפתח. אמנם עד גבול מסוים , וזה תלוי בפונטציאל הגנטי של כל אחד. היכולות , השכליות ובכלל, של כל אדם הם שילוב של תורשה וסביבה. התורשה קובעת את הגבולות, הסביבה את היכולת שלך למצות את הגבולות, למעלה או למטה. או באמצע. לכן אם תלמד יותר תהיה יותר אינטילגנט. לא בהרבה לצערינו.

rax4444

New member
אליך...

איתגרת אותנו בכך שטענת שלא כל אחד יכול לשרוד יום במרוץ...
אני חולק על זה. כל אחד יכול לשרוד יום במרוץ... הכל שאלה של כמה אתה מנסה... ראינו כבר שאפילו קשיי שפה לא מונעים מזוג להצליח...

באופן כללי אני לא חושב שהמשחק קשה... זה מסוג הדברים שלגביהם המשפט "אין דבר העומד בפני הרצון" הוא באמת נכון ומתאים.
כל אחד יכול לנצח.. בין אם הוא טיפש, חכם, חזק או חלש... המשחק הזה הופך את התוכנות האלה כתכונה בודדת ללא רלוונטית.. וגם אם מישהו חכם וחזק לא אומר שהוא ינצח, אולי הוא ייכשל דווקא במשחק החברתי...?

danlevin1

New member
אתה בכלל לא הבנת מה אמרתי

להיפך , אני חושב כמוך שאיציק ואלירן יכולים לנצח במירוץ ואם היית קורא את התגובות שלי לאנשים פה
אז ציינתי בדיוק כמוך שיש להם אינטליגנציה אחרת , לא שכלית , שגורמת להם להצליח עד עכשיו במירוץ

התעצבנתי שאנשים יורדים עליהם בפורומים : "איזה טיפשים" , "האנשים הכי מטומטמים שנראו בטלויזיה", "מי ליהק אותם? "
ואמרתי שקל לדבר מאחורי המקלדת ולהגיד את זה ובוא נראה אותם , הם לא היו שורדים יום

rax4444

New member
באשר ל"מי ליהק אותם?"

המלהק דווקא גאון. זה בדיוק מה שמוכר ריאליטי..
אף אחד לא היה רואה את התוכנית אם כל הזוגות היו ה"מיינסטריים", מי שלא מבין את זה כנראה הוא לא כזה גאון בפני עצמו, או לכל הפחות כנראה קריירה בתור מלהק ומפיק הייתה עבורו בחירה גרועה.

הבנתי את דבריך היטב, יצאתי רק נגד האתגר שלך..

danlevin1

New member
גם לזה אני מסכים

רק ציטטתי תגובה של מישהו , לגמרי ליהוק גאוני שלהם , לצערי הליהוקים האחרים לא משהו
אני שמח שאתגרתי אותך למרות שבכלל לא התכוונתי לכך

rax4444

New member
חח איתגרת את כולנו

אמרת שאתה רוצה לראות אותנו שורדים במרוץ...
אני בטוח שרובינו היינו מצליחים אילו הייתה ניתנת לנו ההזדמנות.

הרשה לי רק לחתום במילות השיר: חתולה שחורה...

אני חושב שצריך לשלוח את הדרוזיות לעשות סטנד אפ...
והטעות הכי גדולה של ההפקה זה שהם הורידו בעריכה את הקטע ברכבת עם השפם חחח

Jason2

New member
מה הקשר?

זה שהם טפשים לא אומר כלום על המירוץ. בכלל ריאליטי זה העולם שבו הטיפש והעילג שולטים. כל השאר סנובים ומתנשאים.

למעלה