אירוחי היום ב
אנשים

y e t i

New member
אבל את יכולה לפגוע בבן אדם

איך זה מתקשר למה שעובר עלייך ? הוא מגיע להיות איתך , ואת נוחתת עליו עם מה שעובר עלייך .. ?

ס22ית

New member
בדיוק בגלל זה

אתה מרשה לעצמך להיות ככה רק עם מי שבאמת קרוב אלייך, כי רק הוא יודע מאיפה זה בא.. רק הוא מכיר אותך ויודע שזה בא ממקום של לחץ או עצב ולא ממקום של מריבה ולפגוע.

y e t i

New member
בלתי אפשרי לעזור ככה

לאף אחד . אם אני לא חלק מהפתרון - אני חלק מהבעיה , את זה למדתי מטובים וחכמים ממני .

סבבית. פעם, כשהייתי בטיפול פסיכולוגי

אמרתי לפסיכולוגית שלי, שאני מתעצבנת ומאבדת עשתונות בלי כוונה. פשוט ככה הדברים מתגלגלים... אז היא שאלה אותי שאלה : האם אני מרשה לעצמי להתנהג ככה גם בעבודה ? כשעניתי לה "לא". היא אמרה - את רואה ? את שולטת בזה ! ואם את שולטת בזה, את יכולה גם לשלוט בדברים שאת אומרת או עושה תוך כדי מריבה.... זה לימד אותי שאני לא יכולה להאשים אף אחד בתגובות שלי. רק את עצמי.

לימ,.....

האם את מרשה להפתח בפני הקולגות שלך בעבודה? מרשה לעצמך להביע אובר רגשות לבכות להיות נורא עוצובה? ככול הנראה-לא. כי יש דברים שאנחנו מרשים לעצמנו רק עם הקרובים שלנו. לטובה ולרעה. וכן, לפעמים הקרובים הם אלו שסופגים ולפעמים, זה חלק מהתפקיד שלהם. פשוט לספוג....

יודעת מה ? אם מדובר בחברה/ אחות / אמא..

אז יכול להיות שזה אפשרי שתתפרצי עליהן ואח"כ תתנצלי. והן יבינו אותך. אבל עם גבר, שלא מבין את דפוס ההתנהגות הזאת. זה בלתי אפשרי ! הוא ממאדים, ואת מנוגה. שניכם מדברים בשפות שונות. במקרה כזה, עדיף לא להגיע לויכוח מיותר..... הוא לא יבין אותך, ולא יבין את הצעקות / דמעות שלך... ויותר מזה, לא בטוח שהוא ירצה להמשיך איתך את הקשר כי הוא פשוט יבהל מהתגובות שלך.

זה לא מציאותי...

מה זה "לא יוכל להכיל את כל כולך ????" כולנו אנשים מורכבים. לכל אחד מאיתנו יש המניעים שלו.. את הקריזות והחסרונות שלו. וברור שהבחור שירצה לחיות איתך יצטרך לקבל את כל החבילה (כולל הנקודות השחורות
...).. אבל !!!! אל תצפי שהוא יקבל את הקריזות שלך בהבנה. וימשיך לחבק אותך אחרי שתטיחי בו האשמות סתם ככה כי את עצבנית.. יודעת מה ??? אולי זה ישרוד את החברות שלכם ... אבל לא בטוח שכשתהיו נשואים יהיו לו את אותו כוח וסבלנות שהיו לו כשהייתם פחות מובנים מאליהם...

תשמעי,

אני לא קריזיונרית אבל יש מצבים שהבנזוג שם כדי להכיל. אני לא מצפה שהוא ישמח שאני מתפרצת עליו כשהי לא משמ אשם אבל אני מצפה ממנו להבין שזה לא מכוון אליו ושזה לא אישי נגדו ושיתן לי את הספייס או את התגובה שאני זקוקה לה. שיבין אותי

כוססאמק הדה..

לך לקיבינימט עם התשובה שלך
. באיזה זכות אתה קוטל את דבריי ? לא מתאים לך ? קפוץ לי
יש עוד אלף אנשים אחרים שיאהבו את הרעיון שלי. ויחשבו שאני חכמה. פיייייייייייי..... איזה דאווין.. ועוד באנגלית
מה אתה חושב את עצמך ? שופט ????. נ.ב. סליחה הדה. אני פשוט מקבלת היום. ואתה יודע... כואבת לי הבטן. ההורמונים משבשבים את דעתי וכו'.. אתה בטוח סולח ... נכון ?

ס22ית

New member
הבן זוג שלי יהיה החבר הכי טוב שלי

ואין שום סיבה שאני אתחיל ללכת על ביצים לידו כדי שלא יבהל חלילה מהתגובות שלי.. רוצה להיות אמיתית לידו בדיוק כמו שאני אמיתית ליד המשפחה שלי..גם אם זה אומר שיראה אותי ויהיה איתי בימים יותר קשים, בלי שאני אצטרך להחזיק בפנים את כל הרגשות שלי כדי שלא יבהל ויילך. הרי ליד המשפחה/חברה טובה אנחנו מתנהגים כמו שאנחנו בלי לפחד שיעזבו אותנו, כי זו אהבה ללא תנאים. וכזו אהבה אני רוצה שתהיה גם עם הבן זוג. בדיוק כמו שאני לא אבהל מימים פחות טובים שלו..לא רוצה שיעמיד פנים שהכל טוב אצלו אם משהו לא טוב לו.

בדיוק!!!!../images/Emo45.gif

"ליד המשפחה/חברה טובה אנחנו מתנהגים כמו שאנחנו בלי לפחד שיעזבו אותנו, כי זו אהבה ללא תנאים. וכזו אהבה אני רוצה שתהיה גם עם הבן זוג"

בנות, ברור לכן שאני לטובתכן../images/Emo3.gif

ואמן ותמצאו את האחד שיכיל ויאהב אתכן לנצח
לילה טוף.

למעלה