אירוחים ותחרויות ב
אנשים

דאגי../images/Emo99.gif

אני מתחילה לחשוש, זה הקראש הכי ארוך שהיה לי בחיים שלי, כבר קרוב לשנתיים.והוא אפילו לא התחיל לדעוך.

butbut

New member
תקשיבי את מרגישה קרובה אליו בגלל כול הסרטונים

שראית והכתבות שקראת והתמונות שאת מוכורה אליהם..כי בעצם בערך היכרת את האישיות שלו... אבל זה לא מספיק! וקל להיתאהב בדני,ויש עוד הרבה כמוך בעולם שמתות עליו בצורה אובססית כזאת=] יש אפילו בנות שעשו את עצמן ודני בתנוחות של את יודעת מה בפוטושופ וכול זה רק כדי לראות את עצמן איתו.. =]

m i c k e y 15

New member
חח אני ממש לא כמו כל הבנות האלה...

חח אני לא אובססיבית עד כדי כך...מוזרותת חח אבל כן אני כאילו...מכירה ת'אישיות שלו והכל...אני יודעת שזה לא מספיק.. הוא כ"כ מושךך גאדד

butbut

New member
נכון..הוא מושך עד כדי כך שהוא גורם לי לחשוב

על דברים..חחח אוי יש לי סיפור בשבילך,סיפור אמיתי. ילדה אחת דיברה עם איזה זמר,כאילו היא לא ידעה שזה הוא..הוא אמר את השם שלו בתור שם בדוי,כי הוא רצה להכיר אנשים בלי שהם יתיחסו לזה שהוא מפורסם.אז הוא דיבר איתה..והיא דיברה איתו..ודרך הדיבור הזה שנראה לי היה במשהו כמו מסנג'ר.. אחרי כמה זמן הוא אמר לה שזה הוא,כאילו אתה שם האמיתי שלו והיא[כי היא לא טיפשה] לא האמינה לו. אחרי כמה זמן הוא ביקש מהמנג'ר שלו שיאתר אותה ויפגיש אותם איכשהו.. כשהילדה[טוב היא לא ממשה הייתה ילדה] ראתה את המנג'ר ושהוא יודע את כול הסיפור התייעצה עם אמא שלה [ואמא שלה כמובן דיברה עם המנג'ר שוב כדי לבדוק שהוא לא צוחק עליה].. לבסוף הם נפגשו..התאהבו..והם נהיו חברים..ואין לי מושג מה הסוף של הסיפור הזה כי לא שמעתי עוד. מה שכן זה הגורל לפי דעתי... זה כמו שתדברי עם מישהו במייספייס והוא לא יהיה "הוא" באמת..מבינה? חח מוזר><

m i c k e y 15

New member
יאיי...תכלס חלום טוב חח

שיעבוד עליי כמה שהוא רוצה... זה היה בארץ? בחול?

butbut

New member
חו"ל..אבל זה יכול לקרות גם בארץ..

זה גם יכול להיות מהארץ לחו"ל.. זה תלוי בגורל..אם הגורל שלך רוצה שתכירי אותו,אז את תכירי אותו!חח=]

The Psycho Girl

New member
מבינה ממש מבינה

קורה לי האמת אותו דבר עם כל אחד מהם כאילו ממש איכפת לי מהם וזה צובט בלב התמונות של דני עם חברה שלו

MoVe AlOnG

New member
OMG

יואו מיקי...את לא מבינה בכלל כמה אני מבינה אותך!באמת! אצלי זה בדיוק אותו דבר כמו דאגי. בדיוק אחד לאחד.גמלי קרה שהייתי עם בנים ורציתי ממש שיהייה משו אבל לא היה כמו שאני מרגישה לדאגי. ויש כאלה באמת שיגידו שזה פתטי או אובססיבי אבל אין מה לעשות. הקיצר אני לגמרי מבינה אותך בקטע הזה,כל כך כל כך מבינה אותך.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo24.gif

זה פשוט מטורף לגמרי הדבר הזה.... מתי יהיה לי משו עם מישו כמו שאני מרגישה עם דני חחח.. שאני פשוט..ואו לא יכולה להסביר אפילו..

מאיושSP

New member
=[ מזדהה.

גמני מרגישה ככה, באמת. כאילו לאדעת.. למרות שאני יודעת שזה לא מציאותי ושהוא בחיים לא יכיר אותי, ושזה לא כמו שאת רוצה מישהו מהשכונה וזה.. ואי אפשר לומר את זה לאחרים (חוץ מכאן כן?) כי הם יחשבו שאת לא באמת מכירה את האופי שלו, ושזה ממש לא הגיוני והכל.. אבל באמת שאני כל היום בוהה בו ובודקת סרטונים לא רק בגלל אובססיה, פשוט כי אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו ביום יום..ויש לי פרפרים כשאני רואה משהו חדש ועליו אני חושבת כשאני הולכת לישון.. חח זה מרגיש מפגר. ^^ והדבר המוזר הוא.. שמאז שהתחלתי ככה עם הקטע של דני.. אני לא חושבת על בנים אחרים ב-כ-ל-ל. ואני מזה לא כזאתי, בייחוד בגלל שבזמן האחרון רציתי מישהו. ואז הגיע דני.. ופתאום כאילו שכחתי מהבן הזה או משהו. קיצר חפרתי.. אבל זה ממש מעצבן אותי להרגיש ככה.

מאיושSP

New member
אה ודבר אחרון..

אני לא עצובה שיש לו חברה כי אני יודעת שאני מפנטזת.. ואני שמחה בשבילו לראות אותו ככה איתה והכל.. אבל כן, באיזה שהו מקום אני 'מקנאה' ומעוצבנת.. למרות שאני יודעת שאין לי על מה.

m i c k e y 15

New member
חח גמאני מקנאה..

מה לעשות.. אבל אולי אולי אם אני ממש ממש אאמין שאני יפגוש אותו..גם אם לא יקרה כלום חח העיקר לפגוש..אז אולי זה יקרה..

Lex 1

New member
Don't Feel Down מיק, וואן דיי איט וויל האפן!

חחחחח
היום אני חשה אנגלית..
בכל אופן, כן זה דבר מבאס במיוחד אני מבינה לליבך. בימים עברו היה לי ככה עם ג'סטין.. זה היה קשה
אין לי הרבה איך לעודד רק לקוות יחד איתך שזה יגיע יום אחד להשתדל לא לגרום לעצמך לשקוע בחלומות שכאלו ולהתאכזב קשות מעצם העובדה שאת פשוט לא יכולה לעשות הרבה.. לא להרגיש רע עם עצמך ולקוות שיהיה טוב

butbut

New member
חח לא נורא..תחשבי על זה שהם יכולים להיפרד

בכול רגע.. למרות שהם חמודים יחדד ^^והוא נראה מאושר איתה=]

DoLi it is Me

New member
יאיי איזה מתוקיייםם ../images/Emo99.gif

ואני מצטטת את המאסטרו גדול המאה הקודמת--> "העולם שייך רק לאוהבים הצעירים"

butbut

New member
../images/Emo207.gif McFly - Star Girl (Verison 3)<<<הייתי

חייבת לנצל"ש שובב.. נו אז מישהיא כבר ראתה את זה?

Lex 1

New member
היא כל כך חמודה שזה פשוט לא פייר! ../images/Emo7.gif

חחחח אפילו עם לוק "המת" דני יצא פה טוב.. Loveable

Lex 1

New member
אווו נראה לי ששרשרתי למקום הלא נכון.. ../images/Emo4.gif

למעלה