לא.
D danduuu New member 28/5/07 #36 ../images/Emo207.gifאמ אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם- אני שרה את איווה- http://www.youtube.com/watch?v=G4HeiIiYkOc אתם מוזמנים גם לסקול אם זה מגעיל.
../images/Emo207.gifאמ אני רוצה שתגידו לי מה דעתכם- אני שרה את איווה- http://www.youtube.com/watch?v=G4HeiIiYkOc אתם מוזמנים גם לסקול אם זה מגעיל.
L lacrimosa girl New member 28/5/07 #39 יש מצב שתעלי את זה בראפידשייר? או אתר דומה? אני לא אוכל לשמוע כנראה הרבה זמן אם לא
T The Cat Woman New member 28/5/07 #42 אני שומעת את אנט ברקע וזה מפריע אבל ממה שכן הצלחתי לשמוע ממך- אמרתי לך כבר שיש לך קול יפה! אם את עושה פיתוח קול- תגיעי רחוק מבחינה ווקאלית יפה, יפה
אני שומעת את אנט ברקע וזה מפריע אבל ממה שכן הצלחתי לשמוע ממך- אמרתי לך כבר שיש לך קול יפה! אם את עושה פיתוח קול- תגיעי רחוק מבחינה ווקאלית יפה, יפה
L Lily SonataArctica New member 28/5/07 #51 האיכות קצת מעפנה.... אבל ממה ששומעים יש לך קול ממש יפה!!!
L lacrimosa girl New member 28/5/07 #38 דניאל סלומון ../images/Emo99.gif דווקא את האלבום האחרון שלו אני לא אוהבת, אבל הראשון שלו מדהים
C Cry For The Moon New member 30/5/07 #55 OMGGGG אתם חייבים לראות!!!!! XDDDD אימאלהה אני לא מפסיקה לצחוק!!!!!!!!!! פה
S Shusho New member 30/5/07 #57 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את בטוחה שזו היא?! בתגובות אומרים שזו לא היא טוב אחרי שהיא עלתה לבמה עם גאנס אנד רוזז חצי שיכורה ושרה איתם.. אני לא מתפלאת .
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את בטוחה שזו היא?! בתגובות אומרים שזו לא היא טוב אחרי שהיא עלתה לבמה עם גאנס אנד רוזז חצי שיכורה ושרה איתם.. אני לא מתפלאת .
T TheImpactBoy New member 30/5/07 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!!! מי שערך את זה ככה, הוא ענק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול!!! מי שערך את זה ככה, הוא ענק!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח