אירוח יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי בפורום

אירוח יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי בפורום

הערב ב-20:00, יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. אתם מוזמנים לשרשר לכאן את שאלותיכם
אירוח נעים

shay or eli

New member
השאלה שלי לאלי ישי

ש"ס מזדהה כמפלגה חברתית, אבל אתם שבתם בממשלה של שרון כשסילבן שלום העביר את הגזירות שפגעו בחד-הוריות ובעובדים. למה שנאמין לכם?

מושהלה

New member
השאלות שלי.

אריה דרעי, האם יש סיכוי שהוא יכהן כיו"ר התנועה בבחירות הקרובות? 2. כמה מנדטים אתה צופה לש"ס, אבל בכנות. 3. מתי, ואיפה צפויה הכנס הראשון והגדול של ש"ס? 4. האם יש סיכוי לאיחוד עם מפלגה אשכנזית? 5. מה דעתך על ח"כ הרב ליצמן? 6. האם לא נראה לך שהגיע הזמן להחליף את הרשימה של ש"ס לכנסת? (מה גם שרוב החכי"ם אינם מוכרים דיו לציבור,) תודה רבה מראש, ובהצלחה בבחירות.

שלום וברכה לוחם הצדק

ראשית, תודה מקרב לב על מאבקך בענין קיצבאות הילדים - המאבק החברתי הצודק ביותר מקום המדינה. אל תתרגש מכל לבלרון זוטר שמגמד מערך המאבק ומנסה לתלות בך מניעי סרק. האמת ניכרת. שאלתי: האם אתה מתחייב שזה תנאי בל יעבור לכניסה לקואליציה ולאיזה גודל קיצבה אתה שואף?

אחדד:

לכמה אתה דורש להחזיר את הקיצבאות? פחות מתחת איזה גובה לא תיכנס לקואליציה. אם לא קשה לך - אני מעוניין בתשובה פרטנית ובאמירה מדויקת. אגב, לא הצבעתי ש"ס מעולם וכעת אני שוקל זאת ברצינות.

ערב רב

New member
שאלה לח"כ ישי!

מאוד התרשמתי מהמאבק של ש"ס נגד הגירוש ובמיוחד ממנהיגותו של הרב עובדיה שגימדה אף את כל מנהיגות הציונות הדתית שלכאורה הייתה אמורה להתנגד יותר. השאלה שלי היא, לאור תקדים אוסלו, האם אתה יכול להתחייב שאתם תתנגדו לכל גירוש נוסף בעתיד, לא משנה אילו פיתויים כספיים יציע לכם ראש הממשלה התורן?

שאלה קשה!

אמנם בגזירת הגירוש נלחמתם וזה היה כעין תשובת המשקל על פשע אוסלו הרצחני אבל אתם הרי מודיעים תמיד שהנכם תומכים ברעיון הנלוז של "שטחים תמורת שלום" אז למה שאנשים כמוני שלא מאמינים ששייך שלום אמיתי עם הערבים כל עוד הם כאן,יצביעו עבורכם ולא עבור מרזל שהוא היחיד שלעולם לא יתפתה מרעיונות והזיות כאלה...

ערב רב

New member
עוד מנדט או שניים לאיחוד הלאומי

היו מכניסים שני פיונים של ליברמן שלאחר תקדים נודלמן עוד יש סיכוי שהיו תומכים בגירוש, אז לא תודה.

זה קרה בגלל כמה טפשים כמוך

שהפחידו את הציבור שהוא לא יעבור אחוז החסימה! לדעתך היו חסרים לו כמה אלפי קולות בודדים בלבד-ואותם הוא יקבל בגדול אחרי שהציבור נוכח שהמפד"ל והאיחוד הלאומי הם אלה שהקימו את ממשלת החורבן במו ידיהם...

שאלה שלי

כולם יודעים שהרב עובדיה קובע בהכל אבל ביננו אתה יודע שאריה דרעי יביא יותר מנדטים ממך ואם איכפת לך באמת ממש מהלב מהתורה מכל המוסדות של שס אז למה שלא תיזום את המהלך להחזרת דרעי מעצמך?אתה תלך לרב ותאמר לו שחייב את דרעי?

שלום וברכה.

שאלותיי: א) מה גורם לכם להמנע מלהכניס את דרעי למפלגה חרף הידיעה שהדבר יביא לעליה משמעותית במנדטים? ב. למה שס לא מציגה קו מדיני ברור שעל פיו תנהג? לדעתי, לא מספיקה ההתמקדות בנושאים חברתיים. ג) בכמה מנדטים תזכה שס לדעתך, והם במקרה של כשלון תיקח אחריות? בכבודִ€

רק רציתי לציין, שאני ממש

ממש ממש מעריך את פעילותך הברוכה. חזק ואמץ. מתים עליך! (אני נער חילוני)

שאלה חשובה!

עכשיו לאחר הפינוי, הרבה מאוד בני נוער שהיו ברצועת עזה בעת הפינוי חוו טראומה קשה מאוד, חלקם הדרדרו לאלכוהול, סמים, מוסדות סגורים וכ"ו. האם אתם מתכוונים לעזור לאותם בני נוער שחוו טראומה קשה?! אם כן מה תעשו?!

למעלה