אירוח יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי בפורום

הניק שלך פוגע ברגשותיי

חוצפן איך אתה מעיז לכתוב על עצמך כזה ניק אני מבקש מהנהלת הפורום לחסום אותו

yuda s

New member
גם אני מצטרף לבקשה ממך להחליף ניק..

כי זה מאוד פוגע כמו שציינו כאן ... וזה לא יפה להשתמש בכזה שם ...

krenbokr

New member
מינוי של אישים למפלגה

שלום לך ידידי אלי ישי! ברשותך הצבת אישים למפלגתך נובע מחברות לאותם אישים,או שהרב יוסף מצביע על זה או אחר? ומה קורא אם אותם חברי מפלגה שיושרם הוא לא הצד הכי חזק שלהם,והם רק מזיקים למפלגה,(אתה יודע על מי מדובר) והאם הם ימשיכו לקבל תפקידים בתנועה שלך? בכל מקרה אני לשרותך בכל מה שקשור לבחירות הבאות אם אתה מעוניין ,, בוכריס משה נתניה

אני יענה לך במקומו

זה עובד בצורה שמביאים לרב עובדיה רשימה של בערך מאה אנשים והוא מחליט לפי עדות ולפי פעילות כמובן שיש לישי פה ושם השפעה על מועמד כזה או אחר ואני חושב שרובם יישארו

כרפי

New member
אריה דרעי

רציתי לשאול עם הרב אריה דרעי ישתלב אך שהוא בתנועה בבחירות הקרובות

hanavat

New member
השאלה קצת ארוכה אבל

מהו לדעתך השילוב הראוי בין דת למדינה? ובין דת למדינה דמוקרטית? כיצד ניתן להגיע לשילוב זה? איך יבואו בוא החילוניים לידיי ביטוי בלי שיפגעו זכיותיהם הטבעיות? אשמח מאוד לקבל מענה לשאלה לקראת הסוף כי אני חוזר בסביבות 8:45

שסניק

New member
שלום לך ר` אליהו,

1. רציתי לשאול למה אתה מבזה את מרן הגר"ע יוסף שליט"א, בזה שאתה שם את תמונתו ע"ג האוטובוסים? האם זה ראוי שרבנו יהיה דמות לפרסומת?? הרי במפגלגה של אחינו האשכנזים, לא עושים כזה דבר עם מרן הרב שך זצ"ל, או הגרי"ש אלישיב שליט"א , אז למה?? מדובר בגדול הדור! 2. האם שווה שאני יעבוד הבחירות האלה הפעילים יקבלו את שכרם? יש לי עוד המון שאלות, אך מחמת שזמנך בטח אינו מיותר, אז אסתפק בזאת. תודה, ובהצלחה. <בעזרת ה` ש"ס תעלה בבחירות!!> www.shasnet.org.il

רוני 222

New member
אני אישית בוחרת ש"ס

אבל המשפחה שלי לא רוצה להצביע לשס. הם הצביעו בעבר, והיום הם לא מצביעים בגלל שדרעי לא שם. מה אתה בתור יו"ר תשכנע אותם? תודה מראש.

בואו נקווה כולנו

שהטעות הזאת לא תיעשה.. הדבר יביא לבריחת מצביעים מסורתיים שמצביעים על רק עדתי.

בואו נקווה כולנו

שהטעות הזאת לא תיעשה.. הדבר יביא לבריחת מצביעים מסורתיים שמצביעים על רק עדתי.

שאלה

ידועה דעתו של הרב עובדיה שלמען "שלום אמת" ניתן להסכים לויתורים טריטוריאליים. האם לדעת הרב והתנועה שהוא עומד בראשה ניתן גם לעקור ישובים מבודדים (חוקיים כמובן) למען "שלום אמת"?

משפטן28

New member
רציתי לשאול

האם ראוי בעיניך שאדם שהודה בבית המשפט בזיוף עבודה למען קבלת תואר אקדמאי יכהן כח"כ בכנסת ישראל?

משפטן28

New member
תשובה לאבי

אם היה מתראיין כאן אחד מאנשי קדימה, הייתי שואל אותו בדיוק את השאלה ששאלת. במקרה זה, המרואיין הוא מר ישי מש"ס, ולכן הפניתי כלפיו את השאלה שרלוונטית לגביו.

למעלה