אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

Itay Simons

New member
*מוציאלשון*

אני אולי מנהל פורום נייטוויש, אבל אני לא עד כדי כך מתוסבך...

אלאנקה

New member
כן, מפגש הבא../images/Emo123.gif

אל תדאג, איתי, אני אגן עליך מ..השפעות רעות

Itay Simons

New member
והיא ממשיכה! ../images/Emo46.gif

איתי- Some wounds never heal אומר/ת: בלע, אני חייב הליכה עוד מעט איתי- Some wounds never heal אומר/ת: אחרת אני ארגיש רע ;; Mary אומר/ת: אבל לא תחזור אחרי זה ): איתי- Some wounds never heal אומר/ת: אני לא הולך עכשיו איתי- Some wounds never heal אומר/ת: =פ איתי- Some wounds never heal אומר/ת: אלך עוד שעה ככה Mary אומר/ת: אוי פשוט תבלע איזה משלשל

mary06

New member
אוח איתי..

כתבתי פה תגובה סרקסטית אבל החלטתי שלא כדאי..

lacrimosa girl

New member
איתיי!!$%#@^@&@#&

חסר לך שאתה מפתח לי הפרעת אכילה ;__; אתה כוסע לגמרי וממש לא שמן ;;

lacrimosa girl

New member
ארררגגגגגג

ממש ממש נמאס לי כבר מכל זה והכל מתרוצץ לי במוח ויותר מדי מחשבות ויותר מדי רגשות ויותר מדי רעש ואיך אני בכלל יכולה להרגיש ואני לא יכולה ואיך אפשר לאבד משהו שאף פעם לא היה לך ואני לא יכולה להרגיש יותר שמישהו יפסיק את כל זה בבקשה והכל יעבור ברגע שאני אקבל קפה נורמלי ואדויל ואולי קצת שינה אבל אני לא יכולה יותר ואוך למה זה חוזר זה לא חוזר הייתי בסדר אני בסדר אני לא רוצה אני לא אבכה אני לא רוצה לבכות אני לא די אני לא יכולה יותר שמישהו יעזור לי אל תעזרו לי אני לא רוצה לבקש עזרה אני לא רוצה לדמם שוב אני לא רוצה שוב אני לא יכולה יותר אני בסה"כ צומי יבבנית ואימו אבל אני לא יכולה יותר אני רק צריכה לשפוך את הכל ולבכות אבל אני לא אבכה אני רק צריכה קפה אני רק צריכה אני לא יכולה יותר וזה בסה"כ יותר מדי וזה כלום וזה יעבור אבל אני לא רוצה להרגיש את כל זה אני רוצה להיות קליפה בלי כלום בלי רומנטיקה בלי אמונה בלי שכל בלי תקווה אני לא יכולה יותר בבקשה אני לא אבקש עזרה אני לא יכולה תפסיקו את זה

mary06

New member
אז קודם כל בוקר טוב :)

מותר לך להרגיש ככה, בלי קשר ל``אימו`` או ``צומי``, את בת אנוש עם רגשות כמו כולנו אז אל תצטדקי, פשוט תרגישי ואל תדחיקי דבר, זה לא הפתרון. אני לא יודעת מה חומרת הבעיה, אבל הכל עובר ומשתפר בסופו של דבר..אולי את פשוט צריכה לקחת את זה בפרופורציה ולחפש דברים טובים בכל מצב..ובלי דיבורי דימום למיניהן /: ממ אם יש לך מישהו קרוב לדבר איתו חשוב שתעשי את זה, זה יקל עליך גם אם זה נורא קשה להיפתח..אין לי סמיילי חיבוק בפלא` אבל דמייני איזה 100, מקווה שתהיי בסדר וזה יעבור :)

lacrimosa girl

New member
זה קשה להפתח, אני יודעת.

אני מנסה כבר 6 שנים. הכי קרוב שהגעתי היו הודעות צומי בסגנון של הדבר ההוא מלמעלה =/ יש דברים טובים...אחד מהם זה הפורום הזה. אבל זה לא קשור וזה כבר יותר מדי ואני מרגישה שאני לא יכולה יותר ואני אפילו לא יודעת מה מכביד עלי כל כך!! ואיך אומרים "טוב בואו נתמודד" כשאני אפילו לא יודעת למה? ותודה.

mary06

New member
סמיילי נחמה..

אז קחי צעד אחורה מהכל וחפרי בעצמך עד שתמצאי את הסיבה, אני בטוחה שאת יודעת אבל אנחנו נוטים להדחיק ולהתעלם מכל כך הרבה דברים /: זה טוב שכתבת פה , זה גם שחרור מסויים אבל בגלל שזה לא ריאלי שתספרי פה הכל העזרה שאנחנו יכולים להציע מוגבלת ושטחית..אז תנסי אולי לחברה,אמא, מישהו.. זה דיי קריטי כי זה חייב להתפרץ בסוף ואני מקווה שלא בדרך לא נעימה..התגברות תגיע עם תדעי אם מה את מתמודדת בדיוק, זה יגיע אם תתעמתי עם עצמך ותחשבי על כל מה שמציק..עוד 100 חיבוקים :)

lacrimosa girl

New member
אני מאוד מעריכה את זה.

באמת. ובבקשה אל תעלבי. אבל פאק אוף!!!!נמאס לי מהמצב הזה שהוא כבר 6 שנים [ב28 בחודש זה יהיה בדיוק 6 שנים] ונמאס לי ש6 שנים אני לא יודעת למה ונמאס לי לחפור על זה ונמאס לי להתכביין ונמאס לי להרגיש רע ונמאס לי להרגיש. ואנימפסיקה את החפירה הצומית העצמית המעצבנת הזאת עכשיו. =/

dralan

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

אין לי ממש להוסיף על מה שכבר אמרו, רק שתנסי להפחית את הלחץ, זה סתם גורם לדברים להראות הרבה יותר נוראים ממה שהם באמת

למעלה