אירוח יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי בפורום

avi613

New member
תשובה למשפטן

אם תתחיל לדון את כל חברי הכנסת על עבירות שכאלו, יצטרכו עוד 120 חדרים בבית כלא, ופשוט אין מקום. קודם שידונו את שרון ובנו, לפיד, פרציקי על פשעיהם הנוראים ואז נלך גם לבית משפט לתביעות קטנות.

משפטן28

New member
אם אני מבין אותך נכון

הרי שלדעתך זהו מצב תקין שאין צורך להילחם נגדו. דעתי שונה כמובן.

avi613

New member
בנושא איחוד עם מפלגות ה`ציונים`.

שלום לך אלי! בשבוע האחרון, פורסם בתקשורת על אפשרות איחוד ח"ו עם המפלגות הדתיות=הציונים, ותנועת ש"ס. ואני שואל, אלי! האם אתה רוצה לעשות שוב את טעות חייך??? האם אתה מוכן לתת גט כריתות לעולם התורה?? איך אפשר להתאחד עם מפלגה שרק תמול שלשום קבעה שיכנסו גם נציגים חילוניים למפלגה. איך אפשר?? אני אישית הצבעתי ש"ס עד היום, אולם אם יהיה האיחוד הטיפשי, אני לא יצביע! תודה על התשובות.

rrina

New member
זו לא שאלה לח"כ אלי ישי

אם יהיה איחוד כזה, זה יהיה על פי הכרעה של גדולי הדור, ולא על פי הכרעה של חברי הכנסת. לאיחוד כזה יש הרבה השפעות חיוביות - קודם כל זה כבר לא יאפשר לשרון לעשות "תרגילים" נגדנו, לא נגד החרדים, ולא נגד המתיישבים. וזה גם יאפשר לחוקק הרבה חוקים למען עם ישראל (ולשנות את חוק השבות ולהציל מליון יהודים מסכנת התבוללות ר"ל!!!!) החסרון כמובן הוא שצריכים באיחוד כזה להכניס אולי גם חברים שהיינו מעדיפים שלא יהיו בפנים - ולכן השאלה הזו היא שאלה כל כך קשה. אבל בכל מקרה זו לא שאלה לחברי הכנסת, אלא לגדולי הדור שליט"א.

avi613

New member
עוד שאלה.

האם בניזרי יהיה בכנסת הבאה? האם יאיר פרץ יהיה? תודה.

מה תהיה דעת ש"ס

לגבי נסיגות כלשהם בארץ ישראל אפילו בעד הסכם קבע כביכול ? ובבקשה אל תענה שזו החלטה של מועצת החכמים ובראשם הרב עובדיה שלי"טא

bluestar 777

New member
ערב טוב הרב אליהו

ראשית עלי לעלות על נס את העבודה הפרלמנטרית הפוריה, המאבק התמידי בגזירות הכלכליות, והמאבק בתוכנית הגירוש האכזרית שלצערינו יצאה לפועל... השאלה היא, במקרה ששרון מרכיב את הממשלה הבאה, יש מצב שש"ס תצטרף אליו לאור המצע שלו?

bhnadav

New member
שאלה ליו"ר ש"ס

מהם רשמיך מהביקור שערכת עם שר החוץ סילבן שלום בתוניסיה, והאם אתה רואה אפשרות של פיתוח היחסים איתה?

../images/Emo188.gifשאלה קטנטנה../images/Emo188.gif

למה אתם לא דואגים גם לאשכנזים? חשבתי שהיהודים כולם אחים. טעיתי? ולמה למה למה אתם מוכנים למסור חלקים מא"י תמורת "שלום"? האם לא כתוב "לא תחונם"? איפה האמונה?

bhnadav

New member
מצחיק...

בקשר ל"למה אתה לא דואגים גם לאשכנזים". בישראל יש כל כך הרבה מפלגות, ברור שכל אחד ייצג מגוון אוכלוסיה מסויים. למה אנחנו לא שואלים את מפלגת מרצ - "למה אתם לא דואגים גם למתנחלים ולציבור הימין הקיצוני
".

גר1חדש

New member
ערב טוב למר אלי ישי

שלום, ראשית אשאל לשלומך ושלום המשפחה. א. כמנהיג תנועה שחורטת על דגלה גם את נושא המקופחים בעם, והכוונה פה לנכים הרפואיים, האם פרט לתמיכה שלכם במאבקי הנכים - תמיכה מאוד חשובה - האם תיזמו גם העלאת הנושאים האלה בצורה יותר אקטיבית. לדוגמא יש בכנסת הצעת חוק הפוליו, האם אתם תומכים בחוק ומה תעשו כדי לקדם את החוק? ב. כתנועה שהיא בעיקרה חרדית, אבל מייצגת גם מגזרים אחרים של הקהל הישראלי, האם יש סיכוי שברשימה תהיה גם דמות שהיא פחות מחרדית? אולי אפילו דמות חילונית? ובאותו עניין, מה הסיכוי שתהיה גם נציגה שכן יש להניח שבין המצביעים לש"ס יש לפחות 50% מצביעות? האם יש סיכוי אולי לנציגה חילונית ברשימה בבחינת 2 צפורים במועמדת אחת? תודה.

אהלן חכם אלי היקר...!!!

אומר לך את האמת שאני הייתי תומך דרעי נלהב לשעבר אך לאחר שראיתי את התנהגותו שהוא נבנה וגדל מכך שהוא מייצג הציבור הספרדי המקופח כביכול ולבסוף רץ וליקק את האשכנזים ומחניף להם ושכח את עוני וסבל אחיו הספרדים (אתה מבין ומרגיש היטב את כוונתי וקשה להגדיר זאת במילים) וגם שהוא מכתיב למרן מה להגיד במסווה של דעת תורה שכידוע הוא אשם בעוון אוסלו והוא שמאלני בדמו ואני זוכר לפני יותר מעשר שנים שהרב ברלנד שליט"א התחנן אליו בציוה"ק באומן שיצביע נגד אוסלו והבטיח לו בהבטחה גמורה שבזכות זה הוא ינצל מכל המשפטים שהחלו אז נגדו אך אריה בקשיחותו סירב להתחייב וההמשך לצערי ידוע... אך ממך התרשמתי באופן אישי כאשר ראיתי אותך פעם באירוע במוסיוף שמרן היה צריך להגיע והיה דרשן נודניק אחד שדרש ללא הפסקה והיססת להגיד לו שיפסיק והעסקנים שלך כבר רצו להסות אותו כי מרן כבר היה בדרכו להגיע ואז אמרת בשיא התמימות שנשאל את מרן האם להפריע לו בדיבורו או לאו... המשך>>>

המשך>>>

ורואים מכך את הציות המלא הכנה והאמיתי שלך לדעת תורה האמיתית בראשות רבך מרן הראשל"צ שליט"א ובנוסף התרגשתי גם מהסיפור שחזרתם בזמנו לקואליציה בעקבות התערבותו הגסה של ז`אק אביטל ששיכנע את מרן שיהיה בזכות כך עוד מקוואות טהרה וכו` ולמרות שאני הייתי נלחם בדם ובאש לא להיות פרייאר בלשון המעטה ולא לזחול חזרה לממשלה שזה הבושה והביזיון הכי גדול אך מרן ציוה עליך וקרא עליך את שמו של יחזקאל בן בוזי שביזה עצמו על דברי תורה ורואים שמרן רוצה רק שירבה תורה וטהרה בישראל ואפילו שרון הרשע שר"י קלט את זה וניצל את המומנטום שבזה באמצעות המתווך המחוצף ז`אק אביטל אך מי ששומע למרן לא מפסיד אף פעם ואת כל זה אני אומר כאדם אשכנזי שהצביע תמיד ל- ג` אך אחרי תמיכתם העקיפה בממשלת הגירוש נשבעתי בליבי לא להצביע להם יותר לעולם ועד יהיה מה שיהיה וגם שהם רק חושבים על תקציבים וכסף ולא על החזרת עם ישראל בתשובה כפי שחושב כל העת מרן הגר"ע יוסף שליט"א... המשך לשאלות>>>

המשך>>> וכעת לשאלות:

א. דיברתי איתך אישית בעבר מספר פעמים לגבי המצב החמור של הזנחת קבר יוסף הצדיק בשכם עיר הברית תובב"א ובעיקר על נושא הסדרת הכניסות בצורה מסודרת לכה"פ מידי חודש בחודשו ואז הבטחת לי בצורה חד משמעית וברורה שתפעל בנידון ואכן בהריח עת הבחירות באותה התקופה יצא סיעת ש"ס בהודעה לעיתונות שהיא תפעל להסדיר את הכניסות המאובטחות למקום מידי חודש בחודשו וכו` ואף הבטיחה שתבוא עם מרבית חברי הסיעה לציוה"ק בשכם כדי לעמוד מקרוב על התופעה אך לצערי דיבורים לחוד ומעשים לחוד ולאחר מס` ימים הסערה נשכחה ומיותר לציין שלא נעשה על ידכם במבחן התוצאה מאומה ורציתי לדעת האם בכוונתך לפעול בכנות למען יוסף הצדיק ולשמר את המקום ובעיקר להסדיר את הכניסות אליו ובפרט לאור הזמן הרב שחלף מאז הכניסה המאושרת האחרונה שהייתה לפני כחצי שנה ומאז ועד היום עקב הקרע עם אנשי ההתיישבות לא אושרה שום כניסה של מתפללים לציונו הקדוש של יוסף הצדיק ??? ב. האם הפעם יש מטה ברסלב לש"ס כבעבר???

למעלה