אירוחי היום ב
אנשים

א. את המשפט הזה לא אני המצאתי..

ב. אני יכולה להגיד לך, שאם אילן יבוא עצבני מהעבודה ויוציא את זה עליי. אני לא ארגיש שזה חלק מהרומנטיקה בינינו, או מהעניין של להיות נשוי. אני ארגיש כמו שק חבטות. ואעלב עד עומקי נשמתי. כי יש הבדל בין להיות שותף לטוב ולרע.. להקשיב , לחבק, לתת חיזוק... ובין להיפגע ממישהו, ששניה אחרי שהוא פוגע יתחיל להסביר לי שהיה לו יום קשה בעבודה.. וימציא תירוצים קלושים על איזה יום מבעס היה לו... חוצמזה, שבמקרה שיטי הציג אין בכלל עניין של ניהול שיחה. הם נכנסו לויכוח סוער על דבר שטותי (של איזה ספר יטי קורא... ) - איזה תירוץ אפשר להמציא במקרה הזה ????

ס22ית

New member
תלוי איך יוציא..

לא אמרתי שיבוא ויתחיל לקלל אותך בגלל היום שהיה לו.. אבל לא קרה שחזרת הביתה עצבנית ולא היה לך כוח להיות נחמדה כלכך? לא קרה לך שהתכנסת בעצמך? מעולם לא היית עצבנית בבית בגלל משהו שקרה לך בחוץ? ולאו דווקא עצבנית ברמה של לזרוק צלחות על הרצפה. תמיד את מחייכת וטובת לב?

ברור שלא כל יום יש מצב רוח..

אבל עדיין זה רחוק מלהיות מצב רוח קרבי ! אם עצבנית כמוני למדה לרסן את התגובות שלה כל אחד יכול.. אם רק יבין את המחיר שהוא ישלם על תגובות בלתי צפויות מצידו בתוך הקשר...

ס22ית

New member
מצטערת..

אבל בטוחה שיש ימים שאת יותר עצבנית כלפיי הבן זוג שלך..לא בכוונה, לא כי מתכננת אלא כי פשוט יש ימים כאלה. אני לא אומרת שזה אומר להיות קרביים ולהכנס לכסאח, אבל קורה שיש מצב רוח קרבי והדבר הכי קטן יכול להדליק אותך. ואולי בגלל שהבן זוג שלך מקבל אותך לטוב ולרע הוא מקבל אותך גם בימים פחות נעימים ועצבניים ולוקח צעד אחורה ויותר רגיש ולכן נמנעים חיכוכים מיותרים. ונותן למצב הרוח הזה לעבור ומשאיר הכל על מי מנוחות יותר מהרגיל.

כשאני עצבנית. אני מעדיפה להיות לבד.

ולא לדבר שטויות..
וקרה לא פעם שאילן הוא הסיבה לכעס ואני פשוט ניתקתי מגע, עד שיעבור זעם. כשהסיבה לעצבים שלי היא העבודה - אז בד"כ אני אשתף אותו כבר בטלפון על מה שעובר עליי... ועד שאגיע הביתה כבר יעסיקו אותי מלאןת'לפים דברים אחרים

זונה בת זונה ../images/Emo46.gif

לא רק שהיא לא העריכה את הכבוד שנפל בחלקה להיות הזיון שלך. אז יש לה גם דעה משלה ? ועוד ביקורת עליך ???? האמת יטי. אני לא מבינה אותך. מצד אחד, אתה משחק אותה הגבר שבגברים. זה שעושה מה שבא לו. מסתכן , חי על הקצה. לא דופק חשבון לכלום. אומר מה שבא לו למי שבא באיזה שפה שמתחשק לו, אבל אם חלילה מישהו ייגע לך ב"כבוד" וירים עליך ת'קול ? ועוד אישה ????... דמו בראשו .. -האמת ? נשמע כמו משהו שספגת בקוראן
... וחוצמזה, אתה לא חייב להצטדק ולהסביר מה המניע שלך לקרוא בקוראן. זה מעניין אותך ? סבבה. "דע את האוייב" זאת לא סתם סיסמא. אבל למה זה גורם לך לאבד ת'עשתונות ?. ולמה ללכת עם אלוהים מכות בגלל אשה ?? איפה הפרופורציות ???

y e t i

New member
אמת ויציב .

אף אחת\ד לא יכנס לבית שלי ויתחיל לנבוח עליי , כל שכן אישה שהקשר בנינו חסר כל משמעות . יש לך משהו לומר , עלא הכיאפק , שבי על התחת ודברי כמו צלם אנוש , צעקות ומריבות שתעשה ברבנות , ולשפוט בני אדם רק בבית משפט .

למה אתה מתעצבן מטיפשותם של אחרים ????

לא חבל על הבריאות? (או זה שיש לך נגישות למיון ואמבולנסים אז לא איכפת לך
??)

y e t i

New member
תיכף מתחיל לשאול שאלות ..

נשבר הזין מהשטויות שמסביב .

לא סתם אמרתי שהוא אידיוט...

והאמת היא יותר שהיא באיזשהו סוג קשר איתו. עם כזו התייחסות לא הייתי נותנת לו את התענוג להיות "הבשר נטו" שלי. גועל נפש של יחס וגישה. יאללה יטי, הבנו..אתה זיין על
מזדיין ללא רגשות. איזה כיף שיש לך "כלבה" כזו שאתה יכול לזיין אותה.. אה.. והיא? שתקח מונית ותלך המזדיינת. כי אתה כזה COOL. מי היא בכלל שתצפה שתתייחס אליה כמו בנאדם ולא כמו חור פעור? ואוו.. הצלחת להגעיל אותי. מזל טוב.

y e t i

New member
אדיוט עשה אותך

אחרת לא היית יוצאת חצי בן אדם עם פה גדול .

חמודי..אתה כל כך לא שווה יריקה../images/Emo9.gif

היית מת להיות חצי מההורים שלי
יאללה, לך לזיין מישהי ואל תשכח לבוא לספר בפורום, כן ?

תכלס...

לא ממש מכירה את הבחור אבל כשקראתי את ההודעה שלו כל מה שעלה לי לראש זה "אוי, אלוהים.. איזה גועל נפש...." ממש יצאת גבר- גבר בהודעה הזו, יטי, אין מה להגיד...

וווווואו חיפשוש../images/Emo47.gif

הוצאת לי את המילים מהפה...כל הכבוד מאמי,גאה בך...
וכן יטי,גם פה אני נדחפת,יש לך בעיה?

למעלה