טעות, ג'רמאי.
M milkofamnesia New member 4/6/07 #58 Example - Vile (ft. lily allen) At first you made me smile it was nice for a while But then you turned vile no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no you're a loon
Example - Vile (ft. lily allen) At first you made me smile it was nice for a while But then you turned vile no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no no you're a loon
M milkofamnesia New member 5/6/07 #80 דלף. מתחיל טוב, יותר מדי שירי פסנתר. נשמע כאילו הם רוצים להיות מיוז בכוח
R Runt New member 5/6/07 #95 אי אפשר להאשים אותם ../images/Emo8.gif תן לי כמה ימים כדי לבדוק אותו ואני אחזור אלייך... אתה כנראה צודק, though, יש להקות שהאלבומים שלהן לא עוברים בכלל.. עדיף שידבקו בסינגלים וEPs
אי אפשר להאשים אותם ../images/Emo8.gif תן לי כמה ימים כדי לבדוק אותו ואני אחזור אלייך... אתה כנראה צודק, though, יש להקות שהאלבומים שלהן לא עוברים בכלל.. עדיף שידבקו בסינגלים וEPs
M milkofamnesia New member 5/6/07 #101 אי צריך להתמקד בו עוד קצת. אבל ציפתי למשהו יותר Pאנקי מהלהקה שהביאה לי את שארלוט, הוא מנסה להיות מת'יו ><"
אי צריך להתמקד בו עוד קצת. אבל ציפתי למשהו יותר Pאנקי מהלהקה שהביאה לי את שארלוט, הוא מנסה להיות מת'יו ><"
F FallOutGirl New member 4/6/07 #64 ../images/Emo80.gif Refused - New Noies ../images/Emo99.gif אחד השירים האהובים עלי בשנה ומשהו האחרונה ><"
../images/Emo80.gif Refused - New Noies ../images/Emo99.gif אחד השירים האהובים עלי בשנה ומשהו האחרונה ><"