אירוחים ב
אנשים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif היייי DD: וולקאם באק!

איך הסתדרת חודש בלי מחשב אלוהים ישמור XD

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif XDD אז זהו

שלא הסתדרתתיייי כבר התחלתי לחתוך ורידים ולהיות אימווו ס'מגניבבב [NO]

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo54.gifיאייי מייקי חזרה!@#$%^&*

חזרת!חזרת!חזרת!חזרת!@#$%^&

m o r 1 0 2

New member
היית לי חסרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

יוו,לא הבנתי לאן נעלמתXDD חח ראיתי אותך בפורום ג'אנס
שמחה שחזרת

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo24.gif

חחח.... מלא זמן לא הייתי בפורום של גאנזזזז אני צריכה לחזור ולחפור להם
התגעגעתי

LosingMyself

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה להעלות לי שיר?

את זה : busted-britney תודה- רבה!

rox love BSM

New member
My GAY Wedding../images/Emo34.gif

אז אמ אתמול הייתי בפעם הראשונה בחתונה של בת של חברה של אמא שלי.והיא לסבית.והיה כל כך יפה הם עשו את זה בקיסריה אבל במקום קטן כזה ושקט. וזה היה כל כך כיף לראות את המשפחה קיבלה אותה ותמכה בה וכל החברים שלה היו שם. ולא יודעת היה נחמד לראות שכולם מסביב תמכו ודאגו שתהיה מאושרת,וזה לא שינה להם מאיזה מין.

Dirty wings2

New member
יאו נחמד לגמרי :)

אמא שלי מנהלת מוקד בחברת ביטוח,והיא אומרת שיש לה הרבה עובדות לסביות,ושהיא מאוד נהנת איתן ושהן ממש אחלה וכאלה P: ושמקבלים אותן גם בעבודה,בחברה ובמשפחה והכל,זה יפה לשמוע כזה דבר.^^

Mc inbaz

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo207.gifעזרה - gossipgirl ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הי בנות.. אז הסדרה הכי מדהימה ביקום - מבחינת המצלמות (היידיפינישן, יש לי אחת מאותה איכות בבית.לא שאבא נותן לי לגעת בה,אבל שיהיה), מבחינת הבגדים (...אני לא ממש נושמת כשאני רואה אותם) ובכללי.. אז - ראיתי את העונה הראשונה, והורדתי את זה דרלך התוכנה של הtorrents, שזה אורמ שמוצאים קודם טורטנטס באינטרנט ואז שמים את זה שם וזה באיכות ממש טובה, במקרה הזה זה היה באיכות יותר טובה מטלוויזיה אפילו.. אבל... אני לא מוצאת את הטורנט של העונה השניה, ורציתי לשאו אם למישהי יש ומאיפה היא הורידה.. וזהו :)

Yu vi

New member
רק עכשיו נגמרה העונה הראשונה...../images/Emo85.gif

גמני רואה בטורנטים אז אני יודעת זה לא שישר מסתיימת העונה הראשונה וכבר מתחילה השנייה, זה ייקח זמן...

למעלה