../images/Emo176.gif משעמם ללמוד למורשת ../images/Emo69.gif
שעת התחלה: 16:11 שאלות כלליות- שם: נועה כינוי: נונו, נונה, נוני [לעיתים רחוקות], נועוש, הבוגרת גיל: 13 וחצי + יומולדת: 18.10 כיתה: ח גובה: 1.58 גבהתי D: צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים- להקה: מקפליי זמר/ת: - שחקן/ית: קמרון דיאז חמודה
אוכל: לא יודעת בגד: גופייה סתם חפץ בחדר: הטלויזיה שלי סרט: הרבה בנאדם: אני !! סתם חחחח חדר בבית: החדר שלי מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? ב12 ורבע היום אכלת? היום יצאתי לארומה עם ספיר התנשקת? לא התנשקתי התאהבת? לפני שנה וחצי נשבר לך הלב? כשהתאהבתי צחקת? היום בכית? לא זוכרת .. וואי לא בכיתי הרבה זמן ואני מזה בכיינית XDD אמרת למישהו שאת אוהב אותו? אף פעם לא אמרתי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? רציני רציני ? אמממ.. שנה שעברה חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? בריזר אצל חברה השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בבת מצווה של אחות של חברה שלי השנה XDD לבשת חצאית? שנה שעברה [?] הקדישו לך שיר? זה לא היה ממש שיר .. אבל בעיקרון שנה שעברה שיפרו לך את המצברוח? שבוע שעבר דיברת עם מישהו: היום שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: היום הסרט האחרון שראית: החופשה הריח האחרון שהרחת: הבושם שלי הרעש האחרון ששמעת: משאית זבל הספר האחרון שקראת: תוריד את הידיים [ספרות ><"] המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שכואב לי הראש תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? בכוס מים תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? בארון קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הDVD של הGH קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?היום אני בבוקר לספיר, וספיר אליי בצהריים -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אין השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין שם של קרוב משפחה אהוב: אח שלי השם של המורה השנוא/ה עליך: אביבה [?] השם של חיית המחמד שלך (אם יש): יצחק החתולה שמתנחלת אצלנו מחוץ לבית
איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: לא אוכלת מסטיקים קפה את שותה: לא שותה קפה ואיזה תה: רגיל אחד\שתיים סוכר משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: אין אחד מיוחד מצלמה יש לך: של קאנון חמודה כזאת שאני בחרתי פלאפון יש לך: נוקיה חתיך במיוחד XDD ואיזה צלצול? שביקשתי מהמדריכת סקי שלי להקליט לי [יש לה מבטא אנגלי הייתי חייבת] סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: פיגג'מה חדשה DDD: האם אי פעם... נהגת: לא טסת לחו"ל: הרבה יחסית [לפחות לפי מה שאומרים לי] ביזבזת את כל הכסף שלך: הכל הכל ? לא קרה בנתיים XDD עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: בטח באחד הקורסים של הריקוד הזעתי מלא .. אני לא זוכרת נשארת ער לילה שלם: ברור ! או/או- יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם .. אבל האייסי מפגר
שחור או לבן? בחירה קשה .. שניהם מחשב או טלויזיה? שניהם בו זמנית ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? אי אפשר להחליט פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? קשה ! ישראל או מקום אחר: מקום אחר XDDD פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? שיחות את ביישנית או פתוחה? ביישנית ליד זרים עד שאני מכירה אותם ואז נפתחת
מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ברור !! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת רגיל .. בשר
מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? הם קיימים ! בצורת עטלפים לא בני אדם XDDD אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? יכול להיות מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: ביקוס אוף יו מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ביקוס אוף יו מזכיר לך את הילדות: אין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני לא יודעת עם אני אוהבת.. אבל אני מתעוררת לאיימ' ג'אסט א קיד שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: השירים שיש בשרק .. אני לא ממש זוכרת את השמות שלהם XD עכשיו- מה מתנגן עכשיו? All Time Low - Dear Maria עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד בגלל שאני אמורה ללמוד למורשת איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המוזיקה והדף וורד עם המושגים במורשת
מה את לובשת? פיג'מה
מה את חושבת? שמתחיל לכאוב לי הראש מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? ספיר חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? ספיר התקשר אלייך? ספיר דיבת איתו במסנג'ר? עלמה פגע בך? אני לא אכתוב את השם שימח אותך? אח שלי עיצבן אותך? חברה שלי עיצב אותך? אין חיבקת? בטח אחד מהמשפחה אתמול נישקת? כנ"ל את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי .. כל אחד קצת קנאי את חושבת שאת קרצייה? כן XDD את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? לא נראלי בזבזנית או חסכנית? חוסכת כסף שלי , מבזבזת של ההורים עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 5-7 תלוי ברמת הזרימות שלהם XDD עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 7 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 1-2 מה זה לשרת ??!? כאילו "תביאי אוכל תביאי זה" ? אני לא משרתת של אף אחד XDDDD עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 7, תלוי מי עד כמה את מדייקת בזמנים? 3 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 5 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא נחשב פירסינג אבל רגיל באוזניים [אחד בכל אוזן] באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגו מנופח וצביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא יודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת XDD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של מקפליי שמישהי פעם שמה פה איך את מתאקלמת במקומות חדשים? לאט [?]
את אוהבת להכיר אנשים חדשים? כן לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? משתק, אני ולחץ לא הולך טוב ביחד [ואני שיא הלחוצה] חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום?אוהבת איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? לסדר את החדר לאכול בפעמים שמכריחים אותי איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? לא יודעת את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? לא הבנתי O= את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? לפעמים להתנצל לפעמים לא קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? אולי את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? לא אני בודקת מי חושב עליי XDD הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? לא אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? מסתובב מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? כן ! למה שיכנס חום\קור מהחלונות כשהמזגן עובד ? שעת סיום: 16:43