אירוחים ב
אנשים

ZivMusic

New member
עונה ^^

שעת התחלה:16:55
שאלות כלליות- שם:זיו כינוי:זוש
גיל:14 יומולדת: 14 לאפריל. כיתה:ח' גובה:גמדה. צבע שיער:חום צבע עיניים:חום דברים אהובים- להקה:ישלי כלכך הרבה
אז אני אכתוב רק מק ^^ זמר/ת:גם מלא. שחקן/ית:כנ"ל.
אוכל:רק סיני
בגד: מזתומרת ? XDD סתם חפץ בחדר: המחשב חח סרט:המונהמון. ^__^ בנאדם:שאלה קשה |: חדר בבית:החדר שלי [: מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית?לפני 5 דקות בערך XD אכלת?כל הזמן
התנשקת?שבוע . -.- התאהבת?... נשבר לך הלב?לאדעת חח צחקת?היום מתישהו XD בכית?לאזוכרת חח אמרת למישהו שאת אוהב אותו?היום בבוקר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם היום בבוקר XD חיבקת מישהו/י?לפני דקה את אחשלי חח עישנת?- שתית משקה אלכוהולי?ביום שבת השתכרת?לאזוכרת שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?מזמן לבשת חצאית?ואי איזה שנה לא לבשתי חצאית O: הקדישו לך שיר?- שיפרו לך את המצברוח?לאזוכרת >< דיברת עם מישהו:עכשיו שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הסרט האחרון שראית:קלאברפילד הריח האחרון שהרחת:הבושם שלי XD הרעש האחרון ששמעת:כלב נובח חח הספר האחרון שקראת:לאזוכרת >< המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:מתי בפעם האחרונה קראתי ספר XD תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת?בעכבר XDD תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן?באחת בקיר ובאחת בכלום
קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?של ג'סטין טימברלייק ויש שם דיסק של ג'סטין טימברלייק XD קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?אומג, איפה לעזעזל הפלאפון שלי?!!? פאק שייט. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:אריאל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:לצערי יש הרבה כאלו
שם של קרוב משפחה אהוב:יובל [: השם של המורה השנוא/ה עליך:קרן וגלית. המכוערות האלה .
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): כלבה - וונדי , כלב- ג'חנון, עוד כלב- עיזה
איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת:מסט ירוק ~מכורה~ קפה את שותה: נס. ואיזה תה:לאדעת >< משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו:- מצלמה יש לך:מצלמה טובה אחושלוקי של Canon
פלאפון יש לך:סוני אריקסון P: ואיזה צלצול?סתם דפוק XD סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: אין לי
האם אי פעם... נהגת:כן D::: טסת לחו"ל:יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:אהאה
נשארת ער לילה שלם:כן או/או- יס או הוט?קשה מידי XD מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר!! שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?מחשב ספה או כורסה?כורסה ^^ ארנק או קופה?ארנק חח המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל?מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות?בלי בשר או חלב?בשר פסטה או סלט?סלט ^^ שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר: לאדעת >< פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים אבל קירות חלקים XDD לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?במחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים?תלוי את ביישנית או פתוחה?תלוי עם מי, ביישנים לרוב .
מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימינית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוהכלת הכל ^^ מאמינה ב- אלוהים?כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?לא גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?תלוי אהבה וירטואלית?לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: "יש לי גלידה הכי טובה הכי טובה ומשובחה..." XDDDD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): -- מזכיר לך את הילדות: כל השירים של מולאן למינהם XD ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:כל השירים של גרין דיי חח שאתה אוהב להתעורר לצליליו:הכל חוץ מהשירקות המעצבנות של השעון מעורר בפלאפון שלי
שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: ואי ניראלי כל השירים שאני מכירה כאלה XD שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:-- שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים מ"סיפור אהבה בלתי נשכח" סרט פשוט כלכך יפה
ויש עוד מלא XD עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כל מיני של אבריל לאבין >< עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איטונס והתיקייה של המוזיקה. מה את לובשת?שורט וגופיית סבא [: מה את חושבת?שכואבת לי האוזן !@#%^ מי הבן האדם האחרון ש..- ראית?אמא חשבת עליו?לאדעת התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?חברה חח דיבת איתו במסנג'ר?ידיד פגע בך?מישו שימח אותך?ידיד עיצבן אותך?אמא עיצב אותך?-- חיבקת?אחשלי נישקת? את אחשלי ~בלחי כן?~ XDD את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה?לפעמים >< את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפענים ^^ את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לאדעת בזבזנית או חסכנית?בזבזנים וחסכנית בו זמנית חח עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית?7 עד כמה את עושה מה שאת חושבת?4 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת?5 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך?8 עד כמה את מדייקת בזמנים?9 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים?9 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 וחצי. |זהחשובהחציהזה| XD תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שציניים בצורה מחרידה
כאילו שכל דבר שאומרים חייב להיות בציניות >< שונאת את זה! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאדעת חח הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "ואוו המצח שלך ענק!" XDD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של כל המשפחה שלי מספרד [: איך את מתאקלמת במקומות חדשים? לוקח לי טיפל'ה זמן. את אוהבת להכיר אנשים חדשים?כן לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ?משתק חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום?מטריף לי ת'שכל איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות?שומרת על אחים שלי איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות?הולכת מהבית ללילה שלם בלי הסברים להורים. >< את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי?בדר"כ אין לי כלכך קושי להיפרד. אבל שוב, תלוי ממי >< את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך?אני חייבת להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים?כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים?כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)?אמן. XD הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך?כן XD אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה?שלא יזוז לי מהפנים. מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך?בטח שזה מועיל, |: שעת סיום:17:28

ספרות זה פיכס ><"

ממש לא בא לי להמשיך ללמוד לספרות מחר הבגרות
וויש מי לאק :] שעת התחלה: 16:48 שאלות כלליות- שם: סיון כינוי: סיויק ^^ גיל: 17 יומולדת: 2.6 כיתה: י'א גובה: 1.55 ><" צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים- להקה: מקפליי | באסטד | בלינק | סימפל זמר/ת: קייט נאש שחקן/ית: ג'וד לאו אוכל: של סבתא! בגד: גופיוה סתם חפץ בחדר: לוח מודעות סרט: נרניה
בנאדם: אח שלי חדר בבית: שלי D: מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? אתמול אכלת? חצי שעה התנשקת? אף פעם ><" התאהבת? כיתה ו' נשבר לך הלב? כיתה ו' צחקת? הבוקר בכית? אתמול אמרת למישהו שאת אוהב אותו? מממ השבוע אולי? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יום ראשון חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? הממ אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? לפני שנתיים הקדישו לך שיר? ביומולדת 15 שיפרו לך את המצברוח? יום שבת דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: יום שבת הסרט האחרון שראית: נרניה הריח האחרון שהרחת: ארוחת צהריים שהכנתי ^____^ הרעש האחרון ששמעת: אמא צועקת D: הספר האחרון שקראת: עם יש גן עדן, סיימתי לפני שבוע, עכשיו את דמי מפתח של יהלי סובול המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: לרשום הערה בפלאפון לגבי הבגרות מחר תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? המסך של המחשב O_0 תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? שום כלום קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הסרט היצ' קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שיחה אחרונה לטל | קורל אחרונה שהתקשרה -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: עדי השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: ליאור ><" שם של קרוב משפחה אהוב: עמרי השם של המורה השנוא/ה עליך: עדה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פוינט
איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: פטל לימון של מאסט קפה את שותה: נופ
ואיזה תה: קמומיל ודבש משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: יש, סוליטר מצלמה יש לך: יאפ פלאפון יש לך: אה - הא ואיזה צלצול? תראו אותי - מופע הארנבות של ד'ר קספר סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: הממממ האם אי פעם... נהגת: לא טסת לחו"ל: יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: אה - הא נשארת ער לילה שלם: יאפ או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? כורסה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב
פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס
אמריקה או אנגליה? אנגליה
ישראל או מקום אחר: ישראל פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מערכת מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? שיחות את ביישנית או פתוחה? פתוחה מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס, ברור! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל מאמינה ב- אלוהים? אולי רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אולי גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? אולי ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? יאפ אהבה וירטואלית? לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין איחד כזה ><" מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Avril Lavigne - When You´re Gone מזכיר לך את הילדות: דיסני - היפה והחיה - השיר של בל ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: Leona Lewis - Bleeding Love שאתה אוהב להתעורר לצליליו: The Calling - Wherever You Will Go שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: כול שירי מקפלי למינהם שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין כזה שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר מארמגדון עכשיו- מה מתנגן עכשיו? Coldplay - Yellow עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? סוליטר, מדיה פלייר ותיקית שירים מה את לובשת? גופיה ומכנס ברך מה את חושבת? שאני צריכה לחזור ללמוד לספרות מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? עמרי חשבת עליו? אמא התקשרת אליו? טל התקשר אלייך? קורל דיבת איתו במסנג'ר? שיר פגע בך? אמא שימח אותך? אבא עיצבן אותך? חן עיצב אותך? אמא חיבקת? סבתא נישקת? 0_ם את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? בדרך מסוימת, כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אה - הא את חושבת שאת קרצייה? אולי את חושבת שאת עקשנית? יאפ את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 7 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 9 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 7 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 8 עד כמה את מדייקת בזמנים? 9 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 10 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ה' אולי תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קמצנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אהבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עץ DDD: איך את מתאקלמת במקומות חדשים? דיי טוב האמת את אוהבת להכיר אנשים חדשים? יאפ לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? משתק חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? מטריף לי ת'שכל D: איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? שומדבר איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? שומדבר את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? הא? את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? יאפ קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? אה - הא את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? יאפ D: הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? לא 0_ם אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? שלא יזוז מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? אה - הא שעת סיום: 17:24 בהצלחה למי שעושה מחר את הברות בספרות

adiozery101

New member
עונה XDD

שעת התחלה: 17:26 שאלות כלליות- שם:עדי כינוי:בפורום ? Adiozery101 גיל:14 יומולדת:31/10/94 כיתה:ח גובה:165 צבע שיער:חום :\ צבע עיניים: חום <> דברים אהובים- להקה:מקמקפליי זמר/ת:אממ אבריל שחקן/ית:לינדזי אוכל: ה-כ-ל חחחח בגד: שרואלל ? ניראלי סתם חפץ בחדר: הפד לעכבר !! עשיתי של מקפליי
סרט:טיטניק בנאדם:טומי חחח חדר בבית:החדר של אח שלי הגדולל ! מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? השנייה אכלת? לפני 4 שעות התנשקת? לא התאהבת? טומי
נשבר לך הלב?טומי ??! ! צחקת: מתי ?חחח בכית?אואו כן אמרת למישהו שאת אוהב אותו? לא XP מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
כע חיבקת מישהו/י? אהעהע עישנת?לא שתית משה אלכוהולי? ניסיתי
השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? לא היית במועדון? לא לבשת חצאית? כןן !! הקדישו לך שיר? ממ מבבת מצווה שיפרו לך את המצברוח? כןן ! דיברת עם מישהו: ברור שמעת מוזיקה: כן נפגשת עם חברים: כן הסרט האחרון שראית:ג'אקס 2 הריח האחרון שהרחת: עוף ? הרעש האחרון ששמעת: מתאים לי להיות חוואית ?? חחח חברה שלי שאלה אותיי !! חחח הספר האחרון שקראת: פליקס המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: טומיי החתיךך !! מתי הוא יבוא א?
תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת?מים תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן?טושים ורמקולים חחח קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?וואנדרלנד
קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?סיוןן חברה שלי חחח -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ענבר \ סיון השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:אוריןן ? ניראליי שם של קרוב משפחה אהוב: אממ לאדעת השם של המורה השנוא/ה עליך: אואו הרב \ יעל \ מיטל \ למתמטיקה \ אורית \ אוקיי זה לא יגמר בחיים \ שולי ויש עד מלאא השם של חיית המחמד שלך (אם יש):מיקיי ז"ל איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת:כן קפה את שותה: לא ואיזה תה: כן משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: שטיח ריקוד מצלמה יש לך: כן פלאפון יש לך: כן ואיזה צלצול? אממ לאדעת סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: אממ לאדעת האם אי פעם... נהגת: כן טסת לחו"ל: כןן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כן או/או- יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אממ לאמשנה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? אממ גם וגםם !! פסטה או סלט? סלט שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? לאמשנה מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? טלפון את ביישנית או פתוחה? פתוחה מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? ברור שכןן !! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלת הכל !! מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? אין לי מושג גלגול נשמות? לאדעת פיות? לא מלאכים?לא ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון?טומיי
אהבה וירטואלית?מזה?? מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר:---- מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אממ נוו שכחתי איך הוא הולךך אה אמ were you goo ? i miss you soo and i fill for ever and you לא זוכרת שיר יפהה !! מזכיר לך את הילדות: אין אין אין חגיגה בלי בלי בלי בלי עוגה.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ----- שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ---- שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: מקפליי !!!!!!!!!!!!!!!1 שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:-------------- שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב:טיטניק עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? -- מה את לובשת? מכנס של אח שליי ואממ חולצה שקרעתי וכתוב עליה מקפליי >< חחחח תוצרת בית מה את חושבת? מקםליי !! מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? חברה חשבת עליו? לא התקשרת אליו? לא התקשר אלייך? לא דיבת איתו במסנג'ר?לא פגע בך? לא שימח אותך? כן עיצבן אותך? קצת עיצב אותך? לא חיבקת?כן נישקת?לא את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? אממ לאא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית? כןן ! את אוהבת את עצמך? אממ בסדר בזבזנית או חסכנית? חסכנית עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית?10 עד כמה את עושה מה שאת חושבת?מה ? עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 7 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך?10 ברור עד כמה את מדייקת בזמנים? אממ 5 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים?7 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אוזןןן באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני לא חושבת שאני כ"כ גרוע כאילוו לא טובה ירושלים אבל מכבדת תהוריםם חחח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קמצנות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לפגוש את מקפליי הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:אמממ לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפליי חחח התמונה הזאת >>>>>>>>> איך את מתאקלמת במקומות חדשים?טובב מאוד את אוהבת להכיר אנשים חדשים?כן לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? לא חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? אוףףף משגע תחושיםם ! איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? לאיודעת איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות?עגיל באףף וכמו שהיה לדאגי את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי?לא היבנתיי ? את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? אממ לאדעת קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? רק חלק קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים?מה? את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? אהה חחח לא אני רואה מי חושב עליי הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? לא אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? שלא יזוז ! מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך?כןן !!זה מפגר

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיש קטע שהיה כתוב נגיד התחבקת או התאהבת

אז כתבת כן אבל לא שמת לב לכותרת של הקטעים שכתוב "מתי בפעם האחרונה" אז הם יודעים שעשית את רוב הדברים האלהף הם שואלים אותך מתי פבעם האחרונה...

michalie XD

New member
../images/Emo121.gifעונה ../images/Emo172.gif

שעת התחלה:17:10 שאלות כלליות- שם: מיכל כינוי: מייקי גיל: 14 יומולדת: 5/4/94 כיתה: ח' 2 גובה: 1.52 משהו כזה... צבע שיער: שחור פחם צבע עיניים: חום נוטה לשחור דברים אהובים- להקה: מקפליי, MCR , לינקין פארק, גאנז אן רוזס, דה יוזד, פלייליף, אבנג'ד סבנפולד, בולט פור מיי ולנטיין ועוד.... זמר/ת: ריאהנה, כריס בראון.. לא עולה לי לראש כרגע שחקן/ית: אין לי שחקנים אהובים. אוכל: שניצל,המבורגר, פיצה, פירה. בגד: לא יודעת ג'ינס[?!] סתם חפץ בחדר: הבובות שלייי סרט: יותר מידייי בנאדם: הרבה חדר בבית: שלייי מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? לפני שעה בערך אכלת?לפני 5 דקות התנשקת? לא התנשקתי התאהבת? אני מאוהבת נשבר לך הלב? לפני שנה בערך צחקת? לפני דקה [?!] בכית? הרבה זמן לא בכיתיי... אמרת למישהו שאת אוהב אותו? אמאאא מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמאאא חיבקת מישהו/י? אמאאא עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעםםםםםםם שכבת עם מישהו/י? לא שכבתי היית במועדון? לא הייתי לבשת חצאית? שבת קודמת כשנסעתי לים הקדישו לך שיר? לא שהקדישו לייי שיפרו לך את המצברוח? אממ....לא יודעתת דיברת עם מישהו: עכשיו שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: לפניי שעה וחצי בערך הסרט האחרון שראית: אממ....אמ...אמ...אמ...אמ... הרדוף הלבן הריח האחרון שהרחת: של הסיגריות של ההורים שלי הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה (ככה אבא שלי טוען שזה) הספר האחרון שקראת: יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון - חלק 4 - רוקדת בתחתונים. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: תפוזבללללל למה הוא לא נותן לרייבן להגיב?! תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? מסך של המחשב שלי תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? כלום קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? מקפליי,מקפליי. קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שני יוצא, שני - נכנס -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש לי כמה - חן,שני,שני,מור,ספיר,רייבן. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין לי בנאדם שנוא ממש. שם של קרוב משפחה אהוב: רום,יסמין,שיר ועוד... השם של המורה השנוא/ה עליך: אממ....מיכל
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין ליי איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: דובדבן קפה את שותה: אייס קפה נחשב? ואיזה תה: לא יודעת משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: וודינג דש מצלמה יש לך: לא יודעת פלאפון יש לך: מוטורולה של פלאפון. ואיזה צלצול? של אבנג'ד. סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: משקפיםם חעחעחעחע [NO] האם אי פעם... נהגת: כין
טסת לחו"ל:לא ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן נשארת ער לילה שלם: כןןןןןןןן או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה (אפשר להשטתח על הכללל) ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? לא ניסתי אז אני לא יכולה לדעת. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם ידיות בשר או חלב? לא יודעת פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל רגיל אמריקה או אנגליה? אממאממאמממ לא יודעתתתת ישראל או מקום אחר: אממממממממ פוסטרים או קירות חלקים?פוסטריםםםם לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב ומערכתתת מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? גם וגם את ביישנית או פתוחה? תלוי מתי מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אכולכל מאמינה ב- אלוהים?
רוחות?
חיים שלאחר המוות?
גלגול נשמות?
פיות?
מלאכים?
ערפדים?
אהבה ממבט ראשון?
אהבה וירטואלית?
מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה לי מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אממ... לא יודעת הרבה שירים מזכירים לי מזכיר לך את הילדות: שירים שטוטיים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ווהווו מלאא שאתה אוהב להתעורר לצליליו: של אבנג'ד שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: דה הארט נבר לייס שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב:מסרטט של גריזז מה שהיא שרה. עכשיו- מה מתנגן עכשיו?שכחתי איך קוראים ללהקה הזאתת עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 10
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן,אייסי מה את לובשת? מכנס כזה יפההה של היפ הופ כזה... (הייתי בהיפ הופ) מה את חושבת? עד כמה אני מפגרת מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אמא חשבת עליו? חן התקשרת אליו? שני התקשר אלייך? שני דיבת איתו במסנג'ר? פייהייייי מלאאא פגע בך? אממ... אל יודעת שימח אותך? אמאאאא עיצבן אותך? תפוז
עיצב אותך? לא יודעת חיבקת? אמא נישקת? אמא (בלחי כן?) את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? חמודה את חושבת שאת צבועה? תלוי מתי... את חושבת שאת קנאית? לפעמיםם את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? מאודדדדדדדדדדדד את אוהבת את עצמך? אממ... בזבזנית או חסכנית? תלוי מתי עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 7 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 9 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 7 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 100 עד כמה את מדייקת בזמנים? 1000000 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 9 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כבר לא באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא ניראה לי שהייתי אי פעם (או שאני כל הזמן?) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות (אין אחד שלא כזה), דביקים, שקרנים, בוגדנים ועוד.. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בחיים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהבת אותך[!?] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תראוו
איך את מתאקלמת במקומות חדשים? לא יודעת את אוהבת להכיר אנשים חדשים? מאודדדדדדדד לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? גורם לי לפעול יותר במרץץ חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? מטריף ת'שכל איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? שעוות,ללמוד...לא יכולנו להיות חכמים במקום לאמץ את השכל?@# איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? קעקוע קטן, פירסינג את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? עדיףף שלאא את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? יותר מידי קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? לא הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? חעחעחעחחעחעחעח כןןןןןןן אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה?מסתובב מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? לא יעיל שעת סיום: 17:55

sweet shir

New member
ממ, אולי כי כל התיכוניסטיות בלחץ מהלימודים.

שעת התחלה: 20:26 שאלות כלליות- שם: שיר כינוי: ^ גיל: 15 וחצי יומולדת: 6.11 כיתה: י' גובה: 1.57 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים- להקה: מקפליי זמר/ת: עברי לידר שחקן/ית: גייל הארולד וראנדי האריסון. אוכל: דברים משמינים בעיקר חח בגד: אנערף סתם חפץ בחדר: מחשב3> סרט: באנג באנג, יור דד. בנאדם: סבא שלי. חדר בבית: שלי:) מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? היום בבוקר למתכונת בהיסטוריה. אכלת? אממ, אחר הצהריים. התנשקת? נוור. התאהבת? ^ נשבר לך הלב? ^ צחקת? היום נראה לי. בכית? היום, מהלחץ >< אמרת למישהו שאת אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול או שלשום. חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? נוור שתית משקה אלכוהולי? ל"ג בעומר השתכרת? נוור שכבת עם מישהו/י? ^ היית במועדון? לא זוכרת
לבשת חצאית? אממ יום שישי. הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? יום שני שעבר. אבל זה יותר ספר שיפר לי חח דיברת עם מישהו: לפני כמה דקות. שמעת מוזיקה: יום ראשון או שבת. נראה לי שיום שבת. נפגשת עם חברים: יום שישי. הסרט האחרון שראית: השטן לובשת פראדה. הריח האחרון שהרחת: גבינה. הרעש האחרון ששמעת: המקלדת חח הספר האחרון שקראת: "אני אוהב את תמיר" / אלי להר.
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: 'איזה ספר מושלם זה' טחח תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? המסך של המחשב? XD תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? אוויר וקיר/חלון. קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? מקפליי - אול ד'ה גרייטסט היטס. קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לפביאן המורה הפרטית שלי למתמטיקה ומאמא. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: קמי. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: היטלר. שם של קרוב משפחה אהוב: אורי. השם של המורה השנוא/ה עליך: לילך :/// השם של חיית המחמד שלך (אם יש): -- איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: מנטה ללא סוכר של אורביט :) קפה את שותה: לא זוכרת איך קוראים לזה חח משהו אמריקאי. טסטר'ז צ'ויס? ישמצבXD ואיזה תה: אלר גריי עם 2 סוכרזית :) משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: דולמייקר ברויוורלדXD מצלמה יש לך: קאנון נראה לי פלאפון יש לך: LG חברת פלאפון. ואיזה צלצול? קראשד ד'ה וודינג - באסטד P: סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: אייפוד? XD האם אי פעם... נהגת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן ;; עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן, אני מניחה נשארת ער לילה שלם: כן או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו כרגע כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים:) לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במערכת. חבל שהיא נהרסה
מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? תלוי מה הסיטואציה את ביישנית או פתוחה? בין לבין כזה. מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? אני ~מאוד~ לא מעריכה את מי שלא מתגייס מסיבות לא מוצדקות. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל P: מאמינה ב- אלוהים? לא רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? לא אהבה וירטואלית? לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא היה בן זוג. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): וויר גונה מייק לאב אין ד'ה קלאב של אשר נראה לי חחחחחחחחחחחחחח חברה שלי שגרה בארה"ב שרה לי את זה שהיא ביקרה בארץ ^^ מזכיר לך את הילדות: קטן זה הכי כיף בעולם - היי פייב D: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: THNL שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין דבר כזה חחח שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: סו קונטייג'וס - אקסאפטנס. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אממ יור מיי הרואין - סילברסטיין. שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: אין טו דיפ - סאם 41 עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אתרי אינטרנט, ו-2 שיחות במסנג'ר. מה את לובשת? ג'ינס כהה צמוד כזה אבל לא סקיני, גופיית סבא אפורה שמעליה חולצת בית ספר לבנה עם V. מה את חושבת? 'אופ לא בא לי שיעור פרטי עכשיו' מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אמא חשבת עליו? המורה הפרטית? חח התקשרת אליו? ^ התקשר אלייך? אמא דיבת איתו במסנג'ר? ניצן פגע בך? לא זוכרת. שימח אותך? לא זוכרת. עיצבן אותך? אח שלי. עיצב אותך? לא זוכרת. חיבקת? בטח יונתן. ~אח שלי הקטן~ נישקת? ~~ את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? לא. רק שאני עם פן P: את חושבת שאת צבועה? יכול להיות. מקווה שלא. את חושבת שאת קנאית? טיפה. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים ^^ את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? מדי פעם... XD בזבזנית או חסכנית? בין לבין. עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 4 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 7 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 10 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 10 עד כמה את מדייקת בזמנים? 1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 8 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7
תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמשקרים לי. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דגל גאווה מונף שרק הדגל צבעוני והרקע שלו אפור. (מסוף 314 כאילו חח) איך את מתאקלמת במקומות חדשים? אנערף את אוהבת להכיר אנשים חדשים? בערך לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? משתק חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? אוהבת לפעמים ;; איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? הולכת לבית ספר. :| איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? שאלה טובה, אבל אין לי עליה תשובה חח את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? לא הבנתי את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? מתנצלת קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? לפעמים חח הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? לא חח אבל חשבתי שעוקבים אחריך ובסוף התברר שזו הייתה המטרייה שלי XD אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? האא? מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? כן (כאילו, זה לא יעיל). שעת סיום: 20:47 ~תמונה אקראית לחלוטין~

עונה :]

שעת התחלה: 21:05 שאלות כלליות- שם:נטע כינוי:נטוש,טטי גיל:14 וחודשיים יומולדת:14.4.1994 כיתה:ח' גובה:1.60 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום/ירוק דברים אהובים- להקה: מקפליי,קווין,אראווי זמר/ת:יותר מעדיפה להקות.. שחקן/ית:ג'וני דפ אוכל: שוקולד בגד: טי שירטס סתם חפץ בחדר: המיטההה סרט: טיטאניק בנאדם: המשפחה,המאפיה :] חדר בבית:החדר שליי מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? לפני 5 דקות אכלת? לפני שעתיים התנשקת? האמ.. התאהבת? כיתה ה' :/ חחח נשבר לך הלב? מזמן.. צחקת? היום בכית? שבוע שעבר אמרת למישהו שאת אוהב אותו? לא זוכרת..מתישהו לחברות שלי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חברות שלי מתישהו..וגם לפני שבועיים בערך.. חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? עוד יותר מזמן! הקדישו לך שיר? לפני כמה חודשים שיפרו לך את המצברוח? לפני שבועיים דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות שמעת מוזיקה: בצהריים נפגשת עם חברים: לפני 10 דקות הסרט האחרון שראית: יפה במנהטן הריח האחרון שהרחת: ריח מסריח בקניון קריית אונו הרעש האחרון ששמעת: הרעשים של המקלדת הספר האחרון שקראת: אני עכשיו קוראת "מעורב ירושלמי" ורומאו ויוליה באנגלית המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני צריכה כבר להיכנס להתקלח תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת?בקיר תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? ימין-רמקול.שמאל-שולחן קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הגרייטסט היטס של מקפליי!! שקניתי ביום שבת! קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי לאוריאן.ליאור התקשרה אלי -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש 5: נועה,אוריאן,עינב,הדס,מיכל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: טל הנדלסמן! אוחחחח שם של קרוב משפחה אהוב: גליה(אמא שלי) השם של המורה השנוא/ה עליך:תמי חלאווי-רק השם עושה לי בחילה השם של חיית המחמד שלך (אם יש): אין לי איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: מנטה של אורביט קפה את שותה: לא ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: סולייטר? מצלמה יש לך: canon פלאפון יש לך:סמסונג ואיזה צלצול?ג'אסט מיי לאק סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: מושיין אין דה אושיין-דיסק ודיוידי של ההופעה שקנו לי מאנגליה! נהנהנה תקנאווו! האם אי פעם... נהגת:לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: חחח כן נשארת ער לילה שלם: כמעט או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? שאני גרה בו כעת כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשררר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל?רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה אהובתיייי ישראל או מקום אחר: אין לנו ארץ אחרת :] פוסטרים או קירות חלקים? חלקים.פוסטרים רק על הדלת לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? סמסים את ביישנית או פתוחה? פתוחה מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? ברור שלהתגייס!!!! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? לא גלגול נשמות? בערך פיות? לא מלאכים? לא ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: "כל יום שאת לא איתו"-נימרוד שיקלר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא יודעת מזכיר לך את הילדות: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ... שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אחד הצילצולים בפלאפון שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר:מלאא שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא זוכרת שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: way back into love-מילים ולחן עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא שלי איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו,סטארדול,פורום המורדים מה את לובשת? טייץ חום,גופיה מזארה מה את חושבת? שאני עייפה מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אבא שלי חשבת עליו? נממ התקשרת אליו? אוריאן (חברה שלי) התקשר אלייך? ליאור (חברה שלי) דיבת איתו במסנג'ר? אין לי פגע בך? ילד אחד שימח אותך? ברבר אהבת חיי 3> עיצבן אותך? ילד אחד עיצב אותך? נממ.. חיבקת? אבא שלי נישקת? אממ.. את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?לפעמים ככה ולפעמים ככה עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 6 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 9 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 5 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 10 למי לא חשוב?? עד כמה את מדייקת בזמנים? 9 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 9 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגילים באוזניים נחשב? באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? תחילת החטיבה חחח תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש מלא הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לא זוכרת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מקפליי איך את מתאקלמת במקומות חדשים? נראה לי דיי סבבה את אוהבת להכיר אנשים חדשים? כשיש לי כוח.. לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? מרץ! חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? תלוי איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? הרבה דברים! איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? מרביצה לכמה אנשים.. את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? חייבת את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? אני אומרת את ה-א'-ב' עד שהשעה מתחלפת ובאות שנעצרתי סימן שמישהו שהשם שלו מתחיל באות הזאת חושב עלי הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? חחח לא אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? לויודעת מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? דהה שעת סיום:21:33

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אעאע את במצוינות?

את, אורין, הדס,נועה,עינב ומיכל המאפיה הזאת או מה שזה לא יהיה? ו....אממ.... את יודעת.... בבצפר.... את יכולה להגיד "היי"
><"

דיינהDana

New member
../images/Emo180.gif עונה :]

שעת התחלה: 20:57 חח מה אני אעשה אני משועממת חח שאלות כלליות- שם: דיינה כינוי:דיינהDana גיל: עוד מעט 14 יומולדת:31.7.94 כיתה:ח גובה:1.63 משו כזה.. אולי יותר צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים- להקה: מקפליי :] זמר/ת: יותר מדי.. אני אוהבת הכל מהכול.. שחקן/ית:אורלנדו בלום, דיאגו לונה, ועוד ה=ר=ב=ה אוכל: אממ.. חח.. האוכל של סבתא חח בגד: גופיות האנז סתם חפץ בחדר: בובת התכשיטים שלי :] סרט: כרגע? taking 5 אבל עוד חודש זה משתנה חח בנאדם: גם.. חח יותר מדי חדר בבית: המטבח P= מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? היום :] הלכתי לים אכלת? לפי שתי דקות התנשקת? לפי יותר מדי זמן =[ התאהבת? גם... לפני יותר מדי זמן נשבר לך הלב? לפני חצי שנה צחקת? כאילו ממש ממש? שאני לא יכולה לזוז וכואבת לי הבטן? היום בצהריים חחח בכית? לפני שבועיים משו כזה אמרת למישהו שאת אוהב אותו? היום בבוקר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני יותר מדי זמן :[ אוף השאלון הזה מזכיר לי כמה אני צריכה חבר חיבקת מישהו/י? לפי חצי שעה עישנת? neverrrr שתית משקה אלכוהולי?בערב שבועות השתכרת? יותר נכון הסתובב לי הראש וישנתי 19 שעות חח זה קרה לפני שנתיים שכבת עם מישהו/י? עוד לא... יש עוד זמן חח היית במועדון? לפני שלודה חודשים אולי יותר.. לא מתה על זה לבשת חצאית? לפני שבוע הקדישו לך שיר? בבת מצווה חח שיפרו לך את המצברוח? לפני שלוש שעות דיברת עם מישהו: לפני שלוש שעות שמעת מוזיקה: עכשיו חח נפגשת עם חברים: היום חח הסרט האחרון שראית: אשת חלומותי לפני שלושה ימים הריח האחרון שהרחת: את הדאודורנט של חברה שלי חח הרעש האחרון ששמעת: הכלב שלי הספר האחרון שקראת: נערה עם עגיל פנינה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: אני צריכה חבר!! תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? במחשב חיחי תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? בחלון ובשידה חח קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הדיוידי של GH קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אממ יש כמה אבל נראה.. יעל השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אין מישו שאני ממש ממש שונאת... שם של קרוב משפחה אהוב: בדודה שלי עמיתי השם של המורה השנוא/ה עליך:אילנה השם של חיית המחמד שלך (אם יש):רקסי איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: מנטה קפה את שותה: ועוד איךךך חח ואיזה תה: תתפוח ודבש (פלצני ביותר חח) משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: papa louie מצלמה יש לך: כן:] פלאפון יש לך:כן ואיזה צלצול? רטט חחח סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: נעליים חדשותתתת!! האם אי פעם... נהגת:כן חח טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן חח נשארת ער לילה שלם:כן או/או- יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה? או.. קשה ביותר חח ספה או כורסה?ספה ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? חצי חצי כזה... כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? לא משנה לי :] בשר או חלב?חלב פסטה או סלט?פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגילל דהה אמריקה או אנגליה?אוי... קשה להחליט ישראל או מקום אחר: ישראל חח פוסטרים או קירות חלקים?קירות חלקים... לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מערכת מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? תלוי כמה ישנתי חח (רציני@) את ביישנית או פתוחה? פתוחה מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ברורר! ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימני אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות? קצת =] גלגול נשמות?לא פיות?לא מלאכים?לא ערפדים?לאא אהבה ממבט ראשון? כןןןן אהבה וירטואלית?לא הכי הכי מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר:איש קש מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):מכה אפורה מזכיר לך את הילדות:Raining man ו- fame ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: no air שאתה אוהב להתעורר לצליליו: no worries שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: לאדעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: no worries שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב:kidnap my heart עכשיו- מה מתנגן עכשיו? one for the radio עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אתר בית של נייק, מסנג'ר ומשחקים בנענע חח מה את לובשת?שורט וחולצה של הצופים מה את חושבת? שאני צריכה להרזות עוד.. מי הבן האדם האחרון ש..- ראית?חברה שלי יעל חשבת עליו?איזה ילד מהגדוד שלי התקשרת אליו? חברה שלי התקשר אלייך? אימא שלי חח דיבת איתו במסנג'ר? איזה אחד מארגנטינה שאני מכירה פגע בך? ידיד שלי שאני כבר לא סובלת אותו שימח אותך? חברה שלי עיצבן אותך?כנ"ל לידיד שלי עיצב אותך?אבא שלי כשהוא סיפר לי על סבתא שלי חיבקת? אימא שלי שחזרה מחול נישקת? אימא חחחח את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? לא הכי מדהימה... בסדר כזאת.. כשרואים פעם ראשונה יותר ישימו לב לחברות שלי את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?כן מאוד את חושבת שאת קרצייה?לפעמים חח.. תלוי כמה ישנתי את חושבת שאת עקשנית? ככה ככה את אוהבת את עצמך? לא הכי הכי בזבזנית או חסכנית? חסכנית עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית?6 עד כמה את עושה מה שאת חושבת?8 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך?10 עד כמה את מדייקת בזמנים?5 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים?10 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא אין חח יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?אין באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנה שעברה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שהם חושבים שהם יכולים להשתיק את העולם!!!! התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שאני ארזה כמו שצריך.. ושיהיה לי אחלה קיץ.. נשמע דפוק אבל אני רצינית הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ששאלתי את חברה שלי היום בים אם אני יכולה לאנוס אותה חח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של אהוביי מקפליי איך את מתאקלמת במקומות חדשים? נחמדימדי את אוהבת להכיר אנשים חדשים? מאודדד לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? לא זה ולא זה חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? מטריף לי ת'שכל איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות?לנקות.. איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? הליקס את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? להפרד את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? תלוי במקרה קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? כל הזמן! הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? חחח לאאא אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? שלא יזוז! מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? שעת סיום: 21:36 עם המון הפרעות באמצע! חח

Florin M

New member
המון זמן לא הייתי פה ../images/Emo13.gif חלק |

שעת התחלה: 13:49 שאלות כלליות- שם: פלורין כינוי: פלורינוש, פלור, פלורי, צוצ'. גיל: 13 וחצי. יומולדת: 15.2 כיתה: ז' גובה: 1.50 וקצת. צבע שיער: שטני. צבע עיניים: חום. דברים אהובים- להקה: מקפליי, מיי כמיקל רומאנס. זמר/ת: אבריל לאבין. אוכל: צ'יפס, פטיטים, שניצל. בגד: סקיני וגופייה. סתם חפץ בחדר: מיטה. סרט: 'חסר מנוחה' בנאדם: אורטל. חדר בבית: שלי. מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני שעה. התנשקת? לעולם. התאהבת? לפני שנה. נשבר לך הלב? ^^ צחקת? היום. בכית? לפני שבועים וחצי. אמרת למישהו שאת אוהב אותו? לאבא שלי, אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ^^ חיבקת מישהו/י? אמא. עישנת? לעולם. שתית משקה אלכוהולי? לעולם. השתכרת? לעולם. שכבת עם מישהו/י? לעולם. היית במועדון? בת מצווה נחשב? D: לבשת חצאית? שבועות. הקדישו לך שיר? שלשום. שיפרו לך את המצברוח? היום. דיברת עם מישהו: אתמול בלילה. שמעת מוזיקה: היום בבוקר. נפגשת עם חברים: אתמול. הסרט האחרון שראית: הרדוף לבן. הריח האחרון שהרחת: תה. הרעש האחרון ששמעת: ההקלדות במחשב. הספר האחרון שקראת: מבחן קבלה. המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: מה היה שיעורים היום ? D: תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? מסך של המחשב. תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? כלום. קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? אין לי דיסקים. קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? שהתקשרתי: אורטל. שהתקשרו: שכנה שלי. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אורטל. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: אייגל. שם של קרוב משפחה אהוב: אבי חי, אבא. השם של המורה השנוא/ה עליך: מיכל ג'יבלי. השם של חיית המחמד שלך (אם יש): בלה. איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: כל פעם משהו אחר. קפה את שותה: נס. ואיזה תה: רגיל
משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: באבלס XDDDDDDDD מצלמה יש לך: סוני ופוג'י. פלאפון יש לך: סוני אריקסון K800I ואיזה צלצול? מונסון - טוקיו הוטל. סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: משפחה אוהבת. האם אי פעם... נהגת: לא. טסת לחו"ל: כן. ביזבזת את כל הכסף שלך: כן. עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: לא. נשארת ער לילה שלם: כן. או/או- יס או הוט? הוט. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן. שחור או לבן? שחור. מחשב או טלויזיה? מחשב. ספה או כורסה? כורסה. ארנק או קופה? ארנק. המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? עכשיו. כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם. בשר או חלב? בשר. פסטה או סלט? סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל. אמריקה או אנגליה? אמריקה. ישראל או מקום אחר: ישראל. פוסטרים או קירות חלקים? פעם פוסטרים, היום חלק. לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? פלאפון. מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? אסאמאסים. את ביישנית או פתוחה? ביישנית. מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? להתגייס. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלית. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל. מאמינה ב- אלוהים? כן. רוחות? לא. חיים שלאחר המוות? כן. גלגול נשמות? לא. פיות? לא. מלאכים? לא. ערפדים? לא. אהבה ממבט ראשון? כן. אהבה וירטואלית? לא.

Florin M

New member
חלק ||

עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כלום. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 7 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פוטושופ, מסן, מקפליי פורום. מה את לובשת? סקיני וגופייה. מה את חושבת? על המיטה. מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אמא. חשבת עליו? אורטל. התקשרת אליו? אורטל. התקשר אלייך? שכנה. דיבת איתו במסנג'ר? סיון. פגע בך? מור. שימח אותך? אמא. עיצבן אותך? מור. עיצב אותך? מור. חיבקת? חברה. נישקת? אמא. את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? כן. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? קצת. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? כן. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 2 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 8 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 5 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 10 עד כמה את מדייקת בזמנים? 6 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 8 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13 תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנות. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אני אוהבת אותך. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי. איך את מתאקלמת במקומות חדשים? לא טוב. את אוהבת להכיר אנשים חדשים? לא. לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? משתק. חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? מטריף. איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? לאכול. איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? לא ללמוד. את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? חייבת להיפרד. את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? חייבת להתנצל. קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? יאפ. קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן. את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? לא. הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? לא. אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? שלא יזוז. מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? לא יעזור. שעת סיום: 14:07

YuvalJones

New member
עונה, או שיותר נכון עושה הכל כדי לא ללמוד.

שעת התחלה: 15:06 שאלות כלליות- שם: יובל כינוי: יוביק גיל: 12 וחצי יומולדת: 19.11 כיתה: ז' גובה: 165 ומשהו צבע שיער: חום
צבע עיניים: חום
דברים אהובים- להקה: מקפליי
זמר/ת: דרייק בל. שחקן/ית: הוו יש מלא. אוכל: סושי בגד: מכנסיים סתם חפץ בחדר: מיטה סרט: הארי פוטר, נרניה בנאדם: חדר בבית: שירותים מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? בשמונה ועשרים בבוקר בדרכי לבית הספר :) אכלת? לפני שעה ככה התנשקת? כמה שבועות התאהבת? לפני שנה וחצי. נשבר לך הלב? לאיודעת.. :O צחקת? היום בבצפר בכית? אתמול אני חושבת.. אמרת למישהו שאת אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכרת. חיבקת מישהו/י? היום בבוקר עישנת? - שתית משקה אלכוהולי? פעם אחרונה שנפגשתי עם קאצ'. השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? חחחח XD היית במועדון? לפני כמה שבועות. לבשת חצאית? אני לובשת בבית בתור פיג'מה הקדישו לך שיר? במסיבה לפני כמה זמן עם ילד שאהב אותי. שיפרו לך את המצברוח? היום. דיברת עם מישהו: היום. שמעת מוזיקה: עכשיו. when i get home, youre so dead נפגשת עם חברים: מזמןןןןןןןןןןן הסרט האחרון שראית: נרניה הנסיך הכספיאן
הריח האחרון שהרחת: הריח של הבושם של ידיד שלי ^_^ הרעש האחרון ששמעת: ילדים צורחים. הספר האחרון שקראת: תבטיחי לי של הרלן קובן, יש לו ספרים ממש יפים
המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "להתקלח,לאכול,להתלבש,לצאת." תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? במן קופסא כזאת יפה. תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? בימין בטלפון, בשמאל בבקבוק בריזר. קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? פריטי אוד של פאניק
קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? לחברה שלי.. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: ליאור השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נכון להיום זה לא ממש ידוע. שם של קרוב משפחה אהוב: לירון השם של המורה השנוא/ה עליך: קלרט השם של חיית המחמד שלך (אם יש): קאיה
וחתול. איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: מנטה קפה את שותה: קפה מגורען שתיים סוכר ואיזה תה: ויסוצקי לואיזה עם כפית דבש. משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: סימס או אייסי טאוור מצלמה יש לך: לא זוכרת.. משהו של סוני נראהלי פלאפון יש לך: K800I ואיזה צלצול? לא זוכרת סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: פוסטר ענקקייייי של מקפליי מההופעה
האם אי פעם... נהגת: בערך, וכמעט הפלתי עץ. טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן. שמעו, לרקוד יום שלם זה לא הכי קל XD נשארת ער לילה שלם: כן או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? בית פרטי בשכונה של טחונים בתחת של רמתגן XD כסא מסתובב או כסא רגיל? רגיל כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? בשר פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? נמ.... אנגליה ישראל או מקום אחר: מקום אחר. פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים וקשקושים
לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? אסאמאסים את ביישנית או פתוחה? פתוחה. אבל עד לפני כמה זמן הייתי מקלט. מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? שכל אחד יעשה מה שנכון לו לעשות ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: שמאלי. אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אוכלכל XD במלוא מובן המושג. מאמינה ב- אלוהים? לא רוחות? לא אבל פוחדת חיים שלאחר המוות? לאיודעת גלגול נשמות? לאיודעת פיות? לא מלאכים? לאיודעת ערפדים? לאיודעת אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? כן. מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: תשובה לאהבה[מה לעשות נו..XD] ופייק של באסטד מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לאיודעת מזכיר לך את הילדות: לכובע שלי שלוש פינות XD ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאיודעת.. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: TWYMMF שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: סימנים של הראל מויאל שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: ביוטיפול סול של ג'סי.
שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: only hope אבל את הגרסה של סוויטצ' משהו XD עכשיו- מה מתנגן עכשיו? heroheroine - boys like girls עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם דניאל
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המייספייס מה את לובשת? חולצת בצפר שחורה, חזייה-זהב, תחתונים ירוקים לבנים וג'ינס לבן מה את חושבת? שעוד פאקינג חצי שעה אני זזה לשיחה עם עוזון. מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אביב אח שלי חשבת עליו? אילן התקשרת אליו? דור התקשר אלייך? דקל דיבת איתו במסנג'ר? דניאל פגע בך? ליאור שימח אותך? עדי עיצבן אותך? מאי עיצב אותך? לאור חיבקת? עדי נישקת? אסף את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? כן אבל לא חתיכה,כוסית. יפה מבחינת פנים. את חושבת שאת צבועה? כשצריך. את חושבת שאת קנאית? ממש לא. את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? כן מאוד את אוהבת את עצמך? 40 אחוז כן, 60 אחוז לא. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? זה תלוי בגיל שלהם. עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 9 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 1 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 5 עד כמה את מדייקת בזמנים? 8 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 6

Dirty wings2

New member
פאקינג איי זה ארוך.

שאלות כלליות- שם:קורל כינוי:קורי גיל:14 יומולדת:2.7! כיתה:ח' XD גובה:1.65 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום ירוק דברים אהובים- להקה:Mcfly דה :] זמר/ת:מממ יש הרבה שחקן/ית:אוו יש הרבהD: אוכל: סושי!!!!!!!!!!! בגד:סקיני ג'ינס <: סתם חפץ בחדר:אמ טלוויזיה. סרט:אע וואי טיטאניק נראלי. בנאדם:יש הרבה אהובים עליי :) חדר בבית:שלי! מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית?לפני חצי שעה. אכלת?מממ לפני שעה או משהו. התנשקת?לפני חצי שנה P: התאהבת?מממ לפני..די הרבה פעמים XD נשבר לך הלב?=\ צחקת?2 דקות?XD בכית?אתמול. אמרת למישהו שאת אוהב אותו?היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?ממ היום גם חח חיבקת מישהו/י?היום עישנת?לא עישנתי חעחע שתית משקה אלכוהולי?מממ עם חברים חח..אבל בקטנה. השתכרת?לפני מלא זמן. שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי P: היית במועדון?לפני חודש! היה כיף רצח. לבשת חצאית?וואי אממממ אני מתה על חצאיות אבל אין לי XD הקדישו לך שיר?ממממממממממ לא זוכרתD: שיפרו לך את המצברוח?אתמול! דיברת עם מישהו:עכשיו? שמעת מוזיקה:עכשיו נפגשת עם חברים:אתמול הסרט האחרון שראית:היום הריח האחרון שהרחת:עכשיו גם XD הרעש האחרון ששמעת:אחותי -.- הספר האחרון שקראת:ממממממממממ אויXD המחשבה האחרונה שעברה לך בראש:עכשיו? תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת?קופסא?XD תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן?טלוויזיהXDDDDDD קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה?אין דיסקD: קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך?ממממ ידיד. -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה:ספיר. השם של הבנאדם שאתה הכי שונא:יש וישP: שם של קרוב משפחה אהוב:נטלי. השם של המורה השנוא/ה עליך:יהודית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111XD השם של חיית המחמד שלך (אם יש):הייה ;[ מג'יק ;[ איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת:מממ מאסט XD קפה את שותה:לא שותה ואיזה תה:רגיל משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו:מי משחקק במחשבXD מצלמה יש לך:פוג'י משו פלאפון יש לך:;LG מעפן. ואיזה צלצול?חחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחקתי את כל השירים אז ישלי צילצול מצחיק כזה של סלסלהXD סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ:את עצמי! חח סתם מאיפה לי XD האם אי פעם... נהגת:חחח בטרקטור שהייתי קטנה עם אבא XD טסת לחו"ל:כן ביזבזת את כל הכסף שלך:כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:ממממממ כן XD נשארת ער לילה שלם:כן או/או- יס או הוט? יס מסנג'ר או אייסיקיו?מסן שחור או לבן?לבן מחשב או טלויזיה?תלוי מתי ספה או כורסה?כורסה! רק שליXD ארנק או קופה?ארנק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר?מקום אחר.. כסא מסתובב או כסא רגיל?כסא רגיל. כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב?ממ תלוי מתי. פסטה או סלט?סלט. שניצל טופו או שניצל רגיל?שניצל רגיל בע טופו אמריקה או אנגליה?אנגליה ישראל או מקום אחר:ישראל!!!!! תאהבו קצת ת'מדינה בחיאת חח פוסטרים או קירות חלקים?פוסטרים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב?מחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים?סמסים את ביישנית או פתוחה?בערך כזה תלוי עם מי. מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס?להתגייס ברור. ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: אני כותבת בשמאל,אבל במחשב אני ימינית וגם בגיטרהXD אוכלכל/צמחוני/טבעוני:אוכלכל XD מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות?לא חיים שלאחר המוות?כן גלגול נשמות?כן פיות?לא מלאכים?אולי ערפדים?כן אהבה ממבט ראשון?כן אהבה וירטואלית?לא! מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר:no promossie מה אכפת לי שזה עם שגיאותXD מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):השיר למעלה. מזכיר לך את הילדות:הרבה! ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:ממממממ של בולט D: שאתה אוהב להתעורר לצליליו:ממממממ דני ג'ונס walk in the sun פעם זה היה שעון מעורר XD שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר:מממ של FOB שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא יודעת שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב:p: עכשיו- מה מתנגן עכשיו?Loenly של מק עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסן,ואייסקיו. מה את לובשת?גופייה וג'ינס. מה את חושבת?בנתיים על כלום. מי הבן האדם האחרון ש..- ראית?אחותיXD חשבת עליו?מממ מישהו >: התקשרת אליו?חברה התקשר אלייך?ידידXD דיבת איתו במסנג'ר?ועידה!D: פגע בך?מישהו זבל! שימח אותך?חברה עיצבן אותך?המורה שליXD עיצב אותך?אפחד חיבקת?ידיד נישקת?ממ חברה בלחי XD את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה?בערך..לא הכי את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה?כן את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?קצת אבל לא בכמויות מטורפות בזבזנית או חסכנית?בזבזנית,תנו לי 100 שקל ביד תוך חצי שעה הם לא קיימיםXD עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית?7 עד כמה את עושה מה שאת חושבת?7 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת?8 עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך?9 עד כמה את מדייקת בזמנים?2!XDDDDDDDDD עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים?0? סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?איןכן יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?רק באוזניים,חח בקרוב באף וגם הליקס! באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?10XD תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:חפפפפפפפפירותתתתתתתתתתתתתתתתת התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שלום עולמי! חח סתם XD אמ לא יודעת . הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:הווווו יש כלכך הרבהXD איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?סתם של HP מכוער XD זה גם מחשב של אבא שלי אז.. איך את מתאקלמת במקומות חדשים?יחסית סבבה. את אוהבת להכיר אנשים חדשים?כן לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ?משתק חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום?מטרף לי ת'שכל! איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות?לומד? איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות?להזדיין בציבורD: חח סתם את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי?מממ תלוי את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך?ממ תלוי מתי קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים?כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים?כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)?חחח אני עושה ת'דבר הדפוק הזה של מישהו חושב עליי הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך?חחחחחחח כן אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה?שלא יזוז! XD מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך?לגמרי שעת סיום:

JuSt My LuCk

New member
עונה :)

שעת התחלה: 13:08 שאלות כלליות- שם: עדי כינוי: דידה,דידו'ש,עדידוש גיל: 15 יומולדת: 4.8.92 כיתה: י' (פאק עוד מעט י'א
) גובה: 1.68 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: כחול אפרפר דברים אהובים- להקה: מקפליי זמר/ת: זמר:יוני בלוך שחקן/ית: שחקן:אורלנדו בלום, שחקנית:דרו ברימור אוכל: איטלקי בגד: בגד אהוב? גופית סבא וג'ינס? XD סתם חפץ בחדר: מממ.... לוח המודעות שלי :) כל הדברים הכי חשובים לי עליו
סרט: כמעט מפורסמים,עכשיו ולתמיד בנאדם: אמממ אני אוהבת הרבה אנשים XD חדר בבית: הסלון מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה וחצי ? התנשקת? חודשיים התאהבת? שנה שעברה נשבר לך הלב? לא נשבר צחקת? אתמול בכית? מזמן אמרת למישהו שאת אוהב אותו? לפני שנה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני חודשיים חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אף פעם לא שתית משקה אלכוהולי? חודשיים השתכרת? ב.... יום האהבה שכבת עם מישהו/י? אני בתולה
היית במועדון? בסילבסטר לבשת חצאית? שמלה נחשב? אם כן אז בשבועות, אם לא אז בפורים שנה שעברה הקדישו לך שיר? לא הקדישו שיפרו לך את המצברוח? אתמול דיברת עם מישהו:לפני 10 דקות שמעת מוזיקה: עכשיו נפגשת עם חברים: אתמול הסרט האחרון שראית: שקספיר מאוהב
הריח האחרון שהרחת: של העוגיות שהכנתי הרעש האחרון ששמעת: מוזיקה הספר האחרון שקראת: עולם ללא קץ המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "למה היא מוציאה את העצבים שלה עלי" תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? מחשב תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? ימין:מובייל, שמאל: קופסת נרות קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? בלינק 182 קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרתי:תילתן,התקשרו:בר -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: יש לי כמה ... השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: מור? קורין? שם של קרוב משפחה אהוב: אלון מיה ועומר :) בני הדודים הפשושים שלי
השם של המורה השנוא/ה עליך: עינת השם של חיית המחמד שלך (אם יש): פן (כלבה) לולי וסנאו (חתולות) איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: לא לועסת קפה את שותה: נס ואיזה תה: בבונג משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו:סימס? פריסל? מצלמה יש לך: סוני XD פלאפון יש לך: סוני אריקסון ואיזה צלצול? לכל אחד משהו אחר XD סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: דברים מההופעה של מקפליי
האם אי פעם... נהגת: כן טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך:אוי כן עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה:כן נשארת ער לילה שלם:כן או/או- יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שחור או לבן? האמת? שחור XD מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? ספה ארנק או קופה? אנרק המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? פה כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? ידיות בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? האמת שזה מה שמתחשק XD אבל פסטה נראה לי שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אנגליה ישראל או מקום אחר: ישראל פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים(!!!!) לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? מחשב מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? שיחות את ביישנית או פתוחה? ביישנית מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? בטח שכן ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: אני אוכלת הכול מאמינה ב- אלוהים? לא בטוחה רוחות? לפעמים חיים שלאחר המוות? רוצה להאמין גלגול נשמות? כן פיות?לא מלאכים?כן ערפדים?לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית?לא מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: I MISS YOU מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אממ... לא יודעת מזכיר לך את הילדות: אויייייייי
אמממ .... קטנטנות XD ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אוי!!! שיר של קולדפליי לא זוכרת איך קוראים לו שאתה אוהב להתעורר לצליליו: DRIVE של אינקבוס שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: SITUATIONS שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: THE HREART NEVER LIES שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: אוי!!! של קולדפליי XD The scientist או משהו כזה עכשיו- מה מתנגן עכשיו? you're just what i need עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 7 מה את לובשת? מכנס פיג'מה עם לבבות ורודים XD וגופית סבא לבנה מה את חושבת? מגרד לי ביד מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אבא ? חשבת עליו? דקל התקשרת אליו? תילתן התקשר אלייך?בר דיבת איתו במסנג'ר? דנית פגע בך? בר שימח אותך? תילתן עיצבן אותך? ואווווו כל כך הרבה אנשים XD דנית בר תילתן דקל ,דור XD עיצב אותך? אמממ לא ברור חיבקת? תילתן? נישקת? דקל את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? כל כך לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? לפעמים יש לי התקפי קנאה אבל לא משהו רציני את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? תלוי איפה ותלוי מתי עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? תלוי במצב רוח אז 6 עד כמה את עושה מה שאת חושבת? 4 וחצי עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 8 (לא לשרת לעשות כל מה שהם רוצים, כאילו להכין להם דברים וכזה לימי הולדת XD) עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? 6 עד כמה את מדייקת בזמנים? 2 XD אני לא מגיעה בזמן לשום מקום עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 8 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא סתם חורים באוזניים באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? השנה? תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פאק ביישנות-התעלמות לא יודעת פאק זה כל כך מעצבן שבנאדם יכול להיות פתוח במסן ואז פנים מול פנים רק כשהוא שותה הוא יכול לבוא לדבר
ועוד עושה שטויות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא לגמור בתולה בת 50 עם שלושים חתולים הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "אתה יפה" (למישהו שאני לא מכירה) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? מק מק מק מקפליי
איך את מתאקלמת במקומות חדשים? אם אני לבד אז בסבבה את אוהבת להכיר אנשים חדשים? מאוד לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? מרץ חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? מטריף איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? ללמוד מתמטיקה ? איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? קעקוע את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? אה? אמממ לא הבנתי את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? להתנצל קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? לא עד הסוף קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? לפעמים הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? יאוווווו כן XD זה היה כל כך מלחיץ XD אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? מסתובב מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? כן שעת סיום: 13:34

ligalosha

New member
בדיליי של הלייף...

אפחד לא יקרא את זה אבל אין לי מה לעשות אניוואי... שעת התחלה: 21:45 שאלות כלליות- שם: ליגל כינוי: ליגלוש ,ליגלושה ,ליגיל ,ועודועודועוד... גיל: 14 + יומולדת: 26.11.93 כיתה: ח' גובה: מטר ומשהו זה בטוח... צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום דברים אהובים- להקה: מקפליי
זמר/ת: אווריל לאבין שחקן/ית: מיילו ונטימיליה
אוכל: פיצה בגד: אממ כל מה שאני נראית בו טוב... סתם חפץ בחדר: ... סרט: שודדי הקאריביים ,חתיכה בהפתעה
בנאדם: אבא חדר בבית: שלי מתי בפעם האחרונה... יצאת מהבית? בבוקר אכלת? בצהריים התנשקת? שנה שעברה ~בושות~ התאהבת? שנה שעברה נשבר לך הלב? נבר צחקת? כל הזמן בכית? ? אמרת למישהו שאת אוהב אותו? אממ לא זוכרת? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל חיבקת מישהו/י? בבוקר עישנת? נבר שתית משקה אלכוהולי? בבר מצווה של ידיד שלי.. חח זה היה ממש קצת... השתכרת? לא שידוע לי שכבת עם מישהו/י? נוט יאט... היית במועדון? מזמן... לבשת חצאית? חתונה של בן-דוד שלי (דתי) הקדישו לך שיר? אמממ שיפרו לך את המצברוח? חח כל מיני דברים קטנים שנראים שטותיים משפרים לי ת'מצברוח
דיברת עם מישהו: לפני 4 דקות שמעת מוזיקה: באוטו ~וואה האייטונז שלי לא עובד!!!~ תחתזיןפאקחראלמהזהקורהלי נפגשת עם חברים: סנטר ביום שלישי... הסרט האחרון שראית: נרניה הנסיך כספיאן
הריח האחרון שהרחת: שמפו הרעש האחרון ששמעת: מכונת כביסה הספר האחרון שקראת: הקיץ של אביה (רק כי זה היה חובה...) המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: "למה המכונת כביסה עושה רעש מוזר?" תושיטי יד הכי קדימה שאת יכולה. במה את נוגעת? רמקולים ,מסך תושיטי ידיים לצדדים, במה את נוגעת בשתיהן? כלום ,וילון קחי את הדיסק שהכי קרוב אליך. של איזה דיסק הקופסה ואיזה דיסק נמצא בתוכה? הפנתר הורוד קחי את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? התקשרה-אביגיל התקשרתי-אבא -name it השם של החבר/ה הכי טוב/ה: אינמצב השם של הבנאדם שאתה הכי שונא: נואוואי שם של קרוב משפחה אהוב: שרה השם של המורה השנוא/ה עליך: שלייפר
השם של חיית המחמד שלך (אם יש): מישמיש
איזה..- מסטיק את בד"כ לועסת: מנטה קפה את שותה: אייס או לאטה ואיזה תה: דובדבן או נענע משחק מחשב שאת בד"כ משחקת בו: ? מצלמה יש לך: קאנון פלאפון יש לך: סוני אריקסון ואיזה צלצול? transylvania
סתם משהו שיש לך ואת רוצה להשוויץ: GH הוהוהו ואני לעולם לא אפסיק ,דאגי אירינג האם אי פעם... נהגת: כן! ל-3 שניות... טסת לחו"ל: יאפ ביזבזת את כל הכסף שלך: יאפ עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: יאפ נשארת ער לילה שלם: יאפ וואי! הזבל הזה אמר לי שזה ארוך מידי!! טוב אז השאלון הזה הופך להיות סיפור בשני חלקים...

ligalosha

New member
חלק 2

וואי אני עייפה פחד... או/או- יס או הוט? yes , cuz Hot is NOT cool... חח הבנתם? כאילו קול זה גם קר באנגלית... עזבו מסנג'ר או אייסיקיו? מסן שחור או לבן? שחור~~~ למה אין אייקון של פריקית!? הא?!?! צריך לפנות עם זה להנהלת תפוז... מחשב או טלויזיה? מחש...ביזיה ספה או כורסה? כורסה ,למרות שאין לי... ארנק או קופה? ארנק איי גאס... המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? אני גרה בשכונה צפונית ,אין לי טענות
כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב? פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אממ דההה אנגליה!! ישראל או מקום אחר: כנ"ל פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב יש לי את האייטונז.. (טוב נו ,לא כרגע...) מה את מעדיפה, שיחות או SMSים? תלוי עם מי... את ביישנית או פתוחה? פתוחה לעולם
מה את חושבת על להתגייס/לא להתגייס? לא יודעת עדיין ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית אוכלכל/צמחוני/טבעוני: תביאו ת'בשר!!! מאמינה ב- אלוהים? כן רוחות? רק אלה שהיו עם מקפליי ב Ghost Hunting... חיים שלאחר המוות? אממ... גלגול נשמות? לא פיות? חח לא מלאכים? כן בערך... ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן אהבה וירטואלית? לא... מה השיר ש...- מזכיר לך בן זוג לשעבר: "i hate you so much right now" מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כמה עוד אפשר - הראל סקעת מזכיר לך את הילדות: לי כל גל נושא מזכרת - אריק איינשטיין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא להרוג אותי אבל...Ignorance שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Room On The 3rd Floor שאת אוהבת ולא היית מכיר אלמלא חבר: יש מלא אבל אני לא זוכרת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאת אוהבת ומתוך סרט שאתה אוהב: "i want you to want me" מתוך 10 דברים שאני הכי שונאת בך... עם הית' לאדג'ר ז"ל
עכשיו- מה מתנגן עכשיו? כבר הזכרתי? אייטונז...לא עובד... עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן מה את לובשת? אוו קינקי... מה את חושבת? מנסה להיזכר על מה אני חושבת... מי הבן האדם האחרון ש..- ראית? אמא חשבת עליו? אוו השאלון הזה גרם לי להעלות זכרונות... התקשרת אליו? באבא התקשר אלייך? אמא דיבת איתו במסנג'ר? קלייר פגע בך? שימח אותך? עיצבן אותך? עיצב אותך? חיבקת? נישקת? את חושבת שאת..- את חושבת שאת יפה? נואו קומנט את חושבת שאת צבועה? אפעם לא הבנתי מזה אומר... את חושבת שאת קנאית? כ-ן-! ביגטיים (סורי הושפעתי מהפרסומת הדפוקה של מיכל אמדורסקי) את חושבת שאת קרצייה? בכל הנוגע למקפליי ,ולמיילו ,ולהכל ,כן את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? את הבפנים.... בזבזנית או חסכנית? בזבזנית שיודעת מתי לחסוך עד כמה..? [מ1 עד 10]- עד כמה את חופשייה בחברה של אנשים זרים יחסית? 6? עד כמה את עושה מה שאת חושבת? -43 עד כמה את אוהבים לשרת אנשים שאת אוהבת? 3? מזה לשרת?! אם הם אוהבים אותי למה שהם יכריחו אותי לשרת אותם!? עד כמה חשוב לך שיאהבו אותך? לא ממש אכפת לי מה חושבים עלי... עד כמה את מדייקת בזמנים? 0 עד כמה את אוהבת להיות מוכנה מראש לדברים? 10 סתם שאלות- יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נואופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? ישלי חור שני
,אבל זה פירסינג של חננות . רציני ,אתמול ראיתי זקנה בת איזה 70 והיו זה 2 חורים בכל צד...
באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? בלי להעליב ,השאלון הזה קצת (הרבה!!!!) ארוך ומצ'עמם... תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנות ,וחולי שליטה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שמקמק יבואו לארץ וסוד... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אמרתי הרבה דברים מטורפים בחיי... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? דני וטום כהומר ומארג' סימפסון
איך את מתאקלמת במקומות חדשים? חרא את אוהבת להכיר אנשים חדשים? כן ,אבל אני גרועה בזה... לחץ משתק אותך או גורם לך לפעול יותר במרץ? משתק... אייגאס... חוסר בתעסוקה מטריף לך ת'שכל או שאת אוהבת לא לעשות כלום? יש האומרים שיש לי קוצים בתחת... איזה דברים לא היית עושה אילו לא היית חייבת לעשות? איזה דברים היית עושה אילו לא היה אסור לך לעשות? את חייבת להפרד או מעדיפים שלא כי קשה מדי? מה? לא הבנתי...
את חייבת להתנצל או מעדיפה שלא כי אולי לא יסלחו לך? אני מבקשת סליחה שצריך... קראת פעם תשובות של אנשים אחרים על שאלונים? כן קרה פעם שהרגשת שאת לומדים לקח חשוב לחיים? כל הזמן את מבקשת משאלה כשבשעון יש את אותו המספר בשעות ובדקות (11:11, לדוגמא)? אואו פעם ביקשתי שהמורה למתימטיקה לא תבוא מחר והיא באמת לא באה למחרת!!! הרגשת פעם כאילו עוקבים אחריך ובסוף התברר שזה היה הצל של עצמך? אממ ? אם מאוורר, עדיף אותו מסתובב או שלא יזוז לך מהפנים גם לא לשנייה? מסתובב מזגן עם חלונות פתוחים זה באמת לא יעיל לדעתך? מי הטמבל שמדליק מזגן עם חלונות פתוחים? שעת סיום: 22:49 אומייגאד לקח לי יותר משעה!
טוב נו כי הלכתי באמצע לראות את ההייסקול מיוזיקל הישראלי בוורייאטי ,ואומייגוד זה ג-ר-ו-ע...

michalie XD

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo121.gif אעאעא חזרתי לפורום ../images/Emo9.gif

יאיייייייייייייי סוף כל סוףףף
ניתקו לי את האינטרנט למשךךך חודששש אם לא יותר
התגעגעתי כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לחדשות שלא יכלתי לרשום ברוכה הבאהה אז... מיכל 14 יהוד פייבס דני ודאגי
השתלבות מהנה
לכל אלה ששמו לב שאני לא בפורום I LOVE U
לכל אלה שלא שמו לב... אני אוהבת אתכן למרות שלא שמתן לב
קיצור חפרתי.... מה שרציתי להגיד.... אני אוהבת את הפורוםםם הזה כל כך!! ושהתגעגעתי הכי בעולם!

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif יאייי חזרת ../images/Emo9.gif

שמתי לב שנעלמת ! התגעגעתי

למעלה