אני בהלם! אחת ההופעות הכי טובות שראיתי אי פעם של גוד שארלוט, איך כלל הקהל קפץ ושיתף פעולה, זה היה ענקקק.. MCR האמת קצת התאכזבתי, בד"כ ג'ואל מזייף ועכשיו ג'ר קצת מעצבן.. אבל עדיין טוב. ממש אהבתי!
בטח אתם חושבים שצפוי שאני יגיד את זה... אבל ראיתי את MAMA וI DONT LOVE YOU ביוטוב, וחשבתי שהשירה של ג'רארד לא הייתה משהו, והגיטרות קצת עלו עליו, ולא היה לו אנרגיה.... אבל עכשיו ראיתי שזה ממש לא נכון! ההופעה הייתה ממש טובה! דווקא היו לו הרבה אנרגיות והוא שר ממש טוב! לדעתי הוא ממש השתפר בלייב, וגם הוא הפעיל את הקהל הרבה שזה נחמד
, גם הראו את פראנק הרבה אז זה תמיד טוב
ראיתם בMAMA בסוף שג'רארד כזה קצת בוכה ואז הוא אומר: " a suprise party? for me? you should'nt have" חחחחחחחחחחחח הקטע הזה לא היה ביוטוב XD והריקוד תרנגולת הזה בTEENAGERS??
זה היה נשמע כאילו הם מזייפים וכאילו נקרעים מיתרים על ימין ועל שמאל, אבל זה היה רק בשידור, בגלל זה זה היה נשמע כזה מעפן.. אבל לא יודע, אני אהבתי את ההופעות, ג"ש הקפיצו את הקהל וממש שיתפו איתם פעולה, גם MCR היה אחלה, וכן, ג'ר יחסית השתפר בלייב מאשר פעם.
ההופעה של גוד שארלוט הייתה מזעזעת../images/Emo223.gif
עוד לא שמעתי את הדיסק החדש ועכשיו אני גם לא רוצה לשמוע אותו הם שרו רק שני שירים ישנים ובכלל ראיתי את זה רק בשביל בילי ובקושי הראו אותו
והמטומטמים האלה עשו את דה ריבר בלייב בלי Avenged Sevenfold וזה פשוט נשמע נורא של MCR היה יפה.. ואחר כך היה את התוכנית על לינקין פארק וההופעה שלהם הייתה פשוט מדהימה! והיה ממש כיף לראות בקטעי מעבר את כל הלהקות מדברים עוד משהו שאהבתי זאת את ההופעה של קייזר צ'יפס שהייתה שלשום הקטע בסוף עם התופים היה ממש מגניב