The Cat Woman
New member
אמ...
אנחנו עשינו על סרטים. אבל לא בנאלי כמו שכולם עושים- לכל אחד היה סרט משלו וציירנו לכל אחד גוף וכתבנו משהו בהתאם לסרט... בלה בלה [אני הייתי "ריקוד מושחת" (בגלל הסלסה) אם תהית] בשער היה ממש מצחיק- שמתי את הסמל של MGM ובמקום האריה השואג שם- שמתי את המחנכת שלי XD והתמונה שלנו- של כל הכיתה- הייתה בתוך הדבר הזה של הטייקים- take 1 וכו'. ובסוף היתה רשימת cast וקרדיטס... ממש מגניב.
שאר הכיתות עשו כל מני שטויות כמו "יב-7 מתעוררת מסיוט" והם כתבו לכל אחד מה הסיוט שלו עם תמונה שלו בצד, "החטא ועונשו" כשלכל אחד כתוב מה החטא שלו, עוד כמה שטויות (שאיפה בחיים וכו') ואז העונש- למשל- החטא- שינת יתר שאיפה- להיות מדריכת כושר קרבית פדיחה- החליקה על בננה באמצע הרחוב עונש- תהיה פקידת לוגיסטיקה ותירדם על בננה שמונחת על המקלדת במחשב בבסיס. (סתם דוגמא מטומטמת שהמצאתי כרגע)
אנחנו עשינו על סרטים. אבל לא בנאלי כמו שכולם עושים- לכל אחד היה סרט משלו וציירנו לכל אחד גוף וכתבנו משהו בהתאם לסרט... בלה בלה [אני הייתי "ריקוד מושחת" (בגלל הסלסה) אם תהית] בשער היה ממש מצחיק- שמתי את הסמל של MGM ובמקום האריה השואג שם- שמתי את המחנכת שלי XD והתמונה שלנו- של כל הכיתה- הייתה בתוך הדבר הזה של הטייקים- take 1 וכו'. ובסוף היתה רשימת cast וקרדיטס... ממש מגניב.