עונה ^^
שעת התחלה:16:55
שאלות כלליות- שם:זיו כינוי:זוש
גיל:14 יומולדת: 14 לאפריל. כיתה:ח' גובה:גמדה. צבע שיער:חום צבע עיניים:חום דברים אהובים- להקה:ישלי כלכך הרבה
אז אני אכתוב רק מק ^^ זמר/ת:גם מלא. שחקן/ית:כנ"ל.
אוכל:רק סיני
בגד: מזתומרת ? XDD סתם חפץ בחדר: המחשב חח סרט:המונהמון. ^__^ בנאדם:שאלה קשה |: חדר בבית:החדר שלי [: מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית?לפני 5 דקות בערך XD אכלת?כל הזמן
התנשקת?שבוע . -.- התאהבת?... נשבר לך הלב?לאדעת חח צחקת?היום מתישהו XD בכית?לאזוכרת חח אמרת למישהו שאת אוהב אותו?היום בבוקר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם היום בבוקר XD חיבקת מישהו/י?לפני דקה את אחשלי חח עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?ביום שבת השתכרת?לאזוכרת שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?ואי איזה שנה לא לבשתי חצאית O: הקדישו לך שיר?- שיפרו לך את המצברוח?לאזוכרת >< דיברת עם מישהו:עכשיו שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הסרט האחרון שראית:קלאברפילד הריח האחרון שהרחת:הבושם שלי XD הרעש האחרון ששמעת:כלב נובח חח הספר האחרון שקראת:לאזוכרת >< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מתי בפעם האחרונה קראתי ספר XD תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת?בעכבר XDD תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן?באחת בקיר ובאחת בכלום
קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?של ג'סטין טימברלייק ויש שם דיסק של ג'סטין טימברלייק XD קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אומג, איפה לעזעזל הפלאפון שלי?!!? פאק שייט. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אריאל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לצערי יש הרבה כאלו
שם של קרוב משפחה אהוב:יובל [: השם של המורה השנוא/ה עליך:קרן וגלית. המכוערות האלה .
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כלבה - וונדי , כלב- ג'חנון, עוד כלב- עיזה
איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת:מסט ירוק ~מכורה~ קפה את שותה: נס. ואיזה תה:לאדעת >< משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו:- מצלמה יש לך:מצלמה טובה אחושלוקי של Canon
פלאפון יש לך:סוני אריקסון P: ואיזה צלצול?סתם דפוק XD סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: אין לי
האם אי פעם... נהגת:כן D::: טסת לחו"ל:יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:אהאה
נשארת ער לילה שלם:כן או/או- יס או הוט?קשה מידי XD מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר!! שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ^^ ארנק או קופה?ארנק חח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?סלט ^^ שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר: לאדעת >< פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים אבל קירות חלקים XDD לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים?תלוי את ביישנית או פתוחה?תלוי עם מי, ביישנים לרוב .
מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוהכלת הכל ^^ מאמינה ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?תלוי אהבה וירטואלית?לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: "יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה..." XDDDD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): -- מזכיר לך את הילדות: כל השירים של מולאן למינהם XD ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:כל השירים של גרין דיי חח שאתה אוהב להתעורר לצליליו:הכל חוץ מהשירקות המעצבנות של השעון מעורר בפלאפון שלי
שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: ואי ניראלי כל השירים שאני מכירה כאלה XD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:-- שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים מ"סיפור אהבה בלתי נשכח" סרט פשוט כלכך יפה
ויש עוד מלא XD עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כל מיני של אבריל לאבין >< עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איטונס והתיקייה של המוזיקה. מה את לובשת?שורט וגופיית סבא [: מה את חושבת?שכואבת לי האוזן !@#%^ מי הבן האדם האחרון ש..- ראית?אמא חשבת עליו?לאדעת התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?חברה חח דיבת איתו במסנג'ר?ידיד פגע בך?מישו שימח אותך?ידיד עיצבן אותך?אמא עיצב אותך?-- חיבקת?אחשלי נישקת? את אחשלי ~בלחי כן?~ XDD את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה?לפעמים >< את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפענים ^^ את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לאדעת בזבזנית או חסכנית?בזבזנים וחסכנית בו זמנית חח עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית?7 עד כמה את עושה מה שאת חושבת?4 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת?5 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך?8 עד כמה את מדייקת בזמנים?9 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים?9 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 וחצי. |זהחשובהחציהזה| XD תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שציניים בצורה מחרידה
כאילו שכל דבר שאומרים חייב להיות בציניות >< שונאת את זה! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאדעת חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "ואוו המצח שלך ענק!" XDD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של כל המשפחה שלי מספרד [: איך את מתאקלמת במקומות חדשים? לוקח לי טיפל'ה זמן. את אוהבת להכיר אנשים חדשים?כן לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ?משתק חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום?מטריף לי ת'שכל איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות?שומרת על אחים שלי איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות?הולכת מהבית ללילה שלם בלי הסברים להורים. >< את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי?בדר"כ אין לי כלכך קושי להיפרד. אבל שוב, תלוי ממי >< את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך?אני חייבת להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים?כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים?כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)?אמן. XD הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך?כן XD אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה?שלא יזוז לי מהפנים. מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך?בטח שזה מועיל, |: שעת סיום:17:28