אירוחים ופרסים ב-
אנשים

The Cat Woman

New member
אמ...

אנחנו עשינו על סרטים. אבל לא בנאלי כמו שכולם עושים- לכל אחד היה סרט משלו וציירנו לכל אחד גוף וכתבנו משהו בהתאם לסרט... בלה בלה [אני הייתי "ריקוד מושחת" (בגלל הסלסה) אם תהית] בשער היה ממש מצחיק- שמתי את הסמל של MGM ובמקום האריה השואג שם- שמתי את המחנכת שלי XD והתמונה שלנו- של כל הכיתה- הייתה בתוך הדבר הזה של הטייקים- take 1 וכו'. ובסוף היתה רשימת cast וקרדיטס... ממש מגניב.
שאר הכיתות עשו כל מני שטויות כמו "יב-7 מתעוררת מסיוט" והם כתבו לכל אחד מה הסיוט שלו עם תמונה שלו בצד, "החטא ועונשו" כשלכל אחד כתוב מה החטא שלו, עוד כמה שטויות (שאיפה בחיים וכו') ואז העונש- למשל- החטא- שינת יתר שאיפה- להיות מדריכת כושר קרבית פדיחה- החליקה על בננה באמצע הרחוב עונש- תהיה פקידת לוגיסטיקה ותירדם על בננה שמונחת על המקלדת במחשב בבסיס. (סתם דוגמא מטומטמת שהמצאתי כרגע)

../images/Emo122.gif

אנחנו בהתחלה היינו אמורים לעשות america's nnext BIOtop model אבל החמש בנים שבכיתה שלי לא רצו אז אנחנו עושים "ילדי מבחנה" שלכל ילד יש תמונה שלו בתוך מבחנה וכל מיני כאלה.. מטרת הניסוי- ליצור אדם מושלם השערה- ככל שX אוכל יותר כך הוא רעב יותר ועוד כל מיני כאלה..... אבל אם את לא במגמה ביולוגית אז זה לא ממש עוזר לך...
זה יהיה ממש עלוב

ש נ י1

New member
../images/Emo6.gif

כלום לא יעזור, זה פורום של בכיינים ואפילו דימו לא ישנו את זה

The Cat Woman

New member
מאיר בנאי- כמה אהבה../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

שיר מדהים
"ליבו כמעט הפסיק לפעום הוא התאהב בה במקום כשהיא שלחה אליו מבט העולם שתק..." "...כמה אהב אותה את יופייה את האור בשערה את עינייה השחורות שהכל יודעות כמה רצה אותה רחוקה מסוגרת בחדרה מראשו היא לא יצאה כמה אהבה."

dralan

New member
שודדי הקאריביים 3 אחד הסרטים

ההזויים והמצחיקים ביותר שראיתי! /tapuzforum/images/emo47.gif

סרט מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ג'וני כזה גררררררר ואורלנדו בלום מזכיר שם את תומאס......

phoenix2000

New member
איך שהזמן רץ כשנהנים...

אבל הגיע יום שני ועליי לחזור לצבא אז נתראה ביום שני הבא. לפחות השגתי את הסינגל החדש ועוד שלושה סאמפלים מהאלבום העתיד לבוא (אם הסינגל היה יוצא ב30 כמתוכנן אז הייתי יכול להשיג אותו רק ביום שני הבא אז יש לי מזל). כמו כן, למרות שקשה לי להאמין שאיתי יעשה את זה הפעם אבל בכל אופן בקשר לתחרות ההדחות אני ממשיך להצביע לשיר המזעזע
BOTB אז איתי, אני אודה לך אם תצביע בשמי. ולסיום: תהנו ושיהיה לכם שבוע טוב. ואל תעשו משהו שאני לא הייתי עושה (למרות שבטח הייתי עושה אותו בכל זאת
) יאלה ביי. המדינה קוראת לי.

lacrimosa girl

New member
באמת,

איך בנאדם בוגר ואינטלגנטי יכול לומר שBOTB מזעזע? אני בהחלט מפקפקת בשפיותך, ולא מקנאה במה שישאר ממנה אחרי שענבר תתפוס אותך במסטה חשוכה

למעלה