אירוחים,תחרויות ופרסים ב
אנשים

LadySilkworm

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

ועוד ועוד ועוד.. אני לא יודעת עד כמה יש לך ניסיון עם פסיכולוגים. בכל מקרה, לי הייתה עם אחת, ובהתחלה שהלכתי אליה אחרי שעשיתי לעצמי משהו הרעיון נשמע לי ממש גרוע וממש לא רציתי ללכת ולדבר. עבר זמן ואני די מתגעגעת אליה עכשיו. אני יכולה לספר לך באופן אישי שממש ממש ממש עזר לי לדבר איתה, ואפילו סתם לקשקש לה על כל מיני תיאוריות שיש לי, ולבכות לה, ואין לך מושג כמה זה עוזר. ואם את רוצה, את יכולה לדבר גם עם מישהו מבחוץ שאת לא מכירה אישית[נגיד, אני P:]. אני באופן אישי, אין לי בעיה לדבר איתך ולשמוע על הבעיות שלך. וחוצמזה..אל תיכנעי כ"כ מהר. אני אכתוב לך משהו שכתבתי למישהי אחרת באיזשהו מקום- אני כל הזמן מציבה לעצמי "מטרות" חדשות לחיים, כדי שתהיה לי סיבה להמשיך ולהחזיק את עצמי ולא ליפול. עכשיו ה"מטרה" היא ההופעה של נייטוויש[שאני מקווה שאני לא אתכזב], את יכולה לנסות לעשות את אותו הדבר. אני אפילו עושה את זה עם דברים יחסית לא חשובים, כמו שיעור באומנות. אני באמת מקווה שתחזיקי את עצמך ושיהיה לך טוב. אני לא יכולה לעזור לך במסגרת של הפורום הזה, או לנסות לעזור לך, ואם תרצי לדבר במסנג'ר\באימייל\במסרים אין לי בעיה. ואני גם אעזור לך עם התמונת פנורמה:p

lacrimosa girl

New member
thanks.

I do got a psychologist...she is so fucking stupid. waste of time. before her I tried 4 psychos. none of them helped. than I got hospitlized and they gave me some stupid religius psych, and after they realesed me I got the current stupid one. Its too hard for me. Id never talked to someone about my feelings. the only thing I know how to do is to cry and say that I cand bare it all anymore. I just cant talk. I just cant. about the goals, I do it. that work, sometimes. seeing Tuomas is one of my only goals currnetly. actually the only one. this forum is another one...I love you gays. :) and thanks a lot. you are sweet.​

LadySilkworm

New member
well...

I feel for you! באמת, אני לא יכולה לדבר על מה שאני מרגישה, וממש קשה לי עם זה אבל זה לא רלוונטי כ"כ.. אני רק מזדהה איתך מאוד. כשאני הייתי בבית חולים הביאו לי פסיכולוגית אחת שאמרה לי שכל פעם שאני עצובה, לנקות את הבית או לעשות ספורט או כל משהו גופני כדי לשכוח מזה. ואז הביאו לי את הפסיכולוגית של הנוער שהייתה ממש מטומטמת והתחילה לקשקש כל מיני דברים ובגללה נתקעתי עד הלילה שם XD. בכל מקרה, לא היה לי ניסיון עם פסיכולוגים, אז אולי היה לי מזל שהפסיכולוגית הראשונה שהלכתי אליה בסוף עזרה לי להיפתח קצת יותר. עכשיו אין כסף אז אני לא יכולה ללכת אליה וחבל.. אע נכנסתי פה לכל מיני דברים לא חשובים :p אני שמחה שאת משתמשת במטרות. זה טוב לפעמים. אני מזדהה איתך בקשר לתומאס, ולנייטוויש בכללי, כי זה ממש היה חלום בשבילי שהם יבואו לארץ. ואין בעד מה, באמת. אני פה ואת יכולה לדבר איתי, למרות שהמסנג'ר מתנתק לך וגם לי. ~לב~

lacrimosa girl

New member
../images/Emo23.gif

רוצה את הפסיכית שלי? היא בחינם =/ אם יש לךך איך להגיע לנ"צ, אבל קחי בחשבון שהיא מ-פ-ג-ר-ת. [.___. אני כל כך אימו צומי ו-הו, תתעלמו מכל השרשור הזה =/]

en li shem 7

New member
תפסיקי להגיד את זה.

תפסיקי להגיד שאת 'אימו' ו'צומי' כי את לא. כולם צריכים לדבר עם מישהו מדי פעם..ובגלל זה יש לך אותנו, את המשפחה שלך ואת החברים שלך...:) ו..את חייבת להרגיש, כי זה אנושי! אני ממשממשממש אשמח לדבר איתך אם תרצי במסנג'ר\אייסיקיו\מסרים כי את חשובה לי
ו...אם תרצי תוכלי למחוק אותי אם זה לא נוח לך
[email protected] 305201706 ~מסר~ לוב יא:)

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אני לא יודעת בידיוק מה קרה אבל אני פה בשבילך אם את רוצה וצריכה מישהו לדבר איתו... וזה בסדר לבכות.. זה נורא משחרר לפעמים.. לפעמים אחרי שמשהו מעיק לי ואני בוכה אני מרגישה תחושת הקלה עצומה.. אז אל תעצרי את עצמך.. ואת לא צומי בכלל! את בן אדם כמו כולנו ולכולם יש רגעים קשים בחיים!

lacrimosa girl

New member
תודה, כולם.

אחרי כמה קפה ושיחה עם שירה אני מרגישה הרבה יותר טוב. מצטערת על הצומי. אני אוהבת אתכם.

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני יודעת בדיוק למה את מרגישה "צומי" ו"אימו"... למרות שאני בד"כ לא מרגישה רע, כשאני כן אני מרגישה זוועה. אני ממש שונאת את עצמי על זה שאני בוכה כמו מטומטמת. אני ממש שונאת את עצמי לפעמים. אבל תאמיני לי, מותר לך לבכות, מותר לך להרגיש רע, מותר לך לסבול. זה לא "צומי" ולא "אימו". זה אנושי. זה קורה. לא רק לך- אבל זה לא אומר שאת צריכה להגיד לעצמך שאם זה קורה גם לאחרים אז אין לך מה להתלונן יש לך מה להתלונן. זה לא אומר שאת צריכה להרגיש שאין לך תירוץ להרגיש רע. יש לך כל סיבה שבעולם, זה אפילו לא תירוצים. את מרגישה רע, וזאת זכותך. זה חרא. זה הרגשה זוועתית. וגם היא עוברת. וכם את תעברי את זה. ואת תעברי גם את מה שגורם לך להרגיש רע, ואז- לפחות לזמן קצר- הכל יהיה יותר טוב. בהצלחה

lacrimosa girl

New member
רועי!

יש לי שם לשרשור יצירות שבועי!!
nemo|
למה נימו? כי נימו זה שיר של נייט וגם שם של דג. למה דג? כי דג זה פיש. למה פיש? כי פינת יצירות שבועית. :)
אבוי לי, לאן הגעתי :X אני בכלל צריכה ללמוד הסתברות. :X

blacknwhite

New member
חחחחחחח אוי ואבוי...

מותק, את באמת במצב קשה
מצד שני, הרעיון משעשע:) הידעתם? למילים "kingdom animalia" מהשיר the forever moments יש ביסוס מדעי. היום בשיעור ביולוגיה באו"פ, כשלמדנו בין השאר על ממלכות ועל מערכות ומשפחות ובלה בלה בלה... היה את animalia (יענו, בע"ח) תחת קטגוריה של ממלכות. ממלכה=kingdom. ^^ בטח ידעתם, אבל לא נורא

lacrimosa girl

New member
זה מהשיר רטורן טו דה סי ../images/Emo3.gif

ששכחתי לכתוב שניתחתי גם אותו
ואנומליה זה מושג מדעי שמציין אי נורמליות אני חושבת O__O אבל בעצם כותבים את זה anomalia נראה לי. אני אבדוק בכ"מ :)

LadySilkworm

New member
זה מתאים לתומאס

הוא רצה להיות ביולוג ימי [כמו ג'ורג' D:] בכלל.

למעלה